ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ OPRA ΣΤΟ ΣΚΑΙ!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ OPRA ΣΤΟ ΣΚΑΙ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ OPRA,ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ,ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ,ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ 40ΚΛΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 120,ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ.ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΕΚΠΟΜΠΗ,ΕΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ,ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ-2 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΟΠΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΞΑΝΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

Senior Member
    Η Όπρα κατά καιρούς αναδεικνύει θέματα που αφορούν στην παχυσαρκία. Μάλιστα ξεκινόντας πάντα απ'τη δική της ιστορία με το βάρος της, η οποία έχει κάνει αρκετό αγώνα.

Στα εγχώρια ύδατα τώρα, η Δρούζα όταν ξεμένει από ιδέες ασχολείτε με την παχυσαρκία και καμιά φορά κι η Τατιάνα. Δεν θα έλεγα ότι οι δικές μας Όπρες το'χουν δει το θέμα απ'όλες τις απόψεις μιας και ποτέ δεν υπήρξαν παχουλές για να ξέρουν κι έτσι ότι δείχνουν είναι συνήθως στολισμένο με επιστημονικές ορολογίες για να μπερδεύεται ο κόσμος!

Senior Member
    Μη συγκρίνουμε τη μέρα με τη νύχτα(Όπρα-οι δικές μας)...καμία σχέση!
    Είναι σημαντικές όλες αυτές οι ιστορίες,μας εμπνέουν δε λέω,αλλά αν δεν έχουμε φτάσει στο δικό μας σημείο απόφασης αλλαγής,
    είναι απλά πυροτεχνήματα ενθουσιασμού σαν και τόσα άλλα που στο παρελθόν πέρασαν και τελικά δεν άγγιξαν...
    Κι οι άνθρωποι αυτοί,που πραγμάτωσαν τον άθλο τους,είχαν περάσει τα δικά τους εσωτερικά στάδια με όλες τους τις μεταπτώσεις...
    Μην ενθουσιαζόμαστε,λέμε "θα το κάνω τώρα κι εγώ" κι αν μετά χωλαίνουμε μεγενθύνεται η αίσθηση αποτυχίας κι απαξίωσης μας!
    Είναι συνδιαστική η προσπάθεια που θα μας απαλλάξει μια για πάντα:ψυχολογία,διατροφή,ά� �κηση κι από κει και πέρα κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Senior Member
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ!ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΟΤΙ ``Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ``με αυτο θελω να πω,οτι και το να τρωμε χωριs να πειναμε ειναι η συνηθεια μαs,σε μαs τουs παχυσαρκουs,και η συνηθεια μετα απο χρονια,δημιουργει την εμμονη.Δεν ξυπνησαμε ενα πρωι και πηραμε 40,50,60 κιιλα,ολο αυτο δουλευτηκε μεσα μαs,υποσυνηδητα (θελω να πιστευω),πολυ σωστα οπωs ειπατε αν δεν ΑΠΟΦΑΣIΣΕΙΣ ΕΣΥ!!!!,κανεναs δεν μπορει να σε αδυνατισει,πιστευω ομωs,βλεπωνταs συνεχεια εκπομπεs τετοιου ειδουs με ανθρωπουs,οι οποιοι εχασαν πολλααα κιλα,ενεργοποιεισε υποσεινηδητα κατα καποιο τροπο.Η επαναληψη πιστευω επικοδομητικων αποτελεσματων,μαs ενεργοποιει πιστευω!!!
    ,,

Senior Member
    Πάντως θα ήθελα να μιλήσω έστω με έναν απ' αυτούς που έχουν χάσει 40 κιλά να δω από που άντλησαν αυτή τη δύναμη, που εγώ δεν έχω ούτε για τα 10 πλέον. Γιατί και αυτά που έχασα με βοήθεια τα έχασα.....

