ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 899
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 899 of 2553 FirstFirst ... 39979984988989789889990090190994999913991899 ... LastLast
Results 13,471 to 13,485 of 38289
    Senior Member
    Μου αρέσει ʼβα που λες κιόλας στη Γλαύκη με μέτρο! Τι μέτρο; Γιατί το δικό σου μέτρο είναι δεκάμετρο!:lol:

Senior Member
    Γλαυκη γεία!!!!!Μην στεναχωριέσαι δεν παρεξήγουμαι γιατί δεν είμαι από την τυρογαλλία αλλά από τη Μακεδονία οπότε ελεύθερα!!!!!Ava δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια πόλη είσαι...Μήπως στη δικιά μου ?

Senior Member
    Θα σου πω ιδιαιτέρως, θα μπορούσα πάντως να είμαι στη δικιά σου. Μακεδονία εδώ!
    Πάντως εμένα η Λάρισα μου άρεσε, έχει καλή ζωή και αυτό είναι πλέον το κριτήριό μου για μία πόλη.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Μου αρέσει ʼβα που λες κιόλας στη Γλαύκη με μέτρο! Τι μέτρο; Γιατί το δικό σου μέτρο είναι δεκάμετρο!:lol:
    Δάσκαλε που δίδασκες και την κοιλιά σου φούσκωνες...
    Αααχ, μαύρο ύπνο θα κάνω! :smilegrin:

Senior Member
    Αβουλινι μηπως πρεπει να ερθω να σε ζυγισω παλι?Δεν εχω προλαβει να φαω ακομη εγω αλλα εχω καβατζαρει ενα κομματι αρνακι σουβλας για μετα.....ζηλευω που χορευεται!Εμενα με ποναει η μεση απο την κουραση,αν κ τωρα καθομαι κ κανω μονο τους λογαριασμους.

Senior Member
    Καλώς σας ξαναβρήκα Γλαύκη μου...!Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα και καλές δουλειές!

Senior Member
    Πάλι άρχισες την γκρίνια ʼβα; Τον ύπνο δεν τον σκεφτόσουν όταν κατέβαζες τα μπουγιουρντιά;

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Αβουλινι μηπως πρεπει να ερθω να σε ζυγισω παλι?Δεν εχω προλαβει να φαω ακομη εγω αλλα εχω καβατζαρει ενα κομματι αρνακι σουβλας για μετα.....ζηλευω που χορευεται!Εμενα με ποναει η μεση απο την κουραση,αν κ τωρα καθομαι κ κανω μονο τους λογαριασμους.
    Βρε, έλα εσύ κι ας είναι και για να με ζυγίσεις!
    Το πολύ πολύ θα μου πετάξεις τη ζυγαριά στο κεφάλι! Ε, και;
    Όσο για τη μέση, δεν πειράζει, κάνε κουράγιο, λογαριασμοί είναι αυτοί!
    Παιδιά, έχει πολύ πλάκα. Σηκώθηκα βαριά βαριά και σύρθηκα στην τουαλέτα και λέει το παρεάκι (που βλέπει ποδόσφαιρο), έλα, σιγά σιγά! Αν έβαζε και ένα μπάμπω, θα με αποτελείωνε!

Senior Member
    Ava η Λάρισα έχει πολυ καλή ζωή αλλά όχι πολυ καλούς ανθρώπους!!!!! Έχει διάφορες κάστες ανθρώπων κ είναι μπέρδεμα !!!!!Οι Μακεδονες είναι πιο φιλοξενοι κ φιλοτιμοι!!!!!

Senior Member
    Η αλήθεια είναι, Τζίνα μου, ότι δεν τον σκεφτόμουν.. Είχα πέσει με τα μούτρα και άλεθα με δέκα μασέλες! :lol: :lol:
    Το βράδυ να με δω, όταν θα επιχειρήσω στον ύπνο μου (αν κοιμηθώ) να γυρίσω μπρούμητα!

Senior Member
    Να πάρεις ένα "πι" να έχεις για να μπορείς να περπατάς καλύτερα όταν γυρίζεις από τις ταβέρνες!:lol:

Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Ava η Λάρισα έχει πολυ καλή ζωή αλλά όχι πολυ καλούς ανθρώπους!!!!! Έχει διάφορες κάστες ανθρώπων κ είναι μπέρδεμα !!!!!Οι Μακεδονες είναι πιο φιλοξενοι κ φιλοτιμοι!!!!!
    Συμφωνώ με τους Μακεδόνες, αλλά και πάλι εξαρτάται από το πού βρίσκεσαι. Πίστεψέ με, υπάρχουν και Μακεδόνες που δεν είναι καλοί. Ενώ έχω γνωρίσει Λαρισαίους, που είναι καταπληκτικοί άνθρωποι. Γι' αυτό σου λέω να το χαρείς όσο είσαι εκεί. Να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για καλοπέραση και να έρχεσαι στη Μακεδονία για διακοπές!

Senior Member
    Καλά που το παρεάκι βλέπει ποδόσφαιρο γιατί αν έβλεπες τώρα στη ΝΕΤ πως χοροπηδάνε χορεύοντας οι κρητικοί θα σου ερχόταν αναγούλα!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Να πάρεις ένα "πι" να έχεις για να μπορείς να περπατάς καλύτερα όταν γυρίζεις από τις ταβέρνες!:lol:
    Τολμάς να κοροιδεύεις την κατάντια μου; Καλά να πάθω, να μάθω να μασαμπουκώνω.. Πω πω, δεν θα το ξανακάνω!

Senior Member
    καλησπέρα τσικνισμένες και μπαρουτοκαπνισμένες μου, τελείωσε και το δεύτερο τσίκνισμα της ημέρας, το μεσημέρι που χόρεψα και έκανα το κομμάτι μου, καλύτερα ήταν! Το βράδυ παρόλο που ήμουν σε ταβέρνα, όπως τα έλεγα,ξενερουά, νύσταξα (ω, τι πρωτότυπο) και έφυγα!
    Γεια σου αστερόσκονη, μάλλον δεν με ξέρεις, Γιώτα με λέγανε, τώρα που πήρα το σχήμα, μπήκα στο μοναστήρι ετούτο, με λένε αδερφή Μακ!
    Σας φιλώ όλες και πάω να αγκαλιάσω το σύζυγό μου το Μορφέα: Μακ+ Μορφέας=love forever!