Results 76 to 80 of 80
Thread: ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ
-
03-03-2009, 17:24 #76
στο μεταξύ, SABE, όσο πιο αργά χάνονται τόσο σταθεροποιούνται τα ..χαμένα.
για σκεφτήτε το.
απλά πρέπει να βγούμε από το τρυπάκι...κάνω δίαιτα άρα στερούμαι.
θα λέμε κάνω διατροφή σωστή και ισορροπημένη. άλλωστε ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα..
εγώ αισθάνομαι ότι ξεκίνησα πριν λίγο καιρό , όμως κλείνω μεθαύριο 2 μήνες διατροφής WW και έχω χάσει μόνο 3 κιλά. είναι λίγα αλλά...δεν το κατάλαβα. δεν στερήθηκα και απλά...δεν το σκέφτομαι.
αν χάσω και άλλα 3 μέχρι το Πάσχα θα είναι super.
βέβαια κάποιος που θέλει να χάσει περισσότερα θα σκεφτεί ..."μα τι λέει τώρα, τι αργή απώλεια κλπ" όμως κάποιος που θέλει να χάσει περισσότερα αν τηρεί το πρόγραμμά του θα χάσει και πιο γρήγορα από εμένα που κατά κάποιο τρόπο είμαι πολύ κοντά στον στόχο μου.
- 04-03-2009, 00:44 #77
Καλησπερα!!
Λοιπον ειχα να χασω 47 και τωρα μετα τη πτυχωση εχω να χασω 32.
Ειναι πολλα το ξερω αλλα δεν πτοουμαι ολα γινονται, θεληση να υπαρχει..!!
04-03-2009, 00:47 #78
Originally posted by sabe
δεν παθαινουμε τιποτε εαν αντι για καποιους μηνες προσθεσουμε κι αλλους,στην τελικη μας βοηθαει να κατανοησουμε οτι αργα πηραμε,αργα χανουμε,εχει σοφια το ανθρωπινο σωμα και οι λειτουργιες του,θα ειναι θετικο για εμας τις ιδιες να κατανοησουμε τα μηνυματα που μας δινει.
Είναι εντελώς παράλογο να θέλουμε να χάσουμε αστραπιαία,ανώδυνα και μόνιμα κιλά που κάποιοι από εμάς κουβαλάμε για χρόνια...
Εξάλλου κι αυτό με τον χρόνο είναι πολύ σχετικό.Τρελαινόμαστε για λίγες μέρες ή μήνες συντομότερα,ενώ στην τελική χάνουμε χρόνια!
Από το γυμνάσιο ακόμα έχω τετράδια με εβδομαδιαίες απώλειες και προσδοκίες (τόσα κιλά θα είμαι τα Χριστούγεννα,τόσα στα γενέθλια,τόσα το καλοκαίρι...)
που κιτρινίζουν ενώ εγώ ακόμα παλεύω με δίαιτες και γραμμάρια...Όση χαρά έπαιρνα καμαρώνοντας την ραγδαία μου πτωτική πορεία στα σχεδιαγράμματα,
τόσο χαντακωνόμουν στο ζύγισμα που υπερέβαλε του προσδοκόμενου,στο ναυάγιο μιας σειράς από καταμετρήσεις,στα σημαντικά γεγονότα που περίμενα
και δε θα με έβρισκαν όπως είχε υπολογιστεί...Αποτυχία πριν ακόμα καλά καλά ξεκινήσουμε...Κι αφού χάλασε που χάλασε τι έγινε να χαλάσει λίγο ακόμα;
Εξάλλου γκρεμίστηκαν τα όνειρα...Και μετά βλέπεις ακόμα πιο ψηλά νούμερα και το πας άλλη μία,λες και αυτή τη φορά άμα έκανες ακριβώς τα ίδια λάθη
το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό!Τέλος πάντων...Δε θέλω να σας αποθαρρύνω κι ούτε υπαινίσομαι πως θα έχετε την δική μου εξέλιξη...
Απλά είναι τόσα πολλά που μας στεναχωρούν και μας πιέζουν κι είναι κρίμα να μας επιφορτίζουμε κι εμείς με επιπρόσθετα και περιττά!
Αρκετά καταδυνάστευσαν τα νούμερα τη ζωή μας,τα όνειρα,τις επιλογές και τα χρόνια μας!
Ας τα υποτιμήσουμε λιγάκι κι ας εκτιμήσουμε την ουσία του θέματος,όπως άλλωστε της αξίζει...
Όπως κι αν το παλεύει ο καθένας,καλή μας προσπάθεια και κουράγιο!
04-03-2009, 01:11 #79
Αγαπητη Ναντιν σαν να διαβαζω την ιστορια της ζωης μου... ποτε δεν ειμουνα '' καλα '' με το βαρος μου, ημουνα 75 και εβαζα στοχο '' τα Χριστουγεννα θα ειμαι 70 '', ημουνα 70 και ελεγα '' το Πασχα 67'' και ουτε ο καθε εξης... τωρα που εφτασα τα 100 ειχα αδρανισει εντελως! Δεν ειχα στοχους, περνουσαν οι γιορτες και με εβρισκαν +2 , ερχοταν το Καλοκαιρι και εγω ημουνα παραπανω 5 κιλα... και η ιστορια συνεχιζοταν. Σκεφτομαι πως ισως οσο περνουσαν τα χρονια εγω εχανα το ενδιαφερον και την αγαπη που ειχα μικροτερη για την ζωη... δεν ξερω, το μονο που ξερω ειναι οτι αυτο πρεπει να αλλαξει, αλλωστε δεν ειμαι και καμια παλιογρια... το χρωσταω και στο παιδακι μου στο κατω κατω. Τωρα λοιπον εβαλα ενα πιο γηινο στοχο, να χασω 30 κιλα με προσπαθεια δικη μου και την δικη σας βοηθεια απο εδω. Αν δεν τα καταφερω θα παω χειρουργειο και ας φοβαμαι! Παντως να μεινω ετσι αποκλειεται, δεν αντεχω αλλο. Πιστευω ομως πως θα τα καταφερουμε και γιατι το πιστευω??? Γιατι ειμαστε η πιο αποφασισμενη παρεουλα που υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
04-03-2009, 01:18 #80
Ποσο δικιο εχεις Ναταλια.... γιαυτο μαλλον οποτε βλεπω τη ζυγαρια μου τη κανω με ελαφρα...μετα απο τοσα χρονια σχεσης μισους μαζι της δεν αντεχω αλλο να σκεφτομαι μονο ενα πραγμα και μονο ποτε επιτελους θα δειξει το μαγικο νουμερο,
γιατι δυστυχως επιρεαζει ολη μου τη ζωη μου!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία