Results 1 to 15 of 50
-
25-02-2009, 13:03 #1
Γεια σας και πάλι...Ατκινς κανείς?
Αχ φιλοι και συναγωνιστές μου Αχ.......
Παλι τα έκανα θαλασσα...πριν τα Χριστούγεννα πήγα σε Διαιτολόγο 89 εφτασα τα 87 σταμάτησα και τωρα ειμαι 92.5!!!!!!!!!!!!!
Δεν το εχω ξαναδει αυτο το νουμερο...φοβερο σοκ
Πηγα σε αλλο διαιτολογο ξεκινησα Ατκινς ειμαι στη τριτη ημέρα.Εχει κανει κανεις κατι ανάλογο για να τα λέμε και να αλλληλουποστηριζόμαστε?
- 25-02-2009, 13:09 #2
ε οχι ρε πουλακι μου, οχι Ατκινς το 2009...δλδ δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να κανεις αυτη τη διαιτα οταν εχει κατηγορηθει τοοοοσο πολυ για προβληματα υγειας, για τα κιλα που τα ξαναβαζεις με τοκο κτλ...σορρυ αλλα να σε ρωτησω κατι, στην εδωσε την παλιοατκινς διαιτολογος??
25-02-2009, 13:21 #3
αγαπητε porki συμφωνω απολυτα με την gilie!
εγω την εκανα αυτη οταν ημουν 18 χρονων ,οταν ειχα 13 κιλα παραπανω ,τα εχασα και ,μετα το τελος της διαιτας πηρ ατα διπλασια και εφτασα 80 κιλα για πρωτη φορα στη ζωη μου!ασε τα νευρα που ειχα απο την ελλειψη υδατανθρακων...εμενα μου την ειχε δωσει γιατρος ενδοκρινολογος ,του ειχα εμπιστοσυνη λογω της ιατρικης ιδιοτητας αλλα δυστυχως με καταστρεψε νομιζω...ψαξε το καλυτερα,δεν χρειαζονται ειδικες γνωσεις για να καταλαβεις οτι μονο η ισορροπημενη διατροφη οδηγει σε απωλεια και διατηρηση ιδανικου βαρους.
δεν υπαρχουν μαγικες διαιτες!
ενημερωσου καλυτερα!
25-02-2009, 15:03 #4
ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.Η διαιτα ειναι περιπου Ατκινς εχω υδατανθρακες (4 φετες τοστ ή 2) και 2 φρουτα την ημέρα (εκτος μπανανας σύκο)και σαλατα αλλα το 1/3 της πρωτεινης.Μου την εδωσε γιατρός-διαιτολογος και δικός μου άνθρωπος μη με φοβίζεται........
25-02-2009, 15:15 #5
Καλησπερα!
Θα μπορουσες να μας δωσεις μια περιγραφη του τι περιπου περιλαμβανει το προγραμμα σου?
Ευχαριστω.
25-02-2009, 15:49 #6
λοιπον θα σου πω μια τυπικη ημέρα.
ΠΡΩΙ 1 ποτηρι γάλα, 1 τοστ με τυρι light &1 φρούτο
ΜΕΣΗΜΕΡΙ 1 τοστ με τυρι light &1 φρούτο ή το ίδιο με το βραδυνό
ΒΡΑΔΥ ψάρι (οσο θέλω) και σαλάτα το 1/3 της ποσοτητας του ψαριού
????????????????????????
25-02-2009, 15:54 #7
http://ticker.7910.org/an1cERN0g4100...fDAwMDQ1OWxhfH lvdXIgdGV4dA.gif
25-02-2009, 21:01 #8pegyGuestκαλησπέρα porki,
Είχα κάνει και εγώ περίπου πριν από ένα χρόνο την Ατκινς, έχω να σου πω τα χειρότερα - σημείωνε:
Πονοκεφάλους
Ξηροφθαλμία
Συχνοουρία -δεν μπορούσα να δουλέψω
Νεύρα απίστευτα
Λιγούρα για γλυκά και ζυμαρικά
Αδυναμία
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ:
ΕΝΩ ΕΧΑΣΑ 3 ΚΙΛΑ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ -ΠΗΡΑ 5,5 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!
25-02-2009, 21:12 #9
εντάξει, δεν είναι και τόσο αυστηρή πρωτεϊνική η δίαιτά σου, νορμάλ είναι... Χρόνια έκανα πρωτεϊνικές, στην αρχή λειτουργούν και για όσο έχεις κουράγιο να διατηρήσεις αυτή τη διατροφή. Μετά τα παίρνεις διπλά και τρίδιπλα...
26-02-2009, 11:52 #10
καλημέρα!
με τρομάζετε λίγο αλλα τη διαιτα μου την έχει δωσει γιατρός.εσεις girls τι διαιτα κανετε?
26-02-2009, 21:13 #11
καλησπερα και παλι, διαιτολογος δεν ειμαι, η διαιτα που περιγραφεις δεν ειναι ακριβως ατκινς, σε πρωτη φαση αυτα...τωρα να σου πω οτι μια ισοροποιμενη διαιτα περιεχει σχεδον τα παντα, λαδερα, οσπρια, μακαρονια...αυτα 1 φορα την εβδομαδα...κατα τάλλα οπως τα λες περιπου
26-02-2009, 21:30 #12
εγώ κορίτσια τό' κοψα με τις δίαιτες, το μόνο που κατάφερα ήταν να πάρω περισσότερα κιλά και να σπάσουν τα νεύρα μου. Τους τελευταίους δύο μήνες "έκοψα" το βραδυνό φαγητό...και λέω "έκοψα" γιατί όταν τύχει να βγω φυσικά και τρώω το βράδυ, δεν τρώνε όλοι οι υπόλοιποι κι εγώ τους κοιτάζω λιγουριασμένα...Πρωινό καλό και πάντα, γάλα με δημητριακά ή τοστ, και για μεσημέρι ότι υπάρχει στο σπίτι, ότι μαγειρεύω για όλους, λίγο λιγότερο από κανονική μερίδα.
Σημειώσεις... πίνουμε όλοι πράσινο γάλα, και τα παιδιά από μικρά, τυρί με λίγα λιπαρά, light προϊόντα γενικώς
ψωμί ,δημητριακά,ρύζι, μακαρόνια πάντα ολικής άλεσης
ένα με δύο φρούτα την ημέρα max
KAI... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ (τον έχω στο σπίτι) για μισή ώρα με τη μέγιστη ταχύτητα που αντέχω (5.5-6 km/h)
αποτελέσματα
Μείον τρία κιλά σε ένα μήνα,καλή διάθεση, όχι πείνα, όχι λιγούρες, όχι κρίσεις βουλιμίας
και,για μένα, το σημαντικότερο¨... μείον ΠΕΝΤΕ εκατοστά στην περίμετρο της μέσης...από 103 στα 98 εκατοστά!
Τι να πώ, για τον καθένα υπάρχει ενα πρόγραμμα που λειτουργεί, εγώ -ίσως- το βρήκα στα κοντά πενήντα μου.
θα τα λέμε συνέχεια βέβαια , το θέμα μας καίει όλους
καλή επιτυχία!
27-02-2009, 15:32 #13
καλή επιτυχία σε όλες μας!
εγω αυτο που κατάλαβα και είναι σίγουρο οτι όταν στεναχωριέμαι και πιέζομαι θέλω να φάω.Αλλα χθές και σήμερα που είμαι κάπως τα κατάφερα και δεν έφαγα..Πιέζομαι.
27-02-2009, 15:54 #14
...εχεις βαλει και αυτο το ψευδωνυμο...porki..σε προδιαθετει αρνητικα νομιζω...
κουραγιο κρατησου...αν δεν φας θα νιωθεις πολυ καλυτερα μετα...ασχολησου με κατι αλλο..κατσε και διαβασε ολα τα μηνυματα που εχουν γραφτει εδω περα..βοηθαει πολυ !πι στεψε με!
27-02-2009, 19:43 #15
εγώ δεν τα έχω καταφέρει να βάλω τικεράκι (δεν έχω προλάβει να το ψάξω δηλαδή) αλλά είμαστε στα ίδια κιλά και θα ήθελα να φτάσω εκεί που έχεις βάλει στόχο κι εσύ. Αυτό ήταν άλλωστε το βάρος μου όταν ήμουν μικρή. Εντάξει, και στα 75 να σταματήσω θα είμαι πολύ ευχαριστημένη ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ
να περπατάω καθημερινά με γρήγορο βήμα για μισή ώρα
να πηγαίνω γυμναστήριο δύο φορές την εβδομάδα έστω και για μισή ώρα
δηλαδή να νοιώθω καλά με το σώμα μου.
Από την άλλη, με την atkins, με οποιαδήποτε πρωτεινική δίαιτα, δεν έχεις πρόβλημα δυσκοιλιότητας? Εμένα με τσάκιζε από τη δεύτερη μέρα, άρχιζα τα χαπάκια, σπάγαν τα νεύρα μου και τα παρατούσα! Γι αυτό και τελικά έχω καταλήξει να πιστεύω πως οι υδατάνθρακες δεν κόβονται...χορταίνουν, βοηθάνε, δεν πολυκαταλαβαίνεις πως κάνεις δίαιτα. Αρκεί βέβαια να είναι ολικής άλεσης, τα φρούτα να είναι ολόκληρα, όχι χυμοί ,ούτε καν αλεσμένα στο μπλέντερ. Και, last but not least, υπομονή, πολλή υπομονή, Δεν μπήκαν σε ένα μήνα τα κιλά, δεν θα φύγουν σε ένα μήνα! Σιγά και σταθερά...
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή