neo melos - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20

Thread: neo melos

Senior Member
    apaisiodoxi arketa, giati eixa petuxei to stoxo mou (auton pou ebala tora ton eixa balei k prin 3 xronia) kai me blakies gurisa pali sto miden.... kai exo apogoiteuthei...

Junior Member
    twra ksereis poies vlakeies eixes kanei... opote mporeis na tis apofygeis!!!!

Senior Member
    i alitheia einai pos apo ti stigmi pou kobeis ta perita... opos! tis pitses..... ta pagota... anapsiktika... fredochinno... garidakia.... polla pota... amesos blepeis diafora... auta exo kopsei basika 3 bd tora k exo xasei 4 kilakia!

Senior Member
    Ειδες?Ετσι να το βλεπεις,οτι μαθαινουμε να τρωμε πιο σωστα,πιο υγιεινα,μη σε καταδυναστευει η λεξη "διαιτα",γιατι μαλλον σε ριχνει,το ιδιο παθαινω κι εγω,αμα πεις ομως στον εαυτο σου,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ,ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,θα δεις οτι μαλλον ξεμπλοκαρεις λιγακι.Ηδη κοβοντας τις διαφορες γουρουνιες,εχασες,συνεχιζο υμε κανονικα...Καλημερααα.

Senior Member
    Μπράβο σου,Ιωάννα,για την αποφασιστικότητα,την εγκράτεια και την αισιόδοξη οπτική σου!Αχ!αυτοί οι πειρασμοί!
    Ελπίζω ήδη να νιώθεις καλύτερα,πιο δυνατή,πιο ανάλαφρη και να συνεχίζεις απτόητη την προσπάθεια σου!

mtsek85 ,δε νομίζω να περίμενες να χάσεις βάρος όσο ενέδιδες σε " pitses, pagota,anapsiktika, fredochinno,garidakia,polla pota"...
    Έκανες το πρώτο βήμα,προχώρησε σταδιακά και στο επόμενο,εκείνο της πιο ισορροπημένης διατροφής και άσκησης
    και θα δεις πως και τα κιλάκια θα κατεβαίνουν και η διάθεση και η αισιόδοξη οπτική αντίστοιχα θ'ανεβαίνουν
    όσο νιώθεις πως επαναποκτάς τον έλεγχο της ζωής σου και καρπώνεσαι τις επιβραβεύσεις των κόπων σου!

Περιμένουμε τα τελευταία νέα σας ( πάντα μ'ελληνικούς χαρακτήρες,ε; )Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου!

Page 2 of 2 FirstFirst 12