Results 1,381 to 1,395 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-07-2009, 13:38 #1381
Καλημέρα κορίτσια κι από μένα! Έπεσε πολλή δουλειά στο γραφείο και δεν προλαβαίνω ούτε να μπω να σας διαβάσω!
Ναντινάκι ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΧΑΠΙ! Μετά από κείνη την αύξηση της πίεσης το σταμάτησα, τόσο καιρό με τριβελίζει να το ξαναρχίσω αλλά από το φόβο μου..........Δεν ξέρω τι να κάνω... Σήμερα στρώθηκα σε πρόγραμμα και αν λυσσάξω στην πείνα, θα το ξεκινήσω από αύριο για να μπορέσω να κρατηθώ!
Εσύ πως τα πας με το παλιόχαπο?
- 09-07-2009, 15:19 #1382
Καλησπερα και απο μενα! Αλαλουμακι μου σημερα που ημουν στο ΙΚΑ ρωτησα εναν παθολογο αν μπορω να συνδιασω τα reductil με τα xenical και μου ειπε πως ναι, οχι καθε μερα ομως xenical.Τωρα τι να πω? Αυτος παντως τα παιρνει μαζι αν και ειναι λεπτος και αθλητικος τυπος! Εσεις τι λετε?
Ηθελα επισης να προσθεσω οτι επιτελους............... εχασα 1,700gr!
09-07-2009, 15:28 #1383
Ξεχασα να τον ρωτησω μεχρι ποσο καιρο μπορει καποιος να παιρνει reductil.
Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει...
09-07-2009, 17:25 #1384
Οι οδηγιες λενε μεχρι ενα ετος ο γιατρος μου ειπε μεχρι 6 μηνες μετα υποχρεωτικη διακοπη για ενα ετος
09-07-2009, 17:44 #1385
Για 6 μηνες συνεχομενα? Ρωταω γιατι εγω πηρα στο παρελθον για ενα μηνα και μετα σταματησα(απο μονη).
τωρα λεω να συνεχισω κανονικα, εχω ενα μηνα που τα παιρνω ηδη.
09-07-2009, 23:45 #1386
etsi μου ειπε 6 μηνες συνεχόμενους οτι μπορει καποιος να κανει χρηση αν δεν εχει παρενεργειες ( υπερταση , καταθλιψη και τα υπολοιπα γνωστα ) εμενα ομως επειδη δεν ειναι πολλα τα κιλα μου και αυτα που θελω να χασω μου ειπε να μην τα παρω πανω απο 3-4 μηνες δηλαδη λιγο πριν τελειωσει το δευτερο κουτι να σταματησω και να μην ξανακανω χρηση
10-07-2009, 08:45 #1387
Καλημέρα,ομορφοκόριτσα!
Ξημέρωσε Παρασκευή για όσες κάτι τους λέει ακόμα η μέρα αυτή...
Για τις υπόλοιπες,ας πούμε πως είναι Σάββατο...Τι Λωζάνη,τι Κοζάνη...χιόνια η μιά και χιόνια η άλλη...
Καλό ζύγισμα σε όσες ανέβουν τα 5 εκείνα εκατοστά και πολλά συγχαρητήρια στη Μαίρη Λουλού μας
για τη σημαντική της απώλεια!ʼντε και εις κατώτερα,κοριτσάκι!
10-07-2009, 08:54 #1388
Originally posted by lidal
Ναντινάκι ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΧΑΠΙ! Μετά από κείνη την αύξηση της πίεσης το σταμάτησα, τόσο καιρό με τριβελίζει να το ξαναρχίσω αλλά από το φόβο μου..........Δεν ξέρω τι να κάνω... Σήμερα στρώθηκα σε πρόγραμμα και αν λυσσάξω στην πείνα, θα το ξεκινήσω από αύριο για να μπορέσω να κρατηθώ!
Εσύ πως τα πας με το παλιόχαπο?
Φοβάμαι πως έτσι ευνουχίζεις την πεποίθηση σου πως είσαι αρκετά δυνατή,ώστε να μην το χρειάζεσαι!
Εσύ ξέρεις βέβαια καλύτερα,αλλά έχω την αίσθηση πως απλά παρατείνεις το μαρτύριο σου και δε σε πολυβοηθάς...
Εγώ το παίρνω(με την εξαίρεση κανα δυό ημερών)που σηκώθηκα αργά το πρωί
και είπα να το παραλείψω για το θέμα της αϋπνίας.Η Αλαλουμένια μου μου είχε πει
να μην το παίρνω μετά τις 11 κι εγώ σαν "καλό κορίτσι" που είμαι...
Αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο πείθομαι πως δε μου κάνει τίποτα.Καμία αλλαγή στην όρεξη μου,
καμία βελτίωση στη διάθεση μου κι όσο για εκείνα τα 5 εκατοστά,τα γόνατα μου δε λένε να τα ανέβουν...
Θα του δώσω λίγο χρόνο ακόμα,αλλά δεν την βλέπω τη σχέση μας να στεριώνει...Πάλι στο ράφι θα μείνω...
10-07-2009, 09:04 #1389
Originally posted by paliopaido
Το θέμα είναι άλλο. Η γενικότερη ψυχολογία μου είναι χαμηλά με συνέπεια να κάνω και να μην κάνω διατροφή, να με διακατέχει μια γενική απροθυμία να υποπτεύομαι ότι με την κακή μου διαγωγή δεν θα έχω πρόοδο (για να μην παραδεχτώ ότι θα έχω πισογυρισμα) με αποτέλεσμα γενικά να είμαι κακοδιαθετη και εκνευρισμενη.
Τελικά όταν δεν τα κάνουμε μαντάρα (διατροφικά) από την πείνα μας τα κάνουμε μαντάρα από κακή ψυχολογία, από ανυπομονησία από στρες από, από, από....
δικαιολογίες υπάρχουν χιλιάδες, δυστυχώς και η πρόοδος μικρή. Μικρή και με τεραστιο ψυχικό κόπο.....
Η πανσέληνος πέρασε,ο Ερμής δε μ'ενημέρωσε τελευταία αν είναι ανάδρομος...
Μήπως φταίνε τα παλιόχαπα που έχουμε τέτοια διάθεση;Μήπως το νευρικό μας σύστημα
είναι τόσο ευαίσθητο από προηγούμενες εισβολές,που πλέον δεν αντέχει καμία επμέμβαση;
Δεν ξέρω...το μόνο που ξέρω είναι πως σίγουρα δε φταίμε εμείς!Κι έχω και απόδειξη!
Αν έφταιγα εγώ γιατί η δική σου διάθεση δεν είναι στα χάι της;Κι αντίστροφα φυσικά!
ʼρα είναι κάτι αντικειμενικό,κάποιος κοινός παράγοντας...Το χάπι,οι άλλοι,η άτιμη κενωνία,
η οικονομική κρίση,η μόλυνση του πλανήτη,οι άντρες,οι πεθερές...Τις πταίει,οέο;
10-07-2009, 11:20 #1390
Ναντινάκι κάπως έτσι είναι τα πράγματα με μένα...όπως τα λες..Με διαβάζεις από μακριά?
Λοιπόν τα ξεκίνησα χτες τα χάπια...Αυτή μάλλον είναι η τελευταία και φαρμακερή! Ένα κουτί έχω αγοράσει όλο κι όλο, το σταματάω, το ξεκινάω.... Τώρα τελειώνει... Δεν θα αγοράσω άλλο μέχρι να πιώ και το τελευταίο χάπι, μήπως συμβεί τίποτα πάλι.
Η όρεξη κόπηκε από την πρώτη στιγμή. Μαχαίρι.
Κάθε φορά που το ξαναπαίρνω έχω διαφοτερικά συμπτώματα. Την πρώτη δυσκοιλιότητα. Την δεύτερη πίεση.
Τώρα που τριτώνω από χτες έχω πονοκέφαλο και ανακατεύομαι όπως όταν είχα τα παιδάκια μου στην κοιλιά μου!
Μόνο που τώρα είναι ανεμογκάστρι......
Η διάθεση μου είναι μαύρη, έχω χαλαστεί πολύ με κάποια πράγματα που έγιναν στο γραφείο και είμαι σε φάση να παραιτηθώ εδώ και τώρα..
Όμως θα κάνω υπομονή όπως πάντα και θα το καταπιώ κι αυτό παρά τη θέλησή μου όπως το χάπι.
10-07-2009, 15:08 #1391
Ευχαριστω πολυ Nadine μου! Εφτιαξε λιγο η διαθεση μου βρε παιδι!
Ελπιζω και εις κατωτερα σ΄ολες μας!
10-07-2009, 16:12 #1392
Originally posted by NADINE
Αλαλουμένια μου! Είσαι εδώ; Ώστε και Santana,ε; Ωραίες οι καλοκαιριάτικες συναυλίες!
Δηλώνουμε δύο μέρες καλό κορίτσι...Χμ...Φοβάμαι πως αν το βιώνουμε πραγματικά έτσι,δε θα κρατήσει...
Το κακό κορίτσι πάντα θα περιμένει στη γωνιά για τη σειρά του.Αυτή η εναλλαγή είναι αναμενόμενη.
Προτείνω να μη σχετίζουμε τη διατροφή μας με τη διαγωγή μας,λες και παίρνουμε διαρκώς έλεγχο.
Είμαστε αυτό που είμαστε αναφορικά με την προσωπικότητα μας και προσπαθούμε να διατραφούμε
κάνοντας καλύτερες επιλογές στην ποιότητα,την ποσότητα,την ώρα και τον αριθμό των γευμάτων
κι αν μπορούμε ν'αυξήσουμε και τη σωματική μας δραστηριότητα σιγά σιγά,ακόμα καλύτερα!
Δε μπορώ άλλο να ακούω : τώρα είμαι καλό κορίτσι - τώρα είμαι κακό κορίτσι -καλό - κακό- κοκ
Απενοχοποίηση τώρα!ʼντε,αρκετά με την καταπίεση!Τάδε έφη ο συμβουλάτορας της ημέρας.Μάκια!
10-07-2009, 16:14 #1393
Μαριλού μου, μπράβο!!!!!!!!!!!! Επιτέλους κάποιος χάνει κιλά.... και όχι γραμμάρια...
Σχετικά με τα xenical, δεν κατάλαβα αυτός ο γιατρός ήταν αδύνατος και έπαιρνε και reductil και xenical?
10-07-2009, 16:21 #1394
"Δηλώνουμε δύο μέρες καλό κορίτσι...Χμ...Φοβάμαι πως αν το βιώνουμε πραγματικά έτσι,δε θα κρατήσει..."
Ε, ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ....ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΙΣΗ ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΟΥΡΝΟ, ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ... ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ???
"Προτείνω να μη σχετίζουμε τη διατροφή μας με τη διαγωγή μας,λες και παίρνουμε διαρκώς έλεγχο.
Είμαστε αυτό που είμαστε αναφορικά με την προσωπικότητα μας και προσπαθούμε να διατραφούμε
κάνοντας καλύτερες επιλογές"
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!!!
"Δε μπορώ άλλο να ακούω : τώρα είμαι καλό κορίτσι - τώρα είμαι κακό κορίτσι -καλό - κακό- κοκ
Απενοχοποίηση τώρα!ʼντε,αρκετά με την καταπίεση!"Τάδε έφη ο συμβουλάτορας της ημέρας.Μάκια!"
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ.....
"Τάδε έφη ο συμβουλάτορας της ημέρας.Μάκια!"
ΑΡΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.... ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ......
10-07-2009, 17:29 #1395
ειπα να μπω κι εγψ για μιση ωρα και μεχρι να διαβασω, παει κι αυτη. επιφυλασσομαι για αυριο. φιλακια σε ολη την παρεουλα.
τα φυλλα αλεξανδρειας μην τα παρετε. επαιρνε η μαμα μου και τελικα το εντερο δεν λειτουργει μετα απο μερικα χρονια. αν δεν πιει τη δοση της, σκαει.
βασια, καλα να περασεις. ελπιζω να με διαβαζεις
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή