ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 80
    Senior Member
    Θα τα φτάσεις...Κάνε ένα προσωρινό delete σε όσες γεύσεις σου αρέσουν μεν αλλά σε παχαίνουν δε, σκέψου τις διακοπές σου όπου θα είσαι κουκλάρα και προσπάθησε να μάθεις να τρως απόλυτα υγιεινά και σωστά -κάτι που δε σημαίνει και απαραίτητα άνοστα-...Σαφώς οι ποσότητες θα είναι μικρές αλλά μόλις πετύχεις -που θα πετύχεις- το στόχο σου, οι΄ποσότητες σταδιακά θα αυξάνονται και θα είσαι εντελώς χαλαρή κι ευτυχισμένη που οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς...όμορφη, με καλό σώμα και θα τρως και υγιεινά κάτι που θα σε βοηθήσει σε όλους τους τομείς...

pegy
    Guest
    Καλησπέρα, προσπαθώ να διαιρέσω τα κιλά που θέλω να χάσω με τους μήνες που θέλουμε μέχρι τον Ιούλιο(τότε παίρνω άδεια!) Δεν φαίνεται και ακατόρθωτο αν χάνω 2 με 3 κιλά το μήνα, που θα πάει θα τα καταφέρω, και όλες μας!!!!(με έχει πιάσει το αγωνιστικό μου....!)

Senior Member
    kalispera se olous!!!

emena stoxos mou einai na xaso 23 kila.... to pote.... den exo idea... to suntomotero... alla de xero ton tropo...

pegy
    Guest
    καλή επιτυχία mtsek85! Τον τρόπο να χάσουμε βάρος τον ψάχνουμε όλοι, γιατί ο καθένας είναι διαφορετικός και δεν αρμόζουν όλες οι δίαιτες ή τα διατροφολογικά σχήματα σε όλους το ίδιο. Καλό είναι να προσπαθούμε να τρώμε "σωστά" και να περιορίσουμε τις ποσότητες(δάσκαλε που δίδασκες!)

Senior Member
    prospatho na mpo se ena programma, alla eimai anipomoni k apogoiteuomai....

Senior Member
    ναι και γω ειμαι ανυπομονη, το ποιο δυσκολο δε ειναι οτι οταν φτανω γυρω στα 90 ή 85 και πλησιαζω τον στοχο μου, νιωθω αδυνατη και ομορφη, αν και ξερω οτι δεν ειναι αυτο στο οποιο θελω να φτασω, οποτε και λεω, καλη ειμαι...ας κανω ενα διαλειμμα και το αυτο με γυριζει πισω...ανεβαζω παλι κιλα και παλι κατω κτλ

Senior Member
    Aχ,αυτη την ανυπομονησια πρεπει να την καταπολεμησουμε,κανει μεγαλη ζημια.Να σκεφτομαστε ποσο καιρο καναμε να τα βαλουμε τα παραπανω κιλα,σιγουρα δεν καναμε ενα η δυο μηνες.Αρα,πως γινεται να τα χασουμε γρηγορα,ισως μας βοηθησει να το σκεφτομαστε με αυτον τον τροπο.Επισης ενα αλλο που μπορει να βοηθησει ειναι η γνωση οτι η σταδιακη απωλεια,η αργη και ελεγχομενη,εγγυαται οτι τα κιλα δε θα επανελθουν σε χρονο μηδεν ξανα πανω μας οταν αρχισουμε να τρεφομαστε κανονικα παλι.
    Ps σας τα λεω,για να τα ακουω κι εγω,χαχχα,μη νομιζετε οτι μοναχα εσεις ανυπομονειτε,καλεεεε,ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε κοριτσαροι~

pegy
    Guest
    Αχ κορίτσια πόσο δίκιο έχετε. Εγώ βάζω πάντα προθεσμίες στον εαυτό μου για να χάσω κιλά, π.χ. μέχρι τα χριστούγεννα έπρεπε να ήμουν 65 κιλά-αλλά μπα- πέρασαν τα Χριστούγεννα και τώρα έχω βάλει στόχο το Πάσχα να έχω πάει 67με 65 κιλά(από 72 που είμαι τώρα).Διαρκώς θέλω να είμαι πιο αδύνατη σε μία γιορτή και να μου πουν όλοι -αδυνάτισες, και να αγοράσω ένα φόρεμα που να τονίζει τη μέση και να φορέσω και τις γοβίτσες μου(που τώρα δεν με βαστάνε για πολλή ώρα).Για να δούμε αυτό το Πάσχα, θα το αγοράσω το φορεματάκι? Και να σκεφτείτε πως πριν από 5 χρόνια που ήμουν 61 πάνω - κάτω, δεν το εκτιμούσα.

Senior Member
    Καλησπέρα
    επέστρεψα στο site και στη δίαιτα (ξανά μανά κ wishfully για τελευταία φορά)
    Έφτασα αισίως τα 85 κιλά, έπαθα ένα mini εγκεφαλικό γτ 25 κιλά σε 1,5 χρόνο είναι βαρύ κ έχω ως τελικό στόχο να πέσω από τα 60
    Ξεκίνησα διατροφή (κ όζι στερητική δίαιτα όπως παλαιότερα) με 6 γεύματα τη μέρα κ την τρίτη συμπληρώνω 4 εβδομάδες δίαιτας
    Προς το παρώ χάνω περίπου 1 κιλο την εβδομάδα το οποίο σημαίνει πως έχω πολλές εβδομάδες ακόμα αλλά λέω να το μετράω σε μήνες για να μην μου προκαλεί πανικό
    Αν λοιπόν η ζυγαρία μου (που παρεπιπτόντως θλελει άλλαγμα) δεν με εξαπατά
    ξεκίνησα 85 είμαι στα 80,5 κ έχω πρώτο στόχο τα 70
    (μετά οι επόμενοι 3 είναι τα 65, τα 61 και τέλος να πέσω από τα 60)

Αυτάαα
    καλή μας συνέχειααααα

Senior Member
    update: πήρα ηλεκτρονική ζυγαριά.... +2 κιλά από την παλία ψέυτρα ζυγαριά μου...

Senior Member
    γεια σας εχω ύψος 1.70 και εχω ξεκινήσει εδω και μια εβδομάδα την προσπαθειά μου για να χάσω 30 κιλά.
    Καλη δυναμη σε όλους μας

Junior Member
    πως βαζουμε ticker οεο? εβαλα αλλα δεν ξερω αν φαινεται

Senior Member
    Βρε παιδιά...διαβάζω τα χρονοδιαγράμματα απώλειας,την πίεση κι αγχώνομαι για τις συνέπειες της πιθανής αποτυχίας...
    Δεν ξέρω κατά πόσο τελικά μας βοηθούν όλα αυτά...Φοβάμαι πως,παρά τις προσδοκίες,μάλλον μας αποθαρρύνουν
    και τελικά μας αποπροσανατολίζουν από τον στόχο.Εννοώ πως ναι μεν αρχικά οι υπολογισμοί αυτοί μας ενθουσιάζουν,
    αλλά στο πρώτο εμπόδιο,την πρώτη αποτυχία,έστω και εβδομαδιαία,πιεζόμαστε χρονικά να πιάσουμε τον στόχο,
    όσο ανέφικτος κι αν ήταν εξαρχής και μετά συνήθως,αδυνατώντας να καλύψουμε το κενό,απογοητευόμαστε και χάνουμε τη μπάλα τελείως.
    Εξάλλου,δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε εκ των προτέρων το χρόνο που απαιτείται για μια λογική,εφικτή απώλεια
    αλλά ούτε και το ιδανικό για μας βάρος ως εικόνα κι όχι ως νούμερο.Ισως καλύτερο είναι να κάνουμε εμείς
    ό,τι καλύτερο μπορούμε κι η όποια απώλεια να έρθει ως συνέπεια στο χρόνο της χωρίς πιέσεις.Όποιον όντως τον βοηθά,ΟΚ!
    Αλλά για όποιον στο παρελθόν δε λειτούργησε θετικά το εγχείρημα αυτό,ίσως θα ήταν φρόνιμο ν'αποφύγουμε γνώριμα λάθη
    και πιο συνειδητοποιημένα πλέον και πιο κοντά στον ρεαλισμό και στις ανάγκες μας να προστατέψουμε αυτή μας την προσπάθεια!

Senior Member
    +10 Ναταλια,ακριβως ετσι το βλεπω κι εγω.Στην αρχη ημουνα στο χρονοδιαγραμμα κολλημενη,αλλα οταν ειδα το πλατω,αφου επεσα για λιγο,συνειδητοποιησα οτι πρεπει να το παρω χαλαρα,δεν παθαινουμε τιποτε εαν αντι για καποιους μηνες προσθεσουμε κι αλλους,στην τελικη μας βοηθαει να κατανοησουμε οτι αργα πηραμε,αργα χανουμε,εχει σοφια το ανθρωπινο σωμα και οι λειτουργιες του,θα ειναι θετικο για εμας τις ιδιες να κατανοησουμε τα μηνυματα που μας δινει.

Senior Member
    δεν μπορουσα να μη πω οτι συμφωνω απολυτα με sabe και nadine.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast