Results 16 to 19 of 19
Thread: Βουλημία και Γονημότητα
-
15-10-2010, 10:19 #16
Originally posted by gilie
Αρχίσαμε μια κουβεντα για το θεμα της γονημοτητας... πειτε μας καμια γνωμη βρε κοριτσια...εγω για παραδειγμα εχω ασταθη κυκλο και επειδη κανω πολλα χρονια εμετους...μαλλον εκανα ;) ... δε θυμαμαι πως ηταν τα πραγματα στο Λυκειο πχ...
προσπαθω να κανω παιδακι περιπου 1,5 χρονο και επειδη οι εξετασεις μας ειναι φυσιολογικες αλλα δεν εχω δει το + στο τεστ αρχισα να σκεφτομαι οτι ισως να φταιει ο εμετος...
υπαρχει καποια που εμεινε εγκυος ουσα βουλημικη? γενικως πειτε μας τις εμπειριες σας σχετικα με αυτο το θέμα
ρωτα το γυναικολογο σου...
οσο για τους εμετους δεν γνωριζω
το θεμα ομως γενικα στο θεμα συλληψη ειναι το τι καταπινεις...
- 23-10-2010, 19:26 #17
βρε βρε το θεματακι μου
εχω αλλαξει νικ γιατι εκλεισα το mail μου λογω spam mails
εχω αλλαξει ζωη... εχω κοψει τα βουλιμικα...εχω κανει παιδι...εχω κοψει το στομαχι μου...sleeve...ελπιζω σε μια καλητερη ζωη...σε ενα δευτερο παιδι...
και για να απαντησω στο ερωτημα μου...
τελικα ναι επιρεαζε εμενα, γιατι μου εκανε την ψυχολογια σκατα και ενιωθα τοσο ασχημα που μονο μανα δε μπορουσα να γινω!!! Τοτε δε μου αξιζε, γιατι εγω προσωπικα σαν βουλιμικη ημουν ενας ψευτικος ανθρωπος...τωρα διεκδικω τη μητροτητα και κοιταζω τα λαθη μου καταματα...τωρα μπορω να μεγαλωσω ενα υγειες παιδι πριν δεν μπορουσα...οπως δε μπορεσε και η μητερα μου
23-10-2010, 19:28 #18
σπαστε τις αλυσιδες που σας κρατουν δεμενους!!! Καντε τα παντα για να 'στε υγειης!!!!
24-10-2010, 01:11 #19
Originally posted by gilie-
τελικα ναι επιρεαζε εμενα, γιατι μου εκανε την ψυχολογια σκατα και ενιωθα τοσο ασχημα που μονο μανα δε μπορουσα να γινω!!! Τοτε δε μου αξιζε, γιατι εγω προσωπικα σαν βουλιμικη ημουν ενας ψευτικος ανθρωπος...τωρα διεκδικω τη μητροτητα και κοιταζω τα λαθη μου καταματα...τωρα μπορω να μεγαλωσω ενα υγειες παιδι πριν δεν μπορουσα...οπως δε μπορεσε και η μητερα μου
:thumbup:
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....