Results 16 to 23 of 23
Thread: Είμαι δειλή και άτολμη!και.....
-
23-02-2009, 21:07 #16
ναι βρε κουκλα μου αλλα μην την σκορπας απο δω κι απο κει την αγαπη σου κρατα αποθεματα και δωσ τα εκει που πρεπει
Originally posted by pegy
Κάθε μέρα οραματίζομαι αυτά που ανέφερες, ginger, και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό, αλλά το βράδυ διαπιστώνω ότι ακόμη μια μέρα πήγε χαμένη.
Και πολύ σωστά είπες, τζενη, ότι έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση, έχω πλήρη έλλειψη αυτοπεποίθησης, αλλά δεν θα πήγαινα ποτέ σε "ειδικούς" διότι έχω πίστη στη δύναμη της αγάπης και της αλληλοβοήθειας.
- 24-02-2009, 07:59 #17
Pegy,εχεις ξεκινησει καποιο προγραμμα?Πως παει ως τωρα?Οσο για την χαμηλη αυτοεκτιμηση που ανεφερες,μμμ,τι να σου πω,καμια μας δεν εχει περασει απο εκει.(κλεινω ματακι).Εξαλλου,αφου το εχεις συνειδητοποιησει οτι εκει εστιαζεται το προβλημα,ευκολοτερο θα ειναι για σενα τωρα πια,να περασεις στην επομενη φαση,τουτεστιν,να το φτιαξεις το θεματακι,ε?Σιγα σιγα,θα δεις,η αυτοπεποιθηση,χτιζεται,δεν αποκτιεται αποβραδις,αλλα σιγουρα δεν ειναι ακατορθωτο να τη δημιουργησεις.Κανενα μελος της οικογενειας σου,υπαρχει που να μπορει να σε βοηθησει?
24-02-2009, 09:49 #18
Pegy μου καλημερα
ειμαι 1,73 και 102 κιλα...εχω βαλει εναν στοχο και δεν ειμαι συγουρη αν ειναι ο πραγματικος μου στοχος...θελω να σου πω οτι τα κιλα σου δεν εισαι εσυ...εσυ εισαι κατι αλλο και απλα εχεις καποια κιλα παραπανω, ψαξε να βρεις τον πραγματικο σου εαυτο. Ακομη καποια στιγμη υποσχεσαι οτι θα κανεις διατροφη και θα προσπαθησεις να χαμογελας...ΟΧΙ πρωτα απ'ολα θα μας υποσχεθεις οτι θα χαμογελας και μετα ολα τ'αλλα...πρωτα εσυ να σαι χαρουμενη για σενα και μετα θα μπορεσεις να αγωνιστεις για τα κιλα...τιποτα δε μπορουμε να καταφερουμε με πεσμενη ψυχολογια
24-02-2009, 21:43 #19pegyGuest--ginger απλά ευχαριστώ!
--τζενη μου, τώρα ανακαλύπτω την αγάπη οπότε ας δώσω παντού, έτσι ξαναγεμίζω αγάπη.
--sabe μου, προσπαθώ να κάνω διατροφή, δηλαδή έχω κόψει τα γλυκά-τη ζάχαρη γενικά, το λευκό ψωμί το βούτυρο και αύξησα τα λαχανικά και τα φρούτα. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δείχνει ότι θα ακολουθήσω σωστά το πρόγραμμά μου.Α, είμαι και πιο κουλ και προσπαθώ να χαμογελώ
gilie να 'ξερες πόσο δίκιο έχεις, το παλεύω και το παλεύω χαμογελώντας.
24-02-2009, 22:02 #20
ε τοτε λοιπον ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03-03-2009, 06:12 #21
pegy μου,πώς πάει η προσπάθεια σου;Συνεχίζουμε να χαμογελάμε όσο παλεύουμε;
Ποιά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της "δύναμης της αγάπης και της αλληλοβοήθειας";
03-03-2009, 10:22 #22
Μπραβο pegy μου,νομιζω οτι με αυτο το σκεπτικο,δηλαδη κοβοντας καποια ιδιαιτερα θερμιδοβορα φαγητα
και οχι θετοντας υπερβολικες απαγορευσεις στους εαυτους μας,εχουμε καλυτερα αποτελεσματα,γιατι δεν πιεζομαστε ψυχολογικα τοσο πολυ.Ισως σε αλλα ατομα,ιδιαιτερα πειθαρχημενα,να λειτουργει το αυστηρο προγραμμα,αλλα,σε μενα τουλαχιστον,αυτο φερνει το εντελως αντιθετο αποτελεσμα,δηλαδη ματαιωση της προσπαθειας.Και μπραβο για την αισιοδοξια επισης,εστω και με κοπο,αμα την καταφερνουμε,θα μας γινει τελικα συνηθεια η θετικη ματια στα πραγματα.Φιλακια!
12-03-2009, 19:08 #23
pegy !!! Hellooooooooo
Ακόμα να γυρίσει ο κατάσκοπος από τη Ρωσία;
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....