Results 61 to 67 of 67
Thread: Προσωπικό στοιχημα
-
16-03-2009, 14:59 #61
Έχεις δίκαιο fotonaki,κανεις δε μπορεί να καταλάβει αν δε το έχει περάσει,όπως συμβαίνει και με όλες τις εξατήσεις.Πόσες φορές έχουμε πει για άλλους ''μα καλά γιατί παίρνει ναρκωτικά αφού ξέρει οτι θα πεθάνε;ή γιατί καπνίζει ή γιατί πίνει ή ...,αλλά για τους άλλους!Πόσο ευκολα κρίνουμε απέξω.Όσον αφορά εσένα νομίζω οτι έχεις ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τη βουλιμία αφου έχεις σταματήσει για μήνες,αλλα θέλει πολύ προσοχή,γιατί & γω το είχα σταματήσει για 2 χρόνια και μετά από κάποια μεγάλη στεναχώρια το έχω ξαναξεκινήσει.'Οπως μου είχε πει μια ψυχολόγος ακόμη κι όταν θα έχεις ξεπεράσει τους εμμετούς πάντα θα έχεις θέληση για φαγητό πιο πολύ από κάποια άλλα άτομα που ξεχνάνε να φάνε,αλλα σημασία έχει να απαλλαγείς από τους εμμετούς που καταστρέφουν τον οργανισμό σου και να θεωρείς το φαγητό μια φυσική λειτουργία του οργανισμού,χωρίς υπερβολές.Μην ανησυχείς ,όλα θα πάνε καλά αν το θες.Καλή συνέχεια!
- 16-03-2009, 22:11 #62
exeis apolito dikaio s ola..akouw kapoious n xexnane n fane k lew einai dinaton??ki omws..einai provlima alla auto pou eipes..oi emmetoi einai t provlima k mono..pantws proswpika dn nomizw oti t eixa arxisei tote apo stenaxwria..apla itan enas eukolos tropos n xaseis kila..apla dn eixa katalavei tis sunepeies pou tha eixa an t sunexiza..einai athlia katastasi auti k makari n ipirxe ena farmako pou n t pername k ola n allazan!!!!
16-03-2009, 23:12 #63
pantws nomizw pws voithaei enas tropos pou diavasa pio panw s mia kopela me t xartaki pou diavaze tis sunepeies tis voulimias kathe fora pou tis erxotan..t xw mazi m k egw..gia na doume..tha kanei douleia?prospatheia sunexeia!!!!auto tha mas swsei!!pantws kathe mnm sas pou diavazw einai san n t grafw egw..oloi t idio skeftomaste arage??
18-03-2009, 04:03 #64
Η Λενα μας,αρχιζει οχι μονο να κατανοει,αλλα σε λιγο θα προσφερει σημαντικη βοηθεια και σε αλλα κοριτσια.Μπραβο Λενακι μου,θελω να σου πω,οτι με εντυπωσιαζεις,μαλλον εισαι καλη μαθητρια!Φιλουρες γλυκες!
18-03-2009, 04:31 #65
fotonaki ,νομίζω πως είναι βάσιμη η ανησυχία σου μήπως επιστρέψεις στην πρακτική των εμετών(είσαι μόλις 2 χρόνια μακριά τους),
αλλά όσο μπορείς περιόρισε τις σκέψεις σου στο παρόν,γιατί διαφορετικά γιγαντώνεται η ανασφάλεια σου κι είναι κάτι που δε σε βοηθά
στην προσπάθεια σου αυτή τη στιγμή.ʼλλωστε φοβάμαι πως όλοι όσοι έχουμε περάσει μια εξάρτηση,μια διαταραχή,μια παρατεταμένη κατάσταση,
ποτέ δε μπορούμε με το χέρι στην καρδιά να πούμε πως την αφήσαμε πίσω μας οριστικά(χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως αναπόφευκτα θα ξανακυλίσουμε).
Συμφιλιωνόμαστε μαζί της και μαθαίνουμε κάπως να ζούμε με τη σκέψη της,αποδεχόμενοι πως στα δύσκολα πρώτη εκείνη αναζωπυρώνεται,
ωστόσο σβήνει η ένταση κι η συχνότητα της στο χρόνο σε βαθμό,που πολύ πιθανόν κάποια στιγμή να νιώσουμε αρκετά ασφαλείς,ώστε να πιστέψουμε
πως οριστικά πια ανήκει στο παρελθόν μας!Ας ετσιάσουμε τώρα στο κομμάτι που μπορούμε να ελέγξουμε,μέρα τη μέρα πιο μακριά από τον εφιάλτη!
Αν νιώθεις πως διανύεις περίοδο κρίσιμη,ίσως είναι καλή ιδέα να συνεχίσεις εκείνες τις συνεδρίες με τον ψυχολόγο σου,(λες κι η ίδια εξάλλου πως σε είχαν βοηθήσει)
ενώ αν ανησυχείς για την υγεία σου,καλό θα ήταν να κάνεις κάποιες σχετικές εξετάσεις,για να ηρεμήσεις πως μέσα σου όλα είναι μια χαρά.
Πιεζόμαστε ήδη αρκετά,φοβόμαστε,είμαστε ανασφαλείς και μόνο καλό δε μας κάνουν όλα αυτά!Μαραζώνουμε μέσα μας εξαιτίας τους!Γινόμαστε μικροί και δειλοί!
Γιατί να τα ενισχύουμε,επιστρατεύοντα� � τα μάλιστα και ως μέθοδο αποφυγής της υποτροπής,αντί να επικαλούμαστε τους θετικούς λόγους ενδυνάμωσης μας;
18-03-2009, 06:34 #66
nadine s euxaristw polu gia t logia s giati pragmatika m agixan!exoume xexasei t paron k mas pnigoun oi anasfalies t mellontos k kathe vlakia pou erxetai m t morfi fovou. . .niwthw orgi m tn eauto m giati afisa n kilisei s auti tn katastasi.auto dn xerw an tha t apodexto pote.apo t mia otan vlepw p.x ena video m kapoia pou exei liwsei stn kuriolexia apo tn anorexia,lew ma kala dn vlepei oti einai mono kokala?alla apo tn alli xerw oti k egw dn vlepw tn eauto m etsi opws einai ma plathw sto mialo m kati allo pou m voleuei sto n exw alothi gia t voulimia..oti k kala kati thelw n diorthwsw panw m..tha m peis..k mono pou t lew auta fainomai oti vlepw kathara tn eauto m ki omws..lew auta pou m len oi alloi..gamwto..giati n theloume n katastrefoume tn eauto mas?...k m tn jixologo parolo pou me voithise..eixa allo provlima..tn wra t rantevou pws tuxaine k ola itan kala k mesa stis epomenes meres ginotan ola t xaza k dn mporousa na milisw s kanenan.auto tha pei anapodia!!!as einai..thelw n elpizw s kati kalutero giati s auti t zwi kaka t jemata ola mporoun n ginoun..elpizw mia mera n afipnistoume k na mn katastrefoume alo pia tn eauto mas. . .^^
18-03-2009, 07:00 #67
fotonaki μου,δε νομίζω πως είναι θέμα αναποδιάς να είσαι καλά την ώρα της συνεδρίας και μετά να σου συμβαίνουν διάφορα...Είναι θέμα ζωής!
'Οταν είσαι στο ραντεβού σου και εσύ είσαι συντονισμένος στην προσπάθεια,που κάνεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου και εκείνος
σε κατευθύνει ανάλογα...Αλλά και πρακτικά να το σκεφτείς είναι μία ώρα σε αντιδιαστολή με εκατοντάδες πολλαπλάσιες της...
Ως προς την ουσία ομολογώ πως δε μου είναι σαφές τι ακριβώς σε ταλαιπωρεί και προβληματίζει...Αν θέλεις ανοίγεις ένα νέο τόπικ,
καθώς εδώ είμαστε φιλοξενούμενοι στο προσωπικό στοίχημα της Λένας μας και μας λες δύο λόγια παραπάνω για σένα και όσα νιώθεις.
Μόνο,σε παρακαλώ,να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες.Είναι ο μόνος όρος του φόρουμ μας...Τα λέμε και πάλι...Να προσέχεις!
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....