Results 31 to 45 of 67
Thread: Προσωπικό στοιχημα
-
20-02-2009, 14:15 #31
Καλέ,σιγά μην κάτσω να σκάσω για μια συμπαιγνία κάποιων αριθμών εις βάρος μου...
Κι έχω και αποδείξεις πως δε με αφορά το συκοφαντικό νούμερο 37!
Έχω μόνο δύο άσπρες τρίχες στα μαλλιά μου!Έχουμε ακράδαντα στοιχεία,αριθμοί!Ακούτεεεε ε ;
- 23-02-2009, 08:05 #32
Λενάκι μου πως παμε? κρατα μας ενημερες...
25-02-2009, 16:48 #33
Kαλησπέρα κορίτσια!Χαθηκα λίγο γιατί η αλήθεια είναι οτι ντρεπόμουν να ξαναμπω αφου δε κράτησα το λόγο μου και το στοιχημά μου πήγε στράφη.Τη περασμένη παρασκευή το έκανα 2 φορές την ίδια μέρα .Μετά ένιωθα τόσο χαλια και δεν είχα καθόλου καλή διάθεση για τίποτα.Από τη Παρασκευή δε το έχω ξανακάνει δηλ 5 μέρες αλλα στεναχωρήθηκα πολύ που το άκανα.Τη Δευτέρα ανέβηκα Αθήνα και πήγα στο Ανάσα που είχα ραντεβού.Βασικά μου πήρε το ιστορικό και μου είπε οτι θα με πάρει τηλ αφου μιλήσει με όλη την ομάδα για να κανονόσουμε να ξαναπάω,είπε οτι δεν είμαι πολύ δυσκολη περίπτωση και αν προσπαθήσω θα τα καταφέρω.Είδομεν....Αυτά....Τ� � λέμε...φιλάκια!
26-02-2009, 15:44 #34
Μιση ντροπη δικη σου,μιση δικη μας!Ακου ντρεποσουν να μπεις.Συνεχιζεις κανονικα,αυτο δεν κανουμε ολοι;Nα μας πεις τι εγινε οταν σε ειδοποιησουνε ε;Xαιρετισματα απο εμας εδω εχεις:)
26-02-2009, 20:29 #35
μαγελωσαμε με την γνωστη ατακα...σημασια δεν εχει η μαχη αλλα ο πολεμος...ε οχι...η μαχη ειναι συμαντικη και τιποτα δεν πηγε στραφη...σηκωνεσαι και ξαναπαλευεις...σημασια δεν εχει ποσες φορες επεσες αλλα ποσες σηκωθηκες!
26-02-2009, 21:30 #36
Gilie,
πολύ μου άρεσαν αυτά που έγραψες. Πολύ ενθαρρυντικά. Μακάρι να μας γίνουν βίωμα...
27-02-2009, 08:40 #37
Δελφινακι πιστευω πολυ στην θετικη ενεργεια...στον μικρο θεο που εχει μεσα του ο καθενας μας
02-03-2009, 23:49 #38
runnerlena,η δύναμη των αριθμών έγκειται μόνο σε όση δύναμη εκείνοι μας δίνουν να προχωρήσουμε!
Στο πέρασμα του χρόνου ούτε νούμερα μένουν ούτε πισωγυρίσματα,παρά μόνο η αίσθηση πως τα καταφέραμε!
Εκείνοι είναι απλώς μια μόνο ένδειξη του κατορθώματος μας,ίσως πιο εύκολα διακριτή στους πολλούς και αδαείς...
Η αληθινή απόδειξη όμως της ουσιαστικής ολόδικης μας δύναμης είναι η ταχύτητα με την οποία σηκωνόμαστε
μετά από την όποια πτώση μας,(πάντα με το κεφάλι ψηλά,ώστε να εστιάσουμε και πάλι στην κορυφή του στόχου μας)
είναι η σταδιακή μείωση των πτώσεων,είναι η διδαχή στην αποφυγή των κακοτοπιών,όπου σκοντάφτουμε,
είναι η υλοποίηση στην πράξη της πρότερης εμπειρίας μας,είναι η παραδοχή πως ίσως χρειαζόμαστε εκπαίδευση
και βοήθεια στην αναρρίχηση,που έχουμε στοχεύσει.Όλα αυτά απαιτούν σοφία κι είναι ταυτόχρονα απόδειξη αυτής!
Εσύ λοιπόν,είσαι και πάλι εδώ,συνεχίζεις,διαπιστώνει ς τ'αδύναμα σημεία σου,ζήτησες και περιμένεις βοήθεια,δεν εγκαταλείπεις!
Ειλικρινά δε βλέπω κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεσαι,να αισθάνεσαι υπόλογη και να χαμηλώνεις τα μάτια σου στο χώμα...
Μην υποτιμάς το δρόμο που έχεις ήδη διανύσει,επειδή τελικά δεν είναι ο πιο σύντομος δυνατός για τον προορισμό σου!
Είναι ωστόσο πάντα συντομότερος από την παραίτηση:να παραμείνεις εκεί κάτω,πεσμένη,στου δρόμου τα μισά,
να μέμφεσαι τον εαυτό σου και να τον λιθοβολείς που,όπως τόσοι άλλοι έτσι κι εκείνος,σκόνταψε...
Ψηλά το κεφάλι λοιπόν,χαμογέλα κι αν διαπιστώνεις πως οι καταμετρήσεις προσωπικά δε σε βοηθάνε,
απλά εφάρμοσε αυτό μόνο,που θεωρείς ωφέλιμο για σένα.Συμβουλή μου,αυτή τη φορά μην προσπαθήσεις να σε στριμώξεις,
να σε εκθέσεις,να σε πιέσεις...παρά μόνο να σε διευκολύνεις!Καλή δύναμη και περιμένουμε νέα σου!Φιλάκια!
04-03-2009, 10:02 #39
Kαλημέρα!!!Εχετε δίκαιο κορίτσια ,προσπαθώ όσο μπορώ μετά το πρώτο πισωγύρισμα που σας είχα γράψει,ξανασηκώθηκα είχα 8 μέρες αποχή και ξαναέγινε 1 φορά.Έχουν περάσει 4 μέρες απο τότε και ελπίζω να φανώ πιο δυνατή αυτή τη φορά καθώς εκκρεμεί και το θέμα παιδί,αφου πρώτα θέλω να καταφέρω τουλάχιστον 1 μήνα αποχή,πιστευω οτι αν τα καταφέρω για 1 μήνα,μετά θα έχει τελειώσει το θέμα,θα τα έχω καταφέρει και δε θα το ξανακάνω.Σας ευχαριστώ πολύ για όλη τη συμπαράσταση...
04-03-2009, 14:02 #40
Λενάκι μου,πάρε μία μία μέρα με τη σειρά.
Επικέντρωσε στη μία μέρα τη δύναμη και την προσοχή σου
κι επιβράβευσε τον εαυτό σου γι'αυτήν μόλις πέσεις στο προσκεφάλι σου.
Το ξημέρωμα κάνε την προσευχούλα σου για ακόμα μία νικητήρια ημέρα.
Κι αυτές μία μία θα περνάν κι εσύ θα νιώθεις όλο και πιο καλά,όλο και πιο δυνατή!
Τώρα αν θα είναι μήνας ή παραπάνω για να νιώσεις πως τα έχεις καταφέρει,δεν ξέρω...
Ξέρω πως θα είναι όταν κάποτε συνειδητοποιήσεις πως δε χρειάστηκε να προσπαθήσεις
για να βγει η μέρα,ίσως ούτε καν να το σκεφτείς...Θα έρθει και αυτή η στιγμή!Τώρα όμως,
βάλε στόχο την κάθε σου μέρα κι όχι τον μήνα.Τη μέρα μόνο μπορούμε να ελέγξουμε προς το παρόν.
Δεν είναι ένδειξη αδυναμίας αυτό,αλλά σύνεσης!Ο μήνας ακόμα τρομάζει με το μέγεθος του...Ούτε καν η εβδομάδα...
Κάθε πρωί μηδενίζουμε κοντέρ και πάμε για άλλη μία μόνο μέρα.Κι αυτές αθροιστικά θα την κάνουν τη δουλειά τους,θα δεις!
Αλλά μέχρι τότε,baby steps!Και σιγά σιγά θα έρθει και το baby με το καλό!Καλή δύναμη,δρομέα μου!
Συνήθισες να τρέχεις...Τώρα πρέπει να μάθεις από την αρχή πάλι σταθερά να περπατάς...
Δεν είναι εύκολο,το ξέρω,αλλά είσαι μια πρωταθλήτρια εσύ και κάπου μέσα σου είμαι σίγουρη πως το'χεις!
05-03-2009, 08:29 #41
Λενακι κατι ακομη, ο μονος τροπος να σταματησεις τους εμετους, ή μαλλον ο μονος τροπος να σταματησω εγω τους εμετους ειναι να εχω το θεμα εμετος σε πρωτη προταιρεοτητα, εννοω οτι το αν χανεις κιλα ή οχι πρεπει να περασει σε 2η μοιρα, δεν γινεται να σε νοιαζει περισοτερο το αν θα αδυνατησεις απο το αν θα αντισταθεις στον εμετο.
05-03-2009, 22:14 #42
Aχ βρε κορίτσια ποσο δικαιο έχετε,η αλήθεια είναι οτι πρέπει να βάλω στοχο τη κάθε μέρα,βασικά δε ξυπνάω και λέω σήμερα δε θα το κάνω,δε το σκέφτομαι καθόλου,το πρόβλημα ξεκινά όταν νιώσω οτι αρχίζει να φουσκώνει το στομάχι μου, τότε αρχίζω να νιώθω τύψεις που έφαγα,τύψεις που θα παχύνω ,αρνητικές σκέψεις... και ξαφνικά τρώω τα πάντα αφού σκέφτομαι οτι θα τα βγάλω με αποτέλεσμα να πάρω πολύ περισσότερες θερμίδες και πάχος απο οτι αν σταματούσα μόλις αρχισα να φουσκώνω.Κι όμως ολα αυτά τα ξέρω αλλα γιατί τα ξανακάνω???
Πιστευω οτι ΟΛΑ ξεκινάνε απο το μυαλό.Σήμερα ενω είχα φάει λίγο παραπάνω και αρχισα να το σκέφτομαι,είπα μεσα μου "τι θα καταφέρεις;και τι αξία θα έχει να είσαι μια αδύνατη-αρρωστη;Ποτέ κανένας δεν επιβραβευτηκε επειδή εχασε 1 κιλό αλλα για σπουδαία πράγματα που κατάφερε,αρα STOP και κάνε κατι χρήσιμο και έτσι σταμάτησα και πήρα να διαβάσω ένα βιβλίο.Σήμερα μου ήρθε αυτή η αναλαμπή,πριν νομιζα οτι με το να πάρω 1 κιλό ''χάλαγα'' την εικόνα μου.Πόσο λάθος ήμουν και πόσο ασήμαντη είναι τελικά η εξωτερική εμφάνιση,μπροστά στο πιο σπουδαίο αγαθό την υγεία...
Η καρδιά ,ο χαρακτήρας,η συμπεριφορά και πάνω από όλα η αγάπη που δίνουμε και που δείχνουμε σε όλους και στον εαυτό μας είναι νομίζω από τα πιο σημαντικά στη ζωή...
07-03-2009, 18:12 #43
ετσι ειναι Λενακι
εκει ειναι το προβλημα μας
βαζουμε και παντα βαζαμε πιο πανω το τι δειχνουμε
παρα το τι ειμαστε
αν αυτο αλλαξει και αποφασισουμε να γινουμε ειλικρινεις με τον εαυτο μας
θα αλλαξουν ολα
αν συνεχισεις θα φτασεις μετα απο 10 χρονια να αναρωτιεσαι ποσα προγματα εχασες για μια εμονη
και δεν θα καταλαβεις πως θα περασουν τα χρονια
γιατι θα σαι απασχολημενη με το εργοχειρο σου
κανε μια μικρη αρχη
αρνησου να πας στην τουαλετα μια φορα
η μια φορα θα φερει την αλλη
σε λιγο καιρο θα αισθανεσαι ελευθερη απ τα δεσμα σου
07-03-2009, 18:41 #44
Ελπίζω,ευχομαι και προσευχομαι...για όλους οσους υποφέρουν απο αυτό...γιατί αξίζουμε μια καλύτερη ζωή!
11-03-2009, 01:56 #45
Δρομέα Λενάκι,σαν να το ξέχασες το ημερολόγιο σου τελευταία...Πώς είσαι;Όλα καλά;
Ξέρεις,πιο πολύ ανάγκη έχουμε τη στήριξη όταν είμαστε στα δύσκολα μας παρά τα μπράβο στα καλά μας...
Δε θα ήθελα να εξαφανίζεσαι επειδή πιθανόν νιώθεις εκτεθειμένη,που υποτροπιάζεις...Όλοι στα ίδια είμαστε!
Εγώ λέω να την ανοίξουμε την πόρτα της τουαλέτας!Ίσως μαζί κάτι παραπάνω καταφέρουμε...Τι λες,μαναράκι μου;
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία