apelpisia - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Thread: apelpisia

Senior Member
    Γειά σου Κική!
    Μόλις λίγες ώρες πριν διάβαζα την ιστορία σου και την ανάρτησα στο topic με όσα σημαντικά κάποτε γράφηκαν εδώ...
    Αναρωτιόμουν πως είσαι σήμερα,αν ακόμα διατηρείς την καλή εκείνη ψυχολογία,αν σε προσέχεις και είσαι μακριά από το πρόβλημα...
    Νιώθω σαν ν' ανταποκρίθηκες στο κάλεσμα μου...Είμαι περήφανη που σε γνωρίζω,που τα κατάφερες,που είσαι διαθέσιμη να βοηθήσεις κι άλλους!
    Και μόνο που βγήκες από το βαθύ εκείνο λούκι σου και δεν πισωγύρισες δίνεις απέραντη ελπίδα σε όλους,που με κάτι παλεύουν,πως είναι εφικτό!
    Ελπίζω πέρα από το κατόρθωμα αυτό ν'απολαμβάνεις κι άλλα υπέροχα στη ζωή σου,ό,τι τυχόν λαχτάρησες κι έθεσες ως στόχο...
    Να είσαι πάντα καλά!Σ'ευχαριστούμε και πάλι για το πολύτιμο μάθημα ζωής σου!

Senior Member
    Κικη μου πραγματικα ποτε δεν ειχα καταλαβει που μπορει να φτασει καποιος μεσα απο την βουλιμια αρα και που θα μπορουσα να φτασω εγω...με σοκαρε η ιστορια σου...εκανες πολυ καλα που την εγραψες...τωρα εισαι καλα? η υγεια σου? απο κιλα πως πας?? Μπραβο σου που καταφερες να ξεφυγεις απο τα δυχτια της βουλιμιας...πες μας λιγο πως καταφερες να απεγκλωβισεις την σκεψη σου απο το φαγητο...και παλι ΜΠΡΑΒΟ

Member
    καθε φορα που διαβαζω οσα γραφετε συγκινουμε παρα πολυ... πλεον ειμαι μια χαρα! οχι μονο δεν κανω εμετο αλλα ακομα κ οταν ο οργανισμος μου θελει να κανει φυσιολογικο εμετο το αποφευγω... φοβαμαι να ξανακανω εμετο....δεν θελω! εκανα χιλιαδες φορες κ πλεον ΔΕΝ ΘΕΛΩ ! τα κιλα μου τωρα ειναι φυσιολογικα κ τρωω κανονικα! δεν ανεβαινω πλεον στις ζυγαριες γιατι τις μισω...απλα προσεχω τη διατροφη μου χωρις υπερβολες κ υστεριες. κ αν μια μερα φαω πολυ την αλλη μερα απλα θα προσεξω.
    πως ξεφυγα? ουτε με χαπια ουτε με ψυχολογους....τωρα που περασαν τα χρονια ξερω οτι το ξεπερασα οταν αποδεχτηκα την αιτια που με οδηγησε εκει. πολλες φορες ειναι δυσκολο να αποδεχτεις πραγματα γιατι ισως να ειναι αρκετα σκληρα απο οσο νομιζεις οτι αντεχεις. ομως αυτη ειναι κ η μονη λυση για να σταματησεις να κανεις κακο στον εαυτο σου.
    σε μενα εφταιγαν οι ασχημες οικογενειακες στιγμες απο αδιαφορους γονεις...οταν αποδεχτηκα οτι ποτε δε θα εχω αυτα που θελω απο τους γονεις μου, οταν συμβιβαστικα με οσα ασχημα ειχαν δει τα ματια μου , τοτε αρχισα λιγο λιγο να τα βρισκω με τον εαυτο μου. ειναι σκληρο να το κανει κανεις αυτο αλλα μονο ετσι ηρεμει το μεσα μας...

Senior Member
    Μεγάλη αλήθεια αυτό,Κική μου,αλλά και αρκετά δύσκολο ν'αποδεχτείς και κατ'επέκταση να συμφιλιωθείς με ό,τι ψυχοφθόρο χρόνια σε βασανίζει...
    Είναι όμως μονόδρομος! Βέβαια,δυστυχώς για να φτάσουμε στο σημείο αυτό έχουμε συνήθως εξαντληθεί από τα χειρότερα μας,
    με βαθιά χαραγμένα τα σημάδια της ταλαιπωρίας...Μαζεύεις τα κομμάτια σου,ανασκουμπώνεσαι και σηκώνεσαι να συνεχίσεις...
    Χαίρομαι πολύ που είσαι μια χαρά,ανεπιστρεπτί μακριά από τον εφιάλτη που έζησες!Ελπίζω να έχεις εντωμεταξύ βρει
    την αγάπη,προσοχή και φροντίδα,που τυχόν στερήθηκες!Κι αν όχι από κάποιον άλλον,οπωσδήποτε από τον εαυτό σου!

Senior Member
    και γω προσπαθω να το ψαξω μεσα μου, και στο περπετημα τα συζηταμε τα της παιδικης ηλικιας αλλα ειναι πολυ δυσκολο να κρινεις τους γονεις σου...ειναι ολα αυτα πολυ δυσκολα...κομματι της ζωης μας...τα στεγανα που λενε

Member
    γεια σασ κοριτσια..εχω πολυ καιρο να γραψω στο φορουμ και αυτο επειδη μου συναιβησαν διαφορα..ειμαι η κοπελα που εγραψε το πρωτο ποστ σε αυτο το θεμα...η αληθεια ειναι πωσ με την βοηθεια ψυχολογου ξεπερασα το θεμα βουλημια και μαζι με διατροφολογο τωρα χανω και κιλα..στην πραγματικοτητα λοιπον απο τα 57κιλα που ημουν ειχα παρει 25 κιλα με την βουλιμια..ημουν 83κιλα..σαυτο το διαστημα εκανα και μια επεμβαση αφαιρεση χολησ την οποια την ανακαλυψα τωρα που αρχισα να ασχολουμε με τον εαυτο μου..περριτο να σασ πω οτι ολο αυτο το προκαλεσα εγω προφανωσ στον εαυτο μου και γιαυτο δν προκειτε να ξαναχαλασω την διατροφη μου..τουσ τελευταιουσ 3 μηνεσ εχω χασει 12 κιλα και θα συνεχισω μεχρι να τα χασω ολα..παντωσ ηθελα να πω σε ολουσ εδω μεσα πωσ αυτο το προβλημα που αντιμετωπιζουμε δν λυνετε με διατροφολογουσ και διαιτολογουσ.Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανουμε ειναι να παμε σε ενα ψυχολογο γιατι μονο αυτοσ μπορει να μασ βοηθησει να βρουμε την ριζα του προβληματοσ που δν ειναι αλλη αλλα ψυχολογικη..δν εχουμε προβληματα ορεξησ και τρωμε ετσι..η ορεξη μασ ειναι φυσιολογικη οπωσ ολων των ανθρωπων..απλα κατι εχουμε συνδιασει λαθοσ και χρησιμοποιουμε το φαι σαν μεσο για να ξεχασουμε ολα μασ τα προβληματα..Μην απελπιζεσται παντωσ γιατι και γω ειχα φτασει σε φαση απελπισιασ...ΟΛΑ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να πιστεψουμε σε αυτο και να βρουμε και τουσ καταλληλουσ ανθρωπουσ να μασ βοηθησουν..Μην το βαζετε κατω...Καλη συνεχεια σε ολουσ!!!!!!!φιλιαααααααααααα� �ααααα

Senior Member
    πραγματικα ενα ευχαριστο μηνυμα, να εισαι καλα κοριτσι μου και τα κιλα θα χαθουν ειναι ζητημα χρονου,
    καλη επιτυχια στην νεα σου ζωη

Page 2 of 2 FirstFirst 12