Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 33 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 492
    Member
    yes afto 8elw k egw!
    perimenw nea twra ok!
    ?

Senior Member
    καλα λες...οσο μικρη κ αν ειναι η απωλεια δεν σταματαει να' ναι απωλεια!!! κ ενα κιλο ειναι τελειοοοο..

απο αυριο θα κανω κ εγω την ιδια διατροφη ετσι να γινουμε πολλες!!!!

καλη μας επιτυχια κ καλη συνεχεια!!!!

ασχετο αλλα ξεκινησα κ γυμναστηριο...ειμαι πολυ αγυμναστη απ'οτι καταλαβα αλλα θα το παλεψω...δεν θελω τοσο πολυ να χασω κιλα αλλα να μπω ενα νουμερο ακομα στο τζιν....

την επομενη εβδομαδα θα σας ενημερωσω για την πορεια μου,....

Member
    perimenoume ta nea sou samantha! k egw 8a sas enimerwsw otan dw to 68 pou elpizw na einai syntomo!
    kai min ksexnate oti kai to pio megalo taksidi ksekinise apo ena vima, to pio megalo ktirio ksekinise apo ena li8araki!

Senior Member
    ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΑΜΑΝΘΑ ΧΙΧΙ!!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ !!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Senior Member
    ροζοπεταλουδιτσα, το σωμα θελει χρονο να προσαρμοστει στην νεα απωλεια και θα κανει κρατει για καμμια εβδομαδα μεχρι να στρωσει....
    αλλα και απο εδω και περα να ξερεις θα χανεις λιγο πιο δυσκολα. φυγαν τα πρωτα ευκολα κιλα. η συνεχεια θα ειναι λιγο πιο δυσκολη. δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα πρεπει να εισαι δυνατη και να μην τα παρατησεις μολις δεις λιγο να κολλαει η ζυγαρια. ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου αυτο.σε ολους τυχαινει.

Senior Member
    σ'ευχαριστω βασια για τη στηριξη!! πραγματικα βαζω τα δυνατα μου σε αυτη τη προσπαθεια και δεν θελω να τα παρατησω ....

καλημερα κοριτσια. σημερα ειδα τη ζυγαρια να πεφτει στα 88,5 και πρεπει να πω οτι πλεον εχω ηδη χασει 15 κιλα σε 1 χρονο προσπαθειας. θα μπορουσαν να ειναι 20 αν δεν ειχα βαλει καποια κιλα τα χριστουγεννα αλλά οπως ξερουμε, εμεις μολις αφεθουμε λιγο, βαζουμε. το συνολικο αποτελεσμα μετραει.
    pink butterfly, ομολογω οτι η δαιτα σου με βοηθησε πολυ. την συνεχιζω χωρις παρασπονδιες. μαλιστα αυτη την εβδομαδα η εβδομη μερα ηταν εχθες αλλά επειδη θα εχω κοσμο το σαββατο (σημερα γιορταζει η κορη μου και θα εχω τραπεζι το σαββατο), αποφασισα να συνεχισω και να κανω εβδομη μερα το σαββατο.
    Προσωπικα, πιστευω οτι αυτο που με βηθαει ειναι οτι
    1. ειναι ευκολη διαιτα-δεν μαγειρευεις καθημερινα: οταν δεν εχεις κοτοπουλο, ανοιγεις εναν τονο και τα λαχανικα, ετοιμαζεις οταν εχεις χρονο για δυο-τρεις ημερες μαρουλι ή κοβεις ενα λαχανο
    2. καθε ημερα τρως σχεδον τα ιδια. ετσι, δεν αγοραζεις πχ ενα πακετο μπισκοτα και τρως μονο τα δυο ενω τα υπολοιπα τα πετας ή σταματας τη διαιτα τρωγοντας το υπολοιπο πακετο
    3. με βοηθησε να σπασω το φραγμα των 90 και σημερα ειμαι για πρωτη φορα -15 κιλα. Γι'αυτο τη θεωρω γουρικη την διαιτα.

Να προσθεσω οτι το στομαχι μου εκλεισε και εχθες για παραδειγμα δεν εφαγα το τελευταιο γευμα αλλά μονο λιγες μπουκιες μαρουλι και κουνουπιδι.

Επισης να πω οτι φευγω διακοπες 20 ιουνιου για μια εβδομαδα και εβαλα στοχο τα -20. 4 εβδομαδες ειναι. δεν θα χασω 5 κιλακια ακομη??

Νομιζω οτι αυτην την εβδομαδα εχασα 2 κιλα. Δεν μετρηθηκα ακομη. Πιστευω αυριο να το κανω. ειναι μια καλη απωλεια για χωρις γυμναστικη προσπαθεια. βεβαια το χωρις γυμναστικη δεν σημαινει οτι καθομαι. τα χαλια επλυνα, καλοκαιρινα χαλια εστρωσα, πορτες καθαρισα, τζαμια καθαρισα, λουλουδια φυτεψα και καθαρισα βεραντα και μπαλκονια, κουβερτες επλυνα, ψωνια εκανα, γλυκα εκανα (δεν δοκιμασα ομως. το σαββατο απο λιγο)...που να προλαβω γυμναστικη? μεχρι τις 5 δουλευω καθε μερα....

πεταλουδιτσα, φανταζομαι οτι δεν απογοητευτηκες. εστω και μικρη απωλεια, ειναι απωλεια. δεν μπορουμε να χανουμε καθε εβδομαδα τα ιδια. ουτε εγω εχασα οσα την πρωτη εβδομαδα. Κοιτα να μην χανεις το γυμναστηριο σου εσυ που μπορεις να πηγαινεις. θα ξεκινησω κι εγω γυμναστικη. το υποσχεθηκα στον ευατο μου μετα τις δουλειες τις ανοιξιατικες, να ξεκινησω. Να φυγει και το τραπεζωμα και θα αρχισω τον διαδρομο. εχω και ενα οργανο παθητικης γυμναστικης. θα το βαλω μπρος κι αυτο. χρονο δεν εχω εγω να κατσω καμια ωρα στο κρεβατι να με κουναει...

Senior Member
    mpravo barb sygharitiria!!!! pragmatika xairomai pou voithisa estw kai gia to 1% tis prospatheias sou me afti ti diaita!!!! sigoura tha ta xaseis kai ta alla 5 kila exeis parei fora !!!!! min anisixeis kai oi douleies tou spitiou kaine thermides-toulaxiston den kathese!! an xekiniseis mesa se aftes tis 4 evdomades diadromo tha xaseis panw apo 5 kila sigoura!!!!!

entaxei mia mikri apogoitefsi tin exo..ilpiza na dw to 7 apo tin proigoumeni evdomada kai eimai akoma kollimeni sta 80 milisa me ton gymnasth kai mou eipe pos an kai afti tin evdomada den xasw tipota, simainei pos exo kollisei...kai tha prepei na parei drastika metra :P

kali synexeia se oles mas!!!!!!!!kai kales apwleies!!!!

τα δραστικα μετρα λες να ειναι καμια νεα διαιτα? αν σου δωσει, ξερεις εσυ. πρωτη θα την δοκιμασω. σε ποια πολη εισαι?
    και επισης να αναφερω οτι σημερα ειμαι 87,8. σχεδον -1 απο εχθες.....και καθομουν ολο το απογευμα γιατι γιορταζε η κορη μου και ειχε ενα καρο φιλες ενω εγω μονο μια γειτονισσα και ηπια ενα μεγααααλο καφεδακι...ξεκουραστηκα, δεν σου λεω τιποτε. και το αλλο ειναι οτι εχθες στο γραφειο λογω γιορτης κερνουσαν 6 ατομα και δεν αγγιξα τιποτε-πιστη στην διαιτα...Την κυριακη ομως που θα εχω τραπεζι, ελπιζω να μην γουρουνιασω πολυ. Ολοι περιμενουν τα μακαρονια μου τυπου καρμποναρα/4 τυρια, τα πηλινα μου με τυροπιπεριες ή τυροκασεροντοματα ή μελτζανοκασεροπιπερια ή πατατοωγραντεν μου και διαφορα αλλα. να μην δοκιμασω η καημενη? τοσο κοπο θα κανω και τοσες μυρωδιες θα "υποφερω" μαγειρευοντας....

Senior Member
    μας ανοιξες την ορεξη καλε.....
    συγχαρητηρια για την απωλεια...
    την Κυριακη να φας αλλα με μετρο, μια μπουκια απο ολα, και μην νομιζεις θα χορτασεις γρηγορα. το στομαχι σου εχει κλεισει...

ευχαριστω basia. κι εμενα μου ετρεχαν τα σαλια που τα σκεφτομουν και τα εγραφα...
    ευτυχως εχω και τις μπουκαλες με το νερο να μου γεμιζουν το στομαχι. θα βρεθουμε καμια φορα? κατι για παιδοτοπο λεγαμε...

Senior Member
    θα βρεθουμε σιγουρα. κανε το τραπεζι σου αυτο το σαββατοκυριακο και το επομενο θα το κανονισουμε.....

Senior Member
    WELCOMEEEEEEEEEEEE

Senior Member
    Originally posted by BARB2
    τα δραστικα μετρα λες να ειναι καμια νεα διαιτα? αν σου δωσει, ξερεις εσυ. πρωτη θα την δοκιμασω. σε ποια πολη εισαι?
    και επισης να αναφερω οτι σημερα ειμαι 87,8. σχεδον -1 απο εχθες......
    δεν ξερω βαρβ !! αν ειναι ομως εννοειται θα την μεταδωσω χιχι

εχεις τρομερη απωλεια!!! μπραβο συνεχισε ετσι!!! κι εγω περιμενω την κυριακη που εχω ελευθερο να φαω πιτα που μου εχουν υποσχεθει

ειμαι στη θεσσαλονικη! εσυ??

Page 6 of 33 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast