Results 16 to 23 of 23
-
20-04-2009, 19:17 #16
συμφωνω κ πιστευω οτι ο λογος που προσπαθει ο περισσοτερος κοσμος κ οντως χανει κιλα στα διαφορα κεντρα αδυνατισματος ειναι γιατι εχουν πληρωσει τοσα λεφτα..ενω οταν τα γυμναστηρια κανουν προσφορες πχ 130 ευρω το χρονο(ελαχιστα χρηματα δηλαδη) τα δινεις κ μετα δεν πατας καθολου(εγω ετσι εκανα τουλαχιστον!!!)
- 20-04-2009, 19:20 #17
Originally posted by samantha
συμφωνω κ πιστευω οτι ο λογος που προσπαθει ο περισσοτερος κοσμος κ οντως χανει κιλα στα διαφορα κεντρα αδυνατισματος ειναι γιατι εχουν πληρωσει τοσα λεφτα..ενω οταν τα γυμναστηρια κανουν προσφορες πχ 130 ευρω το χρονο(ελαχιστα χρηματα δηλαδη) τα δινεις κ μετα δεν πατας καθολου(εγω ετσι εκανα τουλαχιστον!!!)
20-04-2009, 19:36 #18
μα ειναι ειδικοι στο να πλασαρουν προγραμματα...πηγαινε η μανα μου καποτε(μιλαμε πανω απο 10 χρονια),κ μεχρι τωρα την παιρνουν τηλ να παει κ καλα να τελειωσει το προγραμμα που αφησε στη μεση..οτι να'ναι οι ανθρωποι..
20-04-2009, 20:30 #19
Κορίτσια μιας και μπήκα σε αυτό το topic να σας πω κι εγώ τη δική μου ιστορία. Πριν 4 χρόνια το 2005 με ψαρώσανε κάτι κράχτες από τα DNA της Πατησίων. Ανέβηκα για να κάνω ένα δωρεάν πρόγραμμα και καλά (δεν ηξερα τοτε ήμουν και μικρή) και βρέθηκα να μου χουν βγάλει στο αψε σβήσε πιστωτική κάρτα 3500 Ευρώ από τα οποία μου είπαν θα πληρώνονται με δόσεις κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό και μου τα τράβηξαν και τα 3500 με τη μία σαν αγορά δηλ!!! Αυτό το πρόβλημα ποτέ δε λύθηκε και έφτασε να μουρθει ο λογαριασμός της πιστωτικής 800 ευρώ ελάχιστη καταβολή τα οποία φυσικά δεν είχα να τα δωσω!!!!!
Τέλος πάντων ξεκίνησα να κάνω το πρόγραμμα και στη μια βδομάδα που με αλλείψανε με κάτι φύκια στο σώμα και στο πρόσωπο άρχισα να πετάω παντού εκζέματα!! Μέχρι που γέμισα σε όλο το σώμα τίγκα κάτι μεγάλα εκζέματα ως και το κεφάλι μου και στα νύχια!
Τέλος πάντων, με πείσανε οτι έχω περάσει κάποια παιδική ασθένεια και δεν το ήξερα αλλά εγώ πήγα στους γιατρούς και μου είπαν οτι ήταν από ένα συστατικό που έχουν τα φύκια που μου έβαζαν και έπαθα αλλεργικό σοκ και ευτυχως λέει που δεν συνέχιζα γιατι μέχρι και καρδιακή ανακοπή θα πάθαινα. κακήν κακώς μίλησα στο φίλο μου τότε (στους γονείς μου δεν τολμούσα να το πω) που ήταν και των οικονομικών και με βούτηξε από το χέρι να τους κάνουμε μήνυση και να πάρω τα λεφτά μου πίσω και με το παραπάνω ως ψυχική οδύνη. Πάλι δεν ξέρω πως μας έπεισαν και δεν κάναμε μήνυση(ΚΑΚΩΣ!!!!) και πήραμε πίσω και λιγότερα λεφτά απ΄όσα έδωσα! Και αυτό γιατί όταν υπογράφεις στην αρχή, το πρόγραμμα που παίρνεις έχει έκπτωση ενώ όταν το ακυρώσεις υπολογίζεται κανονικά κάθε επίσκεψη με το πραγματικό κόστος της + 2,5% επί της αξίας της!!!
Έληξε αυτό. Μετά από 1 χρόνο περίπου πάλι σαν ποντίκι μες τη φάκα πιάστηκα πιο δίπλα, πάλι στην Πατησίων στα LASER MEDICS αν τα έχετε ακουστά. Είναι ιατρικό κέντρο και δεν έχουν καμιά σχέση με ινστιτούτα αδυνατίσματος μου είπαν. Εκεί υπέγραψα ένα πρόγραμα 1500 ευρώ (πάλι με πιστωτικούλα που έβγαλαν στο αψε σβήσε, ενώ αμα πας στην ίδια την τράπεζα και ζητήσεις να σου βγάλουν ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ! αυτό είναι αλλόυ παπα ευαγγέλιο βέβαια γιατί τα ινστιτόυτα έχουν ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ATOMA και εγκρίνουν κρυφά) το οπόιο λεγόταν L.P.G ένα μηχάνημα που κάνει λεμφικό μασάζ για κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος. Εκεί έκανα 5 επισκέψεις μετά δεν πήγαινα και ΄υστερα από 7 μήνες έπαθα καρδιακή ανακοπή και μου έβαλαν βηματοδότη για 6 μήνες. Φυσικά δεν ξαναπάτησα πουθενά και τώρα με παίρνουν ακόμα τηλ να πάω να συμπληρώσω τις επισκέψεις μου.Και τώρα ρωτάω εγώ: Γίνεται μετά από 3 χρόνια να ακυρώσω το πρόγραμμα και να πάρω τα λεφτά μου πίσω??? Φυσικά την πιστωτική κάρτα την έχω ξεχρεώσει από τότε και δεν έχω και το συμβόλαιο. Τι να κάνω ρε παιδιά? Πείτε μου. Είναι τόσα λεφτά που τώρα θα ήθελα να τα διαθέσω στο 7 μηνών μωράκι μου. ΣΚΑΤΑ!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΣ ΕΙΧΑ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ! ΤΟΤΕ!
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ!!
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ!
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΠΙΑ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!( τα λεω εγω να το ακούσουν και τα αφτιά μου!!)
20-04-2009, 20:49 #20
Originally posted by mpempa
και ΄υστερα από 7 μήνες έπαθα καρδιακή ανακοπή και μου έβαλαν βηματοδότη για 6 μήνες.Απίστευτη ιστορια!Ευχομαι να είσαι πάντα καλά.Τίποτα τελικα δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν.
20-04-2009, 21:58 #21
Ειμαι καλα τωρα και σε ευχαριστω πολυ Deb όντως θέλει πολύ προσοχή και δεν είναι να εμπιστεύεσαι ειδικά τέτοιου είδους κέντρα! Μεγάλη απάτη. Καλύτερα να δώσεις τα λεφτά σου σε ένα group therapy που θα σε βοηθήσει πραγματικά κιόλας παρά να τα χαρίσεις σε απατεώνες. Είναι πιο ισχυρό το σοκ μετά.
21-04-2009, 23:24 #22
mpempa λυπαμαι πολυ για την ολο αυτο που βιωσες, ξερω οτι θυματα τετοιων ινστιτουτων εχουν δικαιωθει μεσα απο το ινστιτουτο καταναλωτων για ψαξτο αξιζει τον κοπο
21-04-2009, 23:47 #23
Α,ρε τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες!Ευτυχώς που είσαι καλά,μπεμπουλίνα μου!
Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στους υπερσυνδέσμους που πόσταρα σ'αυτό το τόπικ--->ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΖΟΥΡΜΠΟΥΛΟΥΔΕΣ!!!!
Δυστυχώς όλοι κάπως κάποτε πιαστήκαμε κορόϊδα στη φάκα τους!Ιστορίες και ιστορίες!
Τουλάχιστον να μην επιτρέψουμε να συμβεί σε κανέναν άλλον όσο περνάει από το χέρι μας!
Εγώ δε σας λεώ τα δικά μου τα χαμπάρια παρά μόνο πως ακόμα η κολλητή μου (δικηγόρος ούσα)μου "τη λέει" πόσο χαζή είμαι(σ'ελεύθερη απόδοση!)
και τι περιουσία τώρα θα είχαμε,αν είχαμε στραφεί και εναντίον ινστιτούτου αδυνατίσματος και προπαντός των πρώτων μου γιατρών δακτυλίου....
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία