Results 46 to 60 of 492
-
11-05-2009, 15:36 #46
βασικα για να μην παρεξηγηθω ο στοχος μου για την ωρα ειναι τα 70 κιλα. Δεν τρεχω να προλαβω κατι και να φτασω τα 50. ειναι φυσικως αδυνατο. θελω να φτασω τα 70 να εχω δηλαδη μια γενικη απωλεια 20 κιλων, να κανω μια συντηρηση και μετα να συνεχισω για τα 60, απο εκει για τα 55 κλπ....
- 12-05-2009, 09:55 #47
βασικά σε ρώτησα γιατί εγώ έχω ύψος 1,58 και τα 50 αίναι τα αδύνατα μου!!
οπότε και στα 60 πιστεύω ότι θα είσαι αδύνατη!!
βασικλά εγώ εδώ και 3 εβδομάδες κάνω δίαιτα απο διατολόγο την οποία χάλασα ένα σαββατοκυριακο πριν που έλειπα αλλά την συνέχισα κανονικά,,,σήμερα ζυγίστυικα και πραγματικά απογοητεύτικα είμαι 57,5 απο 58 !!
και λέω να ξεκινήσω κάτι πιο δραστικό γιατί στεναχωριέμαι πάρα πολύ!!
βασικά το κακό είναι ότι στεναχωριέμαι πάρα πολύ θα συνεχίσω και αυτλη την εβδομάδα την δίαιτα απο τον διαιτολόγο και αν δεν δω καλό αποτέλεσμα θα ξεκινήσω την δική σου δίαιτα.
Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο τις κυριακές τι τρώς πυ είναι ελευθερη η μέρα??
Τέλος 3 φορές την εβδομάδα γυμνάζομαι με τρέξιμο και περπάτημα 1,5 ώρα
12-05-2009, 11:01 #48
Κοριτσια, οφειλω να πω οτι η διαιτα που μας εγραψε παραπανω η πεταλουδιτσα ειναι φοβερη. σημερα που ζυγιστηκα καταφερα επιτελους να δω το 8 μπροστα. 89,7 για την ακριβεια. Ειμαι φοβερα χαρουμενη. 9 χρονια και κατι μηνες ειχα να δω το 8 μπροστα. για εμενα ειναι σημαντικη επιτυχια στη ζωη μου. περα της απωλειας των κιλων, δειχνει την αυτοπειθαρχια μου στο προβλημα του φαγητου που το θεωρω πολυ σημαντικο. το γιορταζω σημερα.
σασα14, σου συνιστω να την δοκιμασεις. εγω δεν εφτασα ακομη στην εβδομη μερα (αυριο ειναι) αλλα απο οτι γραφει η πεταλουδιτσα τρως συγκρατημενα οτι θελεις. θα προσπαθησω να συγκρατηθω οσο μπορω και απο πεμπτη, κανονικα.
12-05-2009, 11:09 #49
κορίτσια, έχω να κάνω την ερώτηση...
σχετικά με αυτή τη δίαιτα, δε φοβάσαι μήπως μετά πάρεις τα κιλά εύκολα? για μενα είναι δυσκολο να την κάνω, γιατί δε μπορώ να δέχομαι τόσα πολλά γεύματα την ημέρα...
12-05-2009, 11:27 #50
BARB συγχαρητηρια, αντε και εις κατωτερα,
mtsek85 κουκλα μου υποσυτιζεσαι. ουτε εγω που εχω κανει sleeve προσφατα δεν τρωω τοσο λιγο. με νερο και τσαι θα ενεργοποιησεις τον μεταβολισμο σου? διαιτα ειναι μαθαινω να τρωω σωστα, οχι δεν τρωω τιποτα για να αρχισω τις υπερφαγιες σε ενα μηνα.....
μην κανεις αυτο που εκανα και εγω και εφτασα τα 120.
εδω και λιγο καιρο παρακολουθω το τι τρως και απορω πως δεν εχεις πεσει κατω απο την ατονια. σε παρακαλω προσεξε τον εαυτο σου....
12-05-2009, 11:53 #51
mtsek, θα συμφωνησω με τη basia. αν τρως τοσο λιγο, ριχνεις τον μεταβολισμο σου και δεν χανεις. η διαιτα αυτη ειναι πολυ μελετημενη. το μονο που της λειπει ειναι το ασβεστιο. θα την κανω 2-3 βδομαδες και μετα θα προσθεσω και κανενα γιαουρτακι ή γαλα με μπολικο ασβεστιο. τωρα που το σκεφτομαι μαλιστα, την πεμπτη που θα ξαναρχισω, θα ριχνω γιαουρτι 0% στη σαλατα.
Βασια, τωρα με το sleeve ποιος σε πιανει. θα τα χασεις τα κιλακια σου θελεις δεν θελεις....Απο διατροφη, κανεις κατι συγκεκριμενο ή απλα τσιμπας σαν πουλακι οτι να'ναι?
12-05-2009, 12:45 #52
τους πρωτους 2 μηνες ετρωγα οτι ηθελα, ελεγα πως σιγα μην συγκρατηθω αφου ετσι και αλλιως τρωω πολυ λιγο, θα κοιταω και το τι τρωω? αλλα τωρα που ψαχτηκα λιγο αρχισα και προσεχω πολυ. μου ειπαν οτι πρεπει να χασεις οσο μπορεις περρισοτερο τους 6 πρωτους μηνες. τωρα προσπαθω να μην τρωω βλακειες, γυμναζομαι και προσπαθω να τρωω 6 φορες την ημερα γιατι πριν επειδη ετρωγα μια μπουκια ειχα ενα πιατο μονιμος διπλα μου και τσιμπουσα κατι μια μια μπουκια. αλλα αυτο ειναι λαθος. ο γιατρος μου ειπε τρεις μπουκιες μπορεις να φας τρεις θα φας. ξανα σε 2 ωρες.
και η πεινα πεινα, μην νομιζετε δηλαδη οτι ειναι ολα ευκολα, γρελινες και μ@κιες. απλως χορταινεις πολυ γρηγορα και αν πας να φας κατι παραπανω περνεις αγκαλια την τουαλετα
τωρα εχω μια καλη απωλεια 5 με 6 κιλα το μηνα. αυτο που με χαλασε ειναι που τον πρωτο μηνα ενω το 99% των εγχειρησμενων χανει απο 10-15 κιλα εγω εχασα μονο 8, και αυτο με εχει ριξει λιγο πισω απο απωλεια...
ειδωμεν. καθε απωλεια δεκτη, δεν ειμαι και αχαριστη, με τιποτα δεν θα εχανα μονη μου αυτα τα κιλα
12-05-2009, 13:31 #53
Originally posted by sasa14
βασικά σε ρώτησα γιατί εγώ έχω ύψος 1,58 και τα 50 αίναι τα αδύνατα μου!!
οπότε και στα 60 πιστεύω ότι θα είσαι αδύνατη!!
βασικλά εγώ εδώ και 3 εβδομάδες κάνω δίαιτα απο διατολόγο την οποία χάλασα ένα σαββατοκυριακο πριν που έλειπα αλλά την συνέχισα κανονικά,,,σήμερα ζυγίστυικα και πραγματικά απογοητεύτικα είμαι 57,5 απο 58 !!
και λέω να ξεκινήσω κάτι πιο δραστικό γιατί στεναχωριέμαι πάρα πολύ!!
βασικά το κακό είναι ότι στεναχωριέμαι πάρα πολύ θα συνεχίσω και αυτλη την εβδομάδα την δίαιτα απο τον διαιτολόγο και αν δεν δω καλό αποτέλεσμα θα ξεκινήσω την δική σου δίαιτα.
Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο τις κυριακές τι τρώς πυ είναι ελευθερη η μέρα??
Τέλος 3 φορές την εβδομάδα γυμνάζομαι με τρέξιμο και περπάτημα 1,5 ώρα
alla ta 50 einai to kinhtro mou..den skeftomai "popo 50 kila pos tha ftasw ws ekei..." skeftomai " sta 50 tha eimai koukla kai mporw na to kanw!!!" kai me volevei ws twra .
αφου ασκησαι κιολας μην ανησυχεις θα χασεις!!
Τη Κυριακη τρως οτι θες αλλα σε μικρες ποσοτητες ισα ισα για να παρεις καποιες τροφες που στερησαι την υπολοιπη εβδομαδα. εγω συγκεκριμενα τη Κυριακη που μας περασε το πρωι ηπια ενα χυμο και εφαγα ενα κρυο τοστ , το μεσημερι εφαγα σε μικρο πιατο μακαρονια με κιμα -περιπου 2 πηρουνιες - και εσκασα νομιζα οτι εφαγα 1 βουνο. Δεν μπορεις να φας και παραπανω εχει κλεισει το στομαχι πλεον. Το απογευμα εφαγα μια μπαλα παγωτο και το βραδυ ενα γιαουρτι 2%.
12-05-2009, 13:34 #54
Originally posted by BARB
Κοριτσια, οφειλω να πω οτι η διαιτα που μας εγραψε παραπανω η πεταλουδιτσα ειναι φοβερη. σημερα που ζυγιστηκα καταφερα επιτελους να δω το 8 μπροστα. 89,7 για την ακριβεια. Ειμαι φοβερα χαρουμενη. 9 χρονια και κατι μηνες ειχα να δω το 8 μπροστα. για εμενα ειναι σημαντικη επιτυχια στη ζωη μου. περα της απωλειας των κιλων, δειχνει την αυτοπειθαρχια μου στο προβλημα του φαγητου που το θεωρω πολυ σημαντικο. το γιορταζω σημερα.
σασα14, σου συνιστω να την δοκιμασεις. εγω δεν εφτασα ακομη στην εβδομη μερα (αυριο ειναι) αλλα απο οτι γραφει η πεταλουδιτσα τρως συγκρατημενα οτι θελεις. θα προσπαθησω να συγκρατηθω οσο μπορω και απο πεμπτη, κανονικα.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΑ 80 ΤΩΡΑ!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ!!!
12-05-2009, 13:39 #55
Originally posted by basia
τους πρωτους 2 μηνες ετρωγα οτι ηθελα, ελεγα πως σιγα μην συγκρατηθω αφου ετσι και αλλιως τρωω πολυ λιγο, θα κοιταω και το τι τρωω? αλλα τωρα που ψαχτηκα λιγο αρχισα και προσεχω πολυ. μου ειπαν οτι πρεπει να χασεις οσο μπορεις περρισοτερο τους 6 πρωτους μηνες. τωρα προσπαθω να μην τρωω βλακειες, γυμναζομαι και προσπαθω να τρωω 6 φορες την ημερα γιατι πριν επειδη ετρωγα μια μπουκια ειχα ενα πιατο μονιμος διπλα μου και τσιμπουσα κατι μια μια μπουκια. αλλα αυτο ειναι λαθος. ο γιατρος μου ειπε τρεις μπουκιες μπορεις να φας τρεις θα φας. ξανα σε 2 ωρες.
και η πεινα πεινα, μην νομιζετε δηλαδη οτι ειναι ολα ευκολα, γρελινες και μ@κιες. απλως χορταινεις πολυ γρηγορα και αν πας να φας κατι παραπανω περνεις αγκαλια την τουαλετα
τωρα εχω μια καλη απωλεια 5 με 6 κιλα το μηνα. αυτο που με χαλασε ειναι που τον πρωτο μηνα ενω το 99% των εγχειρησμενων χανει απο 10-15 κιλα εγω εχασα μονο 8, και αυτο με εχει ριξει λιγο πισω απο απωλεια...
ειδωμεν. καθε απωλεια δεκτη, δεν ειμαι και αχαριστη, με τιποτα δεν θα εχανα μονη μου αυτα τα κιλα
ΒΑΣΙΑ ΟΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ! δΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SLEEVE ΥΠΟΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ- ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΑΧΑΙΝΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!
ΑΣΤΟ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!
ΦΙΛΙΑ!
12-05-2009, 15:31 #56
ευχαριστω για την απάντηση...σου λέω αν την επόμενη τρίτη δεν έχω χάσει 1κιλό θα ξεκινήσω την δικιά σου θα πιεστώ σίγουρα αλλά σε ενα μήνα ελπίζω να έχω χλάσει τα 8κιλά που πρέπει!!
12-05-2009, 17:05 #57
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗ ΣΑΣΑ ΑΝ ΘΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΞΕΚΙΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ 100 % . ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!
12-05-2009, 18:38 #58
είναι βάσανιστική όμως!!!
δεν θέλω να την κάνω να είμαι οκ και μετά ναπέσω με τα μούτρα στα φαγητά απο την έλλειψη!!
13-05-2009, 00:10 #59
giafto yparxei kai i syntirisi! vrika edw sto forum ena poly endiaferon site http://kosmos.pblogs.gr/2008/11/meta...-kila-mas.html
an den to exeis diavasei diavase to
13-05-2009, 10:04 #60
pink είσαι θεά ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια βασικά έχω και εγώ δίαιτα απο διαιτολόγο αν θες σου την περναω να την δεις η οποία έχει φαγητό πολύ περισσότερο απο την δική σου!!
οπότε όταν δεις ότι κουράζεσαι με αυτή μπορώ να σου την δώσω και να την κάνεις!!!
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή