ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 937
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 937 of 2553 FirstFirst ... 437837887927935936937938939947987103714371937 ... LastLast
Results 14,041 to 14,055 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια. Ναταλία μου μη μας μαλώνεις που κοιμόμαστε και δεν ξυπνάμε πρωί πρωί όπως εσύ. Θα ξυπνούσα τόσο νωρίς αν ήθελα να αρμέξω αλλά το διαμέρισμά μου είναι μικρό και δεν χωράει μέσα η αγελάδα!! :lol:

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Kαλέ τι είναι όλα αυτά στο πάτωμα;Μπήκα για μια καλημέρα και κόλλησα στα σορόπια σας...
    Πωπω!Αγάπες και δηλώσεις!Πρώην ηδονοβλεψίες,ντεντέκτιβς και ξεματιάστρες,ιδρωμένα κορμιά
    από προσωπικές εκγυμνάσεις και εξάψεις,καυγαδάκια και αγαπούλες...Όλα τα κάνατε σε ένα μόνο βράδυ πάλι!
    Ανησυχώ μήπως αρχίσω να δέχομαι απειλές από παραμελημένους συζύγους,παιδιά και σκυλιά ή με τρέχουν στα δικαστήρια διαζυγίων.
    Μόνο από τον γκόμενο της Μακ είμαι ασφαλής!Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια και δεν κλονίζεται από τίποτα!
    Ξεσαλώσατε χθες πάλι και τώρα μου κοιμάστε του καλού καιρού!Μόνο η συνονόματη μονή δκαιούται
    να κοιμάται 5:20',καλή ώρα....Οι υπόλοιπες σηκωθείτε να ξεκινήσουμε μια δημιουργική,ηλιόλουστη σε διάθεση ημέρα!
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρααααααααααααααααα!! !!!

Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Καληνύχτα σε όλες σας γλυκιες και αγαπημένες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ να δείτε πόσο χαίρομαι αν και στην αρχή φοβόμουν για το πως θα ενταχθω πιστεύω πως σιγά σιγά όλα θα γίνουν!!!!!!!!!!!!!!! Ελλάκι,Τζινουλι,Ελενακι και λοιπο φορουμ να έχετε ένα υπέροχο ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Γιωτάκι μου δεν θέλει πολύ εγώ μέσα σε μία βδομάδα ένιωθα σαν στο σπίτι μου χιχιχιχι πάνε και οι ντροπές και όλα

Senior Member
    Eli τι να πω κι εγώ που ενώ γράφτηκα στο φόρουμ από τον περασμένο Ιούλιο σας ανακάλυψα το Νοέμβριο! Και πριν κανά δυό μήνες ανακάλυψα και τα "σημερινά μηνύματα"! Καλά λέει η αδερφή μου ότι από λάθος είμαι μελαχρινή! :lol:

Senior Member
    Ήρθα κ εγώ!!!!!Τρεις ενέσεις έφαγα και τώρα άρχισαν να με πιάνουν όσο ήμουν εκεί τίποτα!!!!! Το πιο αστείο όμως είναι ότι δεν μπορώ να στερεώσω το τσιγάρο στα χείλη μου και με έχει πάρει στο ψιλό και ο μικρόςunk:unk:

Senior Member
    Βρε Γιωτάκι τι σόι ενέσεις είναι αυτές και δεν σε πιάνουν; Με χρονοκαθυστέρηση; Την επόμενη φορά να πας στον οδοντίατρο την προηγούμενη μέρα του ραντεβού να σου κάνει την ένεση και την επόμενη μέρα να σου κάνει το σφράγισμα!:lol:

Senior Member
    Καλημέρα!!!! Τί μου κάνετε?

Εδώ και 2 μέρες όλο meeting κάνουμε με το αφεντικό!! Εχει πολύ πλάκα το τί θέλει να κάνουμε και πως θα συντονίσουμε μία εταιρεία που εδώ και 20 χρόνια δούλευε με άλλο τρόπο και ξαφνικά πρέπει α αλλάξουμε μυαλά σε όλους!!!! χεχεχεχε το λατρεύω αυτό!!!!!

Η αφεντικίνα μου σήμερα (μαμά του αφετικού) όλο ότι αδυνάτισα μου λέει, και ότι μου πάνε πολύ τα φορέματα κτλ. Και να σκεφτείτε ότι με γνώρισε στα 92 κιλά και τώρα είμαι 90. που να με έβλεπε πέρυσυ τέτοιο καιρό στα 125 τί θα έλεγε?

Πάντος κορίτσια, κοιλιά τίποτα, ούτε για δείγμα!!! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι!!! Φιλάκια για την ώρα

Senior Member
    Τζίνα δεν παίζεται αυτο το πράγμα!!!!!Ειλικρινα αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω γιατί απλά δε νιώθω το στόμα μου:flaming:

Senior Member
    Καλημέρα Πωλινάκι, χαίρομαι που είσαι καλά.

Senior Member
    Τώρα που το σκέφτομαι έχει καρό να σας ανεβάσω φώτο μου!!!!!! χμμμμμμ κάτι πρέπει να κάνω μεστις επόμενες μέρες!!!!

Τζινάκι μου :************ :love::love::love::love::love::love:

Γιώτα μήπως πήγες ανχωμένη? και εγώ τελευταία φορά που είχα πάει χρειάστηκα 4 ενέσεις για να μουδιάσω, και μετά 1 ολόκληρη μέρα για να ξεμουδιάσω!!!

Senior Member
    Που είσαι γλυκό μου Πωλινακι?Να μπαίνεις να μας γράφεις τα νέα σου γιατί όλες χαιρόμαστε που όλα σου παν καλά!!!!!Όσο για την κοιλιά μην στεναχωριέσαι θα φανεί κ αυτή !!!!!Πως είσαι κούκλα μου με την εγκυμοσύνη όλα καλά?

Senior Member
    Μην ανησυχείς γκρινιαροΓιωτάκι μέχρι να πάει στρατιώτης ο γιός σου θα σου έχει περάσει το μούδιασμα!:lol:

Senior Member
    Δε με απασχολεί το μουδιασμα όσο το κάπνισα!!!!!Έχω σκάσει!!!!!

Senior Member
    Γιωτάκι μου αν κρίνω από την προηγούμενη μου αγκυμοσύνη, τίποτα δεν θα φανεί :P 30 βδομάδων που γέννησα τον μικρό μου και κανείς δεν πίστευε πως ήμουνα καν έγκυος (ούτε καν στις πρώτες βοήθειες που είχα αποταθεί για να με στείλουν νοσοκομείο εισαγωγή).

Καλά πάει η εγκυμοσύνη, έχω κάτι εμετούς μερικές φορές αλλά οκ, το παλεύω!!!!!

Senior Member
    Μπράβο Πωλινακι σου ευχομαι να πάει έτσι καλά μέχρι το τέλος!!!!!!!!!!Όσο για την παρακεντηση που έγραψες πιο πάνω μη φοβάσαι καθόλου στο λέω γιατί έκανα !!!!!