Γονιμοτητα και εγκυμοσυνη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    gilie
    πολυ χαιρομαι που δεν απογοητευεσαι και δεν το βαζεις κατω !
    εγω οταν ημουν σε αντιστοιχη φαση δεν μπορουσα να ξεκολησω απο το ψυγειο !
    νομιζω οτι αυτη η καλη σου ψυχολογια ειναι το βασικοτερο συστατικο της επιτυχιας, οποτε μην σταματησεις να ελπιζεις και να προσπαθεις
    ο γιατρος σου, τι ποσοστα επιτυχιας σου εδωσε; γιατι εχω ακουσει οτι η σπερματεγχυση αν και πιο ανωδυνη απο την εξωσωματικη, δεν εχει σπουδαια ποσοστα επιτυχιας...

Senior Member
    Καλησπέρα!Χτές ξαναέκανα εμετό ,το χειρότερο είναι οτι αδυνατώ να σταματήσω.Εκλεισα ραντεβου στο Ανάσα μήπως και βοηθηθώ.Οσο για παιδι πιστευω οτι ίσως να μην είναι κατάλληλη στιγμή για μένα.όπως έγραψε η Αnais-Anais,ισως πρέπει πρώτα να ξεπεράσω το πρόβλημα της βουλιμίας και μετά θα το στείλει ο Θεός.Είχαμε αποφασίσει να κάνουμε εξωσωματική για προεμφ.διάγνωση και για πιο γρήγορα,γιατί κουράστηκα να περιμένω,έχω 2 χρόνια που περιμένω,μπορεί 2 φορές να χτύπησε ο ταχυδρόμος τη πόρτα μας αφησε γράμμα,αλλα δυστυχώς δε το διαβάσαμε.Αλλα είπα στον αντρα μου να περιμένουμε κανένα μήνα ακόμη,θέλοντας να έχω σταματήσει τη βουλιμία...
    Δε ξέρω αν τελικά θα τα καταφέρω...

Junior Member
    Originally posted by runnerlena
    Καλησπέρα!Χτές ξαναέκανα εμετό ,το χειρότερο είναι οτι αδυνατώ να σταματήσω.Εκλεισα ραντεβου στο Ανάσα μήπως και βοηθηθώ.Οσο για παιδι πιστευω οτι ίσως να μην είναι κατάλληλη στιγμή για μένα.όπως έγραψε η Αnais-Anais,ισως πρέπει πρώτα να ξεπεράσω το πρόβλημα της βουλιμίας και μετά θα το στείλει ο Θεός.Είχαμε αποφασίσει να κάνουμε εξωσωματική για προεμφ.διάγνωση και για πιο γρήγορα,γιατί κουράστηκα να περιμένω,έχω 2 χρόνια που περιμένω,μπορεί 2 φορές να χτύπησε ο ταχυδρόμος τη πόρτα μας αφησε γράμμα,αλλα δυστυχώς δε το διαβάσαμε.Αλλα είπα στον αντρα μου να περιμένουμε κανένα μήνα ακόμη,θέλοντας να έχω σταματήσει τη βουλιμία...
    μπραβο κοριτσι μου για την ωριμοτητα και την λογικη σου. Αν δεν κανω λαθος εισαι 1,67 και 63 κιλα? εισαι στις τελειες αναλογιες, δεν χρειαζεσαι διαιτα,συντηρηση μονο,για να διατηρησεις τα κιλα σου.Να προσεχεις μονο να μην τρως λιπη και οχι στερητικες διαιτες. Μην κανεις εμετο κοπελα μου και πηγαινε στο Ανασα . Παρε αποφασεις κι οταν συντομα θα κρατας το μωρο σου ολα αυτα θα ειναι ενα κακο ονειρο,θα δεις.Θα τα καταφερεις εισαι δυνατη και δεν το ξερεις.Βρες ασχολιες να απασχολεις το μυαλο σου, πηγαινε γυμναστηριο,βγες για καφε,γιαψωνια με την κολλητησου. Μην καθεσαι στο σπιτι μονη σου.Η ζωη ειναι ομορφη,κι εχεις πολλες χαρες που σε περιμενουν.

Senior Member
    Originally posted by LSD
    gilie
    πολυ χαιρομαι που δεν απογοητευεσαι και δεν το βαζεις κατω !
    εγω οταν ημουν σε αντιστοιχη φαση δεν μπορουσα να ξεκολησω απο το ψυγειο !
    νομιζω οτι αυτη η καλη σου ψυχολογια ειναι το βασικοτερο συστατικο της επιτυχιας, οποτε μην σταματησεις να ελπιζεις και να προσπαθεις
    ο γιατρος σου, τι ποσοστα επιτυχιας σου εδωσε; γιατι εχω ακουσει οτι η σπερματεγχυση αν και πιο ανωδυνη απο την εξωσωματικη, δεν εχει σπουδαια ποσοστα επιτυχιας...
    κοιτα βασικα δεν εχω μπει στην διαδικασια να ψαξω ποσοστα επιτυχιας γιατι διαφερουν κατα περιπτωση, εννοω οτι επειδη δεν εχω καποιο ιδιετερο προβλημα, αλλα ειμαι στην κατηγορια της ανεξηγητης υπογονημοτητας...οποτε ξερεις ειναι λιγο ρευστο, παντως και γω εχω ακουσει μικρα ποσοστα...δε ξερω ρε γμτ...προσπαθω να αφισω το θεμα στον γιατρο μου και να μη το γυριζω πολυ στο μυαλο μου γιατι οσο το σκεφτομαι το μεγαλωνω, ευχαριστω παντως για την υποστηριξη...τι να πω...ελπιζω καποια στιγμη να ερθει το μπεμπακι μου

Senior Member
    Λενακι μου εκανες πολυ καλα που σκεφτηκες να δεις καποιον ειδικο, μπραβο σου εκανες το πρωτο βημα....ειμαι συγουρη οτι θα τα καταφερεις...βρες την δυναμη μεσα σου, ολοι την εχουμε απλα καμια φορα δε την βλεπουμε...μη σταματας να ελπιζεις και να προσπαθεις!!
    Εξωσωματικη γιατι σκεφτηκες να κανεις? επειδη σε κουρασε η αναμονη ή σε οδηγουν οι εξετασεις σου εκει? ειναι σημαντικο να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου, απλα να ξερεις οτι υπαρχουν παρα πολλες κοπελες που εχουν μεινει εγκυος ενω ηταν σε φαση βουλιμιας, βεβαια σε ελαφρια μορφη. Θελω να πω οτι αλλες κανουν 1 εμετο την ημερα αλλες 4-5 και αλλες 1 την εβδομαδα, εγω αν και για πολυ καιρο εκανα 1 φορα την ημερα και γιαυτο δεν ειχα διαταραχες κυκλου ή αλλες επιπτωσεις στην υγεια μου. Αν εχω καταλαβει καλα και εσυ δεν κανεις πολλους εμετους. Απλα να ξερεις οτι ειναι σιμαντικο να τους σταματησεις και για σενα και για το μωρακι σου που θα ερθει πολυ συντομα!!! Να το πιστεψεις και να μη σκεφτεσαι οτι εσυ φταις γαιτι αυτο αυξανει το αγχος, σταματα τον εμετο για να ανεβει και η διαθεση σου αλλα και να βελτιωθει η φυσικη σου κατασταση!!!! θα τα καταφερουμε βρε Λενακι και θα γεννησουμε δυο ροζ μωρα συντομα!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by ANAIS-ANAIS
    μπραβο κοριτσι μου για την ωριμοτητα και την λογικη σου. Αν δεν κανω λαθος εισαι 1,67 και 63 κιλα? εισαι στις τελειες αναλογιες, δεν χρειαζεσαι διαιτα,συντηρηση μονο,για να διατηρησεις τα κιλα σου.Να προσεχεις μονο να μην τρως λιπη και οχι στερητικες διαιτες. Μην κανεις εμετο κοπελα μου και πηγαινε στο Ανασα . Παρε αποφασεις κι οταν συντομα θα κρατας το μωρο σου ολα αυτα θα ειναι ενα κακο ονειρο,θα δεις.Θα τα καταφερεις εισαι δυνατη και δεν το ξερεις.Βρες ασχολιες να απασχολεις το μυαλο σου, πηγαινε γυμναστηριο,βγες για καφε,γιαψωνια με την κολλητησου. Μην καθεσαι στο σπιτι μονη σου.Η ζωη ειναι ομορφη,κι εχεις πολλες χαρες που σε περιμενουν.
    συμφωνω και προσθετω:
    και σεξ πολυ σεξ!! τα μωρα δε τα φερνει ο πελαργος :) ασε που κανει καλο στην ψυχολογια!!!

Senior Member
    ναι ,είμαι 1,67 και 63 κιλά αλλά το πρόβλημα είναι στο μυαλό μου,ακόμη και όταν έκανα πρωταθκητισμό που ήμουν58 πάλι χοντρή με έβλεπα.Βασικά πρέπει να αγαπήσω το σώμα μου και να μη σκέφτομαι το φαγητό.Τώρα είχα εξεταστική και ανχώθηκα και ξέσπαγα στο φαγητό.Βασικά μπορεί να κάνω 1 φορά τη βδομάδα ή στις 10 μέρες αλλα μπορεί και 3 μέρες συνεχόμενα,αναλόγως.Τελευτ αια είχα αρκετές μέρες να το κάνω και νόμιζα οτι το είχα ξαπεράσει αλλά δε νιώθω και πολύ καλά ψυχολογικά,πολύ άνχος έχω και με το πτυχίο στη σχολή και με το αν τελικά θα κάνω εξωσωματική ή οχι(γιαυτό το κύκλο το άφησα έπρεπε να ξεκινήσω σήμερα ενέσεις).Ο καρυότυπος έδειξε μια μετάθεση μεταξύ 13-14 χρωμόσωμα και στην Αθήνα ο κ.Παρασχ...-γνωστος γυναικολόγος μου είπε οτι είναι μονόδρομος η εξωσωματική για να μη βγάλω παιδιά με σύνδρομο,όμως επικοινώνησα με τον ίδιο το γενετιστή που έβγαλε τα αποτελέσματα του καρυότυπου και τον ρώτησα λεπτομέρειες.Αυτός μου είπε οτι είναι μια συχνή μετάθεση,τίποτα σημαντικό και οτι έχω τόσες πιθανότητες όσες έχει μια ποιαδήποτε άλλη γυναίκα.Σκεφτήκαμε όμως να προχωρήσουμε στην εξωσωματική γιατί το διάστημα μεταξύ της πρώτης φορά που είχα μείνει έγκυος μέχρι τη δεύτερη ήταν μαρτυριο...ανχος,δεν ευχαριστιόμουν το σεξ πλέον γιατί το μυαλό μου ήταν μονίμως στο θέμα παιδιού.Ο λόγος των 2 αποβολών (μετά από ένα κάρο εξετάσεις)οφείλεται στη θρομβοφιλία,που σημαίνει οτι δε θα υπάξει πρόβλημα στο μέλλον αφου το βρήκαμε.Αχ βρε Gilie προσευχομαι ο Θεος να μας χαρήσει μωράκια,βλέπω την ανηψιά μου είναι 50 ημερών και αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω και εγώ να κρατήσω στην αγκαλιά μου το δικό μου μωρό μια μέρα...

Senior Member
    Πάντως ευχαριστώ πολύ για τη ζεστασιά και τη κατανόηση όλων,χωρίς να γνωρίζω κανένα ,νιώθω σα να μιλάω στις φιλες μου...πολύ συγκινητικό!

Senior Member
    Λενάκι,δεν είναι,κούκλα μου,λίγα όσα περνάς...ʼμα προσθέσεις και τη σχετική αγωνία όσων προηγήθηκαν...
    Ελπίζω να έχεις την απόλυτη στήριξη των δικών σου ανθρώπων!Εμείς είμαστε πάντα εδώ,έστω από μακριά...

Και πάνω απ'όλα εύχομαι για όλες σας κορίτσια που προσπαθείτε και όλες μας που προς το παρόν μόνο το λαχταρούμε
    να μας ευλογήσει ο Θεός με αυτήν την ευτυχία,ν'αξιωθούμε να γίνουμε μητέρες υγιών και καλότυχων πλασμάτων!
    runnerlena,gilie και LSD,όταν με το καλό ευοδωθούν οι προσπάθειες σας,θα έχουμε από τη σύλληψη τους κιόλας τα πρώτα φορουμωρά! :)

Senior Member
    κορίτσια μέσα απο την ψυχή μου σας εύχομαι να κάνετε παιδάκια!!!!!ενημερώστε μας κ μας γύρω από αυτό το θέμα.είναι νομίζω το πιο σημαντικό απόλα!!!!!!

Senior Member
    bouliana,πού χάθηκες βρε ψυχή; Όλα καλά;

Senior Member
    Κοριτσια,καλη επιτυχια στις προσπαθειες σας για συλληψη,ναι,ειναι απιστευτο δωρο τα παιδια και αξιζει καθε μας ταλαιπωρια.Καθε εμποδιο για καλο,μην απογοητευεστε,στην εποχη μας πολλα ζευγαρια αντιμετωπιζουν προβληματα γονιμοτητας,αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις ολα βαινουν καλως με τη βοηθεια καποιου γιατρου εξειδικευμενου σε τετοια θεματα.Σας φιλω και αντε,αντε,ολα θα πανε μια χαρα!

Junior Member
    ναι ,είμαι 1,67 και 63 κιλά αλλά το πρόβλημα είναι στο μυαλό μου,ακόμη και όταν έκανα πρωταθκητισμό που ήμουν58 πάλι χοντρή με έβλεπα.Βασικά πρέπει να αγαπήσω το σώμα μου και να μη σκέφτομαι το φαγητό.Τώρα είχα εξεταστική και ανχώθηκα και ξέσπαγα στο φαγητό.Βασικά μπορεί να κάνω 1 φορά τη βδομάδα ή στις 10 μέρες αλλα μπορεί και 3 μέρες συνεχόμενα,αναλόγως.Τελευτ αια είχα αρκετές μέρες να το κάνω και νόμιζα οτι το είχα ξαπεράσει αλλά δε νιώθω και πολύ καλά ψυχολογικά,πολύ άνχος έχω και με το πτυχίο στη σχολή και με το αν τελικά θα κάνω εξωσωματική ή οχι(γιαυτό το κύκλο το άφησα έπρεπε να ξεκινήσω σήμερα ενέσεις).Ο καρυότυπος έδειξε μια μετάθεση μεταξύ 13-14 χρωμόσωμα και στην Αθήνα ο κ.Παρασχ...-γνωστος γυναικολόγος μου είπε οτι είναι μονόδρομος η εξωσωματική για να μη βγάλω παιδιά με σύνδρομο,όμως επικοινώνησα με τον ίδιο το γενετιστή που έβγαλε τα αποτελέσματα του καρυότυπου και τον ρώτησα λεπτομέρειες.Αυτός μου είπε οτι είναι μια συχνή μετάθεση,τίποτα σημαντικό και οτι έχω τόσες πιθανότητες όσες έχει μια ποιαδήποτε άλλη γυναίκα.Σκεφτήκαμε όμως να προχωρήσουμε στην εξωσωματική γιατί το διάστημα μεταξύ της πρώτης φορά που είχα μείνει έγκυος μέχρι τη δεύτερη ήταν μαρτυριο...ανχος,δεν ευχαριστιόμουν το σεξ πλέον γιατί το μυαλό μου ήταν μονίμως στο θέμα παιδιού.Ο λόγος των 2 αποβολών (μετά από ένα κάρο εξετάσεις)οφείλεται στη θρομβοφιλία,που σημαίνει οτι δε θα υπάξει πρόβλημα στο μέλλον αφου το βρήκαμε.Αχ βρε Gilie προσευχομαι ο Θεος να μας χαρήσει μωράκια,βλέπω την ανηψιά μου είναι 50 ημερών και αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω και εγώ να κρατήσω στην αγκαλιά μου το δικό μου μωρό μια μέρα...
    Και εγω εκανα πρωταθλητισμο στην κολυμβηση και το σωμα μου εχει διαμορφωθει αναλογα,πραγμα που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε ποτε! Ειμαι γεματη μυς,που σημαινει οτι δεν θα αποκτησω ποτε την λεπτη σιλουετα που ονειρευομαι. Μπορει εμενα να μην μου αρεσω,αλλα ξερεις οταν πηγα γυμναστηριο,ερχονταν κοπελες και με ρωτουσαν τι ασκησεις κανω και εχω τοσο "δεμενο" σωμα.Αρχισα λοιπον να αισθανομαι πολυ ομορφα γιατι καποιοι αλλοι θα ηθελαν να μου μοιασουν. Πολλες φορες ειμαστε ομορφες και δεν το εχουμε καταλαβει γιατι δεν μας αφηνει η τελειομανια που εχουμε. Ειχα μια φιλη καποτε που ηθελε να κανει μωρακι,αλλα το επεδιωκε τοσο πολυ που δεν εκανε ερωτα για να το απολαυσει,εκανε ερωτα για να μεινει εγκυος.... της ειχε γινει εμμονη ιδεα και καθε μηνα με καθε καθυστερηση μου ελεγε¨ειμαι εγκυος,ομως δεν ηταν!! Και δεν εμενε εγκυος οχι γιατι ειχε καποιο προβλημα οργανικο,αλλα λογω του αγχους της!!! Αφηστε τον εαυτο σας ελευθερο ,απολαυστε εκεινες τις στιγμες ,και θα ερθει μονο του.. Ομως μην κανετε εμετους κοριτσια,οταν θελετε να κανετε μωρο,γιατι επηρρεαζετε τις ορμονες σας και δυσκολευετε την συλληψη. Ολες θα καταφερετε να γινετε μανουλες με τον ενα η τον αλλο τροπο,η επιστημη κανει θαυματα...Μην αγχωνεστε ομως,γιατι κανετε κακο στον εαυτο σας..

Senior Member
    Αχ αυτό το δεμένο,αλλά ποτέ αδύνατο σωμα...Πολλοί γνωστοί και φίλοι μου λέγανε πόσο ωραίο σωμα είχα,χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και με κοιλιακούς και εγώ έλεγα μα δε βλέπουν οτι δεν είμαι αδύνατη;τι λένε;Τωρα που έχω πάρει 4-5 κιλά απο όταν έκανα πρωταθλ και έχασα τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς τωρα εκτίμησα το πως ήμουν και λέω μακάρι να ξαναγίνω έτσι όπως ήμουν και όσο το σκέφτομαι τόσο πιέζομαι και τρώω και έτσι ξαναρχιζει το μαρτύριο των εμμετών.Ναι συμφωνω πρέπει να αγαπήσω τον εαυτό μου ,αλλα δε μου αρέσω όπως είμαι,τι να κάνω,να πω ειμαι μια χαρα χωρίς να είμαι;
    θα αρχίζω να γράφω και εγώ ποσες μέρες εχω να κάνω εμμετό γιατί ίσως αυτό με αποτρέψει να το ξανακάνω...

Senior Member
    εσυ οχι γυμνασμενη, εγω αντικημενικα χοντρη, καποια αλλη δεν βλεπει οτι εμεινε μονο σκελετος...φενομενικα διαφορετικες περιπτωσεις ομως στην ουσια ολες εχουμε το ιδιο προβλημα...βλεπουμε μονο τα αρνητικα μας, δε βλεπουμε τα θετικα μας...δε θα νιωσουμε ποτε ομορφα αν δε μαθουμε να αγαπαμε τους εαυτους μας, μ'ακους Λενακι????????

Αντι να λες "δε θελω πια την αγυμναστη κοιλια μου" ή "πως ειναι ετσι η κοιλια μου?" δοκιμασε να πεις θελω η κοιλια μου να ειναι ομορφη οπως οι γαμπες μου ή κατι τετοιο τεσπα, εννοω εστιασε στα θετικα!

αχ βρε Λενακι...σου ευχομαι να μη σου χορανε τα παντελονια και η κοιλια σου να μεγαλωσει και να φουσκωσει και να γινει τεραστια και να βαζεις κρεμες για ραγαδες και να μη χορας πουθενα...και οχι μονο να μη σε πειραζει αλλα να σ'αρεσει κιολλας :P

ρε συ να το πιστεψεις...και καλα θα γινουμε και μαμαδες θα ειμαστε! Μονο να το πιστεψεις κοριτσακι μου...με ολη σου τη δυναμη!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast