Results 46 to 60 of 254
Thread: μια νεα αρχη...η πορεια μου
-
04-02-2009, 02:01 #46
Originally posted by XENIA!
εγω αποφευγω συστηματικα τους καβγαδες και μεχρι πριν δυο χρονια νομιζα οτι ο ''διπλανος'' μας θα μας ''δωσει'' αυτα που μας αξιζουν επειδη αυταποδεικτα ολοι οι ανθρωποι εχουμε δικαιωμα στην αγαπη,κατανοηση,σεβασμο,αλ� �ηλοστηριξηκ.λ.π Μεχρι που καταλαβα οτι ημουν η ''οσια'' ξενια ,αρχισα να ''παιρνω αναποδες'' και καταλαβα οτι εγω ειμαι υπευθυνη για οσα εχω παθει και κανεις αλλος...
Να επιλέγουμε κι εμείς την επιβίωση,την κατά το δυνατόν ανώδυνη,αντί να στρεφόμαστε όλοι στην αφαίρεση της πρόθεσης "επί",σε μια ανώτερη βίωση;
Αχ,Νίκο Γκάτσο...τα είπες όλα στον "ΚΕΜΑΛ" όταν κατέληγες:"Καληνύχτα Κεμάλ! Αυτός ο κόσμος δε θ'αλλάξει ποτέ! Καληνύχτα!"
- 04-02-2009, 08:14 #47
Aria.
συμφωνω οτι πολλές φορες οι παρενεργειες των φαρμακων ειναι λιγοτερο βλαπτικες απο τις δικές μας συνηθειες.
και εγω θα ηθελα πολύ να δοκιμασω καποιο φαρμακο και ας ειχα καποιες απο αυτες τις παρενεργειες (κυριως αν ηταν προσωρινες).
Σχετικά με το πως μετραται η αποτελεσματικοτητα των φαρμακων σε ψυχολογικες ασθενειες: γινονται ερευνες σε ασθενεις βασει ερωτηματολογιων. Αλλα η βουλιμια εχει και ορατα συμτωματα οποτε - υποθετω- οτι δεν θα ειναι τοσο δυσκολο να μετρηθει η αποτελεσματικοτητα καποιου φαρμακου.
Απλως εχε υποψη σου οτι οι φαρμακευτικές εταιριες ειναι παντοδυναμες και μπορουν
- να εμφανιζουν τα στατιστικα αποτελεσματα που θελουν σχετικά με την αποτελεσματικοτητα νεων φαρμακων (π.χ. αποκλειοντας δειγματα που δεν τους ''συμφερουν'')
- να ''πειθουν'' με ''δωρακια'' κλπ, γιατρους να συστηνουν συγκεκριμενα φαρμακα
εγω θα δοκιμαζα κατι μονο αν καποιος γιατρος που εμπιστευομαι πολύ μου τα προτεινε,φοβουμενη οχι τοσο τις παρενεργειες οσο το πως θα ημουν οταν θα τα σταματουσα.
εσυ, λόγω κύκλου, σως θα μπορεις να μαθεις και περισσοτερα να μας πεις και εμας
04-02-2009, 14:05 #48
καλημερα κοριτσακια μου,
διαβασα ολες τις απαντησεις και συμφωνω με τα περισσοτερα, Xenia μου και βεβαια ξερω πως ειναι να τρως και να μην σκεφτεσαι τιποτα σα να μη συμβαινει, να τρως και μετα απο λιγο να μην εισαι συγουρη οτι θυμασαι τι εφαγες, να τρως σε απιστευτα λιγο χρονο, να σκεφτεσαι οοοολη μερα μονο τι θα φας και πως και ποτε και να μη σε δουν κτλ...και επιμενω, διαλεξε την υγεια! Και μια και μηλαμε για υγεια θελω να πω οτι δε συμφωνω με τα χαπια, καταρχην εγω αυτο το καιρο δε μπορω να παρω τιποτα αφου περιμενω εγκυμοσηνη αλλα περα απο αυτο καποτε ειχα παρει Xenical και δεν ειδα προκοπη, αν δε στρωσει το μυαλο σου δουλεια δε κανεις. Να σας πω κατι, αν δεν ειχα την εγκυμοσυνη ως στοχο θα εκανα αυτη την επεμβαση που εκανε η Τζενη...
04-02-2009, 15:48 #49
αγαπητη nadine,μαλλον δεν ημουν αρκετα σαφης ..οταν ειπα ''οτι αρχισα να τα παιρνω''.δεν εννοουσα οτι εγινα σαν αυτους που κατακρινω για να επιβιωσω...απλα αρχισα να παρατηρω τους ανθρωπους και να φερομαι καλα μονο σε οσους το αξιζουν!!!!!!!οι υπολοιποι μπηκαν στην μαυρη λιστα ,και πρωτος και καλυτερος ο πρωην συζυγος μου!ημουν 3 μιση χρονια παντρεμενη με καποιον ανθρωπο που ενδιαφεροταν μονο γι ατον ευατο του...στην αρχη δεν ηθελα να το πιστεψω αλλα οταν καταλαβα οτι θα ζουσα μαυρη ζωη διπλα του,τον εστειλα πισω στην μαμα του.(εξαλλου ουσιαστικα και συναισθηματικα εκει ειχε παραμεινει!)ηταν σαν ενα παρασιτο που μου απομυζουσε αιμα...
απλα αυτο που θα ηθελα να πω ειναι οτι δεν συγχωρω ευκολα τον ευατο μου,,θεωρω οτι ημουν καλη μεχρι ''βλακειας'' και επρεπε να εχω ''ξυπνησει''ποιο νωρις...θα ειχα εξοικονομησει αρκετη ψυχικη ενεργεια!
τωρα εξακολουθω να αγαπαω τους ανθρωπους,απλα ειμαι ποιο επιλεκτικη...προσπαθω να συνηθισω το γεγονος οτι ελαχιστοι ανθρωποι διπλα μας ειναι καλοπροαιρετοι και ακομπλεξαριστοι.προσπαθω να βρω τις ισορροπιες μου...
04-02-2009, 17:11 #50
Originally posted by NADINE
εγω αποφευγω συστηματικα τους καβγαδες και μεχρι πριν δυο χρονια νομιζα οτι ο ''διπλανος'' μας θα μας ''δωσει'' αυτα που μας αξιζουν επειδη αυταποδεικτα ολοι οι ανθρωποι εχουμε δικαιωμα στην αγαπη,κατανοηση,σεβασμο,αλ� �ηλοστηριξηκ.λ.π Μεχρι που καταλαβα οτι ημουν η ''οσια'' ξενια ,αρχισα να ''παιρνω αναποδες'' και καταλαβα οτι εγω ειμαι υπευθυνη για οσα εχω παθει και κανεις αλλος...
Να επιλέγουμε κι εμείς την επιβίωση,την κατά το δυνατόν ανώδυνη,αντί να στρεφόμαστε όλοι στην αφαίρεση της πρόθεσης "επί",σε μια ανώτερη βίωση;
Αχ,Νίκο Γκάτσο...τα είπες όλα στον "ΚΕΜΑΛ" όταν κατέληγες:"Καληνύχτα Κεμάλ! Αυτός ο κόσμος δε θ'αλλάξει ποτέ! Καληνύχτα!"
04-02-2009, 17:33 #51
αγαπητη nadine,μαλλον δεν ημουν αρκετα σαφης ..οταν ειπα ''οτι αρχισα να τα παιρνω''.δεν εννοουσα οτι εγινα σαν αυτους που κατακρινω για να επιβιωσω...απλα αρχισα να παρατηρω τους ανθρωπους και να φερομαι καλα μονο σε οσους το αξιζουν!!!!!!!οι υπολοιποι μπηκαν στην μαυρη λιστα ,και πρωτος και καλυτερος ο πρωην συζυγος μου!ημουν 3 μιση χρονια παντρεμενη με καποιον ανθρωπο που ενδιαφεροταν μονο γι ατον ευατο του...στην αρχη δεν ηθελα να το πιστεψω αλλα οταν καταλαβα οτι θα ζουσα μαυρη ζωη διπλα του,τον εστειλα πισω στην μαμα του.(εξαλλου ουσιαστικα και συναισθηματικα εκει ειχε παραμεινει!)ηταν σαν ενα παρασιτο που μου απομυζουσε αιμα...
απλα αυτο που θα ηθελα να πω ειναι οτι δεν συγχωρω ευκολα τον ευατο μου,,θεωρω οτι ημουν καλη μεχρι ''βλακειας'' και επρεπε να εχω ''ξυπνησει''ποιο νωρις...θα ειχα εξοικονομησει αρκετη ψυχικη ενεργεια!
τωρα εξακολουθω να αγαπαω τους ανθρωπους,απλα ειμαι ποιο επιλεκτικη...προσπαθω να συνηθισω το γεγονος οτι ελαχιστοι ανθρωποι διπλα μας ειναι καλοπροαιρετοι και ακομπλεξαριστοι.προσπαθω να βρω τις ισορροπιες μου...
04-02-2009, 17:52 #52
gilie δεν καταλαβαινω πως λειτουργει....σε δειχνει offline αλλα βλεπω απαντησεις σου προσφατες...
04-02-2009, 17:53 #53
καλησπερα σε ολη την ωραια παρεα!!! Σημερα μπαινω για πρωτη φορα κι εγω στην παρεα σας ... Ειμαι βουλιμικη εδω και τεσσερα χρονια. Δεν χρειαζεται να σας αναφερω τον ημερησιο αριθμο εμετων μου για να συγκλονιστειτε.... θα σας αναφερω ομως τα επακολουθα αυτου του καθημερινου μαρτυριου κατ΄ εμε". Καταστρεψα το στομαχι μου.Δεν μπορω να φαω,με πιανουν καουρες, ο λαιμος μου εβγαλε αιμα, πιθανως να εσπασαν καποια αγγεια στον οισοφαγο μου.... εχω προβληματα με την καρδια μου, εχω προωρη εμμηνοπαυση κοριτσια!!!!! καταστρεψα τον εαυτο μου εν ολιγοις, και τωρα μαζευω τα κομματια μου ..... εκανα τρεις γαστροσκοπησεις και βιοψια οισοφαγου..... και αλλα πολλα..... Τωρα καταλαβα ποσο πολυτιμη ειναι η ζωημου!! Τωρα..... που κοντευω να την χασω................. Σκοπος μου σημερα ειναι να σας ξυπνησω απο την αυτοκαταστροφη που εχετε και να σωθειτε οσο ειναι καιρος!!!!!
04-02-2009, 18:15 #54
xenia ειναι γιατι μπαινοβγαινω...χαζευοντας σε διαφορα φορουμ, για πες...
Αναις δις...δε μας λες αν αυτα που μας λες τα χεις πιστεψει και συ και τι κανεις γιαυτο...τους εκοψες? πως πας?
04-02-2009, 18:32 #55
ευτυχως..δεν ξερω τι με φυλαξε τελικα ,που δεν κανω εμετους...μονο για κανα 2 μηνες πριν καμμια 10αρια χρονια εκανα..βρε κοριτσια σταματηστε το.κριμα ειναι!
04-02-2009, 18:35 #56
Gilie σου ευχομαι να μεινεις συντομα εγκυος!προσπαθησε και να μιλησεις στον αντρα σου,για το προβλημα σου...αν σε αγαπαει θα σε βοηθησει..θα θελησει να σε καταλαβει,εστω και αν δεν το περναει ο ιδιος...αυτο δεν ειναι ο γαμος και η αγαπη...?
04-02-2009, 18:37 #57
το θεμα Xenia μου ειναι πως θα σου κατσει στο μυαλο, εμενα στην αρχη ο εμετος με βολεψε γιατι εχανα κιλα και για πρωτη φορα εγινα αδυνατη και ομορφη...ομως μετα απο λιγο καιρο αρχισα να χανω εντελως τον ελεγχο και να ανεβοκατεβαζω κιλα με απιστευτη ταχυτητα
04-02-2009, 19:10 #58
δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινονται ολα αυτα...δεν θελω να πιστεψω οτι δεν μπορω να χαλιναγωγησω το στομα μου...ειμαι πειθαρχημενη σε αλλους τομεις και θεωρω οτι τα χω καταφερει καλα αλλου...εδω τζιφος!
04-02-2009, 22:05 #59
το κλειδι νομιζω ειναι στο <δεν μπορω να το πιστεψω>
αυτη η τελειομανια που μας δερνει
ο εαυτος μας επαναστατει και αρνηται να ειναι τελειος
θελουμε αν ειναι δυνατο να προγραματισουμε τη ζωη μας τουλαχιστο για τα επομενα 10 χρονια
04-02-2009, 22:08 #60
γεια σου τζενη!δεν θελω να ειμαι τελεια!απλα να μην εξαρταμαι απο το φαγητο!
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....