Results 16 to 19 of 19
Thread: Νέο μέλος- Ασφάλιση ταμείου ΤΣΑΥ
-
31-03-2009, 01:34 #16
Χρόνια σου πολλά,ktnx μου,για τα χθεσινά πλέον 19α γενέθλια σου!Υπάρχουν ακόμα αυτά τα νούμερα,ε;
Δε μπορώ να φανταστώ καλύτερο δώρο,που θα μπορούσες να σου κάνεις!Μπράβο,καρδιά μου,που το τόλμησες!
Θα σε βοηθήσει,πιστεύω,η ψυχολόγος αυτή καθώς και η επικείμενη λυτρωτική αποκάλυψη στους δικούς σου...
Είμαι σίγουρη πως θα πάει πολύ καλύτερα απ'όσο τη φοβάσαι και θα πάρεις πολύτιμη στήριξη από τους γονείς σου!
Σε συγχωρούμε που εξαφανίστηκες και επειδή είμαστε γνωστοί για τη μεγάλη μας καρδιά(αναλογικά με τα κιλά πάει εξάλλου)
αλλά και γιατί μας είπες πολύ ευχάριστα νέα και φαντάζομαι πως δε θα μας αφήνεις στο εξής στα σκοτάδια για πολύ...
Καλή επιτυχία στο πρώτο σου ραντεβού!Τι επιτυχία δηλαδή;Αυτό καλά θα πάει...Την αγωνία σου μέχρι τότε να ελέγξεις...
Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
- 31-03-2009, 12:36 #17
χρονια σου πολλα και καλα ktnx και χαρηκα παρα πολυ που μας θυμηθηκες. τωρα που θα αρχισεις και τις επισκεψεις, μη μας ξεχνας. περιμενουμε να ακουμε τα νεα σου. Νομιζω χωρις να θελω να δωσω συμβουλες να ρωτησεις την ψυχολογο πως να χειριστεις τη συζητηση με τους γονεις σου...
αντε καλη αρχη και θα τα λεμε και καθημερινα αν θελεις
31-03-2009, 21:31 #18
Χρόνια πολλά και συναισθηματικά.
Εύχομαι μέσα από αυτό το εσωτερικό ψάξιμο ( και όχι μέσω του διαδικτύου :) ) να μάθεις περισσότερο τον εαυτό σου και να βρεις τη λύση στο ενδεχόμενο πρόβλημα που μπορεί να έχεις.
Καλή δύναμη.
09-07-2009, 11:24 #19
Καλώς την ktnx! Τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή; Πώς είναι το κορίτσι μας μετά από τόσους μήνες;
Συνεχίζουμε εκείνες τις συνεδρίες;Πάντως αν κρίνω από τη γραφή σου σε άλλο τόπικ,η ομάδα πετάει!
Πολύ χαίρομαι που πέρασες από τα μέρη μας και πάνω απ'όλα που σε ακούω να είσαι καλά!
Αν θέλεις μοιράζεσαι τα νέα σου μαζί μας...Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!Να προσέχεις!Φιλάκια πολλά!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία