Results 1 to 15 of 16
Thread: ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ
-
28-01-2009, 14:48 #1
ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΡΑΚΟΣ.ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΕΧΑΣΑ 12 ΚΙΛΑ ΑΠΟ 70 ΠΗΓΑ ΣΤΑ 58 ΜΕ ΥΨΟΣ 1,66.Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΙΝΟ Η ΕΝΑ ΤΟΣΤ Η ΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΤΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΤΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ,ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΙ ΤΣΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 58 ΚΙΛΑ ???ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ 8 ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ Η ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.Α Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΗ.ΤΙ ΛΕΤΕ??
- 28-01-2009, 14:51 #2
ΣΥΜΠΛΩΡΩΜΑΤΙΚΑ..
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ....
28-01-2009, 18:54 #3
Συγχώρεσέ με καλή μου αλλά ειλικρινά πιστεύω πως μια χαρά είσαι (1,66 με 58 κιλά), άντε να χρειάζεται να χάσεις 1-2 κιλά ακόμα...τα οκτώ όπως και νά΄χει μου φαίνονται υπερβολικά. Η συμβουλή μου ? Ηρέμησε, ξεκόλα από τη ζυγαριά, βοήθησε το σώμα σου να ισορροπήσει στο νέο του βάρος, κάνε κάποιας μορφής συστηματική άσκηση που σου αρέσει, κολύμπι,γιόγκα,tai chi...κάτι που να σε ηρεμεί και να σε χαλαρώνει παράλληλα. Και η ζυγαριά που θα πάει, θα ξεκολλήσει, στο χέρι της δεν είναι!
29-01-2009, 00:00 #4
ΔΗΛΑΔΗ 14 ΩΡΕς ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ WOW!
29-01-2009, 18:18 #5
συγνώμη αλλά ...θα τραβήξω τις κοτσίδες μου.
ένα σώμα χάνει κιλά μέχρι εκεί που μπορεί να χάσει ...μετά ακολουθεί η απίσχανση.
είναι εξωφρενικό να νομίζουμε ότι μπορούμε να χάσουμε όσα θέλουμε και να φτάσουμε να είμαστε λιποβαρείς.
mairipapa σκέψου το λίγο καλύτερα...θέλεις να πας 49 κιλά μόνο και μόνο για να τρως άνετα και να μπορείς να πάρεις χαλαρά 2-3 κιλά και να μην φαίνεσαι"χονδρή";
τον οργανισμό σου τον σκέφτηκες ;
πρόσεξε γιατί με κάτι τέτοιες ...εμμονές ξεκινούν οι διατροφικές διαταραχές τύπου...νευρικής ανορεξίας κλπ.
ένα λιποβαρές άτομο είναι ευάλωτο σε ασθένειες και λοιμώξεις. εκτός από αυτό, αν του συμβεί κάποια ασθένεια ( και η πιο απλή πχ. γαστρεντερίτιδα ) νομίζεις ότι θα ανακάμψει το ίδιο εύκολα ; ή θα καταλήξει στο νοσοκομείο με ορό;
σωστή διατροφή με έλεγχο και ΑΣΚΗΣΗ !
03-02-2009, 15:56 #6
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
03-02-2009, 15:57 #7
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ...
03-02-2009, 16:01 #8
Γειά σου,Ξένια!Καλώς μας ήρθες και καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!
Αν θέλεις μας λες δυό λόγια παραπάνω για σένα..έτσι,να σε γνωρίσουμε καλύτερα...
Εκλαμβάνω το θαυμαστικό δίπλα στο όνομα σου ως ένδειξη θετικής ενέργειας κι αισιόδοξης διάθεσης!
03-02-2009, 16:11 #9
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ..ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...
ΝΑΙ ,ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ..!
ΕΙΜΑΙ 32 ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΠΟΥ ΕΙΧΑ 14 ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΕΣ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙΛΑ.ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΧΑΝΩ ΚΙΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ.ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΞΕΣΠΟΥΝ ΕΚΕΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ NADINE ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ?
03-02-2009, 16:36 #10
Θα τη βγάλεις την άκρη σου εδώ μέσα σιγά σιγά...ήδη επικοινωνούμε άλλωστε...
Πάντως,αν χρειαστείς βοήθεια να πλοηγηθείς ή ο,τιδήποτε άλλο,μη διστάσεις να ρωτήσεις.
Όλοι πάνω κάτω κάπως έτσι σχετιζόμαστε με το φαγητό γι'αυτό και μας παίρνει καιρό ν'απεμπλακούμε...
Δεν ξέρω αν εκτός από δίαιτα έχεις ήδη μπει και στη διαδικασία να εστιάσεις σε νέες μεθόδους αντιμετώπισης
των λόγων για τους οποίους καταφεύγεις στο φαγητό...Φοβάμαι πως είναι και αυτό απαραίτητο για μια μόνιμη λύση.
Κάτι τέτοιο προσπαθώ να κάνω κι εγώ,παράλληλα με κάπως προσεγμένη διατροφή(όχι συγκεκριμένη δίαιτα)και λίγη άσκηση.
Καλή μας δύναμη κι εδώ είμαστε να τα λέμε...Φιλάκια...
03-02-2009, 16:51 #11
ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΩ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΩ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ..
ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΛΙΓΟ..ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ..
03-02-2009, 17:35 #12
Μια σύντομη περίληψη μου ,λοιπόν...
Παλεύω από 11 χρονών με το επιπλέον βάρος μου,πολλές δίαιτες,μηχανήματα παθητικής γυμναστικής,ενέσεις,σχεδόν τα πάντα...
Δεκάδες κιλών να χάνονται και πολύ σύντομα να ξαναποκτώνται με bonus κάποια παραπάνω κάθε φορά...
Ώσπου αποφάσισα να προχωρήσω σε τοποθέτηση γατρικού δακτυλίου πριν 4,5 χρόνια με την ελπίδα να μην ξαναπάρω ό,τι χάσω.
Έχασα καμιά 50ριά κιλά αλλά με πάρα πολλά προβλήματα και κίνδυνο της υγείας μου και τελικά πριν 16 μήνες τον αφαίρεσα
και μου τοποθέτησαν άλλον,πιο εξελιγμένης μορφής,ο οποίος όμως ποτέ πραγματικά δε λειτούργησε μέχρι που κάτι έπαθε και αχρηστεύτηκε.
Εντωμεταξύ τον τελευταίο χρόνο έχω πάρει αρκετά από τα χαμένα κιλά και μετά από πολλή σκέψη κατέληξα στα χάπια reductil
σε συνδιασμό με καλή διατροφή και προς το παρόν λίγο διάδρομο με την ελπίδα να αποφύγω το χειρουργείο παράκαμψης,
που κατά το γιατρό μου είναι η μαναδική μου οριστική λύση.Προς το παρόν όμως δεν το αποφασίζω και προσπαθώ μόνη μου...
Αν τελικά τα καταφέρω κάποια στιγμή θα χειρουργηθώ γι'αφαίρεση δακτυλίου και μετά έχω και τις επανορθωτικές επεμβάσεις...
Αυτή τη στιγμή είμαι στα -40 κιλά από τα ανώτερα μου και θέλω να χάσω (ιδανικά) άλλα 80!Αρκούμαι βέβαια σε ό,τι καταφέρω!
Τέλος,επειδή και σ'εμένα όλα είναι θέμα ψυχολογίας και λανθασμένων συσχετισμών,με παρακολουθεί και κάποιος ψυχολόγος...
Παρεπειπτόντως με λένε Ναταλία και είμαι 37 χρονών...Τώρα με γνωρίζεις λίγο καλύτερα κι ελπίζω ήδη να νιώθεις πιο άνετα...
03-02-2009, 21:24 #13
ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ...ΕΙΣΑΙ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΑ ΕΔΩ..ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΟΜΟΡΦΑ
ΦΙΛΙΑ ΞΕΝΙΑ
03-02-2009, 22:36 #14
Σ'ευχαριστώ,Ξένια μου,για τη ζεστή ευχή σου!
Θα τα πάμε μια χαρά,έχω την αίσθηση,κι όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί επιτέλους το θέλουμε πραγματικά!
Αναμένω να ξεδιπλώσεις σιγά σιγά κι εσύ κομμάτια του εαυτού σου,των αναγκών και των στόχου σου...
Να σε προσέχεις εντωμεταξύ και να κυλά κι η δική σου ζωή κατά το δυνατόν ευχάριστα και δημιουργικά!
13-06-2009, 11:42 #15
να κανω μια ερωτηση;
το προηγουμενο σαββατο ζυγιστηκα 122,8 και ημουν στην 3η μερα περιοδου.1 βδομαδα μετα σημερα ειμαι παλι στα 122,8 με ολοσωστη διατροφη νερο και ασκηση.εχουν περασει 9 μερες απο την 1η μερα περιοδου.καποια λογικη εξηγηση υπαρχει λετε;αν εχεις να χασεις πολλα κιλα φευγουν πιο ευκολα λενε.γιατι κατσικωθηκαν και δεν φευγουν;πραγματικα αναρωτιεμαι αλλα απο την 3η μερα περιοδου αποκλειεται να ξεπρηστηκα εντελως.για να μου ερθει περιοδος γιατι ειχε μπλοκαρει πηρα τα χαπια τα primolout.λετε αυτα να δημιουργουν κατακρατηση;τα πηρα πριν μου ερθει ομως κια περασαν τοσες μερες.προσπαθω να σκεφτω λογικα αλλα δε μου βγαινει.αν μπορει καποιος ας με βοηθησει.....
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή