Results 1 to 15 of 19
Thread: BEYONCE
-
16-02-2009, 13:55 #1
BEYONCE
΄Εχει ακούσει/κάνει κάποιος την δίαιτα της Beyonce; Είναι η τελευταία μου ελπίδα.
- 16-02-2009, 14:52 #2
Η δίαιτα της Beyonce που έχασε 12 κιλά σε ελάχιστες μέρες!
Και επειδή οι σταρ του Χόλυγουντ έχουν πάντα τον τρόπο τους να χάνουν ή ακόμα και να παίρνουν κιλά, η «F», σας παρουσιάζει τον «μαγικό χυμό» της γνωστής τραγουδίστριας! Ο ρόλος που έπαιξε στην ταινία Dreamgirls, απαιτούσε με γρήγορους ρυθμούς να χάσει 10 με 12 κιλά, πράγμα το οποίο αποδείχτηκε «παιχνιδάκι» στα χέρια της διατροφολόγου που προσέλαβε η ίδια η Beyonce.
Έχουμε και λέμε λοιπόν : 750ml νερού, σε συνδυασμό με 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού, 1 φλιτζάνι σιρόπι από σφένδαμο και ένα κουταλάκι του γλυκού καγιέν ( είδος κόκκινου πιπεριού) και εγγυημένα θα χάσετε τα περιττά σας κιλά! Η δίαιτα αυτή είναι γνωστή ως «δίαιτα του σφενδανόζουμου» (maple syrup diet) ή ως αποτοξινωτική δίαιτα του λεμονιού διάρκειας 10 ημερών.
16-02-2009, 15:00 #3
Πράγματι έχασε τα κιλά που ήθελε, αλλά μετά η ίδια δήλωνε: 'Μετά τη δίαιτα αυτή είχα μια ακατάσχετη όρεξη και έτρωγα waffles, τηγανιτό κοτόπουλο, cheeseburgers, french fries, οτιδήποτε μπορούσα να βρω και είχα στερηθεί'.
Πολύ σύντομα πήρε πίσω 7 περίπου κιλά.
16-02-2009, 15:24 #4
Αθανασία μου,γιατί να προχωρήσεις σε μια δίατα υγρών για γρήγορη απώλεια,η οποία,
όπως σίγουρα αντιλαμβάνεσαι,δεν θα σου δώσει καθαρή και μόνιμη απώλεια λίπους;
Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς τη δίαιτα αυτή τελευταία σου ελπίδα;
Ποιό είναι το πρόβλημα,που αντιμετωπίζεις;
Εξάλλου και η ίδια η Beyonce προειδοποιεί γι'αποφυγή της δίαιτας αυτής,
"εκτός αν είναι απαραίτητο για ταινία που κάνετε κι έχετε την κατάλληλη βοήθεια"
--->http://showbiz.sky.com/Beyonces-Diet-Warning/A
16-02-2009, 23:39 #5
Λοίπον δεν μπορώ να ακούω χαζά ότι είναι η μόνη σου ελπίδα η διαίτα της beyonce.Αρχικά να σε ενημερώσω οτι δεν πρόκειται για διαίτα αλλα για αποτοξίνωση(έχω βιβλίο που αναφέρει αναλυτικά)το σιρόπι σφενδάμου πρέπει να είναι 100% ανεπεξέργαστο και φυσίκο τελέιως, κάτι που στην ελλάδα δεν θα βρείς πουθενά έχω φίλη της μητέρας μου που την έκανε όσο ζούσε στο Βέλγιο και έψαχνε 8 μήνες στην ελλάδα το σωστό σιροπι σφενδάμου αλλά δεν το βρήκε ποτέ(σιρόπι σφενδάμου θα βρείς αλλά όχι το κατάλληλο γι'αυτόν το σκοπό)Η φίλη μας έχασε περίπου 8 κιλά και έβαλε 15,άσε που πρεπει να επανέλθεις σταδιακά και αν έχεις έστω και ένα βουλιμικό επεισόδιο ή φας κάτι άλλο απο τα επιτρεπόμενα κινδυνέυεις με συστροφή εντέρων κολικό στη χολή και διάφορες άλλες ομορφιές..να μην αναφέρω την πείνα και την ζάλη και το πόσο υπέροχα θα μυρίζει η αναπνοή σου( έχεις ακούσει φαντάζομαι την έκφραση ΄΄βρωμάν τα χνώτα του απ΄την πείνα΄΄)Οσο για το πως τα κατάφερε η beyonce.. είναι πολύ απλό και όχι γιατί έχει μεγαλύτερη θέληση απο σένα..Η συμπαθεστάτη κατά τ΄άλλα τραγουδίστρια έχει τα εξής προνόμια:Δεν έχει μόνο 2 παντελόνια να της χωράνε,δεν αγχώνεται πως θα βγάλει το μήνα της, δεν μαγειρεύει για αλλο φαγητό για τον άντρα της και άλλο γι΄αυτήν,δεν μαγειρεύει καν,έχει το σωστό πιάτο τη σωστή ώρα μπροστά της,έχει 200 γυμναστές και άλλους τόσους διατροφολόγους να ασχολούνται με την εικόνα της,χτυπίέται σαν μανιακή στο χορό,και όλο και καμιά θερμίδα θα καίει στην εσωτερικού χώρου θερμαινόμενη πισίνα της..επιπλέον όλη η υφήλιος παραδέχεται την ομορφιά της και σίγουρα δεν έιχε φάει χυλόπιτα στο γυμνάσιο απ΄τον Λάζαρο..και μην ξεχναμε την καλύτερη φίλη των σταρ.. την λιποαναρρόφηση που την κάνουν τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο.. Οπότε μη συγκρινεις τα ασύγκριτα γιατί αν η beyonce αισθάνοταν μια ζάλη την ώρα του μασάζ της ή του πεντικιούρ της, θα ήταν γύρω της ο γιατρός της , οι σωματοφυλακές της,οι δουλάρες της , ο γυμναστής, ο διατολόγος και πολλοί άλλοι..Λοιπόν η τελευταία σου έλπίδα είναι η ελπίδα όλων και η μόνη μόνιμη και σωστότερη λύση..ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση..Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγες κούκλα μου..θα ήμουν η 1η που θα τις είχε βρεί..καλή φώτιση
17-02-2009, 00:31 #6
Aχαχα,αλλο ενα τελειο post της hopa.Χρειαζεται να πω οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου;Tι σφενδαμα καλε και πρασιν'αλογα;
10 μερες με λεμονια και πιπερια;Απιστευτο τι μπορει να κανει ο ανθρωπος για να αδυνατισει,εκτος του οτι ειναι μια διαιτα στερητικη,ειναι και επικινδυνη απο αλλες αποψεις,ετσι και πειστουμε ολες οι γυναικες οτι αυτη ειναι η διαιτα-απο μηχανης θεος,θα εξαφανιστουν οι σφενδαμιες απο τον πλανητη γη σε χρονο ντε-τε.Ηδη κινδυνευουν διαφορα ειδη χλωριδας απο τις ηλιθιοτητες του ανθρωπινου ειδους,ας μην προσθεσουμε αλλο ενα,lol!
17-02-2009, 08:58 #7
να συμφωνησω sabe μαζι σου και να θυμισω οτι παραλιγο να χαναμε τους ελαιωνες στην ελλαδα πριν μερικα χρονια.....
hopa, εισαι φοβερη. τους αποστομωσες ολους τους σταρ που λενε ταχα οτι κανουν διαιτα. ας με παρουν κι εμας κοντα τους και να δειτε πως θα γινουμε (ακομη και χωρις διαιτα)
17-02-2009, 10:59 #8
Αthanasia,καλημερα σου!Διαβασες στο forum με τιτλο "Διαφορα"το thread με τα αρθρα μηπως;Xτες η Nadine παρεθεσε ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο,νομιζω πως θα σε βοηθησει και θα σε κατατοπισει σχετικα με τετοιου ειδους διατροφικα λαθη(πχ στερητικες διαιτες,χημικες διαιτες μονοφαγιας,αποτοξινωτικες η οπως αλλιως ονομαζονται αυτες που κατα καιρους ειναι της μοδας),γραφει αναλυτικα και τις επιπτωσεις τους και αναλυει για ποιο λογο ειναι τα αποτελεσματα τους βραχυπροθεσμα.
Μη νομιζεις οτι σε σνομπαρουμε ε;Επ'ουδενι λογω μη σκεφτεις κατι αναλογο,η κριτικη μας πηγαινε σε τετοιες μοδες,που δυστυχως,ολες μας καποια στιγμη ισως να ειχαμε υπαρξει θυματα τους,η ακομη και αν δεν τις ακολουθησαμε,ισως παλι να ειχαμε σιλοσαγηνευτει με την ιδεα-πειρασμο της ταχυτατης απωλειας βαρους.Αλλα ειμαι σιγουρη αν ψαξεις αυτο το site,θα βρεις λυσεις που και θα σου ταιριαζουν και δε θα σε βλαπτουν στην υγεια σου.Κι εγω αυτο κανω εδω να σου πω την αληθεια,ανακαλυπτω ποσο λαθος συνηθειες εχω στη διατροφη μου,συλλεγω πληροφοριες,ολοι αυτο κανουμε,πολεμαμε να αλλαξουμε τα κακως κειμενα.Ο καθενας αναλογα με το χαρακτηρα του,τα γουστα,αναλογως και σε τι φαση ζωης ειναι,επιλεγει κατι διαφορετικο,παντως υπαρχει μεγαλη ποικιλια,για ριξε μια ματια!Γιατι τη θεωρεις την τελευταια σου ελπιδα μια τοσο αυστηρη και επιβλαβη λυση;Ποσα κιλα θελεις να χασεις,σε τι βαρος βρισκεσαι τωρα;Να σου επισημανω και κατι αλλο καλη μου;To Hollywood,αυτη η βιομηχανια κρεατος,ο ανθρωποφαγος αυτος μηχανισμος,εχει μεγαλη ευθυνη για τα λαθος διατροφικα προτυπα που προμοταρει,ας μην το ξεχναμε αυτο.Εχει επιφερει σοβαρη ζημια σε χιλιαδες ανθρωπους με τα ψευτικα του κατασκευασματα και στη βιομηχανια αυτη του θεαματος,τα πρωτα θυματα ειναι οι ιδιοι οι καλλιτεχνες,παρε για παραδειγμα οσες ηθοποιους και τραγουδιστριες μαθαινουμε τα τελευταια χρονια οτι υποφερουν απο νευρικη ανορεξια η βουλιμια.Τι λες,θα τους αφηνουμε να μας δυναστευουν με τις επιλογες των image-makers,η καλυτερα,σε αυτο το δικο μας forum,αναμεσα σε ανθρωπους σαν και μας,θα μοιραστουμε τις εμπειριες μας και θα μαθουμε να τρωμε σωστα;Εγω λεω το δευτερο...
17-02-2009, 15:21 #9
ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙς ΜΟΝΟ ΧΥΜΟ?!
ΔΗΛΑΔΗ 120 ΘΕΡΜΙΔΕς ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙς 4 ΧΥΜΟΥς ? ΜΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ?#$
04-04-2009, 12:21 #10
Έκανα αυτή την διαίτα τον Σεπτέμβριο του 2008 και έχασα 9 κιλά. Από τότε προσέχω την διατροφή μου και όχι μόνο δεν πήρα ούτε 1 κιλό πίσω αλλά έχασα ακόμα 5!!!!! Και χάνω απίστευτα δύσκολα.
24-06-2009, 18:24 #11
Originally posted by nantia!
Έκανα αυτή την διαίτα τον Σεπτέμβριο του 2008 και έχασα 9 κιλά. Από τότε προσέχω την διατροφή μου και όχι μόνο δεν πήρα ούτε 1 κιλό πίσω αλλά έχασα ακόμα 5!!!!! Και χάνω απίστευτα δύσκολα.
ΗΗΗΗΗΗ!!!!! Θα γυρίσω όλα τα βιολογικά καταστήματα της Αθήνας για να βρω σιρόπι σφένδαμου!
25-06-2009, 10:55 #12
Και μετά θα γράφεις στο φόρουμ για τ' απανωτά επεισόδια. ( το απεύχομαι,αλλά...)
25-06-2009, 11:20 #13
Αλικάκι,φοβάμαι θα συνταχθώ με τον Κλεάνθη...
Κάντε μια βόλτα,βρε παιδιά,στα τόπικς να δείτε πως όλοι κάπως έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...
Γιατί να μην είναι ο δικός σας δρόμος προς τη σωστή διατροφή συντομότερος και λιγότερο δύσβατος;
Ψαρώνετε με πολλά υποσχόμενες δίαιτες αστραπή και μετά...στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε...
Κι όποιος τις ακολουθεί πρώτη φορά στη ζωή του,πάει κι έρχεται...
Αλλά οι υπόλοιποι;Δεν πάθαμε αρκετά για να μάθουμε;
25-06-2009, 13:27 #14
Θα συμφωνησω και εγω με τους προλασησαντες.Γιατι να συντηρειται αυτος ο φαυλος κυκλος βρε παιδια?Δεν εχουμε παθει αρκετα?Αλικακι σορρυ για το θαρρος,αλλα δε θα λυσει το προβλημα σου το σιροπι σφενδαμου.Απεβαλλε το αγχος και σκεψου καθαρα.Τι ειναι καλυτερο για τον οργανισμο σου?Ποια επιλογη ειναι υγιης και θα εχει διαρκεια?Αν ηταν τετοια σιροπια να κανουν θαυματα δε θα ειχε κανενας περιττα κιλα!
25-06-2009, 14:49 #15
Το ξέρω ότι δεν είναι ο πιο σωστός τρόποσ βέβαια ίσως είναι και ο πιο λάθος αλλά σίγουρα ειναι ο πιο γρήγορος και δεν μου αρέσει να καθυστερώ τους στόχους μου.
Θα το δοκιμάσω σίγουρα αν δεν πάει κάτι καλά με την υγεία μου θα το σταματήσω δεν είμαι χαζό.
Αλλά όπως είπαμε αν προσέξεις πάντα μπορείς να διατηρείς τα κιλά σου και να μην ξαναπάρεις. Όπως η κοπέλα πιο πάνω που είπε ότι έχασε 9 κιλά και μετά όχι μόνο δεν πηρε αλλά έχασε άλλα 5
Τι θα μπορούσε κάποιος να πουλάει μέσω ίντερνετ;
07-07-2025, 12:05 in Με καφέ και συμπάθεια....