Κοιλιοπλαστικη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Κοιλιοπλαστικη

Γεια σε ολους! Χαρηκα πολυ που βρήκα ένα site με ανθρώπους που έχουν ίδιες ανησυχίες με μενα.
    Είμαι 23 ετών και τα τελευταία 2 περίπου χρόνια έχασα με διαιτολόγο 25 κιλα. Ο στοχος μου είναι να χάσω αλλα 15 κιλα και μετα να κάνω κοιλιοπλαστικη μιας και δυστυχως η κοιλια μου εχει πεσει προς τα κατω και είναι πολυ αντιαισ8ητικο να την βλέπω. Το προβλημα μου ωστοσο ειναι οικονομικο. Δεν εχω να διαθεσω 5000 ευρω σε ιδιωτικη κλινικη. Ξερει κανεις δημοσια νοσοκομεια με τμημα πλαστικης χειρουργικης που δέχονται τετοιες περιπτωσεις και κατα πόσο κανουν καλη δουλεια? Ευχαριστω!

Junior Member
    :-( κανεις μια απαντηση??

Senior Member
    κουκλα μου δεν νομιζω οτι κανουν τετοιου ειδους εγχειρησεις στα δημοσια νοσοκομεια
    οι πλαστικοχειρουργοι στα κρατικα κανουν αποκαταστασεις ατυχηματων και εγκαυματων, νομιζω

Junior Member
    Αν ειναι ετσι, η κοιλιοπλαστικη θα παραμεινει ονειρο θερινης νυκτος... :-(

Junior Member
    κι εγώ δεν ξέρω να σου πω τίποτα σχετικά απλά μόνο θα σου ευχηθώ να ΜΗΝ μείνει όνειρο θερινής νυκτός, και κάποια στιγμή να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα.
    Και τώρα που το καλοσκέφτομαι θυμάμαι που ο Ευαγγελάτος είχε βγάλει μια εκπομπή στις αποδείξεις και έδειχνε το πως γινόντουσαν αισθητικές επεμβάσεις σε κρατικά νοσοκομεία με την δικαιολογία πως ήταν επείγοντα ιατρικά περιστατικά.
    Με λίγα λόγια τα ντοκουμέντα του έδειχναν πως λαδωνόταν ο γιατρός, έπαιρνε την ασθενή στο χειρουργείο και καλά για μαστεκτομή λόγω καρκίνου και της έκαναν μια ωραιοτάτη ανόρθωση στήθους!
    Δυστυχώς το είδαμε και αυτό στην Ελλαδίτσα μας

Junior Member
    E οχι αυτο δεν θα το ηθελα..Θα ηθελα αν υπηρχε με νομιμο τροπο εννοειται.. Σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και γω με τη σειρα μου να σου ευχηθω καλες απωλειες και να φτασεις το στοχο σου!! Φιλακια!

αποκλείεται να σου κάνουν κοιλιοπλαστική για αισθητικό λόγο. οΙ πλαστίκοί στα δημόσια νοσοκομεία έχουν ως ρόλο την αποκατάσταση εγκαυμάτων, αποκατάσταση χειρουργιμένων ασθενών για όγκους και τέτοια πράγματα. Μόνο στον ιδιωτικό τομέα μπορείς να απευθυνθείς , αλλά αφού είπες πως δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα, προσπάθησε να κάνεις ότι μπορεις με γυμναστική και να ξέρεις πως καμιά θαυματουργή κρέμα δεν υπάρχει που μπορεί να σε βοηθήσει. Σωστή διατροφή και γυμναστική. Σίγουρα αυτό δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα σου αλλά είναι η μόνη οικονομική λύση που θα βελτιώσει λίγο το αισθητικό κομμάτι.