μια νεα αρχη...η πορεια μου - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 254
    Senior Member
    Μπραβο για τη νεα οπτικη,απο τις πιο συνειδητοποιημενες που εχω διαβασει gilie!Mια χαρα,εχεις αποδιωξει και το περιττο αγχος που μας δινουν οι προθεσμιες,νομιζω οτι βλεπεις ηδη τα εξαιρετικα αποτελεσματα πανω σου.Το δειχνει και η ανανεωση του ενδιαφεροντος για το σωμα σου,που του δειχνεις την προσοχη που του αξιζει και θα σε ανταμοιψει κι αυτο!Θα νιωθεις ολο και ομορφοτερη λιγο λιγο,ολο και δυνατοτερη,ειμαι βεβαιη!Συνεχιζεις με τη Τζενη το περπατημα,ε?Ποσο ωραιο ειναι να εχεις παρεα,κουβεντουλα,τι καλα που πρεπει να περνατε,μακαρι να ειχα κι εγω συντροφια στην βολτουλα.

Senior Member
    τι να πω ειναι κριμα που δε ζουμε ολες στην ιδια πολη, ειναι οντως ομορφο να εχεις παρεα στο περπατημα...και γενικως να εχεις εναν ανθρωπο που μπορει να ακουσει το μεγαλυτερο προβλημα σου χωρις να σε κοιταζει σαν ζομπι και χωρις να ρωταει ασχετα

Senior Member
    thanks dear
    same here

Senior Member
    Originally posted by gilie
    τι να πω ειναι κριμα που δε ζουμε ολες στην ιδια πολη, ειναι οντως ομορφο να εχεις παρεα στο περπατημα...και γενικως να εχεις εναν ανθρωπο που μπορει να ακουσει το μεγαλυτερο προβλημα σου χωρις να σε κοιταζει σαν ζομπι και χωρις να ρωταει ασχετα
    οχι μονο σε κοιταζουν σαν ζομπι αλλα αρχιζουν το κηρυγμα ''πρεπει να αδυνατισεις!γιατι τα πηρες τα κιλα?''
    γενικως αν δεν εχεις προβλημα με το φαγητο δεν μπορεις να το καταλαβεις...

Senior Member
    συμφωνω, οπως θα ελεγε και η Τζενη ειναι μια εξαρτηση και αφενως σου γινεται μανια αφετερου δεν την καταλαβαινει οποιος δεν την εχει...οπως εγω αν και βουλιμικη δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιος δεν κοβει το ποτο κτλ

σημερα το πρωι σκεφτομουν ποσα πολλα πραγματα ειχα πιστεψει οτι ειμαι εγω, οτι ειναι στοιχεια του χαρακτηρα μου ενω σιγα σιγα καταλαβαινω οτι στην πραγματικοτητα ηταν στοιχεια του βουλιμικου μου εαυτου...

Senior Member
    [url=http://ticker.7910.org/eng][ σημερα ζυγιστικα
    ...

Senior Member
    πωπω σιγουρα ημουν πανω απο 100 κιλα πριν ενα μηνα που ξεκινησα την διαιτα..κατι ηξερα που φοβομουνα να ζυγιστω,,,εχω δρομο μπροστα μου....μου φαινεται βουνο...

Senior Member
    Xenia μου βλεπω οτι ειμαστε κοντα στα κιλα, κοριτσακι μου θα την κατηφορησουμε την σκαλα που θα μας παει...
    ποιος ειναι ο πρωτος σου στοχος?

Senior Member
    θα ηθελα να φτασω 80 κιλα ,χωρις να θετω χρονοδιαγραμματα γιατι αγχωνουν και νομιζω εχουν αντιθετα αποτελεσματα.στα 80 κιλα νομιζω θα νιωθω αρκετα ποιο ανετα..gilie σημερα ομως δεν εχω και πολλα κεφια..δεν μπορω να καταλαβω πως εφτασα τοσα κιλα?!με επιασε η απαισιοδοξια μου...
    ελπιζω να εισαι καλυτερα και να εισαι περηφανη που δεν εχεις κανει εμετο τοσο καιρο!
    φιλακια

Senior Member
    ελα βρε ξενια μην το βλεπεις τοσο βουνο
    μια ιδεα ειναι κι αυτο
    αν αλλαξουμε τροπο σιτισης θα ερθει μονο του το σωστο βαρος
    εκει εχουμε το κολημα
    αλλα αυτο μπορει να αλλαξει σε μια στιγμη
    ομορφο?

Senior Member
    ευχαριστω για την εμψυχωση αλλα μου την εχει βαρεσει σημερα!
    ναι ειναι ομορφο να σκεφτεσαι οτι παντα μπορεις να αλλαξεις τα δεδομενα στην ζωη σου..εχεις δικιο
    !
    εσυ πως τα πας με την επεμβαση?νιωθεις ακομα αδυναμια?

Senior Member
    [url=http://ticker.7910.org/eng

Senior Member
    καθε μερα και καλητερα
    γι αυτο και τα λεω ετσι ελπιδοφορα τα πραγματα
    αλλα ετσι ειναι πραγματικα
    αυτο το κλικ στο μυαλο πρεπει να γινει
    γινεται καμια φορα απο μονο του
    αλλες φορες πρεπει να κανει κανεις.......χειρουργειο

Senior Member
    αχ Ξενια μου, ετσι ειναι αυτα, αλλες μερες πανω αλλες κατω...καλα κανεις και δε βαζεις αυστηρα χρονοδιαγραμματα γιατι πραγματικα λειτουργουν αντιθετα. Η διαιτολογος μου ειχε πει μια φορα οτι θα παραμεινω αδυνατη οταν σταματησω να κανω διαιτα αλλα βαλω στην ζωη μου τη σωστη διατροφη...οσο αυτη μηλουσε εγω σκεφτομουν...ναι, καλα! ομως αυτη ειναι η αληθεια.

Senior Member
    σε λιγο παω διαιτολογο...νομιζω εχω χασει...αντε να δουμε...εχω να πω οτι ειμαι στις 41 μερες αποχης απο τους εμετους...σπανια καταφερνω να μη σκεφτομαι το φαγητο...οποτε προφανως στην ουσια δεν απεχω απο τη βουλιμια...απλα εχω αρχισει να πιστευω οτι ποτε δε θα καταφερω να μη σκεφτομαι το φαγητο...αυτη την εποχη ειμαι στη φαση που σκεφτομαι το φαγητο μεν καταφερνω να φρεναρω τον εαυτο μου δε...για ποσο ομως? ελπιζω για παντα...θα διξει...δε τολμω να αφεθω στη συγουρια...ισως σε ενα δυο χρονια να τολμισω να πω...ειμαι καλα...προς το παρων δε μου χω εμπιστοσυνη

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast