Results 16 to 18 of 18
Thread: ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
-
26-03-2009, 16:00 #16
lostdora καλησπερα και απο εμενα,
τα ατομα με τασεις υπερφαγιας (οπως και εγω)
με το φαγητο προσπαθουν να καλυψουν καποιο κενο στη ζωη τουςκαι γενικα τρωνε οταν βαριουνται η οταν δεν νιωθουν καλα,
γιαυτο λοιπον σου προτεινω να βρεις τι δεν παει καλα στη ζωη σου η ακομα πιο απλα εαν δεν συντρεχει τετοιος λογος γεμισε την ζωη σου με ενα χομπυ αυτο μπορει να ειναι πχ περπατημα η γυμναστικη εγω αυτο δοκιμασα και με εσωσε, ακομα μπορεις να βρεις κατι που να αρεσει σε εσενα να κανεις, για να εχεις γεματη τη μερα σου και να μην σκεφτεσε ολη μερα τι να φας και τι να μην φας.
Ελπιζω να βοηθησα και πες μας εαν πιασει!!
- 26-03-2009, 17:22 #17
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.
ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΡΑΞΙΑ.ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΗΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ή ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ Ή ΣΤΟ ΑΛΛΟ.ΟΣΟ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΦΙΛΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΕΣΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΔΗΛ.?ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.
26-03-2009, 21:32 #18
Originally posted by lostdora
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.
ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΡΑΞΙΑ.ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΗΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ή ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ Ή ΣΤΟ ΑΛΛΟ.ΟΣΟ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΦΙΛΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΕΣΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΔΗΛ.?ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.
ρε γμτ εξηγηστε μου κατι
γιατι το κανουμε αυτο στον εαυτο μας..
να ξερεις πως σε νιωθω απολυτα...
απλα δεν ξερω να πω καποια συμβουλη γιατι
ειμαι σχεδον στην ιδια κατασταση
και οχι δεν ειναι παραλογο να θες να νιωθεις καλα με το σωμα σου
ειναι το σωστο..
απλα... δε ξερω πως γινεται :(
δλδ και εγω αυτο που λες δεν εχω βρει τροπο να βγαλω το φαγητο απο το μυαλο μου..
αν το βρω θα σ πω... :p
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία