inneov cellulite
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Member

inneov cellulite

το εχει παρει καμια σας αυτο το προιον? εχω ακουσει απο δυο ατομα οτι κανει θαυματα στη κυτταριτιδα και λεω να το παρω

Member
    μα κανεις?!

Senior Member
    θυματα της οικονομικης κρισης και οι γυναίκες με κυτταρίτιδα

Senior Member
    Το έχω εγώ αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα...Το κρατάω για το καλοκαιράκι!!!Μου το είπε η αδερφή του φίλου μου που με πληροφόρησε πως είναι εξαιρετικό...Αλλά είπαμε, δεν το έχω πάρει,δεν ξέρω καμιά παρενέργεια μόνο ότι κάνει κάπου στα εξήντα ευρώ!Φιλιά.

Senior Member
    Παρενέργειες δεν έχει αλλά δεν είδα να κάνει και τίποτα φοβερό! Βέβαια η κυτταρίτιδα είναι πολυπαραγοντικό πρόβλημα...ηλικία, καθιστική δουλειά, προδιάθεση, κληρονομικότητα, ορμόνες...ξέρετε, όλο το σετάκι. Πάντως εγώ διαφορά
    δεν είδα, τουλάχιστον όχι παραπάνω απ΄ότι είχα δει με κρεμούλες ας πούμε ή με μασαζάκια. Πάντως προσέχετε πολύ τα συστατικά όλων αυτών των μαντζουνίων, ειδικά αν έχετε πρόβλημα θυρεοειδούς!

Senior Member
    η κυτταρίτιδα φεύγει μόνο με μεσοθεραπεία, και αυτό όχι πάντα....

Senior Member
    Να προσθέσω απλώς, πως από όσα κου είπε η συγκεκριμένη, το σκεύασμα αυτό δεν καταπολεμά την κυτταρίτιδα ούτε τη βελτιώνει.Απλώς τεντώνει πολύ με κάποιο τρόπο το δέρμα και δεν φαίνεται....Καμουφλάζ δηλαδή...Αλλά και πάλι, διατηρώ κάθε επιφύλαξη για τις πληροφορίες μου.Είναι σε θεωρητικό επίπεδο κι εγώ ουσιαστικά κάνω τον "παπαγάλο" που μεταφέρει όσα άκουσε!!!!

Senior Member
    Mα, βρε παιδιά, είναι δυνατόν κάποιο μαντζούνι που πίνουμε να τεντώνει το δέρμα??? Μην πετάτε άδικα τα λεφτά σας, κάνουμε σαν τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του. Τίποτα δεν εξαφανίζει την κυτταρίτιδα άπαξ και δημιουργηθεί, με προσοχή στη διατροφή, λίγο γυμναστική ,λίγο μασάζ ίσως καταφέρνουμε να μην φαίνεται τόσο πολύ... πάντως εγώ, η μοναδική φορά στη ζωή μου που σαν να μειώθηκε αυτό το πράγμα, ήταν κάποια εποχή στη ζωή μου που την είχα ψωνίσει με χορτοφαγία και καλά και είχα κόψει τα "τρία Κ", καφέ, κάπνισμα και κρέας... μετά το μήνα αυστηρής τήρησης της εν λόγω διατροφής, είχα αδυνατίσει, είχε στρώσει το δέρμα μου και είχε μειωθεί αισθητά η κυτταρίτιδα. Αλλά δεν το κράτησα η άχρηστη!!!

Senior Member
    Να θυμάστε, εν τω μεταξύ, ότι το νερό είναι πολύτιμος σύμμαχος...

Member
    το καθε κουτι κανει 20 ευρω οχι 60. εγω σκεφτομαι για λιπογλυπτικη παντως αν δε λειτουργησει αυτο το σκεβασμα. οι παρενεργειες που φοβαμαι εχουν να κανουν με τις τοξινες. και τσαι απλο να πινεις καθε μερα δε κανει καλο. ειτε καμουφλαζ ειναι ειτε φευγει η κυτταριτιδα σημασια εχει οτι δε φαινεται