Results 46 to 60 of 80
Thread: ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ
-
17-02-2009, 13:15 #46
γεια σας παιδια
ειμαι η BARB και δεν ξερω ποσα θελω να χασω διοτι ειμαι 94. το σιγουρο ειναι οτι εχω χασει 10 και ελπιζω να μην ανεβω. παντως, αν καταφερω να φτασω τα 80, τοτε γιατι οχι και τα 70?
και για το παρτι στη θεσσαλονικη, ειμαι μεσα. για αθηνα ειμαι μακρυα. εγω λεω να ψηφισουμε που θα γινει το παρτυ!!!
κι αν καποτε φτασω τα 70, θα κανω εγω παρτυ....
- 17-02-2009, 15:50 #47
"Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και μου θυμίζουνε τα περασμένα..." Αχ!Βαχ!Αλαλούμ!
Λοιπόν,για να τελειώνουμε με τα πάρτι και να πιάνουμε δουλειά:
Το πάρτι του Αλαλουμακίου θα γίνει στην Αθήνα και το πάρτι της BARB στη Θεσ/νίκη!ΤΕΛΟΣ!(Δημοκρατικότατ� � τέλος!)
Τώρα ποιό θα προηγηθεί χρονικά...άγνωσται αι βουλαί των διοργανωτριών τους...Αλήθεια,BARB,στη Θεσ/νίκη μένεις;
Πάντως σε βλέπω να χρειάζεσαι κι εσύ παρεούλα και στήριξη στην προσπάθεια σου...(Προσοχή ακολουθεί προσηλυτισμός!)
Γιατί δεν ενσωματώνεσαι στην ομάδα μας;Κι ας μην τα παίρνεις πλέον τα reductil...Τι λες;
Αν ενδιαφέρεσαι,μπορείς να'αποτανθείς στα γραφεία μας στην εξής διεύθυνση:--->OMAΔΑ R
17-02-2009, 19:21 #48
δεν κανουμε και ενα παρτυ στο Βολο ρε παιδια
18-02-2009, 00:37 #49
Πάρτυ στο Βόλο,ε; μμμμμμμμμμμμμμ
18-02-2009, 06:14 #50
Καλημερα σου Ζωιτσα,υπεροχα τα μερη σας εκει!Αντε,να γεμισει η Ελλαδα παρτυ των μελων,γιορταζοντας τις επιτυχιες μας!Βarb,αφου ξερεις το υψος σου και το βαρος σου,πηγαινε κανε το τεστ BMI στην αρχικη σελιδα,να δεις που βρισκεσαι εκει πρωτα.Μετα,νομιζω ο κανονας ειναι πανω κατω το φυσιολογικο βαρος μας να ειναι αναμεσα στα 10-15 κιλα κατω απο τα εκατοστα του υψους μας?Πχ αν εισαι 1,70 τοτε στα 60-70 κιλα εισαι μια χαρα.Κανω λαθος παιδια?Ας με διορθωσει καποιος αν λεω βλακειες.Εγω πχ που εχω υψος 1.65,κανονικο βαρος μου ειναι τα 55.Ομως πανω κατω παιζει δυο τρια κιλακια αυτος ο κανονας,πχ εγω στα 55 κιλα δε μου αρεσω,προτιμω τα 57-58.Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο και να μη σε εμπλεξα.
18-02-2009, 09:10 #51
Καλημερα κυριες και κυριοι
Νadine δεν ειμαι απο θεσσαλονικη αλλά θα βολευε πολυ ενα καλοκαιρινο παρτι εκει κοντα. ειμαι μια ωρα μακρυτερα, πες οτι ειμαι εκει.
οσο για το ΒΜΙ μου Sabe, ειναι 36,4 και και απο υψος... ταπα: 1.60 οποτε δεν παιζει να εχω στοχο το 50 πχ. Δεν νομιζω οτι μπορω ποτε να φτασω εκει και ουτε θελω. Μου αρκει να γινω 70. θα ειμαι αλλος ανθρωπος anyway. Ακκομη και να φτασω τα 50-55, δεν ημουν ποτε και δεν προκειται ν αμπορεσω να τα κρατησω. εκτος αν σταθεροποιηθω στα 70 και μετα κανω αλλη μια προσπαθεια
Ζωιτσα, και Βολο ερχομαστε. Κανουμε την προσπαθεια μας, κι οταν ερθει η ωρα, αξιζει να το γιορτασουμε ολοι μαζι. Τι ομαδα ειμαστε αλλωστε?
18-02-2009, 14:41 #52
BARB μου,αν θέλεις ρίξε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα να δεις ποιό θεωρείται ιδανικό βάρος για τη σωματική σου διάπλαση:
--->ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Σου το παραθέτω εντελώς πληροφοριακά γιατί μου αρέσει ο χαλαρός τρόπος που το αντιμετωπίζεις και δε θα ήθελα να το δεις αλλιώς...
18-02-2009, 15:03 #53
ευχαριστω nadine
εμαθα κιολας οτι εχω μεγαλη σωματικη διαπλαση οποτε και τα 60 να φτασω θα ειμαι τελεια.
το παιρνω χαλαρα γιατι δεν γινεται αλλιως κοπελα μου. πρεπει να χασω αλλά αυτο το λεω εδω και 10 χρονια που εχω τα παραπανω 20 κιλα. οποτε οτι μπορεσω να χασω ειναι κερδος κι ακομη μεγαλυτερο ειναι το κερδος αν δεν βαζω. εχω κανει αμετρητες προσπαθειες οπως φανταζομαι κι εσυ το ιδιο και με καταλαβαινεις. εχω βαλει στοχους που ποτε δεν εφτασα πολλες φορες και δεν θελω να το ξανακανω. Θελω απλα να χασω κιλα, οσο γινεται περισσοτερα. δεν θελω να μπω σε καταστασεις με δακτυλιους κλπ αν και εχω δει γνωστους με θεαματικα αποτελεσματα.
απλα, προσπαθω με διαιτες να τα καταφερω. πρωτη φορα καταλαβαινω την υποστηριξη που δινει το φορουμ και θελω να ελπιζω. τα reductil παιζουν τον ρολο τους γιατι απλα δεν πειναω και κυριως δεν παω σαν λυσασμενη απο αλμυρο σε γλυκο και το αναποδο
Μεχρι και βουλιμικη προσπαθησα να γινω για να χασω αλλά (ευτυχως) δεν με "θελει"
Ενας βασικος λογος που με κραταει για να χασω ειναι για να πεισω την κορη μου οτι μπορει κι αυτη να το πετυχει. τωρα, προσπαθουμε και οι δυο και μπορω να της πω να μην τρωει χωρις να μου πει αυτο που μου ειχε πει καποτε "εσυ γιατι τρως αφου κι εσυ εισαι χοντρη" και δεν ειχα τι να απαντησω.....
18-02-2009, 15:04 #54
γαμω το τικερ του. γιατι δεν μπαινει?
18-02-2009, 17:24 #55
Originally posted by NADINE
BARB μου,αν θέλεις ρίξε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα να δεις ποιό θεωρείται ιδανικό βάρος για τη σωματική σου διάπλαση:
--->ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Με βάση συτό τον πίνακα έχω μεσαία διάπλαση (νόμιζα πως είχα μεγάλη), και θα 'πρεπε να έχω μέχρι 71 κιλά με 1.80 ύψος. Τόσα ζύγιζα στα 17 μου!!!
Για να τα ξαναφτάσω θα πρέπει να χάσω 44 κιλά, γεγονός που μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας!! Eδώ τα 35 που έβαλα στόχο για να φτάσω στα 80 μου φαίνονται βουνό...
18-02-2009, 17:32 #56
Καλέ, τι πανικός είναι αυτός που σας έχει πιάσει με τα κιλά.... Ηρεμήστε λίγο...... Ας πούμε για τα χιόνια που περιμένω να'ρθουν και δεν έρχονται.....
18-02-2009, 18:37 #57
myrtali,μην πτοείσαι!Αυτός είναι απλά ένας κατευθυντήριος πίνακας...
Από κει και πέρα κάθε σώμα είναι διαφορετικό και κάθε άνθρωπος νιώθει καλά στα κιλά που του το βγάζουν...
Κάνε εσύ τη δική σου προσπάθεια σιγά σιγά κι όταν νιώσεις πως στα Χ κιλά σου αρέσεις,σταματάς.Μην κολλάμε στα νούμερα!
Τώρα σοβαρά πιστεύεις πως θα έχεις φτάσει εσύ το στόχο σου στα 80 κιλά και δε θα το χαρείς γιατί κάποιος πίνακας σε θέλει 71;
18-02-2009, 22:08 #58pegyGuestΓειά σας,
Τα κιλά μου είναι 72
Στόχος 47
Συνολική απώλεια 25 κιλά
και μόνο που ξέρω πως είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια ήδη νοιώθω πιο χαρούμενη!
19-02-2009, 11:06 #59
Πέκγυ μου καλημέρα!!!!Δεν ξέρω καθόλου την ηλικία σου, το ύψος σου και όλους αυτούς τους παράγοντες που καθορίζουν ποιο είναι το ιδανικό μας βάρος , απλώς και μόνο σαν άκουσμα τα 47 κιλα μου φαίνονται πολύ λίγα...Θέλεις να μας πεις λίγα πράγματα για'σένα;Και πως έχεις προσδιορίσει τα κιλά στα οποία θέλεις να φτάσεις;Με ποιο τρόπο δηλαδή αποφάσισες πως τα 47 κιλά είναι τα "σωστά" κιλά για τον οργανισμό σου...Θα χαρώ πολύ να μάθω...Καλή συνέχεια!!!!
21-02-2009, 22:49 #60pegyGuestASTEROSKONI καλησπέρα, τα κιλά μου τα ονειρεμένα είναι 47(διότι 1,52 ύψος-ναι καλά διάβασες). Ας φτάσω όμως τα 55 και να λέω δόξασι ο Θεός. Ίδωμεν!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία