μια νεα αρχη...η πορεια μου - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 254
    Senior Member
    στα χιονια θα παω και γω, σε λιγο ξυπναω τον αντρα μου και φευγουμε για Βαρσοβια, πρωτα θα παμε Θεσσαλονικη για να παρουμε το αεροπλανο...δε μπορω να κοιμηθω, παντα πριν απο ταξιδι εχω μια υπερενταση...μου θυμιζω τοτε που ημουν πιτσιρικι, πριν τις εκδρομες δε μπορουσα να κοιμηθω απ'τη χαρα μου...σημερα ειναι μια ομορφη μερα...δε σκεφτομουν καθολου το φαι και τη βουλιμια...αγαπω πολυ τα ταξιδια...το καλυτερο? οταν γυρισω θα εχω κλεισει εναν μηνα αποχης!!!

Senior Member
    Καλό ταξίδι και να περάσεις 'ομορφα!

Senior Member
    Αχ!Τι καλά που θα πάτε στα χιόνια!Θα κάνετε και σκι να ζηλέψω ή όχι;
    Όπως και να'χει να περάσετε υπέροχα και να γυρίσεις εξίσου αισιόδοξη και χαρούμενη!

Aria,με γιαούρτια και αμύγδαλα θα βγει η εργασία; Για να εφοδιαζόμαστε σιγά σιγά...
    Πάντως είναι μεγάλη παράλειψη η έλλειψη delivery souper-market! Απορώ δηλαδή!
    Aν κι εσύ ζεις στο εξωτερικό,απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι,και δεν ξέρω αν έχετε εκεί...

Senior Member
    natalia δεν κοιμασαι?

Senior Member
    :) Σε περιμένω στο msn

Senior Member
    οκ

Senior Member
    Gilie,

είδα το tickeraki σου κι ήθελα να σε συγχαρώ! 1 μήνας χωρίς βουλιμικό είναι μεγάλη υπόθεση!!! Μπράβο εύχομαι όλοι οι υπόλοιποι μήνες της ζωής σου να είναι χωρίς βουλιμικά.
    Θυμάμαι όταν τα είχα καταφέρει (2 φορές) να μην κάνω βουλιμικά για 37 μέρες ήμουνα πανευτυχής και πολύ περήφανη για τον εαυτό μου.
    Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Κι εσύ έχεις κάνει πολύ καλή αρχή.

Junior Member
    Originally posted by NADINE
    Aria,με γιαούρτια και αμύγδαλα θα βγει η εργασία; Για να εφοδιαζόμαστε σιγά σιγά...
    Πάντως είναι μεγάλη παράλειψη η έλλειψη delivery souper-market! Απορώ δηλαδή!
    Aν κι εσύ ζεις στο εξωτερικό,απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι,και δεν ξέρω αν έχετε εκεί...
    Me giaourtia amugdala k tost.... :p tha thn teleiwwwwswww! exoume delivery supermarkets alla einai h paraggelia apo to internet k kaneis pio polu apo to na pas sto supermarket!! Tragiki tempela eimai;)

Senior Member
    Μανούλα τον τεμπέεεελη , κανένας δεν τον θέεελει... (Ζουγανέλης)

Aria μου,δεν είσαι τεμπέλα!Είναι που δε σηκώνεις κεφάλι από το διάβασμα!Τόση επιμέλεια!
    Αλλά αν η εργασία που εκπονείς δεν έχει θέμα "οι συνέπειες της πολυήμερης διατροφής με γιαούρτια,αμύγδαλα και τοστ"
    μάλλον τζάμπα στερείσαι τις άλλες τροφές...Μήπως ν'αρχίσω ν'αραδιάζω ζηλευτά φαγητά να αρχίσεις να ψήνεσαι να βγεις;

Junior Member
    hahahaha oxi allo thema exei :p twra px thelw sokolata san p@@@stis!! alla dn prokeitai na vgw ejw gia kanena logo! Gia rije kanena faghto :p

Senior Member
    Δεν ειναι κακό να πάρεις μια σοκολάτα των 30 γρ να σου φύγει η επιθυμία,γιατί η πολλή στερηση οδηγεί δε βουλιμικά...

Senior Member
    καλησπερα σε ολους

τι μου κανετε? περασε ενα ΠΣΚ ξεγνιαστο με τη σωστη δοση συντροφιας, φαγητου, περπατηματος...και ενω εγω ελειπα το τικερακι μου μετρουσε 31 μερες...ενας μηνας!!! δε ξερω πως ακουγεται αλλα δε με νοιαζει κιολλας...ΜΠΡΑΒΟ μου!! χαχαχα βεβαια οφειλω να πω οτι νιωθω μια αποφασηστικοτητα μια συγουρια που με τρομαζει...το χω ξαναπερασει και ξερω ποσο ευκολα ξανακυλας και ποσες φορες πρεπει να κοιταξω τον εαυτο μου στον καθρέπτη και να πω...δε θα ξανακανεις εμετο...να πω θα τα καταφερεις...να πω μπορεις!!!

Junior Member
    ax ti wraia! :p egw pali ta idia skata..alla aisiodojia ;) Pws htan ekei panw? Orea? xx

Senior Member
    gilie,αψογη!Well done,ειδες που οταν ξεχνιομαστε,αλλαζουμε παραστασεις,ολα φαινονται πιο ευκολα,πιο ροδινα;Ποσο χαιρομαι να διαβαζω τοσο ελπιδοφορα posts,τι πιο σημαντικο απ'το να περναμε καλα;

Senior Member
    Αχ!gilie!Για σένα είναι η ζωή!Ταξιδάκια στο εξωτερικό με τον αγαπημένο σου μ'όλα τα παρεπόμενα...
    Συγχαρητήρια για τον πρώτο μήνα χωρίς βουλιμικό!ʼντε,πάμε γερά τώρα για τον δεύτερο!Τέρμα τα γκάζια!

Aria,τι έγινε;Πήγες souper-market ή ακόμα τοσταμυγδαλογιαουρτιάζεσα ι;

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast