γεια σας!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

γεια σας!!!

καλημερες σε ολους..και καλη δυναμη στην προσπαθεια ολων!!!
    ειμαι 18 ετων και σημερα ειναι μια απο τις χιλιαδες μερεσ της ζωης μου που ξεκινω διαιτα!!!
    πολλες φορεςτα εχω καταφερει...παθαινω συχνα ομως βουλιμικες κρισεις...χανω τον ελενχω..κ επειτα απο λιγο καιρο συνειδητοποις οτι τα γκρεμισα ολα παλι...
    αλλα δεν απογοητευομαι...ξερω οτι μπορω να ξεφυγω...
    δεν ειχε τυχει ποτε τοσα χρονια να μπω σε καποιο φορουμ σχετικα με τισ διατροφικες διαταραχες...αλλα ειμαι σιγουρη οτι μπορω ν βοηθησω και να βοηθηθω

περνω βαθια ανασα και ξεκιναω ξανα!!!
    πρεπει να αρχισω ν φερομαι στο σωμα μου οπως του αξιζει..γιατι τον τελευταιο καιρο εχς ξεχασει πως υπαρχει κ του κανω αφανταστο κακο..δεν ξερω αν το εχετε νιωσει ποτε....

α!!και οι αριθμοι που με "βαραινουν"
    87 κιλα...1.75υψος
    θα θελα να παω στα 60 με 65!!!
    ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Senior Member
    asi καλώς όρισες. Γνώμη μου είναι να βάζεις μικρούς στόχους στην απώλεια των κιλών. Το να φτάσεις στον επιθυμητό στόχο γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η προσπάθεια και φαντάζει σαν αγγαρεία. Προσπάθησε να τρως λίγο απ'όλα κι άρχισε γυμναστική. Είσαι σε μια ηλικία που μπορείς να χτίσεις το σώμα σου όπως θες και φυσικά να φτάσεις στα επιθυμητά κιλά.

Καλή αρχή σου εύχομαι και μην τα παρατήσεις. Ακόμη και βουλιμικό επισόδειο να περάσεις, να μας το σημειώνεις. Και καλό θα σου κάνει και θα σε στηρίξουμε όσο μπορούμε ώστε σιγά-σιγά να το ξεπεράσεις και να μην συμβεί πάλι.

Senior Member
    Καλώς σε βρίσκουμε,asi !
    Χαίρομαι που πιστεύεις στον εαυτό σου και ότι μπορείς να τα καταφέρεις!Έτσι είναι...όσο η πίστη αυτή διαρκεί όλα θα πάνε μια χαρά!
    Χαλαρά,χωρίς απαιτητικά χρονοδιαγράμματα κι υπερβολικές προσδοκίες με σωστές διατροφικές επιλογές και άσκηση,
    είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις!Κι αν κάποια φορά σκοντάψεις,σηκώνεσαι πάλι και συνεχίζεις!Εμείς είμαστε πάντα εδώ...
    Είσαι στην καλύτερη ηλικία ν'αγαπήσεις τον εαυτό σου και το σώμα σου,ώστε να χαρείς στο έπακρο όλα τα υπέροχα που σε προσμένουν!
    Καλή δύναμη στη νέα σου προσπάθεια!Φιλάκια...

Senior Member

ax....dystyxws....se lakouva epesa pali...

pali apo thn arxh....arxisa thn diaita....ola mia xara....wraia....meta hr8e h e3etastikh...stamathsa anagasthka na grafw kai sto forum....meta hr8e k mia strifogyristh xilopita.....paei h diata....
    pali sta idia kila....eixa xasei k 2 pana8ema me....pame pali apo thn arxh dynata!!!kovw t kapnisma arxizw kai gymnastirio!!!!

Senior Member

Μετά από πολύ καιρό.....ξανά μαζί...

Είμαι πλέον 20 χρονών...και ακόμη το νούμερο 8 δεν έχει φύγει μπροστά από τα κιλά μου....

Δεν μπορώ να πώ ότι τα πράγματα έχουν μείνει ίδια σε σχέση με το σώμα μου βέβαια....έχω μετρήσει αρκετά σταθερά βήματα....έχω χάσει κάποια κιλά...ακούω πλέον πιο καλά το σώμα μου....άρχισα να γυμνάζομαι για ένα διάστημα...έχω μάθει να το εκτιμώ και να περνώ καλά πολύ πιο εύκολα...ενώ συχνά έχω και αυτοπεποίθηση :starhit: ....

Το τελευταίο διάστημα όμως αρκετά πράγματα με έχουν δυσκολέψει έτσι πήγε πίσω και η σοβαρή προσπάθεια να χάσω αυτά τα κιλά που με βαραίνουν κυρίως ψυχικά...δεν μπορώ να πειθαρχήσω σε κάποιο πρόγραμμα(όχι στερητικό...είπαμε ωριμάσαμε πια) και το πιο άσχημο για εμένα είναι ότι επέστρεψαν οι κρίσεις υπερφαγίας με πιο σταθερή μορφή γιατί ποτέ δεν απαλλάχτηκα από αυτές στα αλήθεια....

σκεφτόμουν συχνά το forum το τόσο καλά δομημένο και βοηθητικό αλλά για αρκετόοο χρονικό διάστημα δεν είχα καν internet...ελπίζω τα άτομα που μίλαγα όταν πρωτοεμφανίστηκα εδώ να έχουν πετύχει τον στόχο τους και να μπαίνουν μόνο για να βοηθάνε τα νέα μέλη με την εμπειρία τους..

επέστρεψα λοιπόν με την λογική ή αυτήν την φορά ή ποτέ 20άρισα είπαμε....
    είμαι έτοιμη να βοηθηθώ και να βοηθήσω όπου μπορώ και γι΄αυτό ελπίζω να έχω σταθερή παρουσία σε σχέση με το πρόγραμμα μου που δεν μου το επιτρέπει και πολύ....

Καλή δύναμη για άλλη μια φορά σε όλους μας.....

Senior Member
    καλή αρχή asi μου και σου εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά και να καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου!!! όλοι κάνουμε πισογυρίσματα!! αλλά νομίζω αν έχεις ίντερνετ τώρα σταθερά να γράφεις όποτε σε πιάνουν κρίσεις ή για οποιοδήποτε λόγο δεν νιώθεις καλά και όλο και κάποιος φορουμφίλος θα βρεθεί να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει!!
    Good Luck λοιπόν!

Senior Member
    Ξέρω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα αλλά έχουν την δυσκολία που τους δίνουμε. Ίσως αν το δεις πιο απλά..:
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ όσο τπτ άλλο να πάω τόσα κιλά.
    Ο τρόπος για να το πετύχω είναι αυτός και πρέπει να κάνω το ταδε συγκεκριμένο.
    και ΞΕΚΙΝΑ! όλα αυτά που θες να φας θα είναι εκεί κι όταν θα'σαι θεά, τα κιλά επίσης θα είναι εκεί αν δεν τους δώσεις προτεραιότητα

Senior Member
    Ειμαστε και συνομηλικες :bigsmile: Σου ευχομαι καλη αρχη! Ολα να πανε οπως επιθυμεις με αρκετη υπομονη βεβαια!

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ κορίτσια:blush::blush::blush: ....

και η αλήθεια είναι fuxia ότι όντως είναι απλά τα πράγματα για να χάσεις κιλά..είναι απλά μαθηματικά....
    αυτό που μας πάει πιστεύω πίσω στο σύνολο τις υπέρβαρες ή παχύσαρκες γυναίκες είναι η καθημερινότητα...που δεν βοηθάει την πλειοψηφία και ξεσπάμε στο φαγητό...και το πιο υγιές σε όλο αυτό είναι να το κάνουμε συνειδητά...γιατί δυστυχώς το ασυναίσθητο είναι το πιο τρομακτικό...
    συνομήλικη onelifeonechange χαίρομαι που πλησιάζεις τον στόχο σου

Senior Member
    Σ'ευχαριστω asi μου να'σαι καλα και καλες κατηφορες κ εσυ! :tumble: