Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 33 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 492
    Senior Member

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ!

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ! ΕΙΜΑΙ 26 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 87 ΚΙΛΑ ΜΕ ΥΨΟΣ 1,63

ΤΑ 90 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!! ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 75 ΚΙΛΑ! ΑΠΟ ΤΑ 18 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 21 ΗΜΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ 59-65 ΚΙΛΑ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑ 23 ΗΜΟΥΝ 75 ΚΙΛΑ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 7 ΚΙΛΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΑΡΧΙΣΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΗΜΟΥΝ 57 ΚΙΛΑ, ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΦΙΧΤΟ ΣΩΜΑ-ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!! ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ(ΡΕΚΟΡ) ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΩ ΞΥΠΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ 70 ΚΙΛΑ. Ε ΜΕΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΦ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ!!!!) ΚΑΙ ΤΩΡΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 90!!!!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΟΚΑΡΕ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ 80 ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕ ΣΟΚΑΡΟΥΝ :P) !
    ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 3 ΚΙΛΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ 35 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 80...ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Υ.Γ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ :P

Senior Member
    Kαλη αρχή! Δύσκολο πράγμα να μπλέξεις με επαγγελματία της μαγειρικής, είναι λογικό να θέλει να σου δείξει ότι σ' αγαπάει μαγειρεύοντάς σου, έτσι δεν κάνουμε κι εμείς οι γυναίκες άλλωστε? Καλή επιτυχία και στους δυο σας!

Senior Member
    σ'ευχαριστω πολυ ginger!!!!!!!! μακαρι !!!!!

Senior Member
    Να σου πω βρε γλυκειά μου...μια και είναι σεφ ο καλός σου, γιατί να μην εξειδικευτεί να φιάχνει διαιτητικά πιάτα με λίγες θερμίδες??? Ξέρεις τι πελατεία θα αποκτήσει? Ξέρεις πόσους και πόσες φαν θα έχει??? Γιατί το να φτιάξεις ένα φαγητό νόστιμο, εντάξει, συνηθισμένο είναι . Το να φιάξεις όμως ένα γκουρμέ πιάτο, να το βλέπεις και να το λιγουρεύεσαι και επιπλέον να είναι με φρέσκα υλικά, χωρίς πολλά λίπη και έλαια , ελαφρύ, ευκολοχώνευτο και με όσο γίνεται λιγότερες θερμίδες... αυτό είναι κατόρθωμα! Γιατί δηλαδή ο Στέλιος Παρλιάρος με τα "άγλυκα" γλυκά του, καλύτερος είναι? Απλώς είναι έξυπνος ο άνθρωπος, είδε πως επιταγή των εποχών είναι η ελαφριά ζαχαροπλαστική, το δοκίμασε, έπιασε και...πιάστηκε! Κι εσύ μαζί, ως παθούσα, να του δίνεις ιδέες. Κι εμείς μαζί, όσες ιδέες θέλει! Τι λές???

Senior Member
    καλως ηρθες ροζ πεταλουδιτσα!
    ελα και συ στην παρεα μας να προσπαθησουμε ολες μαζι να αδυνατισουμε!!!!!
    οσο για τον φιλο σου συμφωνω οτι πρεπει να σου μαγειρευει νοστιμες και
    υγιεινες συνταγες που στην συνεχεια θα τις λες και σε μας!!!
    φιλακια καλη προσπαθεια!!!!!!!!

Senior Member
    Καλως ηρθες πεταλουδα ομορφη! Αν το αγορι σου εχει καμια συνταγουλα light δωστην και σε εμας εδω να την κανουμε. Αυτος σιγουρα κατι θα ξερει και απο ελαφρια κουζινα, ας μας δωσετε ιδεες λοιπον.
    Σου ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου και να εισαι σιγουρη πως αν το βαλεις σαν στοχο θα το πετυχεις!

Senior Member
    "Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ!"

Φαίνεται να το έχεις σκεφτεί πολύ καλά πριν πάρεις μια τόσο σημαντική απόφαση για τη ζωή σου!Ακούγεσαι αρκετά συνειδητοποιημένη...
    Ελπίζω να ξέρεις πού μπλέκεις και να μην το μετανιώσεις που πλέον είσαι και επισήμως ένα νέο μέλος κι εσύ!Ε,ναι λοιπόν!Καλώς ήρθες!

Έτσι που μας τα λες τα πράγματα...αν σε ενάμισυ χρόνο πήρες 20 κιλά από τη μαγειρική του καλού σου,το να σας ευχηθούμε
    πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί,είναι σαν να σε καταδικάζουμε σε παχυσαρκία για ρεκόρ guinness,που μόνο ευχή δεν είναι...
    Κι επειδή είμαστε ερωτικό foroum κι όχι αντροχωρίστικο,τότε να εστιάσουμε στο αδυνάτισμα σου εμείς και ο καλός σου,
    άμα φοβάται πως θα ξεχάσει την τέχνη του άμα δε σου τα μαγειρεύει όπως τα ξέρει,να φροντίσει να καις πολλές καθημερινές θερμίδες!
    Αν και η ιδέα του Κατερινακίου για light γκουρμεμαγειρέματα είναι πολύ σούπερ!(ελπίζω να μην αδικήσετε στα ποσοστά!)
    Καλό σου ξεκίνημα λοιπόν στο νέο σου εγχείρημα και ό,τι χάνουμε κέρδος είναι κι ας μην είναι τα 35 με το καλημέρα σας!
    Και μην την κάνεις για πολύ την υπερβολικοδίαιτα που κάνεις,ε; Μόλις τελειώσουν οι 10 αυτές μέρες που άρχισες ήδη,
    πάμε σε κάτι άλλο πιο ισορροπημένο για να χάσουμε 35 κιλά λίπους και μόνιμα! Να προσέχεις! Φιλάκια πολλά!

Senior Member
    καλως ορισες. . . καλη επιτυχια και στους 2 σας.. πεισμα και αποφαση θελει, εσυ εχεις ζωντανο παραδειγμα τον αδερφο σου το καλυτερο κινητρο

Senior Member
    Καλωσηρθες πεταλουδιτσα,να σε ταισω ζαχαρη,να σε ταισω μελι?
    Για τη δικη μας ζαχαρη,παντοτε να σε μελει,ειναι γλυκια σαν μελι
    η παρουσια αυτη.Αχ,παιδικο τραγουδακι,παραφρασμενο,πα ει,το ξεσκισα,χαχα!Καλη συνεχεια,εμπρος για ωραιους αγωνες και αποτελεσματα θεαματικα και για σενα εδω!

Senior Member
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤE! ΝΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΔΙΑΙΤΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΙΣΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ...ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΛΑΙΤ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΜΕΡΑ...Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΠΡΗΖΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ ΣΥΧΝΑ...ΑΛΛΑ...ΡΙΧΝΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 57 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ ΕΝΑ ΘΕΟΣΤΕΝΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΤΖΙΝ ΦΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΘΑΡΡΟΣ!!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ʼμα είναι να βοηθήσω κι εγώ για λίγη έμπνευση θάρρους παραπάνω! Στοχοπροσήλωση,που λέει κι η kat201161...
    Αν και πιστεύω πως εσύ θα είσαι πολύ ωραιότερη και πολύ πιό σέξυ στη δική σου φωτογραφία...

Senior Member
    XAXAXA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑΝΤΙΝ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΧΟΠΡΟΣΗΛΩΣΗ!!! ΧΙΧΙΧ!!!
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΟΥΣΤΑΚΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΟΟΟΟ :P

Senior Member
    Μα δε λέω τίποτα στην τύχη... Ούτε σκορπίζω ευχές και λόγια του αέρα! Έχω το κληρονομικό χάρισμα αφού!
    Σε βλέπω στη φωτό,που βλέπεις,αλλά σε βλέπω και στη φωτό που εσύ τώρα δε βλέπεις,αλλά σύντομα θα βγάλεις!

Senior Member
    ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ!!!!!!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤ ΑΥΞΑΝΩ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..Ν� � ΑΠΑΣΧΟΛΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΧΥΝΩ :P

Senior Member
    Κοίτα τι γίνεται τώρα...Είναι αργά,πολύ αργά το βράδυ και μάλιστα βράδυ Παρασκευής!
    Κι εσύ λες σε μια (όχι και τόσο νέα) γυναίκα-μόνη-ψάχνει,κάτοικο δε του κλουβιού με τις τρελές,
    αν καταλαβαίνει την ανάγκη σου ν'απασχολήσεις με κάτι το στόμα σου...ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ!
    Μια που δεν πάμε ούτε για ψάρεμα,δεν πάμέ για ύπνο λέω εγώ,να βγάλουμε κι αυτή τη δύσκολη νύχτα απ'τη μέση;

Page 1 of 33 12311 ... LastLast