ΠΟΝΟΥΣ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: ΠΟΝΟΥΣ?

Junior Member

ΠΟΝΟΥΣ?

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ 8 ΕΜΕΤΟΥΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΝΑΩ ΣΤΟ ΘΩΡΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ''ΚΑΤΟΡΘΟΜΑ'' ΜΟΥ.ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΠΤΩΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.''ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ'' ΕΛΕΓΑ.ΑΝYWAY ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Senior Member
    εεε ολες το πιστευαμε οτι δεν θα παθουμε τιποτα
    αλλα ειμαστε και σε θεση να παρουμε το ρισκο
    ετσι?
    αλλα αργα η γρηγορα ερχονται και τ αποτελεσματα
    μαλλον προβλημα στον ισοφαγο και στην εισοδο του στομαχιου
    πρεπει να σταματησεις αμεσα
    και να πας να κανεις και μια εξεταση να δεις μηπως ειναι τιποτα
    πιο σοβαρο
    μπορεις να παθεις παρα πολλα απ αυτη τη δουλεια
    δεν ειναι κατι απλο που ανακαλυψες για να διατηρεις τη γραμμη σου

Junior Member
    τζενη να σου πω την αληθεια στην αρχη δεν το πηρα σοβαρα...αλλα οσο συνεχιζε (οσο συνεχιζα εγω καλυτερα) φοβηθηκα.χθες καταφερα και δεν εκανα καθολου εμετο.θα μου πεις για μερα κανεις ετσι?μια μερα για μενα ειναι υποθεση, μια μερα σημερα,αυριο δυο,μεθαυριο τρεις....σιγα σιγα....

Senior Member
    κοριτσακι μου φυσικα και ειναι σπουδαιο το να απεχεις για μια μερα...ειναι φυσικα ακομη ποιο σπουδαιο να απεχεις για παντα...μην υποτοιμας ομως την αρχη, το οτι θελησες, το οτι αποφασισες, το οτι το καταφερες εστω και για λιγο ειναι σπουδαιο...ολα μπορεις να τα καταφερεις...και συ και γω και ολες, αν το καταφερε μια/ενας θα το καταφερουμε και μεις...στο τικερακι μου βλεπεις οτι απεχω 49 μερες δε βλεπεις ομως οτι εκανα εμετους για 8 χρονια και ναι ειχα συμπτωματα και ναι αξιζω να προσπαθω...το ιδιο και συ!

Senior Member
    Καλή σου φώτιση και καλή δύναμη!Ελπίζω να καταφέρεις να απεμπλακείς από αυτό το μαρτύριο!
    Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο topic αυτό του forum μας(ασφαλώς υπάρχουν πολλά που μπορείς να βρεις...πάρε μια ιδέα μόνο)
    Και στο you tube μπορείς να βρεις πολλά συγκλονιστικά σχετικά βιντεάκια...Έχει κάποια κι εδώ από τον Κλεάνθη:

--->ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ : ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;

Senior Member
    Καλή μου ο πόνος είναι σίγουρα κάτι πολύ ανησυχητικό.Μη το αφήσεις ετσι,προσπάθησε να πας σε έναν οτωναριγκολόγο και οπωσδήποτε να μη ξανακάνεις εμμετό ,μπορεί να προκαλέσεις μεγάλο κακό,ξέρω τα λόγια είναι ευκολο να τα λες,ενω η πράξη πολύ πιο δυσκολη αλλα προσπάθησε,είναι στο χέρι σου να προλάβεις το κακό.Καλή δύναμη...

Senior Member
    μερα με τη μερα γινονται ολα
    μπραβο
    καλη αρχη

Senior Member
    Περαστικα σου 1981!Πηγες στο γιατρο η οχι ακομη?Μην υποτιμας ουτε ενα λεπτο απο οποιαδηποτε μερα της ζωης σου κανεις κατι που σου αξιζει,ουτε ενα τοσοδα λεπτακι δεν ειναι ασημαντο σε οποιονδηποτε αγωνα μας.Θα φτασει το λεπτο να γινει μερα,η μερα βδομαδα,μηνας,χρονος,και καποτε,στο ευχομαι και το ευχομαι σε ολες μας εδω μεσα,ο πονος θα ειναι θαμμενος στη ληθη.Και θα εχει φαει την πρωτη φτυαρια απο αυτη τη μερα,την αρχικα ασημαντη και φοβισμενη ακομη.

Junior Member
    στον γιατρο δεν πηγα,γιατι φυσικα ντρεπομαι.αλλα φοβηθηκα πολυ.ο πονος σταματησε,αλλα εχω να κανω εμετο 6 μερες (1,5 χρονο τωρα δεν ειχα κρατησει πανω απο 2 μερες).ειμαι σιγουρη πως αν ξαναρχισω,θα αρχισω να ποναω παλι.καθε μερα σκεφτομαι : δεν με νοιαζει για αυριο ,σημερα να μην κανω.σας ευχαριστω παντως.θα σαν ενημερωνω καθε 1-2 μερες για το πως τα παω γιατι με κανει και νιωθω καλυτερα.

Senior Member
    Βρε μαναράκι μου,τι να ντραπείς; Τάχα η μόνη είσαι; Ή του χρωστάς εξηγήσεις; Δε θέλεις να ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σου;
    Η άγνοια κι ο στρουθοκαμηλισμός κανέναν δε βοήθησε! Δε σου λέω τώρα πως έχεις κάτι,αλλά αν έχεις μια δική σου εικόνα
    της κατάστασης σου,ίσως λειτουργήσει πιο βοηθητικά στην προσπάθεια σου...Μη σε πιέζω...εσύ ξέρεις...
    Καλά κάνεις και εστιάζεις την προσπάθεια σου στη μία μέρα!Καλή δύναμη σήμερα λοιπόν και για αύριο θα σου πούμε αύριο!

Junior Member
    βρε nadine εγω θελω να ξερω τι συμβαινει μεσα μου,αλλα το προβλημα ειμαι οτι μενω σε επαρχιακη πολη,οι γιατροι εδω ειναι περιορισμενοι,φυσικα ιατρικο απορρητο δεν τηρειται και αν παω και το πω στον γιατρο θα ειναι σαν να το λεω σε ολους. αν εχει δημιουργηθει οντως καποιο προβλημα... τωρα που σταματησα τους εμετους,(ηδη σταματησα να ποναω οπως ειπα και πιο πανω)και δεν ξανακανω....δεν θα περασει? ο,τι και να ητανε? περιπου για 1 εβδομαδα πονουσα...σταματησα μετα...φοβηθηκα...πες μου την γνωμη σου αν θες....χωρις να εισαι γιατρος βεβαια...απο εμπειρια και μονο....

Senior Member
    θα το χεις καταλαβεις μ'αρεσει να απανταω με τις δικες μοθ εμπειριες... πριν 2,5 χρονια και ενω εκανα καθημερηνα εμετο εβγαλα στο σωμα μου κατι ροζ εξανθηματα που μου προκαλουσαν κνησμο, φαγουρα δλδ και δεν εγευγαν με τιποτα! στην αρχη νομιζα οτι ειναι μυκητες, ειχα σκυλακι τοτε, αοφου εβαλα κρεμες και δεν εφευγαν με τιποτα το εδεσα, φταιει ο εμετος! ημουν συγουρη και δε πηγαινα στον γιατρο γιατι τι θα ελεγα, εχω πεσμενο ανοσηποιητικο επειδη κανω εμετο? Το αφησα λοιπον, 1-2 χρονια...καποια στιγμη αυτο εξαπλωνοταν και οταν πια το παρατηρησε ο αντρας μου δε μπορουσα να αποφυγω τον γιατρο. Οταν πηγα λοιπον στην δερματολογο μου ειπε οτι εχω χρονια κνηδωση και οτι εχει να κανει με το φαγητο και το αγχος, ηταν η περιοδος του γαμου μου τοτε και ειχα αγχωθει αρκετα, παραληλα τρωω συχνα ντοματα, χηρινο και θαλασσηνα που απαγορευονται. Μετα απο μια εβδομαδα που απεκλεισα καποιες τρωφες απο το πιατο μου και χωρις (δυστηχως) να κοψω τους εμετους, εφυγαν τα εξανθηματα για παντα!
    Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι ειναι στην ψυχολογια του βουλιμικου να τα ρειχνει ολα στην βουλιμια και να κατηγορει τον εαυτο του με καθε ευκαιρια...να πας στον γιατρο γιατι μπορει να ειναι κατι αλλο...τους εμετους να τους σταματησεις οχι απο φοβο αλλα απο θαρρος...ειναι σπουδαιο να νιωσεις δυνατη!!!!! συγκινηθηκα ρε γμτ...

Senior Member
    Πολύ μου άρεσε αυτό gilie μου,με το φόβο,το θάρρος και τη δύναμη!
    1981,χωρίς να θέλω να σε αποκαρδιώσω,μην υποτιμάς το γεγονός πως εδώ και 3 χρόνια κάνεις εμετούς!
    Μακάρι αυτή η φορά να είναι που θα κάνει τη διαφορά!Σου το εύχομαι ολόψυχα!Αλλά πέρα από αυτό,άλλο η υγεία μας!
    Καταλαβαίνω αυτό που λες για τον στενό επαρχιακό κλοιό...Κάποια μεγαλούπολη θα έχει εκεί κοντά,που μένεις,δε μπορεί...
    Κανόνισε εσύ μια βολτούλα για ψώνια,σινεμά κλπ και χώσε κρυφά και μια ωρίτσα γιατρό,να ξέρουμε τι μας γίνεται!Μάκια!

Senior Member
    Η αμελεια μας η η ντροπη μας σε ιατρικα θεματα,ναι μεν ειναι ανθρωπινη,αλλα ταυτοχρονα μπορει να ειναι και καταστροφικη!Διωξε τη ντροπη,στο κατω-κατω ενημερωσε το γιατρο στον οποιο θα απευθυνθεις οτι δε θες να συζητηθει πουθενα το ιατρικο σου ιστορικο(παρεπιμπτοντως εισαι σε χωριο η σε κωμοπολη?).Στην αναγκη,κανονισε καποια επισκεψη σε καποια γειτονικη πολη και ετσι κανε εκει την κλινικη σου εξεταση.Χωρις να θελω να σε τρομοκρατησω,μου εχει μεινει μεσα μου σημαδι οτι εχασα φιλη μου,επειδη ντρεποταν να παει στο γυναικολογο-ειχε βλεπεις δυσαρεστη εμπειρια παλιοτερα-το αποτελεσμα ηταν οτι επασχε απο καρκινο του τραχηλου της μητρας,ο οποιος της στοιχισε τη ζωη...Και ηταν μονο 27 χρονων...Μια κουκλα που ειχε ολη τη ζωη μπροστα της.Για μια εξεταση που κραταει 5 λεπτα...Τι να λεμε τωρα.
    Μπορει να εχεις μια φλεγμονη του οισοφαγου απο τα καυστικα πεπτικα υγρα του στομαχιου,η επισης μια φλεγμονη χαμηλοτερα,γιατι να το αφησεις να επιδεινωθει,απο μια αισθηση ντροπης?Πως θα ξερεις πως να το χειριστεις αν δεν απευθυνθεις καπου?1981,ψαξτο,περιμενουμε νεα σου...Αμα σε βοηθαει,παρε μαζι σου ενα ατομο της εμπιστοσυνης σου,που μπορει να σου κανει παρειτσα στην επισκεψη,δεν υπαρχει καποια φιλη η συγγενης σου που να μπορεις να της εμπιστευθεις το προβλημα σου?
    Σε φιλω!

Senior Member
    πηγαινε στο γιατρο και πες οτι ειχες μια εγκυμοσυνη και καθ ολη τη διαρκεια της ειχες εμετους και τωρα εχεις αυτα τα συμπτωματα
    στο κατω κατω πηγαινε σ εναν αγνωστο γιατρο και το πολυ πολυ να μην ξαναπας
    (εχω γινει εξπερ στις μηχανοραφιες

Page 1 of 2 12 LastLast