Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 33 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 492
    Senior Member
    Kοριτσια μπραβο σε ολες για τις απωλειες σας!!Εγω κανω lipotox και την Κυριακη κλεινω εβδομαδα ΓΙΑ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ αλλα μολις τ ελειωσω με τα λιποτξ ευχαριστως θα δοκιμασω την διαιτα της pink!!!!pink μπορεις να μου διευκρινυσεις καποια πραγματακια?1.υπαρχουν ενναλακτικες στα φρουτα?2.εγω εχω διαδρομο σπιτι (γιατι με2 παιδια κ χωρις βοηθεια δεν μπορω να παω γυμναστηριο)αν κανω40λ την ημερα και καμια 100 κοιλιακους που δεν χρειαζεται ιδιαιτερο εξοπλισμο ειναι οκ?3.καφε με γλυκαντικα κ λιπτον λινεα που μου αρεσει πολυ επιτρεπεται?

Senior Member
    celeste bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!! exases polla kila!!!!!!! sygharitiria!! 66 kila einai mia xara !! synexise etsi kai tha erthei kai to 60 se ligo kai tha xairese akoma perissotero!!!!

Senior Member
    Originally posted by joanna1974
    Kοριτσια μπραβο σε ολες για τις απωλειες σας!!Εγω κανω lipotox και την Κυριακη κλεινω εβδομαδα ΓΙΑ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ αλλα μολις τ ελειωσω με τα λιποτξ ευχαριστως θα δοκιμασω την διαιτα της pink!!!!pink μπορεις να μου διευκρινυσεις καποια πραγματακια?1.υπαρχουν ενναλακτικες στα φρουτα?2.εγω εχω διαδρομο σπιτι (γιατι με2 παιδια κ χωρις βοηθεια δεν μπορω να παω γυμναστηριο)αν κανω40λ την ημερα και καμια 100 κοιλιακους που δεν χρειαζεται ιδιαιτερο εξοπλισμο ειναι οκ?3.καφε με γλυκαντικα κ λιπτον λινεα που μου αρεσει πολυ επιτρεπεται?

geia sou joanna!! ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ :
    1. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Η ΦΡΑΟΥΛΕΣ Η ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 150 ΓΡ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ.
    2. 40 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ? ΣΕ ΤΗ ΚΛΙΜΑΚΑ? ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ 5,5-6 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙΣ!! ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΣΗ (INCLINE) ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ. ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ 1 ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΝΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    3. ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ ΟΧΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. ΚΑΦΕ ΣΚΕΤΟ ΜΟΝΟ. ΤΟ ΛΙΠΤΟΝ ΛΙΝΕΑ ΕΧΕΙ ΖΑΧΑΡΗ/ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!

ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ!! ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ Η DVD ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ!!! ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!! ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΤΕ! ΑΝ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Senior Member
    pink σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!εισαι πολυ γλυκια!!!!οσο για τον διαδρομο απο προσωπικη πειρα περυσι τοπασχα ειχα φτασει 76.8 (1,67 υψος)και τον αγορασα και μεχρι τον ιουλιο ειχα κατεβει στα64 χωρις ιδιαιτερες στερησεις στην διατροφη μου!!!μετα επαναπαυτηκα σαββουρισα το χειμωνα οτι σοκολατα υπηρχε σταματησα τον διαδρομο +τον κακο μου μεταβολισμο(εχω κανει μετρηση πριν οπο 3 χρονια κ ηταν στθς 1200 θερμιδες!!!!) και να μαι παλι!!!βεβαια 58_59 κιλα δεν ημουν ποτε στην ζωη μου αλλα φετος που βρηκα εσας λεω να το προσπαθησω!!μου δινετε ολες κουραγιο δυναμη θεληση..........δεν βλεπω την ωρα να κανω login για να σας διαβαζω κ να συμμετεχω!!! το βιντεακι που εβαλα χτες το ειδατε??ηταν φοβερο!!!

Senior Member
    περυσι εκανα στο 6.5 με κλιση 4 6χλμ την ημερα κ προς το τελος αναμεσα εκανα και 4-5 γυροθς στο 8.5-9!!αυτα για τον θαυματουργο διαδρομο!!!

Senior Member
    μπραβο joanna!! αφου σου κανει τοσο καλη δουλεια ο διαδρομος και εχεις ηδη την συνταγη επανελαβε τη και θα φτασεις πιο κατω απο 59!!!!!!!!

καλε τι ακουω για τους διαδρομους? εγω μετα βιας φτανω στο 6 για καμια 15 λεπτα μετα απο κανα δυο βδομαδες καθημερινου διαδρομου.
    εχθες εκανα στο 5 10 λεπτα, διαλειμμα διοτι ειμαι και μαμα και κατι ηθελε η κορη μου επειγοντως και μετα ακομη 10 λεπτα. μετα σταματησα γιατι με πονεσε η πατουσα πολυ.
    το παθαινετε αυτο? και τι κανετε? παει να βγαλει φουσκαλες οταν περπαταω πολυ ή οταν περπαταω γρηγορα. εμενα εχει κλιση χειροκινητα και δεν μπαινω καν στη διαδικασια να δοκιμασω. επισης με πονουν τα καλαμια μου σημερα. απο τον διαδρομο δεν ειναι?
    κοριτσια, επειδη ξερω οτι ο διαδρομος μου δεν μετρα με χιλιομετρα αλλα δεν ξερω με τι, θελω να μου κανετε μια χαρη. στον δικο σας διαδρομο και χωρις κλιση, με ταχυτητα 5, σε ποση ωρα κανετε ενα χιλιομετρο και ποσες θερμιδες καιτε? θα δοκιμασω κι εγω σημερα και να δω επιτελους τι κανει και τι μετραει ο διαδρομος μου

επισης να αναφερω οτι σημερα ειμαι 700 γραμμαρια μειον και οτι φορεσα ενα σχεδον κολλητο μπλουζακι και ολοι μου ειπαν πως εγινα ετσι. το μονο προβλημα που ειχα ηταν η κοιλια που πεταει ή καλυτερα κρεμεται. θα το παλεψουμε κι αυτο.

joanna μου φαινεται οτι ο διαδρομος για εσενα ειναι θαυματουργος. τι ζοριζεσαι? κανε οτι μπορεις απο τη διατροφη της pink και τον διαδρομο σου και θα εισαι τελεια στις διακοπες σου.
    οσο για τα φρουτα, εγω εφαγα και κερασια. περιπου 20 ειναι 150γρ αλλά φυσικα διαλεγα παντα αυτα που αφηνουν ολοι: τα αγουρα!!!!

Senior Member
    εγω που θεωρώ γενικά οτι είμαι σε μέτρια φυσική κατασταση μπορω να κανω σε 50 λεπτα 5χλμ. με βοηθαει πολυ εκει γυρω στα 25 λεπτα να κανω διαλειμα ενα λεπτο , πινω νερακι τεντωνομαι λιγακι και συνεχιζω

Senior Member
    Θέλει να φοράς καλά αθλητικά παπούτσια για ν'απορροφούνται οι κραδασμοί και να μην πονάς.

Εγώ εχθές έλιωσα πολύ για πρώτη φορά.Έκανα 13.5 χιλιόμετρα μέσα σε 1..5 ώρα.Έδειξε -1000 θερμίδες.Ντόινγκ.

Καλά δεν το ξανακάνω.Έτυχε και χάζεψα με κάτι και με πήρε ο δρόμος,που λένε.

Senior Member
    παιδια γεια και χαρα σε ολους!!!!η αληθεια ειναι οτι τα παω καλα απο αντοχη φανταστητε οτι την 1η φορα που ανεβηκα μου ειχαν πει ολοι να κανω στο4-4.5 κι εμενα μου φαινοταν αστειο!!και το εβαλα στο5.5!εγω στα 50 λεπτα εβγαζα 15 γυρους δηλ 6χλμ.Ο Κλεανθης εχει δικιο εγω φοραγα adidas τρεξιματος με χοντρη καλτσουλα!!barb με την ταχυτητα στο 5 1χλμ δηλ 2,5 γυρους σταδιου θες περιπου 8λεπτα και καις περιπου90 θερμιδες.ΑΝ βαλεις κλιση οι θερμιδες αυξανονται!

Senior Member
    πεταλουδιτσα μηπως ειδες το u2u που σου εστειλα???

Senior Member
    joanna molis to eida! sto stelnw se amesws

Senior Member
    ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!!!!Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!

Senior Member
    XAXA! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Senior Member
    πως παει κοριτσια ? συνεχιζουμε δυναμικα, εγω αδιαθετησα και εχω φοβερες λιγουρες και διαβασμα για την εξεταστικη αλλα κρατιεμαι, περιμενω την κυριακη που θα παω εκδρομη να φαω σε κανενα ταβερνακι διπλα στο κυμα , τωρα ομως πεινα τρελη η μαλλον οχι πεινα λιγουρες

Page 12 of 33 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast