Results 136 to 150 of 254
Thread: μια νεα αρχη...η πορεια μου
-
17-02-2009, 02:34 #136
μου έφεραν φαί!! Θα φάω μπιφτέκια!!!!!!!!! Γες;)
- 17-02-2009, 02:50 #137
Σκέτα;'Αντε,βρε!Ποιός στη χάρη σου!Ελπίζω να μην ξεκινά τώρα η εβδομάδα των μπιφτεκιών...
ʼλλοι έχουν τους φίλους για στήριξη,διασκέδαση,παρέα κι άλλοι για λόγους επιβίωσης...κυριολεκτικά!
Ariaaaa !!! Ντύσου και βγες από το σπίτι!!! Περπάτησε,ψώνισε τροφή,ανάπνευσε καθαρό αέρα!!! ʼντε!!!
Θα ξελαμπικάρει λίγο κι ο δόλιος εγκέφαλος! Από τη μιά η εργασία από την άλλη ο εγκλεισμός,πόσο πια ν'αντέξει;
17-02-2009, 07:40 #138
Aria ηταν πολυ ομορφα, ευχαριστω για την υποστηριξη, sorry αν το χεις πει και δε το θυμαμαι αλλα γιατι εισαι μεσα? θελω να πω υπαρχει καποιος ιατρικος λογος που εισαι σπιτι? Nadine η αληθεια ειναι τι ειμαι τυχερη γιατι ο αντρας μου μπορει και θελει να κανει πραγματα μαζι μου, το συννεφακι στην υποθεση ειναι οτι ενα απο τα μαγαλυτερα βουλιμικα κολληματα μου ειναι οτι πρωτον αν δεν ειχα αδυνατησει τοτε, με την βοηθεια του εμετου, δε θα με προσεγγιζε ποτε και δευτερον οτι αν δεν εχω εκεινον δε θα εχω τιποτα και κανεναν, γιατι τωρα παχυνα και αν με αφησει κανεις δε θα με κοιταξει...οκ ξερω οτι ειναι καθαρα βουλιμικα κολληματα αυτα αλλα ζω μαζι τους πολλα χρονια και εχουν τις ριζες τους σε πολυ μικρες ηλικιες μου...το δουλευω παντως
17-02-2009, 13:14 #139
Sketa ta mpiftekia nai alla htan nostimotata mporw na pw!!! Evdomada mpiftekiwn einai mia teleia lush alla skeftomai thn rhmada th xolhsterini pou thelw na thn krataw xamila parea me thn piesi (thn opoia vevaia den to glutwnw kai mou thn anevazoun merikoi...)!!
Nadine auth th vdomada tha teleiwsw tis 2 ergasies mou (elpizw!!!!) kai tha vgw k ligo eksw! To sigouro einai pws dn tha paw apo asitia..trww cereal bars k giaourtia..threptikotata! haha
Gillie eimai kleismeni mesa giati exw 2 deadlines... ena gia 10,000 lekseis kai ena gia 12,000 lekseis..allaaaaaaaa tha ta nikisw!!!!!!! Pou tha paei!Apla den exw voitheia katholou kai einai duskola...kai an vgainw ksexniemai eksw! Auto pou pathaineis me ton antra sou to pathainw kai egw.. sou exei tuxei pote na phgainei xalia mia sxesh sou kai esu na nomizeis oti xwrisate giati pires 2 kila?! Tragiki eimai wres wres!!!
17-02-2009, 13:43 #140
Aria εισαι στο ou? παντως κατι σε σχεση με σχολη εχει να κανει ε?, τεσπα οσο γιαυτο που λες με το "για ολα φταινε τα κιλα" δε καταλαβαινω απολυτα....οχι μονο στις σχεσεις, ακομη και στην δουλεια, ξερεις, αν ημουν ποιο αδυνατη θα με σεβοντουσαν περισσοτερο κτλ κτλ
τι να πεις...το δουλευω και βλεπουμε :)
17-02-2009, 15:30 #141
Originally posted by gilie
Nadine η αληθεια ειναι τι ειμαι τυχερη γιατι ο αντρας μου μπορει και θελει να κανει πραγματα μαζι μου, το συννεφακι στην υποθεση ειναι οτι ενα απο τα μαγαλυτερα βουλιμικα κολληματα μου ειναι οτι πρωτον αν δεν ειχα αδυνατησει τοτε, με την βοηθεια του εμετου, δε θα με προσεγγιζε ποτε και δευτερον οτι αν δεν εχω εκεινον δε θα εχω τιποτα και κανεναν, γιατι τωρα παχυνα και αν με αφησει κανεις δε θα με κοιταξει...οκ ξερω οτι ειναι καθαρα βουλιμικα κολληματα αυτα αλλα ζω μαζι τους πολλα χρονια και εχουν τις ριζες τους σε πολυ μικρες ηλικιες μου...το δουλευω παντως
Ότι δηλαδή ο άντρας σου σε πλησίασε επειδή ήσουν αδύνατη και είναι εμφανής η απειλή να σ'εγκαταλείψει άμα δε γίνεις πάλι εκείνη που ερωτεύτηκε;
(Το ότι αν τον χάσεις δε θα σε κοιτάξει κανένας άλλος το καταλαβαίνω πως εκφράζει πανικό κι ανασφάλεια κι είναι καθαρά δικά σου ζητήματα,από χρόνια βαθιά ριζωμένα...)
17-02-2009, 15:37 #142
Originally posted by Aria
Auto pou pathaineis me ton antra sou to pathainw kai egw.. sou exei tuxei pote na phgainei xalia mia sxesh sou kai esu na nomizeis oti xwrisate giati pires 2 kila?! Tragiki eimai wres wres!!!
Θα τα καταφέρεις μια χαρά και μετά σε βλέπω να ξεχνάς το δρόμο του γυρισμού για το σπίτι...
Όσο για την απόδωση ενός χωρισμού στα δύο κιλά δεν είναι κάτι τραγικό δικό σου,
είναι μια ανθρώπινη μετάθεση που εύκολα κάνει κανείς σε πρώτη τουλάχιστον φάση...
ʼξιο προσοχής θα ήταν αν αυτό ήταν τελική πεποίθηση,γιατί τότε θα υποδήλωνε άλλα θεματάκια...
17-02-2009, 15:42 #143
καλε γεια σας ολες
οσο για σενα κυρια μου gilie, που θα βρει αλλου τετοιο κοριτσι ρε χαζο?
στο κατω κατω ειμαστε εξυπνες, πνευματοδεις, ομορφες, και <εν δυναμει κορμαρες>
χε χε
17-02-2009, 15:55 #144
:) Αυτό το "εν δυνάμει"...!
17-02-2009, 15:59 #145
το αποφασισα!θα ξεκινησω ενα πραξικοπημα...οσοι δεν θα εχουν 30 κιλα παραπανω θα θανατωνονται!...
σιγα σιγα θα αλλαξουν και τα προτυπα ομορφιας...
τοτε θα μαστε ολες κορμαρες!οι αντρες θα παραληρουν...
θελετε να σκεφτω κι αλλα...?
17-02-2009, 16:00 #146
nadinaki...eisai kala?
17-02-2009, 16:14 #147
Καλά είμαι,Ξένια μου,αλλά εσένα σε ακούω κάπως με τις ιδέες σου αυτές...Μάλλον θα ήθελες να ζεις στην αναγέννηση,ε;
Εγώ πάντως στα πλαίσια αυτού του παραλογισμού θα προτιμούσα να θανατώναμε τους άντρες που δεν ξέρουν να εκτιμούν
παρά τα δόλια κορίτσια,που έχουν το "θράσσος" να φροντίζουν τον εαυτό τους και την υγεία τους και να τρέφονται ισορροπημένα...
17-02-2009, 16:20 #148
ναι ναι ναι
να τους σκοτωσουμε ολους
17-02-2009, 16:32 #149
Καλά,ήμουν σίγουρη ότι θα ενθουσιαζόσουν με την ιδέα Τζενάκι!
Τι θα κάνουμε όμως μετά χωρίς βαρβάρους(Καβαφικά και κυριολεκτικά);
17-02-2009, 18:35 #150
Originally posted by XENIA!
το αποφασισα!θα ξεκινησω ενα πραξικοπημα...οσοι δεν θα εχουν 30 κιλα παραπανω θα θανατωνονται!...
σιγα σιγα θα αλλαξουν και τα προτυπα ομορφιας...
τοτε θα μαστε ολες κορμαρες!οι αντρες θα παραληρουν...
θελετε να σκεφτω κι αλλα...?
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία