Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 33 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 492
    Senior Member
    ροζοπεταλουδιτσα, λεω να ξεκινησω απο αυριο. Με βολευει αφανταστα γιατι την αλλη τεταρτη εχει ο γιος μου γενεθλια και θα ηθελα να δοκιμασω την τουρτιτσα του. Α διαιτα σου εινια σιγουρα αποο διαιτολογο αλλα ειναι καλα μελετημενη. μου αρεσε η εβδομη μερα που ειναι ελευθερη και μπερδεει τον μεταβολισμο να μην πεφτει. εχω ζυγαρια κουζινας ηλεκτρονικη. λεω αντι για χυμο γκρειπφρουτ να τρωω δυο γρειπφρουτ. τα κιτρινα ειναι αηδια αλλά τα κοκκινα ειναι πολυ καλα (σε σχεση μετα κιτρινα εννοω). θα μετρηθω κιολας και θα αρχισω διαδρομο. Αν δω οτι δεν αντεχω θα τα παρατησω. θα σου λεω τα νεα μου.
    α, απλα να ξερεις οτι εγω παιρνω reductil (κοβουν την λαιμαργια) και αν ειναι να αρχισω τετοια διαιτα, θα αρχισω και την σπιρουλινα (φυσικες πρωτεινες +βιταμινες). εχω υποχρεωσεις βλεπεις και πρεπει να τα καταφερνω σε ολα. σπιτι, παιδια, δουλεια, ολα τα κακα/καλα μαζι....

Senior Member
    barb κι εγω σκεφτομουν τη σπιρουλινα. μηπως ξερεις απο που μπορω να τη προμηθευτω και ποσο κοστιζει?
    εχει διαφορα αν ειναι ελληνικη η οχι? αν ξερεις κατι πες μου κι εμενα

Senior Member
    την παιρνω απο φαρμακειο αλλά εχουν και τα καταστηματα υγιεινης διατροφης. κοστιζει η ελληνικη 20 ευρω και εχει 100 χαπακια. εγω παιρνω οταν θυμαμαι 2 την ημερα αν και μπορεις να πας ως τα 6.
    προτιμω την ελληνικη ετσι, για να τους τη σπασω. Βρωμαει λιγο οταν ανοιγεις το κουτακι και οταν πας να τη βαλεις στο στομα, αλλά ειναι για δευτερολεπτα. δεν ξερω αν βοηθαει σε πιτοπε αλλά απο το να παιρνω πολυβιταμινες, την προτιμω. απο οτι λενε μαλιστα εχει και πολυ πρωτεινη και ανεβαζει τον μεταβολισμο.

Senior Member
    ναι κατι τετοιο εχω ακουσει κι εγω. αποτοξινωνει τον οργανισμο και αυξανει το μεταβολισμο. Ισως το δοκιμασω κι εγω! Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες!!

Senior Member
    πεταλουδιτσα, σημερα ειμαι στην δευτερη μερα. αντεχω προς το παρων...Γυμναστικη ομως, γιοκ προς το παρων....

Senior Member
    Ε ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ- ΕΣΤΩ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΟΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ 3 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!!!

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ!!!! ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΗΓΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:
    ΚΥΡΙΑΚΗ 10/05/09
    ΚΙΛΑ: 81 ( ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΟΥΝ 84)

ΜΕΣΗ : 89,5 ΕΚ
    ΚΟΙΛΙΑ : 114,5 ΕΚ
    ΓΟΦΟΙ : 118,5
    ΠΟΔΙ ΨΗΛΑ : 62,5 ΕΚ
    ΜΠΡΑΤΣΟ 32 ΕΚ
    ΣΤΗΘΟΣ 100,5 ΕΚ

ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ!! ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ (ΕΛΠΙΖΩ) ΜΕΙΩΣΕΙΣ!!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΩ 4!

Member
    Mπάβο!έχεις θεαματική μείωση πόντων στην περιφέρεια.Το πρόσεξα γιατί είναι κι εμένα ο καημός μου.Τα πάς παρα πολύ καλά,συνεχισε!Εχεις χάσει πολλά κιλά.

Member
    Τί ύψος έχεις;

Senior Member
    ευχαριστω πολυ εφη!!! να σαι καλα και σου ευχομαι και εσενα να κατατροπωσεις το καημο σου!! εχω υψος 1,63

Senior Member
    πεταλουδιτσα, η διαιτα σου ειναι φοβερη. ειμαι στα 90,1 σημερα και δεν εχω κλεισει ακομη εβδομαδα. και μονο που καθε ημερα ειμαι και λιγωτερο με τρελαινει. νομιζω οτι στην εβδομαδα θα δω το 8 μπροστα..
    Ευχαριστω πολυ για την διαιτα. ηταν αυτο που χρειαζομουν για να ξαναξεκινησω δυναμικα τη νεα μου προσπαθεια για το επομενο 10κιλο.
    απο γυμναστικη τιποτε αλλα μην φανταζεσαι οτι καθομαι. ολο το σαββατοκυριακο επλενα και σιδερωνα καλοκαιρινα, μαζευα χειμωνιατικα και εφτιαχνα ντουλαπες. 4 ειμαστε και μαλιστα ο συζυγος εχει και ρουχα δουλειας με ζορικο σιδερο, αρα 5 με μπολικα ρουχα ο καθενας....
    κι εσυ δεν τα πηγες ασχημα. τα πρωτα κιλα φαυγουν παντα ευκολοτερα. Μακαρι να συνεχισεις ετσι. οι ποντοι σου με τρελαινουν. μερτηθηκα κι εγω οταν ξεκινησα και θα μετρηθω μολις τελειωσουν οι 6 ημερες. Θα σου πω απωλειες την τεταρτη

Senior Member
    μπραβο ΒΑΡΒ !!!!! Συνεχισε δυναμικα! Περιμενω να δω και τις δικες σου μετρησεις!! Αντε να δεις το 8 αυτη την εβδομαδα να δω κι εγω το 7 που εχω να το δω ενα χρονο σχεδον!!

Senior Member
    PINK_BUTTERFLY ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΥΨΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ 50ΚΙΛΑ????

Senior Member
    πινκ μου, να σε ρωτήσω, μεσα σε ποσο διαστημα έχασες αυτα τα 9 κιλα...?

Senior Member
    σασα14 εχω υψος 1,63. mtsek85 τα εχασα σε 40 ημερες!

Page 3 of 33 FirstFirst 1234513 ... LastLast