Results 31 to 42 of 42
Thread: Γονιμοτητα και εγκυμοσυνη
-
17-02-2009, 16:10 #31
ναι, βρε κοριτσια, αισιοδοξειτε!!!
ο ψυχολογικός παραγοντας παιζει πολύ σημαντικο ρολο στη συλληψη:
ποσοι και ποσοι ειχαν αγχος και απαισιοδοξια και δεν καταφερναν να συλλαβουν για χρονια και οταν το ειδαν πιο χαλαρα,τα καταφεραν αμεσως; εγω ξερω αρκετες τετοιες περιπτωσεις...
για αυτο χαλαρωσε και απολαυσε το !!! (τα λέω για να τα ακουω και εγω,μην νομιζετε!)
- 18-02-2009, 10:57 #32
Καλή μου Gilie σε ευχαριστώ τοσο πολύ για τη γλυκιά ευχή σου και στην ανταποδίδω με βαθιά και ειλικρηνή εκτίμηση.Αντε και οταν θα κάνουμε παιδάκια θα κανονίσουμε να συναντηθούμε και αποκοντα...
18-02-2009, 20:01 #33
δεν θελω να φανω απαισιοδοξη αλλα πρεπει να παρουμε χαμπαρι οτι ο χρονος ετσι κι αλλιως θα μας παρει τα νιατα μας μαζι και οτι εχουμε φτιαξει με γυμναστικες η οτι δηποτε
οποτε ισως
και το λεω πρωτα σε μενα
να αρχισουμε να αποδεχομαστε τον εαυτο μας ειτε με τα καλα ειτε με τα ασχημα
μην αγχωνεστε
ο κοσμος τραβαει ετσι κι αλλιως το δικο του δρομο
με μας η χωρις εμας
εγω ειμαι και λιγο πουρο και μπορω να τα λεω κι αυτα
χεχε
19-02-2009, 00:45 #34
Eχεις δίκιο Τζένη αλλα δε σημαίνει οτι επειδή μεγαλώνουμε δε πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας,αλλωστε και εσύ με τη gilie τη κάνετε τη γυμναστική σας,πηγαίνετε για περπάτημα,πάνω απο όλα να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν!
19-02-2009, 11:09 #35
nadine δν χάθηκα παρακολουθώ πάντα τις συζητήσεις απλά δεν συμμετέχω γιατί δεν έχω διάθεση ούτε καν να γκρινιάξω για την κατάστασή μου αλλά που θα πάει θα ξαναγεννηθώ απτις στάχτες μου,η βουλιμική η καημένη.πρόσφατα με παράτησε κ ο ακατανόμαστος γιατί λέει γνώρισε μια άλλη.τεσπα.συμβαίνουν αυτά κ στις διατροφικά ισορροπημένες. το θέμα είναι οτι ειχα ισορροπήσει κ είχα να κάνω βουλιμικό παρτυ καιρό μέχρι που έφαγα τι χυλόπιτα κ έκτοτε ξαναέπεσα σε ένα κύκλο βουλιμικού οργίου γιατι το μυαλό όλων των βουλιμικών μόλις φάνε ερωτική απογοήτευση πάει στα κιλά τους κ στο σώμα τους.αν κ καταβάθος ξέρω οτι δν φταίνε 5 παραπανίσια κιλά που μουφαγε μια καρακάξα το γκόμενο,αυτός φταίει γιατί δεν εκτίμησε αυτό που είχε κτλ κτλ κλισέ ......
αυτό που θαθελα να ζητήσω είναι να μας πουν οι βουλιμικές μανούλες του foroum για τισ δικές του εμπειρίες στο θέμα εγκυμοσύνη, για να νιώσουμε καλύτερα ή να βάλουμε μυαλό όσο είναι καιρός ακόμα. για όσες προσπαθούν ελπίζω τα καλύτερα ,αν κ δεν μπορώ να πω κάτι ,είμαι πλήρως ανενημέρωτη. ενημερώστε μας να ξέρουμε τι μας γίνεται.
19-02-2009, 14:54 #36
βασικα πιστευω οτι και η Λενα και η Τζενη εχουν δικιο στο θεμα ηλικια, φθορα κτλ...δλδ ειναι καλο να εισαι συνηδητοποιημενη και να μη σε πιανει καταθλιψη γιατι επεσε ο πισηνος ή κρεμασε λιγο το μαγουλο, απο την αλλη ειναι απαραδεκτο να αφηνομαστε γιατι η ασκηση δεν ειναι μονο θεμα εμφανισης αλλα και ψυχολογιας και υγειας...εγω ετσι το βλεπω και πιστευω συμφωνητε και σεις...
19-02-2009, 15:59 #37
αυτό που θαθελα να ζητήσω είναι να μας πουν οι βουλιμικές μανούλες του foroum για τισ δικές του εμπειρίες στο θέμα εγκυμοσύνη, για να νιώσουμε καλύτερα ή να βάλουμε μυαλό όσο είναι καιρός ακόμα. για όσες προσπαθούν ελπίζω τα καλύτερα ,αν κ δεν μπορώ να πω κάτι ,είμαι πλήρως ανενημέρωτη. ενημερώστε μας να ξέρουμε τι μας γίνεται.
εγω δυσκολευτηκα πολυ να μεινω εγκυος αλλα στην εγκυμοσυνη ημουν σε πολυ καλη κατασταση. Ειχα τετοια αισιοδοξια και χαρα που μου κοπηκε η διαθεση για βουλιμικά και υπερφαγιες (τουλαχιστον τους πρωτους μηνες). Μετα τον 5ο μηνα ομως που καθομουν και πιο πολλές ωρες στο σπίτι, εκανα αρκετα και ας ειχα τρελο αγχος, μην βλαψω το εμβρυο. Ηταν πολυ ευκολο γιατι το μωρο μου πιεζε την κοιλιά κ δεν χρειαζοταν καμια προσπαθεια απο μερους μου. Ασε που δεν με ενοιαζε αν το καταλαβαινε κανεις γιατι ελεγα οτι φταει η εγκυμοσυνη !
Παντως, αν και ο γιος μου γεννηθηκε υγειεστατος, υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι δεν θα κανω 2ο παιδι αν δεν κοψω τους εμετους. Τον εβλεπα ημερων να ποναει στην κοιλια του και ελεγα ''λες να φταιω εγω;;;'' και ειχα τρομοκρατηθει. Τελικά ηταν απλως προωροι κολικοι και δεν κρατησαν και πολυ, αλλα και μονο που βλεπεις ενα τοσο αθωο και ανυπερασπιστο πλασμα να υποφερει συγχιζεσαι απιστευτα. Πραγματικά δοξαζω τον Θεο που πηγαν ολα καλα!!!
απο οτι διαβαζω ομως και τα κοριτσια του φορουμ εχουν καταλαβει οτι βουλιμια και εγκυμοσυνη δεν ειναι καλος συνδυασμος και αυτο θα τα εμποδισει να κανουν τα δικα μου λαθη..με την υγεια των παιδιων μας δεν παιζουμε !!!
20-02-2009, 17:46 #38
εγω κουκλες οταν ειμουν εγκυος δεν ειχα ανακαλυψει το σπορ
οποτε δεν ξερω πως ειναι
αλλα υποθετω οτι δεν εχει σημασια γιατι κι αλλες κανουν εμετους στην εγκυμωσυνη
χωρις να ειναι βουλιμικες
21-02-2009, 22:28 #39
Mέλλουσες μανούλες,ίσως βρείτε ενδιαφέρον το παρακάτω άρθρο ---> ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
22-02-2009, 11:17 #40
Nadine εισαι τρομερη
04-03-2009, 19:15 #41
Για να δούμε λίγο τι γίνεται και με τη διατροφή των ανδρών σε σχέση με την υπογονιμότητα ( μην τα ρίχνουμε όλα σ'εμάς,ε; )
--->ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ
11-03-2009, 03:46 #42
Ακόμα ένα άρθρο,που ίσως σας ενδιαφέρει --->Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....