Results 226 to 240 of 254
Thread: μια νεα αρχη...η πορεια μου
-
19-03-2009, 20:01 #226
Originally posted by gilie
αισιοδοξη συγουρα δυστηχως ομως απο την βουλιμια δεν απεχω...για μενα βουλιμια δεν ειναι ο εμετος, βουλιμια ειναι η εμονη ιδεα του φαγητου, το οτι δεν μπαινω στο αυτοκινητο να αρχιζω να μαζευω φαγητα κτλ και μετα να τα βγαζω στις λεκανες δε σημαινει οτι δε το σκεφτομαι, οτι δε τρωω παραπανω απο οτι θα πρεπε ή οτι δε παλευω συνεχως με το μυαλο μου...ο μεγαλυτερος αγωνας μου με τη βουλιμια φοβαμαι οτι δεν εχει ακομη ξεκινησει...αυτη με κυνηγαει γυρω απο ενα τραπεζι...μπορει να μη με πιανει αλλα με κυνηγαει...καποια στιγμη ισως καταφερω να σταματησω να τρεχω και ισως απλα αλλαξω δωματιο...μεχρι τοτε τρεχω :P
gilie μου,μήπως έκανες λοβοτομή τις μέρες αυτές που έλειψες και τώρα με στεναχώρια διαπιστώνεις πως δεν πέτυχε;
Αλλιώς δε νομίζω να εξηγείται η απαίτηση που έχεις από τον εαυτό σου...Το σημαντικό είναι πως έχει πάνω από δύο μήνες
που σε καθημερινή βάση βγαίνεις νικήτρια από σκέψεις-πειρασμούς,από ανάγκες βασανιστικές κι αυτό είναι πολύ πιο σπουδαίο
από το να σου είχε απλά φύγει η διάθεση για βουλιμικό(κάτι που-μεταξύ μας-μόνο στη neverland ίσως είναι πιθανό να συμβεί!).
Είναι απολύτως φυσιολογικό κι αναμενόμενο η δύναμη της εξάρτησης ακόμα και της συνήθειας να χρειάζονται παραπάνω από 63 μέρες
για να σε ξεχάσουν,αν βέβαια μας ξεχνούν και ποτέ...Απλά όσο κυλά ο χρόνος σταδιακά γίνεται λιγότερο βασανιστική η ανάγκη,
ίσως εμφανίζεται σε αραιότερη συχνότητα κι από την άλλη εμείς είμαστε όλο και πιο γεμάτοι στη ζωή μας,όλο και πιο δυνατοί
και αντιμετωπίζουμε την όποια πρόκληση με άλλο αέρα!Συνεπώς είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και να σου το αναγνωρίσεις αυτό,
σε παρακαλώ πολύ!Μην υποτιμάς τον αγώνα σου σ'ενα άθρισμα ημερών μόνο...Αυτό που επιχειρείς είναι πολλά περισσότερα!
Είναι μια ευρύτερη θεώρηση της ζωής και των επιλογών σου,σε μια προσπάθεια συνεχούς εσωτερικής εξέλιξης κι ενδυνάμωσης...
Κι αυτό ούτε απλό είναι ούτε επιτυγχάνεται σε μικρό χρονικό διάστημα...Ο αγώνας είναι διαρκής!Αποδέξου το και συνέχισε με χαμόγελο!
Κι εσύ κι εγώ και όλοι μας...Την εναλλακτική της στασιμότητας(που ούτε στασιμότητα είναι γιατί μας πάει όλο και πιο πίσω η φθορά)
την ξέρουμε όλοι καλά...Αν θέλουμε να την επιλέξουμε κι αυτό δικαίωμα μας είναι...Αλλά...Αυτή η ζωή πιστεύουμε πως μας αξίζει;
- 20-03-2009, 13:55 #227
gilie καλο αυτο με το γυρω απ το τραπεζι
χαχαχαχχα
ρε παιδια αυτα που λετε νομιζω οτι ειναι απλα δυο οψεις του ιδιου θεματος
αλλα η gilie το βιωνει βασανιστικα και πιο εντονα καθοτι και αρχιζει να γινεται ρουτινα η προσπαθεια του να μην καταληξει στην τουαλετα
κατι που ηταν πολυ καθημερινο και ισως λυτρωτικο σε οτι δηποτε πιεστικο συναισθηματικα
οταν σου φυγει ο τροπος να αποφορτιζεσαι εχεις ενα θεματακι
πρεπει να βρουμε αλλα πραγματα για να βγαζουμε την ενεργεια μας νομιζω
καλα τα ειπα?
20-03-2009, 20:56 #228
Gilie μου Gilie μου Gilie μου,χαιρομαι που μας χαθηκες για τετοιους λογους,αμα ειναι να ζεις τη ζωουλα σου ομορφα!Λιγες ανασφαλειες σου επιτρεπουμε,αλλα δε θα σε αφησουμε να το παρακανεις,χαχα!
Μια χαρα εισαι κοριτσαρε,ειναι φυσικο που και που να αναρωτιομαστε,αλλα να προσεχεις,δεν πρεπει να παραβλεπεις ποσο σημαντικα ειναι αυτα που ηδη εχεις καταφερει.Καλη επιτυχια στο θεμα το αλλο,του μωρου,να γελας,να εισαι χαρουμενη,αυτη ειναι η καλυτερη μεθοδος για να ξεπερνας τα προβληματα,να εχεις ανεβασμενη ψυχολογια.Σε φιλω γλυκα γλυκα,κι εσενα Τζενακι!
27-03-2009, 23:50 #229
Γλυκό μου κορίτσι τι κάνεις;Είχαμε ανησυχήσει λίγο με την απουσία σου αλλα αφού το διασκέδασες,οκ!Συνχαρητήρι α για τις 71 μέρες!Μπράβο σου!Αντε και ο Θεός να σου στείλει ένα γερό και χαριτωμένο παιδάκι τωρα!Φιλάκια
28-03-2009, 07:29 #230
καλημερα κοριτσακια μου
καλα ειμαι και βαδιζω σταθερα...ψαχνω να βρω τον τροπο να διωξω και τις σκεψεις απο το μυαλο μου...το παλευω και εχω παρατηρησει διαστηματα που ξεχνιεμαι...αυτη την εβδομαδα εχω ξεκινησει και την διαιτα μου με πολυ ορεξη...αντε να πεσουμε κατω απο τα 100
με το θεμα παιδι ειμαι στην φαση που περιμενω να περασουν οι 15 μερες και να δω αν τα καταφερα ή αν θα αδιαθετησω... ειναι δηλαδη μια περιοδος με αγχος και ανυπομονησια και με πολλες ορμονες φυσικα που δε με αφηνουν να χασω κιλα ευκολα αλλα τις αγνοω...περναει και ο Χειμωνας και συντομα θα σας γραφω απο την δουλεια...
αυτα
παω να φαω το πρωινο μου...φιλακια πολλα
28-03-2009, 07:57 #231
Καλημέρα,κουκλίτσα!Τα πάμε μια χαρά βλέπω!Μπράβο για την προσήλωση στο στόχο,την εγκράτεια,τη θετική στάση,την επιμονή...όλα σου!
Να έχεις μια υπέροχη 72η μέρα(που είναι και αγαπημένη μου!)!Καλή δύναμη αυτές τις ψυχοφθόρες επόμενες!Ευχή μου,σύντομα να είσαι εσύ --->αυτή!
07-04-2009, 13:20 #232
EIMAI EΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07-04-2009, 13:34 #233
gilie μου,καλή μου!Έχω ανατριχιάσει ολόκληρη!Λες και θα γίνω θεία,ένα πράγμα!
Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι!Όλοι εμείς που παρακολουθήσαμε τη λαχτάρα και την προσπάθεια σου...
Χάνω τα λόγια μου...Είδες που οι κόποι σου ανταμείβονται;Που η πίστη σου σε δικαιώνει;Μπράβο,καρδιά μου!
Να σε προσέχεις διπλά τώρα,ειδικά τις πρώτες πολύ σημαντικές μέρες...ξέρεις εσύ...Τι λέω;
Συλλήφθηκε το πρώτο μας φορουμωρόοοοοο!!!!!!!!!!!
07-04-2009, 16:47 #234
Μπράβο gilie μου!Συνχαρητήρια!!!Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα...Εγώ αυτό το μήνα έκανα πρόκληση ωορρηξίας και τη παρασκευή θα κάνω β χοριακή.Νιωθω ελαφριές ενοχλήσεις στη κοιλιά και το στήθος μου λίγο ερεθισμένο αλλα ακόμα δε θέλω να χαρώ,ασ περιμένω μέχρι τη Παρασκευή...Μακάρι να είμαστε και οι δύο ταυτόχρονα για να τα λέμε...
08-04-2009, 06:29 #235
Gilie μπράβο! Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και σε 9 μήνες να αποκτήσεις ένα υγιέστατο μωράκι! Θα δώσει σίγουρα ένα νέο νόημα στη ζωή σου! Πάντα τέτοια, ευχάριστα!
08-04-2009, 15:32 #236
ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια!!!!!!!!!!!!!!!!
Λενακι μου μακαρι να εισαι!!!!!!!!! θα το παμε παραλληλα εγω μη φανταστεις στην 28η μερα ειμαι αλλα εκανα Β χοριακη και εδειξε +.... μακαρι κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!
08-04-2009, 17:23 #237
Να σου ευχηθω και εγω ολα να πανε καλα και πολλα πολλα συγχαρητηρια!Μακαρι ολες οι κοπελες που προσπαθουν για μια εγκυμοσυνη να τα καταφερνουν..
08-04-2009, 20:49 #238
Η μητρότητα είναι και ένα μεγάλο κίνητρο για να σταματήσει κανείς τη βουλιμία...Αξίζει βέβαια...αφάνταστα...
09-04-2009, 07:21 #239
Ναι, ναι! Θα μπορείς Gilie να τρως κάτι παραπάνω χωρίς τύψεις διότι θα το έχεις ανάγκη κιόλας. Ο/Η γυναικολόγος σου γνωρίζει για τη βουλιμία σου?
09-04-2009, 14:27 #240
Οχι δε το έχω πει,γιατί πιστευω οτι πλέον το έχω σταματήσει και δε θα με επηρεάσει κατά τη περίοδο της εγκυμοσύνης.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία