ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ LALA COOK!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ LALA COOK!

SLOGAN TOY BIBLIOY!(ΤΡΩΣ ΑΠ`ΟΛΑ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΤΕ!,ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ,Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ,ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΙΑΤΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ!ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 2,30 ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ,ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ,ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΤΛ.ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ``ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ`` ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!

ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ!
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ 35 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ 38 ΘΕΜΙΔΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΕΤΡΩΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ 35ΘΧ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ.\ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ 80 ΚΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!
    ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΡΑΞΗ:80ΚGΧ35Θ=2.800Θ,ΑΡΑ ΤΡΕΦΟΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ 2.800ΘΕΡΜΙΔΕΣ.

ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ 1,100 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ``ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ``ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΕΤΡΩΓΕΣ ΧΑΝΕΙΣ 1 ΚΙΛΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΧΑΝΩΝΤΑΣ 2,200ΘΕΡΜΙΔΕΣ``ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ`` ΧΑΝΕΙΣ 2ΚΙΛΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΠΧ ΑΝ ΕΠΕΡΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 2.800 ΘΕΡΜΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ 1 ΚΙΛΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ 1.700ΘΕΡΜΙΔΕΣ!

ΤΡΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΟΥ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΡΩΣ ΛΙΠΑΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΙΣ,ΜΟΝΟ ΛΙΠΑΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ,ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ,ΠΟΣΟ!ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΔΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.....ΦΙΛΙΑ!

Senior Member
    Γλυκούλα πριν κάνω διατροφή με weight watchers έκανα με τον θερμιδομετρητή αυτό. Έχε υπ'όψιν ότι το βιβλιαράκι τσέπης είναι σχεδόν ελλειπές. Πρέπει να αγοράσεις το μεγάλο βιβλίο στο οποίο αναγράφονται αναλυτικά τα γραμμάρια σε κάθε φαγητό με τις αντίστοιχες θερμίδες. Αυτό στο σημειώνω ώστε να προσπαθήσεις σωστά και να έχεις τον έλεγχο.

Eπιπλέον αυτά που σημειώνεις κι έχεις ξεσηκώσει απ'το βιβλιαράκι είναι γενικότητες γιατί μην ξεχνάμε πως ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά σε κάποιο διατροφικό πλάνο. ʼλλος θα χάσει 1 κιλό στην βδομάδα κι άλλος μισό κιλό. Το θέμα είναι όποιος το πάρει σοβαρά το θέμα, να το κάνει σωστά και να το τηρήσει.

Καλή συνέχεια!

Senior Member
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!

Senior Member
    Μπράβο βρε κορίτσια που η μία συμπληρώνει την άλλη...Έτσι, για να έχουμε κι εμείς πλήρη άποψη...Πάντως, αν και δεν έχει άμεση σχέση με το θέμα του θερμιδομετρητή, θέλω απλώς να αναφέρω πως θεωρώ τις μεθόδους αυτές άκρως βοηθητικές αλλά μόνο αν είναι κανείς σίγουρος ότι μπορεί να "μετρήσει" σωστά...Εγώ, για παράδειγμα, ξέρω πως δύσκολα θα μπορούσα να έχω αποτέλεσμα με τέτοια μέθοδο...Προτιμώ πάντ α ένα διαιτολόγο, ώστε και να έχει αυτός την ευθύνη για τον ακριβή αριθμό θερμίδων που προσλαμβάνω αλλά και να μην παιδεύω το μυαλό μου με ένα ακόμη ζήτημα....Τι να πει κανείς;Δύσκολος ο δρόμος αλλά όχι ακατόρθωτος...Να χαμογελάμε στη διαδρομή...

Senior Member
    EΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ``ΑΝΟΙΧΤΕΣ``ΣΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ,ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΤΕΛΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΓΤΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΧΩΝ,ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ!

125ΚG ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΩΛΕΙΑ 7ΚG

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 20-30 ΛΕΠΤΑ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

118ΚG ΣΗΜΕΡΑ! ΚΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!

Senior Member
    Μπράβο Γλυκούλα, τα πας καλά.... φαίνεται ότι η μέθοδος αυτή δουλεύει καλά σε σένα. Εξάλλου σημασία έχει να πιστέψουμε πραγματικά σε αυτό που κάνουμε και σίγουρα θα ανταμειφθούμε....

Senior Member
    Τι μου θυμήσατε!!! Κυκλοφορούσα μ΄αυτό το βιβλιαράκι στην τσέπη στα είκοσι μου, εικοσιπέντε χρόνια πίσω δηλαδή! Τότε το είχαμε ευαγγέλιο όλες οι νεαρές ενζενύ, δεν κάναμε βημα χωρίς αυτό! Στην πορεία νομίζω πως ξεπεράστηκε, όχι ως προς την βασική του αρχή... σαφώς η εναπόθεση λίπους είναι διατάραξη του ισοζυγίου ενέργειας, προσλαμβάνουμε περισσότερες θερμίδες απ΄όσες καταναλώνουμε. ΄Ομως τώρα παίζουν περισσότερα προβλήματα, ορμόνες, γλυκαιμικός δείκτης τροφών, ινσουλινοαντίσταση...άσε που όταν μειώνεις θερμίδες, μονάχα, φτάνει ένα ωραίο πρωί που δεν χάνεις πιά όσο λίγο και να τρως. Γνώμη μου είναι να συμβουλεύεστε έναν καλό διαιτολόγο για να έχει η διατροφή σας ποιότητα και ποικιλία. Και όσο πιο φρέσκα και ανεπεξέργαστα αυτά που τρώτε τόσο το καλύτερο.
    Κράτα απ΄όλα ότι σου ταιριάζει καλή μου, ότι πιάνει για σένα. Και σίγουρα θα δεις αποτέλεσμα.-

Senior Member
    Κατ,αν είναι ένα κόκκινο βιβλιαράκι τσέπης κι εγώ το είχα κι εγώ ευαγγέλιο,εποχή WHAM!
    Πωπωω...Μη σου πω πως τα περισσότερα τα είχα απομνημονεύσει κιόλας!

Senior Member
    ALALUMAKI ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ,ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

κατ γελασα με τον τροπο που περιγραφειs,την εμπειρια σου με τον θερμιδομετρητη.Οσο για το διαιτολογο που λεs αν διαβασειs παλια μου ποστ,θα καταλαβειs,οτι για να επιλεξω το θερμιδομετρητη,πειραματισ� �ικα,με αλλεs μεθοδουs παλαιοτερα!

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Γλυκούλα πριν κάνω διατροφή με weight watchers έκανα με τον θερμιδομετρητή αυτό. Έχε υπ'όψιν ότι το βιβλιαράκι τσέπης είναι σχεδόν ελλειπές. Πρέπει να αγοράσεις το μεγάλο βιβλίο στο οποίο αναγράφονται αναλυτικά τα γραμμάρια σε κάθε φαγητό με τις αντίστοιχες θερμίδες. Αυτό στο σημειώνω ώστε να προσπαθήσεις σωστά και να έχεις τον έλεγχο.
    Συμφωνω, πηρα το μμεγαλο το κοκκινο κ ειναι τοσο πληρες που...ταχω χασει καθοτι κ ασχετη με θερμιδες...
    Να πω κ εδω για ενα μικρο βιβλιο με τιτλο "συστημα διατροφης με την καρτα της λαλα κοοκ" το οποιο κ πηρα κ αρχιζω απο αυριο, ειναι σαν ετοιμο διαιτολογιο ωωστε να μην υπολογιζεις θερμιδες εσυ (ταχει ηδη υπολογγισμενα σε κουτακια) κ εσυ απλα σβηνεις το αντιστοιχο κουτακι...Παρε κ αυτο παμφθηνο ηταν...

Οσο για αυτο που λεγατε...εκτος απο τις διαιτες απεριοριστων ποσοτητων ολες οι αλλες, ακομα κ των διαιτολογων, σε θερμιδες βασιζονται κυριως...αρα ενας θερμιδομετρητης παντα χρειαζεται... φιλια!

Α Συμφωνω κ με αυτο που ειπατε οτι πρεπει να ξερουμε πανω κατω τι πρεπει να τρωμε απο διαιτολογο...1400 θερμιδες μπορεις να παρεις κ απο σοκολατα μονο μεσα σε μια ημερα...αλλα δεν ειναι σωστη διατροφη αυτο. Γιαυτο μαρεσε αυτο με τα κουτακια της λαλα κοοκ, πρεπει να τρως απολα, οχι μονο θερμιδες...