Results 1 to 2 of 2
Thread: ΔΑΧΤΥΛΙΟΣ
-
09-04-2009, 23:01 #1
- Join Date
- Apr 2009
- Posts
- 1
ΔΑΧΤΥΛΙΟΣ
καλησπέρα!παρά το νεαρό της ηλικίας μου (17 χρονών) είμαι παχύσαρκη απο πολυ μικρή. είχα κάνει πάρα πολλές δίαιτες στο παρελθόν (με διαιτολόγους) αλλά έχανα κάποια κιλά και μετα τα ξανάεβαζα. πλέον όλο αυτό με έχει κουράζει. η μητέρα μου μίλησε με έναν γνωστό μας χειρούργο και αυτός πρότεινε να βάλω δαχτύλιο. ξέκινησαμε την διαδικασία να μαζέψουμε τα χαρτιά που χρειαζονται για να το καλύψει το ΙΚΑ αλλά ο ψυχολόγος δεν μου δίνει την γνωμάτευση γιατί λέει οτι το πρόβλημα είναι εσωτερικό... δεν ξέρω τι να κάνω πλέον... έχω απελπιστεί!
- 10-04-2009, 09:58 #2
- Join Date
- Nov 2008
- Posts
- 601
giwtou καλως ηρθες.
αν εσυ και η οικογενεια σου το εχετε αποφασίσει μπορεις να πας σε ενα ψυχιατρο του ΙΚΑ και να σου δωσει την γνωματευση. κανενας ψυχολογος δεν ξερει καλυτερα απο εσενα και κυριως την μητερα σου μιας και εισαι ανηλικη ποιο ειναι το καλυτερο για σενα. οσοι ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε.
παντως καλο ειναι να το ψαξεις παρα πολλη, να δεις αρκετους γιατρους που κανουν αυτην την επεμβαση και να ενημερωθεις και για τις νεες μεθοδους περαν του δαχτυλιου, βεβαια εξαρταται και απο τα κιλά σου.
μην απελπιζεσαι, ολα θα πανε καλά
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....