Δακτύλιος.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 91
    Junior Member

Δακτύλιος.

Γειά χαρά σε όλους. είμαι νέος στο φόρουμ και ενδιαφέρομαι για γαστρικό δακτύλιο. δεν γνωρίζω καθόλου για καλούς γιατρούς στην ελλάδα και μάλιστα διάβασα για μακροχρόνιες λίστες και ουρές σε νοσοκομεία που με αποθάρυνε εντελώς. δεν με ενδιαφέρει το ποσό απλά θέλω να γίνει η εγχείρηση μέχρι το τέλος του καλοκαιριού διότι από κει και μετά αρχίζω πανεπιστήμιο (αγγλία) και δεν θα μπορέσω να κάνω τίποτε... είτε ιδιωτική κλινική είτε σε δημόσιο νοσοκομείο, έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό γιατρό; στην Κρήτη γίνεται τίποτα;
    ευχαριστώ προκαταβολικά!

Αν δεν σε ενδιαφερει το ποσο ,και πας ιδωτικα ,τοτε η επεμβαση
    μπορει να γινει αμεσα απο τη στιγμη που θα βρεις τον καταλληλο γιατρο.

Στο www.daktylios.gr μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες!

Καλως ηρθες και καλη δυναμη στη προσπαθεια σου!!

Junior Member
    Μα τον κατάλληλο γιατρό ψάχνω και εγώ μαρουλάκι (ωραίο όνομα)! και επειδή ίσως να έχετε κάποια εμπειρία γιαυτό ρωτάω. Δεν με ενδιαφέρει το ποσό απλά θέλω να γίνει άμεσα και από πολύ καλό γιατρό (άλλωστε γιαυτό δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα). μπήκα στο δακτύλιος αλλά δεν μπόρεσα να ρωτήσω γιατί θέλει ίσως καιρό; δεν κατάλαβα ακριβώς...

Koιτα ,εγω δεν εχω χειρουργηθει απλα εχει τυχει να γνωριζω πολλα
    επι του θεματος.
    Γιατρους εγω δεν μπορω να σου προτεινω ,δεν ειναι νομιμο.
    Απλα,στο σαιτ που σου υπεδειξα εχει πολλα παιδια χειρουργημενα
    απο διαφορους γιατρους ωστε να τους βρεις συγκεντρωμενους και
    να ειναι πιο ευκολη η ερευνα σου!

Junior Member
    μα δεν περιμένω από κανέναν να μου πει ΠΗΓΑΙΝΕ σε αυτόν. Από ότι έχουν ακούσει γιατί και εγώ έχω φοβηθεί ύστερα από αυτά που έχω ακούσει... εξάλλου το βασικό θέμα μου είναι ότι πρέπει να γίνει άμεσα αλλιώς χαθήκαμε... αν είχα χρόνο θα μπορούσα να επιλέξω όμως τώρα θέλω κάτι γρήγορο και αποτελεσματικό και μόνο εσείς εδώ μπορείτε να με βοηθήσετε πραγματικά... μπήκα στον Σκρέκα και μετά διάβασα από τόσα άτομα ότι είναι ελεεινός οπότε και τον απέριψα.

Τι εννοεις οτι μπηκες αλλα θελει χρονο;
    Με το που γραφτεις αμεσως μπορεις να ξεκινησεις την ερευνα σου
    και να θεσεις τις αποριες σου.
    Εγω δεν εχω χειρουργηθει οπως σου ειπα ,αν και εχω ακουσει για δεκαδες
    γιατρους...

Ριξε μια ματια στο παρακατω:

Γιατροί του Δημοσίου

Αλφαράς Παναγιώτης (Επιμελητής Α? ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Τηλ.: 210-7201890, 210-7201883 ? Θέση: 8ος όροφος, Κτίριο Πατέρα)

Διαμαντής Θεόδωρος (αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής, ΛΑΙΚΟ)

Καλφαρέντζος Φώτιος (Καθηγητής Χειρουργικής, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Π.Γ.Ν.Π, Εξ Ιατρεία Νοσογόνου Παχυσαρκίας: 2610 999764
    Καθηγητής κ. Καλφαρέντζος :2610 999299)

Μελισσάς Ιωάννης (Καθηγητής Χειρουργικής, ΠΑΓΝΗ)

Μενενάκος Ευάγγελος (Λέκτορας Χειρουργικής, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ ΛΕΩΦ. για ραντεβου (1535) ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ ΛΕΩΦ. 114
    ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ/ Τηλ.:2107769000

Νάνος Ευάγγελος (Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής, ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ)

Παπαβραμίδης Σπ. (Καθηγητής Χειρουργικής, ΑΠΘ)

Παπακωνσταντίνου Αλέξανδρος . (Επιμελητής Α? ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Τηλ.: 210-7201890, 210-7201883 ? Θέση: 8ος όροφος, Κτίριο Πατέρα)

Τζοβάρας Γεώργιος (Λέκτορας Χειρουργικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας)

Γιατροί Ιδιώτες

Αναγνωστίδης Ακύλλας
    Αποστολάκος Ευστάθιος
    Ασωνίτης
    Βλάχος Νικόλαος (Doctors Hospital - Κεφαλληνιας 26 Κυψελη - τηλ. 210-8239952-6)
    Βουδούρης Οδυσσέας
    Γαβριήλ Σωτήρης (Doctors Hospital - Κεφαλληνιας 26 Κυψελη - τηλ. 210-8239952-6)
    Γενίτσαρης
    Γκινοσάτης
    Γκουλιμάρης Ιωάννης (ΒΑΣ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 47 Θεσσαλονίκη, 2310.260889-2310.937410)
    Γκρούσμαν Βλαδίμηρος (Doctors Hospital - Κεφαλληνιας 26 Κυψελη - τηλ. 210-8239952-6)
    Καραίνδρος Χρήστος (Doctors Hospital - Κεφαλληνιας 26 Κυψελη - τηλ. 210-8239952-6)
    Καρατσόλης
    Καρράς
    Κέκος Γεώργιος (Κλινική Ευρωθεραπεία Αθήναιον τηλ. 210-7210813)
    Κωνσταντάρας Χρήστος (ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Θεσσαλονίκη τηλ. κεντρο 2310 380.000/ 342.102)
    Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος (Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου τηλ. 210-6107165, 210-6198100)
    Μενενάκος Ευάγγελος
    Μπαρδαξόγλου
    Μπιμπιδάκης
    Μπότουλας
    Νεστορίδης Ιωάννης (ΙΑ.ΚΕ.ΠΑ. Κατεχάκη 63α στο Ψυχικό, Τηλ. 210 6997156)
    Νέτσικας
    Παπούδος Μάριος (ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ)
    Πάππης Χαρίλαος
    Σάμπαλης Γεώργιος
    Σαχπαζίδης Χρήστος (Doctors Hospital - Κεφαλληνιας 26 Κυψελη - τηλ. 210-8239952-6)
    Σκρέκας Γεώργιος (251 ΓΝΑ, ΙΑΣΩ GENERAL, BIOΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ και DOCTOR'S HOSPITAL)
    Σπηλιόπουλος Γεώργιος (Κυανούς Σταυρός)
    Σύκας Νικόλαος
    Τασιούλης Ανδρέας (Doctors Hospital - Κεφαλληνιας 26 Κυψελη - τηλ. 210-8239952-6)

Δεν ξερω αν βοηθαω αλλα η ευρεση γιατρου ειναι κατι πολυ προσωπικο
    και πανω απ ολα πρεπει να κανει σε σενα και να νιωθεις εσυ καλα.
    Επισης δεν ξερω αν ξερεις σχετικα ,αλλα ο δακτυλιος καθε τοσο χρειαζεται
    ρυθμισεις(γεμισματα)τα οποια τα κανει γιατρος.Οποτε πρεπει να βρεις ακρη με
    τον γιατρο σου η να γινονται εκει που θα εισαι ή οταν θα ερχεσαι Ελλαδα!

Junior Member
    Το γνωρίζω αυτό με την ρύθμιση αλλά ελπίζω ότι θα ξέρει τι μπορώ να κάνω... δεν υπάρχουν δηλαδή άλλα άτομα που ταξιδεύουν ή είναι σε τέτοια κατάσταση;

τέλος πάντων, για τον κωνσταντινίδη έχω ακούσει πολλά αλλά στο Ιατρικό δεν θα υπάρχει μεγάλη λίστα;

Δεν εχω ιδεα.Απλα πιστευω πως ιδιωτικα ελαχιστοποιουνται οι λιστες.
    Αυτο που εχεις να κανεις ειναι να το ψαξεις απο δω και περα
    μονος σου.
    Τηλεφωνα,συναντησε γιατρους,θεσε αποριες!

Καλο ψαξιμο!

Junior Member
    ʼν ενδιαφέρεστε μπορώ να μιλήσω για την sleeve την οποία έχω κάνει

Γειά σου Μάνο!
    Διάβασα τις απορίες και τις ανησυχίες σου σχετικά με τον δαχτύλιο,και σκέφτηκα να σου πω την δική μου εμπειρία!Έκανα επέμβαση στις 15/5 και σήμερα 3/6 είμαι κάτι παραπάνω από καλά!!!
    Το έψαξα πολύ πριν απογασίσω σε ποιόν γιατρό θα πάω.Εμένα με εγχείρησε ο κ.Κωνσταντινίδης.Ένας καταπληκτικός επιστήμονας κι εξαιρετικός άνθρωπος!!Τέτοια αντιμετώπιση από γιατρό δεν έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου!!!Να σου πω δε,πως έκανα συγχρόνως και αφαίρεση χολής.3 ώρες μετά το διπλό χειρουργείο περπάταγα και έχω χάσει ήδη 8 κιλά χωρίς να το έχω καταλάβει!!Εργάζομαι κανονικά και συμμετέχω σε όλες τις δραστηριότητες μου!Να σου πω και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό...για μένα τουλάχιστον...
    Δεν είναι μόνος του,αλλά έχει ολόκληρη ομάδα γιατρών,διατροφολόγων,ψυχο λόγων οι οποίοι είναι πάντα εκεί για ό,τι χρειαστούμε!!!Αυτό είναι πολύ σπουδαίο!!Όχι,άντε βάλαμε τον δαχτύλιο και μετά που σε ξέρω που σε είδα...Χωρίς βοήθεια δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!
    Και να ξέρεις πως ο δαχτύλιος δεν είναι πανάκεια...αλλά βοήθημα για να πετύχουμε τον στόχο μας και να μας βοηθήσει να τον διατηρήσουμε!!!
    Ελπίζω να σε βοήθησα...Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν αποφασίσεις!!!

ΥΓ>όσο πιο γρήγορα ξεκινήσεις(εξετάσεις αίματος,γαστροσκόπηση κλπ),τόσο πιο γρήγορα θα κλείσεις ραντεβού για την επέμβαση.Το κόστος είναι γύρω στις 7.000-7.500 ευρώ συνολικά.

Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ 90% ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ-ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ -

ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΟΤΕ ΚΑΛΑ ΑΛΟΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ

ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΔΕ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΕΤΑ ΚΑΘΗΣΤΗ ΝΑ ΜΑΣΑΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΙΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΑΜ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ

ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑΙ ΑΝ ΦΑΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ

ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ

ΕΙΜΑΙ 28 ΧΡΟΝΩΝ 120 ΦΕΥΓΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ....ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΕΥΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΧΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕ ΕΙΜΑΙ ΕΥΛΙΓΥΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ

Senior Member
    Ναταλία μου,συνονόματη,χαίρομαι που το πήρες απόφαση κι απ'ο,τι κι εγώ ακούω ο γιατρός που διάλεξες είναι πολύ καλός
    και με οργανωμένη ομάδα,άλλων ειδικών ,που θα σε βοηθήσουν!
    Δεν είναι τίποτα!Μή το φοβάσαι!Θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα πολύ γρήγορα...
    Σε νιώθω πώς νιώθεις!Μακάρι να το είχα κάνει κι εγώ στα 28 μου!Η ζωή είναι μπροστά σου!Όλα θα γίνουν!
    Κι εγώ έχω βάλει δακτύλιο και μάλιστα την ίδια μέρα μ'εσένα,3 Ιουλίου 4 χρόνια πριν!Απίστευτο;
    Πάρε δύναμη από την απόφαση που πήρες να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου!
    Εδώ είμαστε να τα λέμε για ό,τι χρειαστείς...Φιλάκια!

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ,ΝΑΙ ΟΧΙ,ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΑ (ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΔΕΙΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ)ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/6 ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΑΚΤΥΛΙΟ!!!!!!!! ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΥΓ:ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!(ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ....)
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΗ DEXA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΟΥΜΕ 19 SORRY ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ......ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΕΤΑ...

Senior Member
    Με το καλό Σοφάκι!Την Πέμπτη η σκέψη μας είναι σ'εσένα!
    Όλα θα πάνε μια χαρά! Καλή σου επιτυχία!
    Σε περιμένουμε για τα νέα του "αρραβώνα"...

Page 1 of 7 123 ... LastLast