ΔΑΚΤΛΙΟΣ θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

ΔΑΚΤΛΙΟΣ θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!

Γεια σας

Ειμαι απο Θεσσαλονικη και εχω ασφαλεια ΙΚΑ μετα απο αρκετες προσπαθειες με διαιτες δεν καταφερα να χασω βαρος. Εχω αποφασισει να βαλω δακτυλιο αλλα θα ηθελα καποιεσ πληροφοριες αν εχει καποιος να μου προτεινει καποιον γιατρο, ποσο περιπου θα μου στοιχισει και οποιος εχει κανει τι αποτελεσμα ειχε!!!!!

Συγγνωμη αν τα εχετε ξαναπει και σας κουραζω αλλα λογω και καποιου ατυχηματοσ που ειχα πρεπει να κινηθω γρηγορα για να χασω τα παραπανω κιλα!!!!!!

Senior Member
    Γειά σου,Junior και καλώς σε βρίσκουμε!
    Αν θέλεις μίλησε μας λίγο παραπάνω για σένα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις...
    Πόσα κιλά σε ταλαιπωρούν και γιατί θεωρείς το δακτύλιο κατάλληλη για σένα λύση...
    Για να εγκρίνει η επιτροπή του ΙΚΑ την κάλυψη της επέμβασης που σ'ενδιαφέρει απαιτεί την πλήρωση κάποιων πορϋποθέσεων.
    Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στα παρακάτω,έχοντας υπόψιν σου πως πιθανόν να υπάρξουν αποκλίσεις στην τιμή που ζητά ο κάθε ιδιώτης γιατρός.

--->ΚΟΣΤΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΒΑΡΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ - 2009

--->ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ

-->ΚΕΣΥ : Όροι & Προϋποθέσεις τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου...

--->ΙΚΑ : ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ

--->ΙΚΑ : Καθορισμός ανώτατου ποσού για υλικά επεμβάσεων παχυσαρκίας

Πάντως θα σε αποθαρρύνω λίγο γιατί σύμφωνα με το τελευταίο απ'όσο γνωρίζω (στις 9/5/07) σχετικό δελτίο τύπου της νέας Διοίκησης του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ
    αναφορικά με τις ανώτατες τιμές για υλικά λαπαροσκοπικών επεμβάσεων καθορίστηκαν ως συνολικό κόστος υλικών για την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου
    τα 3.600 ευρώ (περιλαμβανομένου και το κόστος του δακτυλίου) από την τιμή των 5.500 - 9.500 ευρώ που μέχρι τότε ίσχυε.
    Εντωμεταξύ από τη δική μου εμπειρία γνωρίζω πως μόνο το υλικό του δακτυλίου κάνει 3.500 ?,το λαπαροσκοπικό σετ κάπου 2.500 ?,
    χώρια οι αμοιβές χειρουργών,αναισθησιολόγο� �,το κόστος της ιδιωτικής κλινικής κλπ...οπότε φαντάζεσαι τι ποσό υπολείπεται...
    Βέβαια,καλύτερο θα ήταν ν' απευθυνθείς στο ΙΚΑ της περιοχής σου για ενδελεχή ενημέρωση,
    ν'αρχίσεις να συναντιέσαι με γιατρούς,ώστε να ενημερωθείς για το ποσό,που απαιτεί όποιος τελικά επιλέξεις...
    Θα σε βοηθήσει και η γραμματεία του με τις διαδικαστικές λεπτομέρειες των ασφαλιστικών ταμείων εξάλλου...
    Εσύ επικέντρωσε την προσοχή σου στην κατάλληλη για σένα βαριατρική μέθοδο,(αφού ακούσεις και τη γνωμάτευση των ειδικών)
    στην επιλογή του καλύτερου δυνατού ιατρικού team και στη συνέχεια βλέπεις και τα του ταμείου σου.
    Ελπίζω κάπως να βοήθησα...Σου εύχομαι να καταλήξεις στην καλύτερη για σένα λύση!Καλή σου δύναμη!

Senior Member
    Junior,ποιά τα νέα από την έρευνα σου;Έχεις εντωμεταξύ συναντήσει κάποιον γιατρό;
    Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και σ'αυτό το φόρουμ το σχετικό με βαριατρικές επεμβάσεις --->daktylios.gr
    Αν θέλεις διάβασε και κάποιες προσωπικές εμπειρίες μελών...Ίσως σχηματίσεις μια καλύτερη εικόνα για τη μέθοδο αυτή.