Results 196 to 210 of 492
-
09-06-2009, 12:16 #196
καλημερα ομαδαρα. απο οτι φαινεται δεν πηγαμε και πολυ καλα αυτην την εβδομαδα. τα ιδια κι εγω. σημερα παλι 87 ειμαι και δεν λειει να πεσει. παρα τον διαδρομο και τις θερμιδες που εκαψα, παλι στα 87. δεν πειραζει τι να κανουμε? ελπιζω να μην λυγιζετε. πεταλουδιτσα, τζοαννα, αντεχουμε ετσι? πεταλουδιτσα μπορει να φταιει που τωρτα παιρνουμε παραπανω θερμιδες. εγω στην πολυσαλατα μου ριχνω και δυο μεγαλες κουταλιες γιαουρτι στραγγιστο. αλλαξα και το φρουτο. ροδακινα και πεπονι τωρα. τελικα τα σαββατοκυριακα μου τη δινουν πολυ. τηγανισα κατι κεφτεδακια και δεν κρατηθηκα.....3 νομιζω καταβροχθησα σε χρονο dt και χωρις να με δει κανεις....
τελικα και το ποτο το θελουμε. τα ιδια κι εγω ναταλια. ολο σοδες επινα το τριημερο. και να βλεπεις τους υπολοιπους να τρωνε παγωτα και εσυ εκει, στην σοδα. κρατηθηκα ομως. μονο στα κεφτεδακια δεν κρατηθηκα.
πεταλουδιτσα, ξερεις τι σκεφτομουν? να βαλουμε κανενα αυγο βραστο στη σαλατα μας
αντι για κοτοπουλο που αρχισα να το βαριεμαι. θα το δοκιμασω κι ετσι μερικες ημερες.
παντως ο γυμναστης κατι θα βλεπει για να σου λεει κομπλιμεντα. δεν κοιταμε μονο τα κιλα. Μπορει να μαζευεις μονο για καποιο διαστημα
- 09-06-2009, 12:40 #197
Originally posted by joanna1974
Ο Κλεανθης εχει δικιο εγω φοραγα adidas τρεξιματος με χοντρη καλτσουλα!!barb με την ταχυτητα στο 5 1χλμ δηλ 2,5 γυρους σταδιου θες περιπου 8λεπτα και καις περιπου90 θερμιδες.ΑΝ βαλεις κλιση οι θερμιδες αυξανονται!
τωρα η ταχυτητα την πρωτη φορα ηταν 5 και εκαψα για αποσταση 1(χιλιομετρο φανταζομαι) 90 θερμιδες. μονο που σε χρονο μου βγαινει 5 λεπτα.
με ταχυτητα 6, το 1 χιλιομετρο βγαινει σε 4,5 λεπτα και καιω παλι 90 θερμιδες.
το συμπερασμα σας ειδικοι μου?
επισης να πω οτι δεν τρεχω αλλα περπαταω με ταχυ βημα. αν θυμαμαι καλα, το τρεξιμο αρχιζει γυρω στην ταχυτητα 7
09-06-2009, 15:02 #198
Δεν είμαι νέο μέλος βρε παιδιά, αλλά όλο πάω κι έρχομαι σ'αυτό το φόρουμ. Μη με μαλώσετεεεεεεεε. Καλώς σας ξαναβρήκα
09-06-2009, 15:22 #199tweetaki15Guestσιγα βρε adespoto γιατι να σε μαλωσουμε;ξανακαλωσηρθες,,, ,,,,............φιλακια
09-06-2009, 20:27 #200
barb εχεις δικιο το 1χλμ ειναι περιπου στο 5λεπτο.για τις θερμιδες αργοτερα μολις κοιμηθουν τα μωρα μου και ανεβω στον διαδρομο θα κανω ενα χλμ χωρις κλιση με την ταχυτητα στο 5 και θα σου γραψω με ακριβεια τι δειχνει οδικος μου που ειναι ηλεκτρονικος.τα υπολοιπα κοριτσια που ειναι? αγαπημενη πεταλουδιτσα τοσο απογοητευτηκες?ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
09-06-2009, 20:31 #201
ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΙΠΟΣ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΧ 2ΧΛΜ ΣΤΟ5-5.5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ 1ΧΛΜ ΣΤΟ7 Κ.Ο.Κ
09-06-2009, 23:43 #202
εχετε κατα νου οτι καις ιδιες θερμιδες ειτε περπατησεις το χιλιομετρο ειτε το τρεξεις. ενα χιλιομετρο θελει στανταρ θερμιδες για να διανυθει
απλα οταν τρεχεις πχ 5 λεπτα καις πιο πολλα απο οτι εαν περπαταγες για 5 λεπτα
10-06-2009, 08:35 #203
thanks βρε κοριτσια. Joanna να ανεβοκατεβαινω στην ταχυτητα εννοεις ε? εσυ σε τι ταχυτητα αρχιζεις το τρεξιμο?
εχθες ανεβηκα παλι και εκαψα 600 θερμιδες. νομιζω οτι ειναι καλα. απο ταχυτητα αρχικα εκανα στο 6 για 15 λεπτα, μετα στο 5 για 10 λεπτα, μετα στο 4, μετα στο 3. νομιζω ηταν συνολο 40 λεπτα. Λετε ειναι καλα? μηπως θελει αλλη διαδρομη δηλ να ανεβαινω σιγα-σιγα σε ταχυτητα, να κατεβαινω κλπ?
επισης εχω να αναφερω οτι σημνερα ημουν 86,5 κιλα. αν θυμαμαι καλα, αυτο ειναι ενα ακομη ρεκορ μου και νιωθω πολυ καλα. εχω σκοπο μεχρι το σαββατο 20 ιουνιου να ειμαι 83,8. αχ, μακαρι να το πετυχω. μετα, μια εβδομαδα διακοπες και ελπιζω στην συντηρηση και μετα απο την αρχη νεα προσπαθεια. Μπορει να γραφω πολλες φορες τα ιδια και να σας κουραζω αλλά για εμενα ειναι μεγαλη βοηθεια να σκεφτομαι συνεχεια τον στοχο μου
πεταλουδιτσα μας που χαθηκες?
10-06-2009, 08:40 #204
Θα ξεκινάς κάνοντας πολύ χαλαρό περπάτημα - ζέσταμα.Μετά θ'αυξάνεις σταδιακά, μέχρι να φτάσεις σ'ένα καλό ποσοστό του μεγίστου των δυνατοτήτων σου και μετά θα ρίχνεις την προσπάθεια σου ( όχι όπως στο ζέσταμα σου ).Επαναλαμβάνεις τον κύκλο όσες φορές θες.
10-06-2009, 08:59 #205
ευχαριστω κλεανθη. απο οτι καταλαβαινω εσυ εχεις κανει διατριβη επι του θεματος. επαθα την πλακα μου στο προηγουμενο σου μυνημα που λες οτι εκανες 13,5 χιλιομετρα. φοβερος. μπραβο σου. αντε και στα δικα μας. να σε ρωτησω, μετα απο τοσο διαδρομο, εκτος απο ντουζ, μπορεις να κανεις τιποτε αλλο? γιατι εγω ισα που συρθηκα να κλεισω φωτα κλπ και επεσα για υπνο. ηταν και αργα βεβαια αλλά δεν ειχα δυναμη για τιποτε ενω υπολογιζα να κανω διαφορα.
10-06-2009, 10:35 #206
barb μου καλημερα,
αυτο με το συρσιμο ως τα φωτα με εκανε και γελασα,
μετα απο μια βδομαδα, δεν θα περπατας, θα πετας.........
ειναι ο πρωτος καιρος μετα θα εχεις πιο πολυ αντοχη,
και μπανιο θα κανεις και τις κρεμουλες σου θα βαζεις....
καλη συνεχεια,χαρηκα πολυ για το 86,5.
10-06-2009, 11:23 #207
ναι basia. συνηθως το κανει ο συζυγος ο οποιος εχθες δουλευε νυχτα και ειχε ηδη φυγει οποτε επρεπε να κλεισω φωτα, να κλειδωσω, να ελεγξω πορτες κλπ. μαρτυριο για την κατασταση μου. εσυ ολα καλα? τι κανει η Βασιλικουλα σου?'οσο για τις κρεμες, το σκεφτομαι ηδη. περιμενω ομως να χασω κι αλλα ή μηπως να αρχισω απο τωρα? τι μου προτεινεις?
10-06-2009, 13:08 #208
η βασιλικουλα εβαλε σημερα και τα εξωπλατα της(ηταν μια κουκλα, οχι οτι ειναι παιδι μου!!!!!!!!!!!!!)και πηγε στην γιαγια της.
κρεμες να αρχισεις απο τωρα οπωσδηποτε. αν ειναι να περιμενεις να λαπαδιασεις και μετα τι καταλαβαμε.
το δερμα πρεπει να ειναι ελαστικο για να μην γινεται λαπας, και να σφιγγει μαζι με τον μυ. γιαυτο μετα τον διαδρομο ντουζ και κρεμα. θα δεις διαφορα απο την πρωτη κιολας εβδομαδα, κυριως στην αρχη στην ποιοτητα του δερματος σου, θα γινει παρα πολυ μαλακο και απαλο
βελουδο παιδι μου. θα αρεσει και στον αντρα σου θα δεις.
εγω βαζω πρωι, βραδυ.
10-06-2009, 16:26 #209
γεια σας!! μπραβο barb που ξεκινησες το διαδρομο!!χαρηκα πολυ και για τη μειωση σου συνεχισε ετσι!!!! συντομα θα δεις μεγαλη διαφορα!!! συμφωνω με τις κρεμες ξεκινα απο τωρα γιατι κι εγω ετσι τη πατησα, δεν εβαζα στην αρχη και εκανα 2 ωραιοτατες κοκκινες ραγαδες που καθονται στα ποδια μου και με χαιρετανε καθημερινα!! τωρα βαζω τρεις κρεμες...!!! μια για συσφιξη μια για κυταρριτιδα και μια για ραγαδες!! εχω βαρεθει να τριβομαι!!! εγω ειμαι ακομα 78 -ακλονητη- αλλα το σαββατοκυριακο παω στα πατρια εδαφη- πατρα- και εχω ηδη κανονισει τα μπανια μου!!! ανυπομονω!! γιαννισκαρι σου ρχομαι!!
11-06-2009, 15:47 #210
καλα να περασεις πεταλουδα μας. κανε και καμια βουτια για εμας που δεν προβλεπω θαλασσα γιατι εχω κατι υποχρεωσεις (γαμους).
πειτε μου τι κρεμες να παρω. απο ραγαδες και κυταριτιδα διαθετω και μπολικα μπορω να πω. μαλλον να αρχισω επειγοντως κι εγω να τριβομαι γιατι δεν με βλεπω καλα.
βασια, φιλακια στην πριγκιπισσα σου
εχθες εκανα διαδρομο 20 λεπτα αυξομειωνοντας και θα αντεχα αρκετα παραπανω αλλά ειχα τοσα αλλα να κανω που δεν συνεχισα να μην γινω λιωμα σαν την προηγουμενη. αυτη η αυξομειωση καλη ειναι. δεν το ειχα σκεφτει. κουραζεσαι, ξεκουραζεσαι και συνεχιζεις. ευχαριστω για την συμβουλη παιδια. αποψε πιστευω να εχω χρονο να χτυπησω τα 40 λεπτα. απο τρεξιμο εσεις αντεχετε? ποσο? εγω δεν το αντεχω με τιποτε προς το παρων
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή