τι αλλο να κανω για να μην με σιχαινομαι???????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
    Junior Member

τι αλλο να κανω για να μην με σιχαινομαι???????

Καταρχην γεια σας,επεσα τυχαια πανω στο blog ψαχνοντας παλι καποιες λεπτομερειες για την νευρικη ανορεξια.
    Παντα ημουν αδυνατη και οιγονεις μου με κυνηγαγαν για να φαω, στα 18 μου αντιμετωπισα για πρωτη φορα αυτο το προβλημα χωρις ομως να ξερω,χωρις να καταλαβω οτι ειχα προβλημα,βλεπετε τοτε δεν ηταν γνωστος αυτος ο ορος. λογω ερωτικης απογοητευσης - τρομαρα μου- βρεθηκα απο τα 47 κιλα καθε μερα να χανω ολο κ πιο πολυ μεσα σε μια βδομαδα ειχα φτασει στα 34 κιλα. ακουγα τη λεξη φαγητο κ μου ερχοταν εμετος. καταλαβα οτι δεν μου αρεσα κ δεν αρεσα κ στον πρωην ετσι οποτε μετα απο λιγο ξαναρχισα το φαγητο κ πηρα πισω τα κιλα μου. ομως απο τοτε καθε φορα που δεν ενιωθα καλα,που στεναχωριομουν εστω και λιγο δεν ετρωγα μπουκια. πεταγα το φαγητο μου λεγοντας ψεμματα οτι εφαγα και εμενα νηστικη. οταν εφυγα απο την αθηνα για να παω να σπουδασω χαρη σε ενα φουρνο που ηταν διπλα στο σπιτι με απιστευτα γλυκα εφτασα στα 50+ ημουν ανθρωπος,εδειχνα γυναικα!!!! δεν προλαβα να το χαρω ομως. καποια σοβαρα προβληματα οικογενειακα με εριξαν ψυχολογικα και εγω με τη σειρα μου το εριξα στην αφαγια. παμε παλι στα 45. αλλα και παλι καλα ημουν απλα αδυνατη. πριν 2 χρονια στα 23 μου ειχα ενα προβλημα με την μεση μου και εμεινα κλεισμενη στο σπιτι,καθηλωμενη στο κρεβατι 1,5 μηνα.γκρινια,πονος,ψυχολογ� �α στο μηδεν και παει λεγοντας.εχανα,εχανα,εχανα. ..εβλεπα πως ειμαι χαλια,δεν μου αρεσα δεν εβγαινα εξω απο το σπιτι γιατι σιχαινομουν τον εαυτο μου,εβαζα τα ρουχα μου κουμπωμενα και μου επεφταν.δεν εμπαινα ομως στην διαδικασια να φαω,ελεγα πρεπει να φαω,αλλα δεν το εκανα.ειχα συμβιβαστει οτι δεν θα τα καταφερω.με τη βοηθεια και την σωστη αντιμετωπιση μου απο τον φιλο μου ζητησα βοηθεια απο μια φιλη διατροφολογο.ξεκινησα με πολλη θεληση και καταφερα τον 1ο μηνα απο τα 40 κιλα να φτασω στα 45,και με τη συνεχεια της διατροφης να φτασω στα 48 κιλα,να πηγαινω στο γυμναστηριο μου και να θελω να τρωω χωρις να αναγκαζομαι. δυστυχως ομως το οτι επεστρεψα στην αθηνα,αρχισα δουλεια αφησα πισω το αγορι μου,τους φιλους μου και οι συνεχεις τσακωμοι με τους δικους μου στο σπιτι με εκαναν παλι να μην τρωω. σαν να μην με εφταναν αυτα με επιασε παλι η μεση κ εμεινα στον κρεβατι απο τον γεναρη μεχρι τον απριλη.εκει να δειτε γκρινια και στεναχωρια.παλι καλα δεν επεσα κατω απο τα 45.μολις συνηρθα και πηρα αποφαση να ξαναρχισω την διατροφη μου,ο καλος μου με χωρισε επειτα απο 3 χρονια χωρις να το περιμενω.περασα ενα μαυρο πασχα,χωρις να τρωω σχεδον τιποτα,χωρις να πινω τιποτε αλλο εκτος απο λιγο νερο.εκλαιγα,εκλαιγα...μετα απο 1 μηνα και χαρη σε καποιους φιλους σηκωθηκα,μαζεψα τα κομματια μου,πηγα στην διατροφολογο και σε ψυχολογο και σε ψυχιατρο.επρεπε να συνεργαστω και με τους 3 για να τα καταφερω,αν και οταν ακουσα για ψυχιατρο τσινισα αρχικα ομολογω. ο ψυχιατρος διεγνωσε καταθλιψη και μου εδωσε αγωγη με χαπια που βοηθουσαν και στο να κοιμαμαι επιτελους αλλα κ στο να τρωω. το καλοκαιρι που μας περασε ακολουθωντας διατροφη και χαρη σε ενα φιλο που δουλευαμε μαζι και με μπουκωνε ολη την ωρα στο φαγητο-καθως ειναι μαγειρας- εφτασα τον αυγουστο να ζυγιζω 50 κιλα και καποιες στιγμες και λιγο παραπανω. ημουν πολυ ευχαριστημενη με την εικονα μου,ηθελα να παρω κι αλλα κιλα για να ειμαι τελεια,να εχω τις καμπυλες μου. ελα μου ομως που παλι επιστροφη στο σπιτι με τους γονεις ξανα καυγαδες ξανα ανεργη, ξανα ψυχολογια στο μηδεν,ξανα πετσι και κοκκαλο το μαριακι. αυτη τη στιγμη ειμαι 42 κιλα με 1,62 υψος, δεν με λες κοκκαλιαρα αλλα ειμαι πολυ αδυνατη και το καταλαβαινω.ευτυχως που εχω βυζι και ισορροπει λιγο η κατασταση αλλιως πραγματικα θα φαινομουν σαν αρρωστη. ξερω οτι δεν ειμαι υγιης,ξερω οτι πρεπει να παρω το λιγοτερο 10 κιλα. εδω και μια βδομαδα τρωω συνεχως και δεν μπορω να παρω ουτε γραμμαριο. ισως φταιει το οτι δεν ειμαι κ στην καλυτερη ψυχολογικη κατασταση,δεν ξερω.την αγωγη με τα αντικαταθλιπτικα την σταματησα μονη μου τα χριστουγεννα λογω δουλειας,εχει και αυτο ισως ενα μεριδιο στην ελαττωμενη ορεξη μου.δεν ξερω τι να κανω πραγματικα,δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω,αναγκαζομαι να φοραω παλι ρουχα που φορουσα οταν ημουν χαλια,δεν παω να ψωνισω γιατι δεν θελω να δω το νουμερο να πεφτει κατω απο το 28 και ουτε να μην μπορω να βρω ρουχο να; μου κανει λογω της καταστασης μου. πειτε μου τι να κανω,που να απευθυνθω,υπαρχει κατι που μπορω να κανω να παρω αμεσα κιλα??καποιες ιδεες για τροφες?βιταμινες? ειλικρινα ντρεπομαι για τον εαυτο μου,ολοι λενε οτι ειμαι πολυ ομορφη αλλα αν ειχα καποια κιλα παραπανω θα ημουν πανεμορφη.εμενα δεν με νοιαζει αυτο,με νοιαζει να νιωθω εγω καλα με τον εαυτο μου,να μην ντρεπομαι να βγω εξω,να νιωθω γυναικα και να δειχνω επιτελους γυναικα και οχι να ειμαι 25 και να φαινομαι για 15.

ANOREXIA.COM
    Guest
    eilikrina me bohua na akoyo apo mia kopela oti thelei na exei kampyles kai oti katalabainei nai katalabainei oti ta40 kila einai liga gia ayth makari makari kai ego na katalabaina to svma moy kai na prospathoysa na paro baros to theoropoly poly aplo poly eykolo!!

Junior Member
    anorexia, eftyhws eimai synideitopoiimeni panw se afto to 8ema,alla den mou einai ka8olou efkolo na parw kila,anti8etws ta hanw sto apse svise.ehei trela8ei o metavolismos mou k dyskolevomai na ton epanaferw.efhomai na mporeseis na katalaveis poso ashimo fainetai stous allous kai poso ashima kanei esena na ais8anesai stin pragmatikotita.giati an nomizeis oti oi alloi se zilevoun,prepei na syneiditopoiiseis oti den einai etsi,alla oti esy epivalleis ston eafto sou afti tin apopsi gia na ais8an8eis kalytera.

Senior Member
    mariaki,καλώς σε βρίσκουμε! Είναι πραγματικά παρήγορο που η ίδια θέλεις να πάρεις βάρος,
    που αισθητικά προτιμάς την κανονική από την αδύνατη εικόνα σου,καθότι σπάνιο για κοπέλα που ταλαιπωρείται από ανορεξία...
    Ως προς το πρακτικό του θέματος έχεις διαπιστώσει ήδη μέσα από την εμπερία σου
    πως η παρακολούθηση από διατροφολόγο και ψυχολόγο με την παράλληλη στήριξη από φίλους
    και κάποια αντικαταθληπτική αγωγή,που κακώς σταμάτησες από μόνη σου(αν βέβαια κρίνει ο ψυχίατρος σου πως πάλι χρειάζεσαι)
    είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα ν'αυξήσεις σημαντικά το βάρος σου.Οπότε κάπου εκεί θα κινηθείς και πάλι.
    Το ότι το κατάφερες ήδη δύο φορές σου δίνει τη δύναμη να πιστέψεις πως μπορείς και πάλι αρκεί να εστιάσεις σ'αυτό!
    Ως προς το κομμάτι της συμπεριφοράς παρατηρείς,ελπίζω κι εσύ,πως ο τρόπος σου να χειρίζεσαι ο,τιδήποτε δυσάρεστο
    είναι η αποχή από το φαγητό.Όπως και με όσους καταφεύγουν στο φαγητό για λανθασμένους λόγους έτσι κι εσύ θα ήταν καλό
    να δουλέψεις με τον ψυχολόγο σου τη σχέση σου με το φαγητό,ώστε όταν με το καλό καταφέρεις ν'αυξήσεις το βάρος σου
    να μη ρισκάρεις να επαναληφθεί η προηγούμενη πρακτική σου.Δεν είναι εύκολο ούτε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη,
    αλλά δείχνεις να το έχεις αποφασίσει και χρειάζεσαι την κατάλληλη βοήθεια και πάλι για να το πετύχεις!Μπορείς και το ξέρεις!
    Πάντως κι εγώ που είμαι στην απέναντι μ'εσένα όχθη,που κάθε φορά που πληγώνομαι συναισθηματικά παίρνω δεκάδες κιλά,
    αυτήν την προσπάθεια κάνω τώρα και για πρώτη φορά νιώθω αισιόδοξη:να διαχωρίσω τα συναισθηματικά μου με το φαγητό.
    Να αλλάξω τη συμπεριφορά και τη σχέση μου με το φαγητό γιατί διαφορετικά πάλι στα ίδια θα γυρίζω και δε το θέλω άλλο...
    Τώρα,αναφορικά με τον μεταβολισμό σου,είναι αναμενόμενο να έχει διαταραχτεί,αλλά αυτό είναι δουλειά του διατροφολόγου σου.
    Εσύ κάνε ό,τι περνά από το δικό σου χέρι κι άσε τους ειδικούς να σε βοηθήσουν ο καθένας στον τομέα του...Κι εμείς,εδώ είμαστε!
    :) Έλα...ρίξε ένα χαμόγελο και κοιμήσου ήσυχα γι'απόψε...Αύριο ξημερώνει σπουδαία μέρα για σένα!
    Αύριο καταστρώνεις το νέο σου σχέδιο ,αισιοδοξείς και προχωράς μπροστά,ένα βηματάκι μακριά από όσα τώρα σου βαραίνουν την ψυχούλα σου...

Junior Member
    Nadine,panw pou eiha iremisei sto telos tou post sou evala ta klammata pali.8elw poly na ta kataferw na xefygw oristika apo afti tin arrwstimeni katastasi. i psyhologos pou piga- epeidi den eiha tin dynatotita na plirwsw,piga stou dimou mas- me eide 2 fores k den mporw na pw pws me voi8ise se kati. akoma den ehw tin dynatotita na episkeptomai kapoion psyhologo 1-2 fores tin evdomada me to ligotero 50e tin episkepsi,prospa8w na isorropisw moni mou,avrio 8a xanapaw stin fili mou tin diatrofologo-giati omologw pws mehri prin ligo ntrepomoun na paw akoma k se aftin, na doume an 8a mporesoume na kanoume kati pali apo tin arhi.se efharistw poly gia to kouragio pou mou dineis. prwti fora erhomai se epafi me atoma pou pragmatika mporoun na katalavoun afto pou pernaw.kaloi oi filoi,kala ta logia k oi protropes tous alla den katalavainoun apolyta kai kamia fora niw8w san na me lypountai,gi afto k apofevgw na vgainw exw. se efharistw poly poly!!!! efhomai na ta katafereis k esy k kapoia stigmi na leme k oi 2 oti nai eimaste ygieis,eimaste kala k eftyhismenes me afto pou eimaste.

Senior Member
    Ελπίζω τα δάκρυα να είναι ανακούφησης κι όχι απόγνωσης...
    Έχεις δίκιο για το οικονομικό θέμα των ψυχολόγων,αλλά υπάρχουν κι άλλοι χώροι/άνθρωποι
    που μπορούν να σε βοηθήσουν και μάλιστα εξειδικευμένοι σε θέματα διατροφικών διαταραχών.
    Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στην ΑΝΑΣΑ κι αν σου κάνει κλικ κλείσε ένα ραντεβού :

--->ΑΝΑΣΑ : ΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΡΟΦΗΣ

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις την καλή σου διατροφολόγο πάντα στο πλάϊ σου!
    Είσαι πολύ τυχερή που έχεις την αγάπη και καλή πρόθεση της οικογένειας και των φίλων σου,ακόμα κι αν αδυνατούν να σε καταλάβουν απόλυτα
    (δε φταίνε αν προσπαθούν και δεν τα καταφέρνουν καθώς είναι κάτι εντελώς έξω από κείνους,όπως π.χ. εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς νιώθει ένας τυφλός)
    Είσαι τυχερή που βρήκες εμάς κι ειδικότερα άτομα που ταλαιπωρούνται κι εκείνα από την ίδια διαταραχή,ώστε να νιώθεις λιγότερο μόνη,
    να μη χρειαστεί να εξηγήσεις τα αυτονόητα,αλλά και για να πάρεις δύναμη από κάποια μέλη που κατάφεραν ν'αφήσουν πίσω τους τη διαταραχή αυτή!
    Πάνω απ'όλα όμως είσαι τυχερή που είσαι εσύ,που είσαι δυνατή και δεν το βάζεις κάτω,που είσαι συνειδητοποιημένη απέναντι στην ασθένεια,
    γνώστης του τι πρέπει να κάνεις κι αποφασισμένη πάσει θυσία να τα καταφέρεις!ʼμα έχεις τη mariaki με το μέρος σου,μη φοβάσαι τίποτα!
    Πίστεψε σ'εσένα,δώσε τον αγώνα σου και η διαταραχή δεν έχει καμία ελπίδα επιβίωσης!Θα τα καταφέρουμε κι οι δύο,πιστεύω!
    Εντωμεταξύ όμως ,επειδή είμαστε πολλά περισσότερα από άτομα με διατροφικά προβλήματα( κι ας έχουν προς στιγμή επισκιαστεί από το πρόβλημα μας)
    κι επειδή χρειαζόμαστε όση χαρά μπορούμε να πάρουμε,δεν αποφεύγουμε τη ζωή και τις παρέες μας,παρά μόνο τις αδιέξοδες δυσάρεστες συζητήσεις...
    ʼντε,πάμε στα κρεβατάκια μας τώρα και όνειρα γλυκά μας!Κι αύριο με το καλό μας λες τα νέα από το πρώτο σου βήμα με τη διατροφολόγο...

Senior Member
    Mariaki μου,ειναι παρα πολυ θετικο πρωτ'απ'ολα που ΚΑΙ γνωριζεις το προβλημα ΚΑΙ εχεις ηδη κανει κινησεις προς την επιλυση του.Προσπαθησε να μην πρεσσαρεσαι πολυ,μην αυτομαστιγωνεσαι,αυτη τη στιγμη προεχει να εισαι καλα μεσα σου,για να φτιαξεις καλα και το απεξω σου(απλοικο αλλα καπως ετσι λειτουργει).Πολυ καλα εκανες και ξεκινησες με ψυχολογο και διατροφολογο,ειμαι σιγουρη οτι θα βοηθηθεις παρα πολυ και ολα συντομα θα παρουν το δρομο τους.Δεν παμε να τα καταφερουμε ολα εδω και τωρα ετσι δεν ειναι?Μην αγχωνεσαι,σιγα σιγα αμα αρχισεις να τρεφεσαι καλυτερα,θα παρει το μηνυμα το σωμα σου και θα αρχισουνε και τα κιλακια σου να επανερχονται.Να μη χανεσαι απο δω,θα βρεις σημαντικη βοηθεια,πιστεψε με,υπαρχουν ατομα που θα σε βοηθησουν και μονο που θα εισαι καπου που σε καταλαβαινουν,θα αντλησεις δυναμη!!!Πιστεψε το,ολα θα πανε καλα!!!Σου στελνω χαμογελακι διαδικτυακο και την καλημερα μου!:)

Senior Member
    Καλησπέρα,Mariaki!Ελπίζω ήδη να νιώθεις καλύτερα σήμερα!Περιμένουμε το στίγμα σου όποτε ευκαιρήσεις...
    Θυμήθηκα την εμπειρία από την ΑΝΑΣΑ ενός μέλους μας κι είπα να την παραθέσω για να έχεις μια ιδέα τι πάιζει:

--->Κέντρο αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών ΑΝΑΣΑ

Φιλάκιαααααααα

Junior Member
    kali mou SABE to 8ema me mena den einai na arhisw na trww,alla na arhisw epitelous na pernw estw k ena grammario,giati oso vlepw tin velona tis zygarias sta8eri toso apogoitevomai k hanw to kouragio mou na prospa8isw.se efharistw poly gia tin ypostirixi.
    NADINE mou,molis xypnisa to prwi evala ena mpol dimitriaka k tilefwnisa sti grammi tou "ANASA". symplirwsa tilefwnika me tin kopela ena erwtimatologio kai perimenw pleon tilefwno tous gia na mou poun an mporoun na me voi8isoun. amesws meta erixa ena matsaki me tous goneis k idiaitera tin mitera mou k sikw8ika k efyga gia na mporesw na iremisw. ehw meres na koimi8w swsta pali k xerw oti kalo 8a itan na paw pali ston psyhiatro k na xekinisw pali tin agwgi pou ekana k kakws stamatisa.xerw oti 8a me voi8isei k sto na parw kila k sto na koimamai,alla protimw apla na vrw tin iremia mou k xerw oti meta 8a mou einai pio efkola ola. afto einai pou den katalavainoun oi goneis mou.afto einai pou me trelainei k den me afinei na iremisw k na afosiw8w ston stoho mou na paw kila. den ehoun katalavei oti mporei na eimai pleon 25 alla akoma ehw ton rolo tou paidiou tis oikogeneias k oxi tou goniou.oti aftos einai dikos tous rolos,oti ehw k egw tis dikes mou ennoies k den mporw na lynw k ta dika tous provlimata.
    to loipon, molis eida ta post sas eniwsa pio anakoufismeni,nomizw oti 8a mporesw na koimi8w ligo twra afou diavasw k afto pou esteiles Nadine.Sas efharistw para poly pragmatika mou dinetai kouragio!!!!!

Senior Member
    Μπράβο σου,mariaki!Πρώι πρωί με την τσίμπλα στο μάτι έκανες το πρώτο μεγάλο σου βήμα!
    Έχεις ήδη κλείσει το ραντεβουδάκι σου στην ΑΝΑΣΑ,οπότε χαλαρά οργανώνεις τις σκέψεις σου κι όσα έχεις ανάγκη
    να μοιραστείς μαζί τους στην πρώτη συνέντευξη...Από κει και πέρα βλέπεις πως νιώθεις κι ανάλογα πράττεις...
    Αν αισθανθείς καλυμμένη από την ΑΝΑΣΑ ακολουθείς τις υποδείξεις τους,διαφορετικά ξανασκέφτεσαι το θέμα της αγωγής...
    Καλά κάνεις που προστατεύεις όσο μπορείς την ηρεμία σου και την καλή ψυχολογική σου διάθεση!Το έχεις απόλυτη ανάγκη!
    Ελπίζω η ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου να παραδειγματίσει και τους γονείς σου να φερθούν ανάλογα!
    Μακάρι να φωτιστούν να τα βρουν με τον εαυτό τους και να συνειδητοποιήσουν ανάμεσα στ'άλλα και το ρόλο τους απέναντι σου!
    Μέχρι τότε,εσύ εστίασε στον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες και κράτησε όλη σου τη δύναμη για το μεγάλο σου αυτό εγχείρημα!
    Είμαι περήφανη για σένα και πολύ αισιόδοξη πως θα τα καταφέρεις!Κράτα μας ενήμερους για τις εξελίξεις κι όχι μόνο,ε;
    Ό,τι τυχόν νιώθεις και έχεις ανάγκη να μοιραστείς να ξέρεις πως αρκετά ζευγάρια μάτια ενδιαφέρονται να μετέχουν...Φιλάκια!

Junior Member
    απόψε πήγα σινεμά και είδα το ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!!! το μόνο που θα προδώσω απο το έργο είναι μια ατάκα στο τέλος που με έκανε σε καλάσματα δευτερολέπτου να δακρύσω και να χαμογελάσω και να αλλάξω διάθεση,να είμαι πιο αισιόδοξη. "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΖΕΙΣ" και εγώ θέλω να ζήσω για μένα πάνω απ'όλα και όλους και αυτό θα κάνω.δεν θα το βάλω κάτω...ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ.... σας καληνυχτώ γλυκά και πέφτω και εγώ να κοιμηθώ πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη απόψε!...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ...;-)

ANOREXIA.COM
    Guest
    οντως πολυ καλη ταινια που σε ανεβαζει!!!αξιζει να την δεις σου φταιχνει την διαθεση. παντως εγω πιστευω πως δεν ειναι δυνατον να τρως και να μην παιρνεις βαρος σιγουρα δεν τρως αρκετες θερμιδες ή ασκησαι παρα πολυ !!!!

Junior Member
    anorexia μου δεν ασκουμαι καθολου,ειμαι εδώ και 3 εβδομάδες στο σπίτι και κάθομαι όλη μέρα!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    mariaki,χαιρομαι που σε βλεπω καλυτερα και γεματη θετικη ενεργεια,να ξερεις,η καλη μας ψυχολογια κανει καθε μας αγωνα αισθητα ευκολοτερο.Αυτο το δε θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαφτη με εκανε να γελασω,ητανε σα να σε εβλεπα εκεινη τη στιγμη μπροστα μου!!!Σε φιλω,καλημερα.

Junior Member
    ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΘΑ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΩ ΞΑΝΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ
    ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΤΩ!!!!!!!!!!!!!!

Page 1 of 3 123 LastLast