Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ! - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 33 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 492
    Senior Member
    αν το δω το 85 σκετο, θα το αλλαξω ροζοπεταλουδα. συγχαρητηρια και σε εσενα. εχεις φοβερη επιμονη και αντοχη. αλλά η συμβουλη μου ειναι να κανεις και λιγο συντηρηση και να συνεχισεις παλι μετα. η συντηρηση σου να ειναι παραλλαγη της διαιτας-οχι τιποτε σημαντικες αλλαγες. βαλε γαλακτοκομικα και λιγους υδατανθρακες ακομη πχ στη σαλατα ριξε σπορους/ξηρους καρπους αψητους και αναλατους, βραστη πατατα κλπ. αν συνεχιζεις με την ιδια ακριβως διατροφη επειδη ειναι πολυ υποθερμιδικη θα κολλησεις. κανε κανενα μηνα την παραλλαγη και μετα ξανα την αρχικη. γνωμη μου, ε?

Senior Member
    exeis dikio barb!!! perimenw na ftasw ta 70 gia na kanw th prwti syntirisi!! poly kales oi idees sou gia tis parallages! filia polla!

Senior Member
    Γεια σας και εγω νεο μελος..32 ετων 88 κιλα και αρχισα διαιτα και ρεντουκτιλ εδω και τρεις μερες ελπιζω να τα καταφερω να φτασω τα 70.
    Νιωθω καλα να μπαινω σε αυτο το σαιτ που εχουμε τον ιδιο σκοπο και ο ενας δεινει δυναμη στον αλλον αλλα και που ανταλλασουμε εμπειριες και αποψεις,θελω και εγω να συμμετασχω με την σειρα μου.
    Φιλια και καλη δυναμη σε ολλους!!

Senior Member
    κοριτσια και αγορια νεοι και παλιοτεροι αγωνιστικοι χαιρετισμοι!εχω πολυ πολυ,καιρο να γραψω πολυ δουλεια προβλημα με το pc στο σπιτι ολα μαζεμενα!!!!!!!!διαβαζω στα κλεφτα τα νεα σας για να ενημερωνομαι και χαιρομαι που τα πατε πολυ καλα!!! οσο για την αδυναμια μου την ροζοπεταλουδα ενα εχω να πω RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!εγω εχω κατεβει στα 66.5 και ειμαι ολο και πιο κοντα στο στοχο μου αλλα ερχονται διακοπες και θα υπαρξει χαλαρωση σιγουρα!!οποτε δεν κανω ονειρα για το 59 πριν απο το σεπτεμβρη οκτωβρη!καλλιο αργα παρα ποτε!!πολλα φιλια καλη συνεχεια σε ολους !!

Senior Member
    kalws irthes dreamer!!! elpizw oloi mazi na ftasoume sto stoxo mas!!!!

s'eyxaristw joanna!!!! exw kairo na se dw!!! elpizw twra na mas mpaineis pio syxna!!! alla 6,5 kilakia kai eftases sto stoxo sou ta pas teleia!!!!!! kai min anisixeis gia tis diakopes!
    filakia polla!!!

Senior Member
    την καλημερα μου στις εδω φιλεναδες στα γρηγορα γιατι πνιγομαι στην δουλεια. ελειψα και κανενα δυωρο σε γιατρο, οποτε δεν εχω ωρα. το σβ σαβουριασα, απο σημερα ομως, κανονικα.

Senior Member
    κοντευω να τρελαθω απο την χαρα μου!!!65.3 σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!που εισαι ροζοπεταλουδα μας να ακουσεις τα νεα μου??

Senior Member
    περριτο να σας πω οτι σημερα μπηκα σε ενα τζιν που εχω απο το zara νουμερο 28(και καθολου ελαστικο γιατι εχει κι αυτο την σημασια του!!)το οποιο μου ανεβαινε εως τα γονατα!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

tweetaki15
    Guest
    joannaki μπραβο σου βρε χαιρομαι πολυ ειδες που τα καταφερες μπραβοοοοοοοοοοοοοοο .........συνεχισε δυναμικα

Senior Member
    joanna ise thea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο και παλι μπραβο!!!!!!!!!!!! αντε σου ευχομαι τωρα το τζιν να σου πεφτει!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by joanna1974
    περριτο να σας πω οτι σημερα μπηκα σε ενα τζιν που εχω απο το zara νουμερο 28(και καθολου ελαστικο γιατι εχει κι αυτο την σημασια του!!)το οποιο μου ανεβαινε εως τα γονατα!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
    μπράβο ρε joanna και εγώ σε ένα αναθεματισμένο τζιν μου θέλω να μπω που γράφει στο πωπώ brazil

Senior Member
    ALIKAKI,MARILI,PINK σας ευχαριστω!!!!!!πρεπει να αλλαξω στο προφιλ μου το αισιοδοξη και να βαλω στα υψη αλλα συγκρατουμαι γιατι οταν εισαι πολυ ψηλα μονο κατω μπορεισ να πεσεις οποτε ας κανουμε και λιγο κρατη!!!!!παντως τα ωραια σας λογια μου δινουν πολυ κουραγιο!ειστε ολες πολυ πολυ γλυκες!!!!!!!!σας φιλω!!

tweetaki15
    Guest
    eμ joannaki ετσι κουραγιο θες κ αισιοδοξια κ θα τα καταφερεις σε εμπιστευομαι βρε κ εισαι πολυ κοντα στο στοχο σου πλησιαζεισ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι

Senior Member
    που εισαστε ολες χαμενες?? ε?? απαιτω ανασυγκροτηση :P

Senior Member
    πεταλουδιτσα παρουσα!!με 1κιλο παραπανω(σνιφ)αλλα δεν αλλαζω τικερακι!πως ηρθε το κιλο?απο οξεια ιγμοριτιδα παιρνω τις τελευταιες 7 μερες φουλ αντιβιωση(2 μαζι παρακαλω)2500mg ,αντισταμινικα ,γαστροπροστατευτικο ,σπρει κορτιζονης ,και σε 7 μερες που θα τελειωσει η αντιβιωση θα συνεχισω για 2 μηνες τα αντισταμινικα και το σπρει και θα ξεκινησω ενα ενισχυτικο ανοσοποιητικου!!!αυτα!νιωθω σαν αποθηκη φαρμακων!το καλο ειναι οτι η γιατροσ με εβαλε να κανω πολλες εξετασεις γιατι ειχα παρει ηδη αλλες 4 αντιβιωσεις πριν απο 1,5 μηνα και βγηκαν καλες!!το κακο οτι με ριχνουν τοοοοοοσο πολυ που σερνομαι και δεν εχω κουραγιο να κανω διαδρομο!!!!εσυ πεταλουδιτσα μας πως πας?γιατι δεν βγαινει το τικερ σου?το εστειλες διακοπες??

Page 22 of 33 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast