Results 16 to 27 of 27
Thread: ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ
-
05-03-2009, 09:29 #16
αρα λοιπον καταληγουμε στο οτι εμεις ξερουμε καλυτερα απ'τον καθενα που πρεπει να σταματησουμε, αρκει αυτο που πιστευουμε να ειναι πραγματικο και οχι μια πλασματικη ιδεα που μας δημιουργησε η ανορεξια κτλ
- 30-03-2009, 23:19 #17
εχω να βαλω τζιν 2 χρονια.....δεν γινεται αλλο αυτο το πραγμα.....στισ μεγαλες αλυσιδες νεανικων ρουχων..το μεγαλητερο νοθμερο ειναι 42...και οι φορμες ειναι τοσο μικρες που μπαινουν σε αυτες που φορανε 38 η 40 τ πολυ............
παρεμπιποντως.....ολο αυτο που προβαλουν οι αλυσιδες αυτες οι μεγαλες....δν τ προβαλουν μονο απο τα ρουχα που φτιαχνουν κ πουλανε....αλλα και απο οσες κοπελες εργαζονται σε αυτα τα καταστηματα......αν εχετε προσεξει....ολες εχουν σχεδον το σωμα της βιτρινας.....
ολο λες να παω να δωσω βιογραφικο..αλλα ολο σκεφτομαι την απορυψη που 8α φαω...εξαιτιας του βαρους μου....κα8ωσ επισης και το μισο ματι που 8α με κοιταει ο υπευ8υνος..κα8ως 8α λεει.."εε..δν μας κανεις...δν ταιριαζεις με την εικονα του μαγαζιου"
30-03-2009, 23:46 #18
δν φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω..εγω το ιδιο κολλημα με τη δουλεια το εχω κ τωρα που ειμαι(ελπιζω) 70 κιλα κ μπηκα επιτελους στο 40 του Zara..με δυσκολια αλλα μπηκα.....
Αλλα τζιν γιατι δν φορας???εχω μια φιλη που στο Sprider βρισκει μεχρι κ νουμερο 50 κ φοραει...μη λες βλακειες αν θες να το φορεσεις να το βαλεις...μη μου πεις οτι δν βρισκεις ρουχα??? Καποτε φορουσα το 22 σε τζιν στο Marks and Spencer(δν ξερω αν καταλαβαινεις για ποσο τεραστιο ρουχο μιλαω!!!!)
Οι κοπελες στα καταστηματα τυπου zARA βεβαια δν ειναι μονο μικροσκοπικες(μια γνωστη μου στο Bershka φοραει 32!!ΕΛΕΟΣ) αλλα ειναι κ λιγο ξινες..αλλα δεν θα σου χαλασει τη διαθεση κ τα ψωνια σου η καθε μια που θελει να νοιωσει ανωτερη υποβιβαζοντας σε!!!!
Ξεκολλα καλη μου κ παρε τα πανω σου για να παρει σιγα-σιγα κ η ζυγαρια τα κατω της!!!φιλακιαααααα!!!!!!!
01-04-2009, 22:42 #19
Γεια σε ολες!! Ειμαι καινουρια εδω και πραγματικα χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που έχουν τα ιδια προβληματα με μενα και τα συζητουν ανοιχτα.
Ειδικα το συγκεκριμενο θεμα με τα ρουχα ηταν για μενα προβλημα απο τοτε που ημουν πιο μικρη και πιο αδυνατη. Στα μαγαζια τυπου zara κλπ τα νουμερα φτανουν μεχρι 42, το οποιο δε νομιζω πως είναι κ πολυ αληθινο αν το συγκρινει κανεις με τα νουμερα πχ του marks and spencer. Απο την αλλη εχω επισκεφτει στο παρελθον μαγαζια με ρουχα για παχουλες. Εκτος που ηταν πανακριβα, τα ρουχα ηταν πολυ μεγαλυτερα μου και ειδικα τα παντελονια ειχαν τεραστιο κενο στην κοιλια λες κ ηταν για εγκυους. Δηλαδη τοσο τραγικο ειναι να θεωρω οτι το XL νουμερο σε ενα νορμαλ μαγαζι θα μου κανει?
Τον τελευταιο χρονο εχω φτασει 80 κιλα και δε μου κανει κανενα μα κανενα ρουχο μου. Απο το περασμενο καλοκαιρι ντυνομαι αποκλειστικα και μονο με κολαν και φαρδια φουστανια μη μπορωντας να βρω τιποτα αλλο
01-04-2009, 23:13 #20
τα ρουχα στα καταστηματα τυπου ulla popken ειναι πραγματικα τραγικα....τεραστια.πανακρι� �α κ δν στρωνουν καλα..ειχα παρει κ εγω καποτε στα πολλα κιλα μου....
αλλα το ντυσιμο σου nat μου δν μου ακουγεται ασχημο..μια χαρα χαριτωμενα τα φορεματακια..αν κ θα το ξαναπω εγω φορουσα τζιν κ στα 100 κιλα...
εννοειται οτι φορας το ΧL ανετοτατα!!!!
κ στα ZArA μπορεις να βρεις κ 44 απλα τα παιρνουν κ μενουν στο τελος τα 34-36 μα ποιος τα φοραει επιτελους???
Α κ καλωσηρθες στην παρεα μας!!!!!
01-04-2009, 23:22 #21
Σε ευχαριστω για την απαντηση!
Ναι μπορεις να βρεις και νουμερο 44 καμια φορα, ομως δε θα φερουν πολλα κομματια... πιο πολλα κομματια φερνουν σε νουμερα 36! Λες και οι Ελληνιδες ειναι ολες αδυνατες 30 κιλα. Τα κολαν με τα φορεματα που βαζω δεν ειναι ασχημα, εγω αισθανομαι ασχημα γιατι εχω 2 ντουλαπες γεματες ρουχα, καλοκαιρινα και χειμωνιατικα, απο εποχες που ημουν απο 60 εως 70 κιλα και εκτος που τα βλεπω και στεναχωριεμαι, βλεπω και τον εαυτο μου στον καθρεφτη και αηδιαζω! Νιωθω οτι εχουν παρει το κεφαλι μου και το εχουν βαλει σε ενα ξενο σωμα! Δεν ειμαι εγω αυτη! Παρολαυτα εχω απογοητευτει πολυ και ενω δεν τρωω ιδιαιτερα, δε μπορω να αδυνατισω ευκολα, οπως παλια που εχανα κιλα για πλακα.
Ειδα καποιες κοπελες που γραφουν οτι μεσα σε λιγους μηνες εχουν χασει αρκετα κιλα. Σας παρακαλω αν μπορειτε να μου πειτε ακριβως που αναφερουν πώς τα καταφεραν και να δωσουν καμια συμβουλη και σε μας.
01-04-2009, 23:38 #22
κοιτα ειμαι κ εγω σχετικα καινουρια γι'αυτο σου προτεινω να διαβασεις οσα περισσοτερα μπορεις κ νομιζεις οτι σ'ενδιαφερουν.παντως να χασεις γρηγορα κ πολλα κιλα αφενος ειναι σχεδον αδυνατον κ σιγουρα δεν ειναι μονιμο...Μαλλον θα αναφερεσαι σε περιπτωσεις που εχουν κανει καποια επεμβαση προσφατα κ χανουν τα πρωτα κιλα γρηγορα..
Αλλα εσυ καλη μου πρεπει απλα να προσεξεις λιγακι η να το ψαξεις κ ιατρικα(πχ θυρεοειδη) η να κοιταξεις το μεταβολισμο σου.Πολλα δεν ξερω να σου πω οι αλλες κοπελες εδω μεσα ειναι πιο ενημερωμενες κ ξερουν καλυτερα.Εγω επειδη ''συμπασχω'' θα σου πω νακανεις υπομονη οπως ολες μας κ μαζι θα τα καταφερουμε σιγα-σιγα για να το κανουμε σωστα!!!!
Α κ το βασιικοτερο ειναι η ψυχολογια σου..Γιατι αηδιαζεις με το σωμα σου??Να το αγαπας κ τα του φαιρεσαι σωστα για ν'ανταποκριθει κ αυτο....οσο για τα ρουχα θα τα φορεσεις παλι..σιγα λιγο υφασμα ειναι...δν ξερω ποσο καλο ειναι βεβαια να τα'χεις στη ντουλαπα σου κ να τα βλεπεις καθε μερα χαλωντας σου τη διαθεση..εγω τα στενα ρουχα τα κρυβω κ τα δοκιμαζω καθε τοσο να δω ποτε θα μου μπουν...Ξερεις ποσο τελεια νοιωθω οταν μου μπαινουν???
φιλια γλυκια μου κ ευχομαι να βρεις εδω μεσα αυτο που ψαχνεις!!!!Εμεις εδω ειμαστε οτι κ αν θες!!! :****
01-04-2009, 23:39 #23
nat^^ καλωσηρθες και απο μενα!!Εδω θα βρεις καλη συντροφια και παρεα στον αγωνα σου.Γι αυτο που ρωτας πιο ειδικες να σου απαντησουν ειναι αυτες οι κοπελες,και εγω να χασω αυτα που πηρα προσπαθω!Μην απογοητευεσαι,να εισαι καλα και καλη σου δυναμη!
02-04-2009, 23:45 #24
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και για το καλοσώρισμα.
Το προβλημα μου είναι γενικα οτι αισθάνομαι άσχημα με το πως είμαι και αυτο συνεπάγεται να μην έχω όρεξη να κάνω τίποτα γι'αυτο. Και ειδικά όταν κάνω καμια βόλτα στα μαγαζιά νιώθω χάλια και πλέον δεν ψωνίζω καθόλου ρούχα, μόνο κανενα αξεσουάρ.
Έχω κρύψει και εγώ αρκετά από τα παλιά μου ρούχα, ειδικά όσα φορούσα όταν ήμουν 60 κιλα πριν λίγα χρόνια τα έδωσα σε άπορους. Μακάρι να ξαναγίνω τοσο και θα αγοράσω καινούρια. Τα περσινά μου όμως δε μου κάνουν. Ξεκίνησαν οι ζέστες και όλοι ενθουσιάζονται με το καλοκαιράκι που πλησιάζει και εγώ τρέμω στην ιδέα να βάλω καλοκαιρινά, πόσο μάλλον μαγιό. Καλά την έβγαλα το χειμώνα τυλιγμενη με πουλοβερ, παλτό και κασκολ...
03-04-2009, 18:10 #25
κοριτσια απο mat έχει ψωνίσει καμία. Έβλεπα στο site τους ρούχα κ ξετρελάθηκα
κ είδα κ ένα ωραίο τζιν που κ εγω πλεον δεν βρίσκω για να αγοράσω.....
αλλά δεν είδα πουθενά τιμές
οποτε ξέρει καμιά σας πως είναι οι τιμές εκεί?
Μην παω το καημένο κ αρχίσω να κλαίω πάνω από τις ετικέτες
χαχαχαχαχα
07-04-2009, 21:51 #26
Ο εφιαλτης μου!Δεν είναι τυχαίο ότι εχω χρόνια να παω να ψωνίσω για μενα με φιλες.Συνήθως απλα τις συνοδεύω στα ψώνια τους.Γιατι στα μαγαζια κιολας που πανε οι φιλες μου να ψωνίσουν όντως δεν υπαρχει νούμερο.Επειδή έχω σκαμπανεβάσματα σε κιλα αυτόν τον καιρο φοράω 44 νουμερο παντελονι.Και όντως αν είσαι πολυ τυχερή βρίσκεις κανα 44.Και βεβαια 44 απο 44 διαφέρει.Πρεπει να είναι η γραμμή του συγκεκριμένη, και μαλιστα στου zara to 44 δε μου κανει.Στα promod το 44 είναι οκ.Οι πωλήτριες είναι για σκοτωμα.Πραγματικα μου εχει συμβει να εχω υπέροχη διαθεση και να μου την κάνουν σμπαραλια με τη μια.Εδω και μήνες εχω πει στον εαυτο μου οτι δεν θα παω ξανα για ψώνια αν δε χάσω κιλα.Ηδη εχω τόσα ρουχα που δε μου κάνουν στη ντουλαπα.Παίζει να εχω απο τις μεγαλύτερες ποικιλιες σε νουμερα.
09-04-2009, 05:38 #27
μια από τα ίδια...
χαχαχα...αυτό με την ντουλάπα γεμάτη με μικρότερα νούμερα...είναι εξωφρενικό....δύο έχω πράγματα από τις περσινές χειμερινές εκπτώσεις...με το καρτελάκι......
σαφώς κ δεν πάω για ψώνια πια....
και οχι δεν το κάνω αυτό στον εαύτο μου...να συνοδεύω τις φίλες μου...εδώ και πάρα πολύ καιρό το έχω κόψει...η μία με τέλειες καμπύλες...και η άλλη 50 κιλά....όλα τα ρούχα στα πόδια τους....
και ναι...έχω καταντήσει να φοράω τα ίδια και τα ίδια.....
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....