Το όνομά μου είναι Φέη...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Το όνομά μου είναι Φέη...

Καλημέρα κπρίτσια και αγόρια!
    Είμαι η Φέη και είμαι καλά αν και με αρκετά παραπάνω κιλάκια. Μετά από ένα δύσκολο διάστημα ενός χρόνου που με έφτασε στον πάτο συναισθηματικά και με φόρτωσε κιλά, αναισθησία και ενοχές, είμαι εδώ με διάθεση αισιόδοξη και πίστη στον εαυτό μου, να παλέψω και να νικήσω, με συμμάχους εσάς βέβαια.
    Τέρμα λοιπόν η μιζέρια και η αυτοκαταστροφή!!!
    Η ζωή είναι και όμορφη και λίγη για να την χαραμίζω έτσι.
    Ξεκινάω λοιπόν την προσπάθεια και να ξέρετε ότι και για σας θα είμαι εδώ αν με χρειαστείτε και μπορώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε.

Είμαι 44 χρονών, 1.74 με 88,6 κιλά και στόχο τα 67.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία! Φιλάκια!

Senior Member
    καλή αρχή ...το παν έιναι να διατηρήσεις την αισιόδοξη διάθεση σου.. κράτα γερά λοιπόν και ξεκίνα να κατακτήσεις τον προσωπικό σου στόχο.. καλή δύναμη..: )

Senior Member
    Φέη μου καλησπέρα
    Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πας καλά στην προσπάθειά σου. ΄Εχω ξεκινήσει κι εγώ πρόσφατα ,το πήρα απόφαση επιτέλους με 'εντολή γιατρού". Τίποτα σοβαρό, κάτι πονάκια στη μέση, βάρος στα πόδια, στα γόνατα, τα γνωστά. Είμαι 1,65 με 94Kg -έχω χάσει και 2,5kg μέχρι στιγμής. Θα ήθελα να φτάσω τα 65 αλλά μάλλον δεν πρόκειται να γίνει.(ήταν το ιδανικό βάρος στα "νειάτα μου",τώρα στα κοντά 50 μου ίσως είναι too much). Ωστόσο στα 70-75 θα είμαι μια χαρά, με χρονικό ορίζοντα ενός χρόνου και απώλεια 2 κιλών το μήνα περίπου.
    Μην τρελλαίνεσαι για τίποτα, να νοιώθεις καλά με τον εαυτό σου και να κάνεις μικρά βηματάκια καθημερινά.
    Περπάτημα, stretching, ασκησούλες, όσο συχνότερα μπορείς, ακόμα και στο κρεβάτι πριν σηκωθείς το πρωί ή πριν κοιμηθείς το βράδυ. Είναι υπέροχο πράγμα η άσκηση, μας συμφιλιώνει με το σώμα μας και το έχουμε ανάγκη.
    Καλή επιτυχία, θα βρισκόμαστε και θα τα λέμε εδώ μέσα και, το email μου μπορείς να το δεις κι από δω...όποτε θέλεις τα λέμα
    Φιλιά
    Κατερίνα

Senior Member
    Αχ!faye...αχ!
    Τριανταπέντε κιλά πήρα εγώ τη χρονιά,που πέρασε με κύρια αιτία και για μένα τα συναισθηματικά μου...
    Και να που μένεις μόνος σου και συν τοις άλλοις έχεις και αυτά τώρα στο κεφάλι σου...
    και όχι μόνο εκεί...στα χειρότερα σημεία παν και κάθονται τα άτιμα...Τέλος πάντων...Όπου όλα κι αυτά!
    Τα δύσκολα και δυσάρεστα είναι πίσω μας!Πάμε γι'άλλα!Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή σου δύναμη!

Senior Member
    Καλωσήρθες Φαίη, εύχομαι μέσα από την ταλαιπωρία που πέρασες να βγεις πιο δυνατή και να τα καταφέρεις.... και αν γίνει αυτό σίγουρα θα είσαι καλύτερα από πριν!!!!!! Καλή αρχή....

Junior Member
    Καλησπέρα κοριτσάρες μου!
    Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για το καλωσόρισμα.
    Χαίρομαι που σας βρήκα και είστε καλά και σε καλή πορεία απ ότι διάβασα.
    Κατερινάκι εφικτός μου φαίνεται ο στόχος σου. Τα 65 ήταν και τα δικά μου κιλά στα νιάτα μου.Μετά παντρεύτηκα κλείστηκα στο σπίτι και έφτασα αισίως υα 96. Μετά χώρισα και ξαναβρήκα τον εαυτό μου. Μέσα σένα χρόνο και χωρίς να ζοριστώ κατέβηκα στα 70.
    Υστερα ήρθε στη ζωή μου ο μεγάλος έρωτας και έφτασα τα 63. Και μετά το χάος κι εγώ ξανά στα 89. Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μάλλον μόνη μου πρέπει να μένω. Χι χι!
    Κ επίσης ότι ο εαυτός είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε και δεν πρέπει να του φερόμαστε έτσι για κανένα λόγο (ακούς Νadine
    Αυτά κορίτσια μου σε γενικές γραμμές. Πάμε γι άλλα καλύτερα τώρα.
    Για μένα πρώτη μέρα διατροφούλας σήμερα. Εν τω μεταξύ την προηγούμενη βδομάδα πρόσεξα λίγο και σήμερα που ζυγίστηκα ήμουν 87,3. Για να δούμε αυτή τη βδομάδα.
    Τα δικά σας νέα;

Senior Member
    Ποιός Θανάσης;...
    Εγώ δεν ξέρω τίποτα!Είμαι αθώα!

Junior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
    και καλη προσπαθεια με δυναμη και ηθικο υψηλο!!!
    μην μασατε κοριτσια (και μεταφορικα και κυριολεκτικα :ρρρ) θα τα καταφερουμε
    !!!!

Junior Member
    Καλημέρα,
    θα τα καταφέρουμε σίγουρα και το λέω εκ πείρας διότι εγώ ήμουν 113,5 με ύψος 1,80 και έφτασα σε ένα χρόνο 85. Με διατροφή που την κανόνιζα μόνη μου.
    Ολα είναι στο μυαλό μας.
    Βέβαια από πέρσι τον Δεκέμβριο έχω πάρει 7 κιλά τα οποία θα τα χάσω σίγουρα μέχρι το Πάσχα κι έχω την ελπίδα ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχω φτάσει 80.

Καλή προσπάθεια σε όλους!!!!!!