Νομίζω ότι έχω βουλιμία please help...........
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Νομίζω ότι έχω βουλιμία please help...........

Γειά σε όλους είμαι η Μαίρη 17 χρονών 66κιλά και 1,63 ύψος και ντρέπομαι υπερβολικά πολύ για το σώμα μου σε σημείο που το καλοκαίρι κάνω μπάνιω στη θάλασσα με ανδρικό μαγιώ βερμούδα και μπλούζα πάνω απο το κανονικό μου μαγιώ.....
    Η μητέρα μου μου λέει πως δεν έχω κανένα πρόβλημα και πως πρέπει να αγαπάω τον εαυτό μου έτσι όπως είναι.....όμως εδώ και 3 χρόνια της λέω να με πάει σε ένα διαιτολόγο και το μόνο που μου λέει ξανα και ξανά είναι ''ναι θα πάς'' αλλά ξέρω πως το λέει μόνο για να με ξεφορτωθεί και πως ποτέ δεν έχει σκοπό να με πάει........
    Νιώθω ανάπηρη στο σώμα μου και το μισώ παρα πολύ και ξέρω πως αυτό φταίει που είμαι αποτυχημένη σε όλα....

Senior Member
    Καλώς σε βρίσκουμε,Μαίρη!
    Το να σου πως πως τα κιλά σου δε δικαιολογούν τη στάση και το συναίσθημα σου
    δε θα σου έλεγε κάτι διαφορετικό από αυτά που φαντάζομαι ακούς ήδη
    κι όχι μόνο δε σ' αγγίζουν αλλά σ'εκνευρίζουν κιόλας!Θα ήθελα να σε ρωτήσω
    τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις πως ίσως ταλαιπωρείσαι από βουλιμία
    (φαντάζομαι θα έχεις ήδη μια ιδέα από τα συμπτώματα της ή θα ενημερώθηκες εδώ)
    Αν έχεις τη διάθεση θα ήθελα να μου αναλύσεις και δύο ακόμα σημεία:
    -τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και το σώμα σου όπως τώρα είναι νιώθεις πως σ' εμποδίζει;
    -ποιά είναι τα ζητήματα της ζωής σου στα οποία θεωρείς πως έχεις αποτύχει;

Senior Member
    συμφωνω πολυ με την Nadine, μαλλον εδω θα ακουσεις αυτα που ηδη ξερεις και δε σ'αρεσει να ακους...θετικο ειναι το οτι εβαλες τον τιτλο που εβαμες και οφειλω να σου πω πως δε συμβαδιζει με το κειμενο σου...εννοω οτι απο τη μια ζητας βοηθεια για τη βουλιμια και απο την αλλη παραπονιεσαι για τη μαμα σου που δε συμεριζεται τις βουλιμικες αγωνιες σου...Μηπως ομως δε συνηδητοποιεις οτι η επιθημια σου να ξεφορτωθεις παση θυσια τα (ποσα αληθεια πιστευεις?) περιττα κιλα σου ειναι ενα ειδος βουλιμιας? που εντοπιζεις εσυ την βουλιμια? στο οτι δεν καταφερνεις να χασεις? στο οτι μονον αυτο σκεφτεσαι? στο οτι τρως μεχρι να σκασεις? για πες μας λιγακι τον δικο σου ορισμο για την βουλιμια και πως την βιωνεις εσυ?