Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ! - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 33 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast
Results 331 to 345 of 492
    Senior Member
    κορτσια επιτελους φευγω για διακοπες!!!!!!!επιστρεφω τελος του μηνα ευχομαι σε ολες να περνατε καλα να ξεκουραστητε να μαυρισετε και παρεπιπτοντως αν μπορειτε να αδυνατισετε!!!!!!!!! μαυρισμα +αδυνατισμα=πληρης ανανεωση!!!!σας φιλω καλο καλοκαιρι!!!!!!!!!! πεταλουδιτσα ιδιαιτερους χαιρετισμους σε εσενα που σαν αρχηγος αυτου του τοπικ δικαιωματικα τους αξιζεις!!!!

Senior Member
    joanna μου καλες διακοπες!!!!!!!!!!! καλα να περασεις και καλο μαυρισμα+αδυνατισμα( που το εχεις καταφερει ηδη εξαλλου!!)

κανε και εξτρα βουτιες για μας!!!
    καλο καλοκαιρι και σε σενα
    φιλια πολλα!!!!!!!!!!!

Member
    Καλημέρα! καλέ που πήγατε όλες? ακόμη διακοπές? πώς πάτε με την μάχη των κιλών?
    εγώ σας διάβασα τις τελευταίες ημέρες και ξεκίνησα τη δίαιτα της πεταλουδίτσας και ξετρελάθηκα. 4 μέρες ήδη 3 κιλά χαμένα (με καθημερινό διάδρομο βέβαια). Καταπληκτική! 4 κιλάκια ακόμη και τέλεια.
    Πεταλουδίτσα, πού είσαι να σου στείλω κέρασμα από Πάτρα!...
    Παρεπιπτόντως ο περιβόητος γυμναστής μήπως έδωσε και καμιά συντήρηση?
    Έλα για ξαναμαζευτείται, εγώ σε εσάς βασίζομαι....

Senior Member
    Καλημέρα και καλώς μας ήρθες,Kate2!
    Και το μπαρμπούνι μας τρελάθηκε και βοηθήθηκε πολύ από τη δίαιτα αυτή...
    Χαίρομαι που σ'ακούω δυναμική κι αποφασισμένη!Για σπρώξ'τες λίγο κι εσύ!
    Αυτό το καλοκαίρι μας αποσυντόνισε τελείως!Έλα,στις τάξεις μας πίσω,γρήγορα!

Senior Member
    geia se olous!! kalws sas xanavriskw!!! bravo kate xairomai pou se voithise i diatrofoula!!! oso gia to kerasma epifylassomai :P

o gymnastis syntirisi den edwse alla exw vrei sto forum afto to site http://kosmos.pblogs.gr/2008/11/meta...-kila-mas.html

για να ξαναμαζευομαστε ολοι σιγα σιγα!!!!!! οπως θα ειδατε και στο τικερακι μου εχασα 1 κιλο ακομα κι ας το ξεφτλισα στις διακοπες και εχω αναγκαστικα σταματησει το γυμναστηριο εδω κ 1 μηνα...αλλα τι να κανουμε η ζωη συνεχιζεται οπως και ο "αγωνας" !!
    φιλια σε ολους!

Junior Member
    Κορίτσια γεια σας & από μένα!
    Είμαι καινούρια στο forum!
    Είμαι 1.61 ύψος & νομίζω 65 κιλά(από ζυγαριά κουζίνας).
    Δεν ξέρω αν τα κιλά μου σας φαίνονται πολλά,όμως στο σώμα μου & με το ύψος μου δυστηχώς φαίνονται!!
    Από αύριο θα αρχίσω & εγώ τη δίαιτα της γλυκειάς butterfly...
    Και ελπίζω να έχει τα ίδια αποτελέσματα & σε μένα!
    (στις επόμενες ημέρες θα αποκτήσω & διάδρομο)

Senior Member
    καλη επιτυχια chichie!! τα κιλα σου ειναι μια χαρα !ποσα περιπου θες να χασεις?

Senior Member
    καλημέρα και από εμένα,
    λοιπόν εγω έχω πολλα νέα, καταρχίν γύρισα από τις διακοπές και πήγα σε καινουρια δουλεία.
    Τώρα έχω λιγότερο αγχος και νομίζω πως σε μεγάλο βαθμό κατάφερα να βάλω λίγη ποιότητα στη ζωη μου με αυτην την αλλαγη.
    στη ζυγαριά δεν έχω πατήσει ακόμα αλλά τα γεύματα μου ειναι πιο ισορροπημένα, διότι πλέον έχω χρόνο για πρωινο και πέρνω ταπεράκι στη δουλειά (πλέον έχω χρόνο να το φάω σαν άνθρωπος), συνήθως είναι σαλάτα με κάτι...
    το απόγευμα τρώω ένα φρουτάκι και ξεκινάω διάδρομο. Πήγα σε μια φίλη γυμνάστρια και μου έβγαλε ατομικό προγραμμα για 5 ημέρες.
    το βράδακι κάνω καμιά ατασθαλία, κανένα τσιπουράκι αλλά γενικά έιμαι καλά.
    την επόμενη εβδομάδα αρχίζει και το μεταπτυχιακό , οπότε θα μπώ για τα καλά στην ρουτίνα.
    σας φιλώ όλες και μας ευχομαι ένα καλό χειμώνα.
    ps: πεταλουδίτσα αρχηγέ μας μπράβο για τη συνεχή απώλεια , είσαι πηγή έμπνευσης για μας

Senior Member
    ξαναγυρισα κι εγω!!! ολο προσπαθω να την αρχισω την φοβερη αυτη διαιτα κι ολο βρισκω δικαιολογιες. παντως κοριτσια, ναι, με βοηθησε πολυ. αντε με το φθινοπωρο να αρχισουμε παλι
    καλη απωλεια σε ολες

Senior Member
    Έψαξα πίσω στις καταχωρήσεις και βρήκα τη δίαιτα της πεταλουδίτσας. Μου άρεσε το γεγονός ότι έχει ημερομηνία λήξεως και ελεύθερη μέρα.Λέω να αρχίσω την Κυριακή ή τη Δευτέρα. Θα σας ενημερώνω για τα αποτελέσματα. Θα ξεκινήσω και το πρόγραμμα γυμναστικής που προτείνει η πεταλουδίτσα και θα δούμε.

Senior Member
    Μάλλον σας μπέρδεψα. Εννοούσα τη ροζ πεταλουδίτσα

Junior Member
    Γειά σας παιδιά!
    Σας διαβάζω εδώ και λίγες μέρες και αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος.Είμαι σε δίαιτα από τον Φεβρουάριο και είχα ψιλοκουραστεί.Έκανα ένα διάλλειμμα λίγων ημερών και νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξαναμπώ σε πρόγραμμα σιγά-σιγα!
    Καλή επιτυχία σε όλους και πάνω από ολα υγεία, guys!Όλα τα άλλα γίνονται.....

Member
    Originally posted by Lemon
    Γειά σας παιδιά!
    Σας διαβάζω εδώ και λίγες μέρες και αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος.Είμαι σε δίαιτα από τον Φεβρουάριο και είχα ψιλοκουραστεί.Έκανα ένα διάλλειμμα λίγων ημερών και νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξαναμπώ σε πρόγραμμα σιγά-σιγα!
    Καλή επιτυχία σε όλους και πάνω από ολα υγεία, guys!Όλα τα άλλα γίνονται.....
    Καλως ηρθες και καλη επιτυχια και σ' εσενα

Junior Member
    Geia sas paidia..Pira k egw ti megali apofasi na arxisw diaita,,k sas anakalipsa tixaia mesw Google..! Kali epitixia se olous,k elpizw na ta kataferoume.

Senior Member
    που εισαι pink ?χαθηκαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!αν δεις το ποστ δωσε σημεια ζωης!!πολλα πολλα φιλια!!!!!!!

Page 23 of 33 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast