neo melos
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: neo melos

Junior Member

neo melos

Καλησπέρα σας... είμαι η Ιωάννα, είμαι 33 ετών και αποφάσισα να ξεκινήσω μια νέα προσπάθεια.. μετά από 2 γέννες μου έχουν μείνει 15 κιλά...Όσες προσπάθειες κι αν ξεκίνησα δεν μπόρεσα να πετύχω τον στόχο μου....
    Θέλω να το παλέψω και ελπίζω να τα καταφέρω... θα ήθελα να υπήρχε ένα μαγικό ραβδί και τα κιλά μου να εξαφανιζόντουσαν ως δια μαγείας... δεν γίνονται όμως θαύματα...
    Στόχος μου λοιπόν είναι να φτάσω κάτω από τα 70 μέχρι τον Ιούνιο... Εφικτός στόχος πιστεύω!

Senior Member
    Ιωάννα,άμα πουθενά βρεις αυτό το μαγικό ραβδί,κάνε ένα τιβιντιγκλόν στα φόρουμ παχυσαρκίας και βουλιμίας
    να λυθούν αυτόματα και τα δικά μας προβλήματα!Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Senior Member
    Γεια σου ioanna_t. Καλώς όρισες! Δεν έχεις πολλά κιλά να χάσεις. Με σωστό πρόγραμμα και καλή διάθεση θα φύγουν χωρίς να το καταλάβεις. Καλή συνέχεια!

Senior Member
    ναι ναι <τιβιτιγλονγκ>....................
    γεια σου ιωαννα
    καλες προσπαθιες και να σου ρθουν ολα ευκολα

Junior Member
    sas eyxaristw olous gia to kalwsorisma!

Senior Member
    Πάντως,Ιωάννα,πού μεγάλο το κατόρθωμα σου να φτάσεις από τα 999 κιλά στα 82 ! :P
    Τι έμεινε τάχα; Εικοσιδύο ψωροκιλάκια! Αστεία πράγματα για σένα!

Senior Member
    Χαχαχα,ρε Ναντιιιιν,loool!!!Kαλωσηρθες Ιωαννα και καλη αποτελεσματα στην προσπαθεια σου,μια χαρα σε βλεπω για Ιουνιο,εγω για Μαιο το εχω σκοπο,αλλα ισως να με παρει και Ιουνιο,θα δουμε.Παντως,το καλοκαιρακι ευχομαι να μας βρει ολους ανανεωμενους,σωματικα αλλα-κυριως και πρωτα-ψυχικα!

Senior Member
    Καλωσήρθες Ιωάννα, να σου ζήσουν τα μικρά σου, και καλή προσπάθεια, το καλοκαίρι είναι κοντά......

Senior Member
    ʼντε βρε Ιωάννα...Στον ίδιο περίπου στόχο είμαστε...Να είσαι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου...και μιας και θα μπεις κ εσύ στο τριπάκι της υγιεινής διατροφής...μάθε και στα παιδιά μερικές υγιεινές συμβουλές...Το τερπνόν...μετά του ωφελίμου...Φιλιά, καλή αρχή!!!!

pegy
    Guest
    καλως ήρθες ioanna_t , να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου και να τα καμαρώσεις όπως επιθυμείς. Θα παίρνεις δύναμη από τα παιδάκια σου και θα τα καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου!

Junior Member
    Σας ευχαριστώ όλους.... πάνω κάτω έχουμε τα ίδια κιλά να χάσουμε καλό αυτό... Ελπίζω να τα καταφέρουμε όλοι!!!! Πάντως πιστεύω πως είναι εγκεφαλικό το θέμα... Σήμερα ένας συνάδελφος έφερε γαλακτομπούρεκο... και είπα όχι... δεν θα φας Ιωάννα... και κατάφερα να αντισταθώ... εκείνος μου έλεγε:"Δεν βαριέσαι... ξεκινάς από αύριο...". Αχ και να ήξερε πόσα αύριο έχω πει σε αυτά τα κιλά... το πήρα απόφαση και θα τα καταφέρω... το πιστεύω... για πόσο άραγε???? ελπίζω μέχρι να φτάσω στον στόχο μου!!!!

Ναντιν με έκανε και γέλασα... πράγματι... αστεία τα κιλά που μου μένουν!!!!!

Senior Member
    na do agapites ego pos tha ta xaso....
    den eimai anthropos pou paei se diaitologo i pou tha to psaxei polu k apogoiteuomai polu eukola...
    eidika apo tin ora pou eida ta tzinakia mmmmmoou pou prin ena xrono mou ekanan, na mi mou mpainoun kan... frikara... gia tin ora exo kopsei ta polla polla apo thema glukon, anapsiktika k to braduno se ena bathmo k exo xasei 4 kila se 3 bd... blepo allagi sto soma mou, alla akoma k mauto apogoiteuomai... niotho pos de tha mpo sta rouxalakia mou xana, oute tha guriso piso pou imoun.... panta imoun paxouli, alla ta 3 teleutaia xronia eixa xasei pano apo 30 kila logo stenaxorias.... pleon, pesa se 10 mines peripou, pira 25.... k prospatho na ta dioxo...

Junior Member
    Αααααα... δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι... απλά πρέπει να πιστέψεις πως μπορείς και πως θα τα χάσεις.... όπως τα πήρες έτσι θα τα χάσεις... δεν είναι ανάγκη να πας σε διαιτολόγο... μπορείς κάλλιστα να μετρας τις θερμίδες σου... εεε και εδώ που τα λέμε 4 κιλά σε 3 εβδομάδες δεν είναι και λίγα αν σκεφτείς πως δεν κάνεις και κάποια συγκεκριμένη διατροφή...
    όσο για το σώμα που λες.. σε καταλαβαίνω απόλυτα... κι εγώ απογοητευμένη είμαι και γι αυτό αποφάσισα να πάρω τα ηνία στα χέρια μου.... δεν θα με βάλει κάτω το φαγητό και η λυγούρα μου... εγώ θα τα νικήσω... και είναι η πρώτη φορά που το πιστεύω... πίστεψε στον εαυτό σου και να είσαι σίγουρη πως όλα καλά θα πάνε!!!!!!

Senior Member
    einai ligo periergi katastasi... an skefteis poso eukola ta bazeis.... k poso diskola feugoun.....! diabasa pos gia mia guneka gia apoleia kilon thelei peripou na lambaneis 1200 thermides...
    isxuei kati tetoio?
    epeisi eida pos me ton kairo to soma sinithizei se auto ton tropo diatrofis kai den exei apotelesma...
    kati tetoia blepo... k de pisteuo sto apotelesma...

Senior Member
    Καλως ηρθες κι εσυ m.,αλλα γιατι τοση απαισιοδοξια?Αααα,πρεπει να το φτιαξουμε αυτο και θα τα πας μια χαρα!

Page 1 of 2 12 LastLast