Results 16 to 30 of 67
Thread: Προσωπικό στοιχημα
-
19-02-2009, 12:57 #16
σε ποση ωρα τρεχεις τα 7 χιλιομετρα? δεν βλεπω κατι κακο στο να κανεις γυμναστικη εκτος αν για λογους υγειας δεν πρεπει. χιλιες φορες να τρεχεις παρα να κανεις εμετους. εκτος αν η μαμα σου "βλεπει" κατι που δεν βλεπεις εσυ. γιατι δεν το συζητας μαζι της?
ασε που κανεις και κορμαρα με τοσο τρεξιμο. Μηπως πρεπει να παρεις κιλα και χανεις θερμιδες τρεχοντας?
- 19-02-2009, 13:50 #17
τρέχω 7 κμ σε μία ώρα.απλά ήμουν αγύμναστη καιρό κ έπεσα με τα μούτρα για αυτό το βρίσκει υπερβολικό η μαμά μου.όχι δεν χρειάζεται να πάρω κιλά.είμαι 165 κ 66 κιλά.μάλλον το αντίθετο.μη το βλέπεις έτσι.η γυμναστική είναι περίεργο πράμα άμα δν το κάνεις σωστά.είναι κ εργαλείο όλων των βουλιμικών δεν είναι τυχαίο.όπου βουλιμικός κ διάδρομος.κ τι είναι αυτά περι αμηννόριας κ υπερκόποσης.δν μου ακούγονται ωραία!!!!!!
19-02-2009, 14:00 #18
δεν ξερω...εγω ειμαι απο το αλλο ανεκδοτο που πρεπει να χασω καμια 25 κιλα για να γινω ανθρωπος. ο καθενας μας εχει και το προβλημα του βλεπεις.
δεν ηξερα οτι ο διαδρομος εχει σχεση με τη βουλιμια. γιατι συνδεονται?
επισης η αμμηνοποια γιατι εχει σχεση με τον διαδρομο?
εγω παντως αν και αγυμναστη προσπαθω να βαλω τον διαδρομο στη ζωη μου. εγω πρεπει να κανω διαδρομο. σε 30 λεπτα κανω 5 χιλιομετρα με γρηγορο περπατημα αν λεει σωστα το μηχανημα. το βλεπεις λογικο? (ρωταω γιατι που ειπαν οτι το μηχανημα μου δεν μετραει σωστα)
19-02-2009, 14:11 #19
νομίζω καλά σου είπανε εκτός κ αν δεν περπατάς αλλά τρέχεις.αλλά 30 λεπτά την ημέρα είναι μια χαρά μην κάνεις παραπάνω.αρκούν.
συνδέονται γιατί ο βουλιμικός δεν εντάσει τον διάδρομο στο πρόγραμμά του για να γίνει πιο fitness fun k να χάσει κιλά.το κάνει με υπερβολή για να χάσει όλα του τα κιλά άμεσα ωστε να εξαφανιστεί από προσώπου γης κ να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του που πριν λίγο τσάκισε το ψυγείο.Όλα θέλουν μέτρο.το πολύ κάνει κακό.
συνέχισε με τα 30 λεπτά την ημέρα.είναι καλά.
19-02-2009, 14:20 #20
Barb μου το concept ειναι τρωω οτι θελω μετραω θερμιδες και τις καιω με τρεξημο, συνδεονται με την αμηνοροια γιατι οταν ο οργανισμος φτανει στην εξαντληση απο την πολυ ασκηση κανει οικονομια στην παραγωγη-ελευθερωση ωαριων, επειδη λοιπον η περιοδος ερχεται σαν αποτελεσμα και περιπου 14 μερες μετα την ελευθερωση του ωαριου, παρατηρουνται αυτες οι διαταραχες του κυκλου. Οσο για το 30 λεπτα 5 χιλιομετρα δε ξερω, εγω παντως με γρηγορο περπατημα κανω 6 χιλιομετρα την ωρα και στον θερμιδομετρητη μου γραφει οτι ειναι περιπου 5 χιλιομετρα την ωρα, αναλογα βεβαια τον δρασκελισμο του καθενος. Αυτα...μωρε να σου πω, ξεκινα με περπατημα, περπατα οσο ποιο γρηγορα μπορεις για 45 λεπτα και πανω και δε θα βγεις χαμενη.
19-02-2009, 14:37 #21
ευχαριστω ρε παιδια. κι εγω αυτο λεω. ασ περπαταω οπως μπορω κι ας δειχνει αυτο οτι θελει. απλα με ειχαν ορμηξει κατι τυποι που πηγαιναν τακτικα γυμναστηριο καποτε οτι δεν μπορει να παω τοσο γρηγορα και μου ειχε μεινει αποθιμενο.
μπορει και να μην περιμεναν να παω τοσο γρηγορα λογω κιλων....
Οσο για τον διαδρομο την αμμηνοροια και την βουλιμια, το εμαθα κι αυτο το μαθημα. ποσα εχει να μαθει κανεις.... Ας μαθαινω, μικρα παιδια εχω. οσο περισσοτερα ξερω, τοσο πιο ευκολα θα καταλαβω τα σημαδια....μακαρι να μην ερθουν ποτε...
19-02-2009, 14:49 #22
α καλα μην ακους απο δω και απο κει, κοιτα και γω εχω 27 παραπανισια κιλα αλλα περπαταω 1 ωρα και 20 λεπτα με ανεση χωρις να λαχανιαζω ή να κουραζονται τα ποδια μου...οπως λενε και οι Αγγλοι better fat and fit than skinny and unfit...κανε οτι μπορεις, και αν μπορεις χασε και κιλα αλλα συγουρα μη τεμπελιαζεις
19-02-2009, 14:53 #23
οχι, το εκοψα αυτο το χομπι. τωρα πια κανω διαιτα και προσπαθω να κανω και διαδρομο οποτε μπορω. οχι οτι χανω τιποτε σημαντικα κιλα. 3 κατω, 2 επανω και κατι τετοια αλλά σημασια εχει το συνολο. σε 9 μηνες ειμαι -10.
19-02-2009, 14:55 #24
σουπερ δλδ...αντε και εις κατωτερα χαχαχα
εμενα το περπατημα με ανεβαζει ψυχολογικα
19-02-2009, 15:03 #25
και εμενα. αλλά μετα δεν μπορω να κανω τιποτε για κανενα μισαωρο....
19-02-2009, 15:06 #26
τι εννοεις? απο κουραση? το θεμα ειναι οταν λες τιποτε να συμπεριλαμβανεις και τα βουλιμικα...
19-02-2009, 15:27 #27
kala sta gimnastiria min tus poliakus.ala 30 km tin imera ine kala gia olus anexartita apo kila k varos.dn pas gia protathlitria.afu les oti kurazese k poli meta ,min to afxisis pros to paron.argotera.afti ine i gnomi mu.
19-02-2009, 22:08 #28
κοιτα Buliana σημασία δεν έχει μονο ποσα χιλιόμετρα θα κάνεις,αλλα και ποσες φορές την εβδομάδα,δηλαδή πχ προτιμότερο να κάνεις 4 χμ καθε μέρα παρα 7 χμ καθε 3 μερες .Βασικά τρέξε μεχρι εκεί που θες& νιώθεισ καλά,ποτέ κανένασ δεν επαθε κατι κακό από το τρέξιμο.Εξάλλου μετά την ασκηση παράγονται και ενδορφίνες κατι ανάλογο των ναρκωτικών γιαυτό και νιώθεις ευφορία.Δε χρειάζεται να κάνεις υπερβολές ,τα 7 χμ είναι καλά αν είσαι σε αρχικό στάδιο.Μπορείς να κάνεις λιγότερα χμ και επιπλέον κοιλιακούς,ασκήσεις ενδυνάμωσεις κ.α.Γενικά η γυμναστική μόνο οφέλη έχει,δεν έχεις να χάσεις τίποτα,αντε κανένα κιλο,χα,χα!
barb ο διαδρομός σου αποκλείεται να δείχνει σωστά,σε 30' τα 5 χμ θα τα έκανες μόνο τρέχοντας και μάλιστα σε ζωηρό ρυθμό.Περπατώντασ κάνεις περίπου 10'-12' το χιλιόμετρο αρα σε 30΄περίπου 3 χμ ,αλλα μη σε απασχολέι η απόσταση λες και αμα κάνεις 3 ή 6 ή 9 τι αλλάζει;Σημασία έχει να το ευχαριστιέσαι όσο κι αν κάνεις.
Γλυκιά μου Nadine γράφεις πολύ σωστά και είναι ολοφάνερο οτι είσαι και καλλιεργημένη και μορφωμένη και με ήθος και...δε πίστευα οτι είσαι 18,φαίνεσαι ωριμο κορίτσι...δεν είσαι δα και τόσο μεγάλη που να μη θεωρήσαι κορίτσι...
20-02-2009, 00:27 #29
:) Βρε μεγαλοκοπέλα θεωρούμαι,μην πω γεροντοκόρη,αλλά μεταξύ μας ας περνιέμαι για κοριτσάκι κι εγώ!Έστω τώρα,που'χει ακόμα απόκριες...
20-02-2009, 09:12 #30
ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις. Λενα, επιτελους μου ελυσες την απορια. φυσικα και δεν εχει σημασια η αποσταση. Το βασικο ειναι τα 30 λεπτα γρηγορο βαδισμα. για μενα που ποτε δεν εκανα καμια γυμναστικη (εκτος στο σχολειο προ σχεδον 20 ετων) ειναι μαλλον καλα. οσο για κοιλιακους κλπ, μου φαινονται εξωπραγματικες εννοιες. θα μπορουσα ομως να πω οτι οταν φτασω τον στοχο μου στα κιλα, θα εχω γινει αλλος ανθρωπος και τοτε μεχρι και γυμναστηριο θα παω. Ας συνιθησω λοιπον στον διαδρομο και για τα υπολοιπα, βλεπουμε...
Nadine, σιγα μη μας πεις οτι νιωθεις γερασμενη. καλα, δεν περιμενα απο εσενα να το βλεπεις ετσι. τωρα που οι καιροι αλλαζουν και οι αντρες λιγοστευουν, ξερεις ποσες ειναι ελευθερες και ωραιες σαν εσενα?
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....