Senior Member
    Εγώ είμαι ο άνθρωπος σου,αν θέλεις να μιλήσεις με κάποιον που έχασε με δίαιτα(χωρίς χάπια)
    και περισσότερα από 40 κιλά και μάλιστα όχι μόνο μία φορά.Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη δύναμη...
    ΑΛΛΑ πάντα τα έβαζα μ'ένα minimum bonus 10 κιλών επιπλέον...Εκεί είναι το θέμα,Αλαλουμένια μου!
    Όχι τόσο στην απώλεια αλλά στη διατήρηση!Γιατί εκεί αποδεικνύεται η ουσιαστική αλλαγή!
    Μη σκέφτεσαι το δάσος,που πρέπει να διασχύσεις κι αποθαρρύνεσαι!Προσπέρνα ένα ένα δέντρο τη φορά και θα φτάσεις
    κι εσύ κάποια στιγμή στο δικό σου ξέφωτο!Έχεις τα ίδια εφόδια και προσόντα με όσους βγήκαν στο δικό τους!
    ʼσε που έχεις και το πλεονέκτημα του πιο κοντινού στόχου!ʼλλο να μιλάμε για 10-20 δεντράκια κι άλλο για πολλαπλάσια τους...

Senior Member
    Εννοείς ότι τα έχασες πριν την επέμβαση ή μετά? Αλλά όπως και αν είναι θέλει πολύ δύναμη για να χάσεις 20, πόσο μάλλον 40.... Να υποθέσω ότι τώρα είσαι στα +40 ? Μου δίνεις την εντύπωση ανθρώπου που έχει μεγάλη δύναμη αλλά είναι και πολύ ευάλωτο... δεν ξέρω αν με κατανοείς..... Πως τα κατάφερες ρε θηρίο πρώτα να τα χάσεις και ύστερα να τα πάρεις, αν και το δεύτερο είναι πιο εύκολο!!!!!!!!!!!

Πάντως αυτό με τα δεντράκια έχεις δίκιο, εγώ συνεχίζω να βλέπω τα 59 που τα έπιασα μία φορά στη ζωή μου για 3 μήνες.....

Senior Member
    Εννοείται για πριν μιλάω...Η τελευταία μου δίαιτα πριν τον πρώτο δακτύλιο είχε αποτέλεσμα -50 κιλά και μετά πήρα 60!
    Αλλά και πριν από αυτήν ούτε θυμάμαι πόσες φορές έχω χάσει 20-30-40 κιλά...Και μία άλλη 50 και μία 60...
    Έτσι,ο κύριος λόγος που αποφάσισα να προχωρήσω στην τοποθέτηση δακτυλίου ήταν η διατήρηση του απολεσθέντος βάρους(που κι αυτό απέτυχε...)
    Με τον πρώτο δακτλύλιο έχασα κάπου 55 και το κατώτερο που πρόσφατα έφτασα(πριν κάτι μήνες) ήταν -68,από τα οποία πήρα τα 38!
    Αν κρατούσα ημερολόγιο διακύμανσης βάρους στη ζωή μου δεν ξέρω για πόσες εκατοντάδες κιλά θα μιλούσα σε σύνολο...
    Νομίζω πως έχεις δίκιο στον χαρακτηρισμό,που μου απέδωσες...Φοβάμαι πως χρησιμοποιώ τη δύναμη μου λανθασμένα...
    Σπαταλώ όλο το ψυχικό μου σθένος να χειριστώ τα τόσα δυσάρεστα στα οποία με υποβάλω αντί να το αξιοποιήσω στην αποτίναξη τους!
    Μου αρέσει που με έπιασες...Ανάμεσα σε όσα δουλέυω ν'αλλάξω είναι η ευαισθησία κι ο έντονος συναισθηματισμός μου.
    Ξέρεις,δεν είναι άσχετα με το βάρος μου...ʼμα σκληρύνω εσωτερικά δε θα χρειάζομαι τόσες στρώσεις προστασίας και κρυσφύγετου.
    ʼντε,πάμε μαζί λίγα δεντράκια παρακάτω...κι ίσως αυτή η φορά να είναι και η τελευταία διαδρομή στο σκοτεινό μας δάσος!

Senior Member
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΟΥ,ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΟΥΝ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠ`ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΧΑΧΑΧΑ,ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΟΥΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΔΩ!

Junior Member
    Kορίτσια μου εγώ δεν είμαι σίγουρη για το πόσο βοηθάνε αυτές οι εκπομπές. Από την άποψη ότι πάνω στο θέμα παχυσαρχία έχει στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία από διαιτολόγους, γυμναστές, παρασκευάσματα,ψυχολόγους, παρουσιαστές και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.
    Πολλοί άνθρωποι που μάλλον θα ήταν άνεργοι αν δεν υπήρχαμε εμείς οι παχύσαρκοι.
    Και μάλλον δεν τους συμφέρει να πάψουμε να υπάρχουμε.
    Νομίζω ότι όλα αυτά περισσότερο μας μπλέκουν παρά μας βοηθάνε.
    Τίποτα παιδιά συνηδητοποίηση, απόφαση και ένα βηματάκι κάθε φορά. Ένα ένα δενδράκι που λέει και το alalumaki.
    Νadinaki δε νομίζω να πάψεις ποτέ να είσαι ευαίσθητη και συναισθηματική. Αυτό ή το χεις ή δεν το χεις. ʼσε που αν το άλλαζες δεν θα ήσουν πιά η ΝΑΤΑΛΙΑ κι αυτό δε θα σου άρεσε καθόλου.
    Θα σ έβαζε σε άλλο φαύλο κύκλο. Αυτό που πρέπει να μάθεις είναι να το χειρίζεσαι υπέρ σου και όχι εναντίον σου.
    Κοίτα ποιός μιλάει τώρα ε; Τα λέω σε σένα μήπως τ ακούσω κι εγώ κάποτε.

Junior Member
    Για την Όπρα, δεν έχω να πω τίποτα άσχημο.
    Απλά προσκυνώ στην προσωπικότητά της.
    Έχω δει άπειρες εκπομπές της και είναι καταπληκτική.
    Αλλά οι δικές μας εδώ....ειδικά για την Τατιάνα θα πω γιατί αν δε πω θα σκάσω.
    Όταν έχει εκπομπή για την παχυσαρκία, πως το καταφέρνει και κοκορεύεται για τα δικά της τέλεια κιλά και πάντα...μα πάντα...ειρωνεύεται ελαφρώς όμως τους παχουλούς καλεσμένους της για το φαγητό.
    Μου τη δίνει αυτή η γυναίκα.
    Γυναικάρα δε λέω....αλλά ρατσιστόμουτρο.

Senior Member
    Αχ!Κι εγώ σήμερα πώς βρέθηκα με ανοιχτή τηλεόραση και μπήκα στον πειρασμό να παρακολουθήσω την εκπομπή της Δρούζα,
    επειδή έπεσα σ'ένα τεστ που έκανε και συγχίστηκα αφάνταστα!Είχαν μια κοπέλα 45 κιλών,της οποίας χάλασε το αυτοκίνητο και καλά
    και σταματησαν όλοι οι άντρες να την βοηθήσουν(αυτοκίμητα,λεωφο ρεία,χαμός...)και αμέσως μετά η ίδια παραμορφωμένη,
    παχιά και κακοβαμμένη,και να μη σταματάει απολύτως κανένας.Οκ,αναμενόμενη αντίδραση...Χάθηκε η ανθρωπιά μας...όλα έγιναν σεξ!
    Αυτό όμως που με εξόργισε ήταν που η κοπέλα αυτή όσο "μεταμορφωνόταν"είπε στην κάμερα:
    "καλά,αν σταματήσει κάποιος θα ήταν ανώμαλος!"Κι αυτή εντωμεταξύ προσλήφθηκε για να πραγματοποιήσει το πείραμα!
    Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στην εκπομπή,αλλά δεν εκπλήσσομαι και τα προσπερνώ.
    Αυτό όμως στο οποίο θέλω να σταθώ είναι στη δική μας ψυχολογία!Σας παρακαλώ,όσοι τα βλέπετε αυτά κάθε τρις και λίγο,
    όσοι υφίσταστε τον κοινωνικό ρατσισμό και χαμηλώνετε ντροπιασμένα τα μάτια και κλείνετε ερμητικά τα χείλη
    ενώ καταπίνετε μετά τόσο φαγητό όσα και συναισθήματα,μην παρασύρεστε από το κόμπλεξ και την απαιδευσία τους!
    Μη φτάσουμε κι εμείς στο σημείο να υποτιμούμε τόσο τον εαυτό μας,να εξυμνούμε μόνο την εμφάνιση,εκμηδενίζοντας όλα τ'άλλα,
    που να θεωρήσουμε όποιον τυχόν μας ερωτευτεί,αγαπήσει,βοηθήσε ι στο δρόμο "ανώμαλο"!Γιατί τότε το μήνυμα τους θα έχει περάσει
    και το δηλητήριο θα έχει εμποτίσει κάθε κύτταρο του είναι μας,κάθε ελεύθερη έκφραση της προσωπικότητας μας!Αντιδράστε!

Senior Member
    Originally posted by faye
    Νadinaki δε νομίζω να πάψεις ποτέ να είσαι ευαίσθητη και συναισθηματική. Αυτό ή το χεις ή δεν το χεις. ʼσε που αν το άλλαζες δεν θα ήσουν πιά η ΝΑΤΑΛΙΑ κι αυτό δε θα σου άρεσε καθόλου.
    Θα σ έβαζε σε άλλο φαύλο κύκλο. Αυτό που πρέπει να μάθεις είναι να το χειρίζεσαι υπέρ σου και όχι εναντίον σου.
    Κοίτα ποιός μιλάει τώρα ε; Τα λέω σε σένα μήπως τ ακούσω κι εγώ κάποτε.
    Ναι,Φαίη μου...έτσι είναι...(μου αρέσει που ξέρεις και το όνομα μου)
    Έχεις δίκιο,δε θα είμαι πλέον εγώ κι ούτε είναι κάτι που εκτιμώ και θα ήθελα ουσιαστικά ν'αλλάξω...
    Απλά τις στιγμές εκείνες που πληγώνεσαι,που δυσκολεύεσαι ν'αφήσεις πίσω σου άτομα και καταστάσεις
    εύχεσαι να ήσουν πιο επιδερμικός στο χειρισμό,πιο σύντομος στο ξεπέρασμα,πιο αλώβητος στις συνέπειες...
    Πρέπει,λοιπόν,να βρω έναν καλύτερο τρόπο να συγκεράσω τα στοιχεία της προσωπικότητας μου...Οψόμεθα...
    Στο εξής θα τα λες εσύ σ'εμένα κι εγώ σ'εσένα...

Senior Member
    Τώρα,που το θυμήθηκα...Το μόνο που άξιζε να μείνει από την εν λόγω εκπομπή ήταν η διαπίστωση
    πως τα γράμματα της λέξης "ΑΦΡΟΔΙΤΗ" ταιριάζουν απόλυτα μόνο μ'εκείνα της λέξης "ΔΙΑΤΡΟΦΗ" !
    Ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν σωστά τη δεύτερη για να φτάσουμε στην ομορφιά της πρώτης!

Senior Member
    Γεια σαs κοριτσια και εγω παρακολουθησα την εκπομπη τηs Δρουζαs,εναs κυκλοs σε οσα λενε,πιστευω λιγο πολυ εχουμε εμπεδωση,τι μαs παχενει,και τι οχι.Αυτο που εμειs πρεπει να περνουμε καθε φορα που κοιταμε μια τετοιου ειδουs εκπομπη ειναι ,EXTRA ``μυστικα``που θα μαs βοηθησουν στον αγωνα μαs.Αs σταματησουμε να ειμαστε απλοι παρατηρητεs,δυστιχωs με τον ενθουσιασμο και μονο κανειs δεν εχασε βαροs,αλλα ηταν ενα κινητρο,ενα οπλο που αν εχει ο καθεναs μαζι του,για να νιωθει πιο δυνατοs!Αs κανουμε μια προσπαθεια,δεν κοστιζει τιποτα αρνητικα,παρα μονο θετικα!αλλωστε:``ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ``!Να το θυμαστε αυτο!Στην δικη μαs περιπτωση αλλαζει!

Page 1 of 2 12 LastLast