Results 211 to 225 of 492
-
12-06-2009, 12:46 #211
κοριτσαρες μου καλημερα!!!ειναι 2 μερες τωρα που εχω προβλημα με το λαπτοπ στο σπιτι και δεν μου ανοιγει καμια σελιδα απο eating disorders και εχω παθει στερητικο συνδρομο που δεν μπορω να συμμετεχω !!ελπιζω το σκ νατο τακτοποιησω γιατι μου λειπετε ολες πολυ !!!(τωρα γραφω στα κλεφτα απο την δουλεια για να μη νομιζετε οτι σας ξεχασα κοκονες μου!!)σας φιλω ΑΑΑ!!barb θα σου γραψω λεπυομερειες για τα του διαδρομου μολις διορθοσω το θεμα μου με το λαπτοπ!!πεταλουδιτσα ριξε καμια βουτια και για μας αλλα μην χαλασεις τα φτερα σου!!!και παλι φιλιαααααααααα!!!!!!
- 12-06-2009, 16:00 #212
φιλακια και απο εμενα σε ολες. στερητικο συνδρομο και χειροτερα κι εγω σημερα που ειχα εναν μ@#$%α στο κεφαλι μου και δεν μπορουσα να μπω και εφυγε 5 λεπτα πριν σχολασω
16-06-2009, 20:17 #213
καλε που ειστε ολες??????πεταλουδιτσα εμεινες για διακοπες???αραχνιασε το τοπικ μας βρε !!!!εμφανιστητε!!!
16-06-2009, 20:19 #214tweetaki15GuestgeiA SOY JOANNA MOY TI KANEIS
16-06-2009, 20:34 #215
Originally posted by natallia
εχετε κατα νου οτι καις ιδιες θερμιδες ειτε περπατησεις το χιλιομετρο ειτε το τρεξεις. ενα χιλιομετρο θελει στανταρ θερμιδες για να διανυθει
απλα οταν τρεχεις πχ 5 λεπτα καις πιο πολλα απο οτι εαν περπαταγες για 5 λεπτα
χαχαχα
17-06-2009, 14:42 #216
γεια σας κοριτσια. η barb ή barb2 ειμαι και επανηλθα σαν barb3 εφοσον ειχα παλι προβλημα και δεν μπορουσα να συνδεθω. αν δειτε barb4, ξερετε ποια θα ειναι οκ?
λοιπον σχετικα με τρεξιμο. ο διαδρομος μου εχει ενα προγραμμα fatburn. ξεκινα με ταχυτητα 2.5 και καθε ενα λεπτο ανεβαζει ταχυτητα κατα 0.5 . φτανει μεχρι το 7 και κατεβαινει στο 2. συνολο 20 λεπτα. καταφερα και το εβγαλα την πεμπτη για πρωτη φορα. ξανα την δευτερα ανεβηκα στον διαδρομο και εβγαλα το προγραμμα δυο φορες απανωτα-συνολο 40 λεπτα διαδρομο και μαλιστα καπακι πηγα για τηγανισμα -δεν καθισα καθολου γιατι θα ερχοταν ο αντρουλης μου και επρεπε να ετοιμασω αμεσα φαγητο.
εχθες εκανα το προγραμμα μαι φορα μονο και μου φανηκε παιχνιδακι.
τι λετε? βελτιωνομαι?
Να μην ξεχασω να σας πω οτι ολη την επομενη εβδομαδα θα ειμαι διακοπες και δεν θα μπαινω καθολου εκτος αν θα ειμαι τυχερη και θα ¨κλεβω" internet.
joanna, η πεταλουδιτσα ξεχαστηκε εκει φαινεται. εμ βεβαια. ετσι πως αδυνατισε, σιγουρα θα βρηκε κανεναν θαυμαστη και θα κολλησε εκει.
lbp, ναι το χιλιομετρο ειναι 5 λεπτα αλλα δεν νομιζω οτι αν περπατας εξω μπορεις να πηγαινεις με τετοια ταχυτητα. παντως για να εβγαλες φουσκαλες, του εδωσες και καταλαβε!!!
αληθεια, φορουσες αθλητικα παπουτσια και καλτσες? μονο ετσι δεν βγαζεις φουσκαλες-δοκιμασμενο απο εμενα που πριν λιγες ημερες με εκραξε η nadine που εκανα διαδρομο με παντοφλες και εβγαλα φουσκαλες.....
αν εχεις ακομη φουσκαλες, εχουν μεσα υγρο, γι'αυτο σε πονανε οταν περπατας. το υγρο πρεπει να βγει, αλλιως δεν σου φευγει ο πονος. Αν σε ενοχλει πολυ, καις μια καρφιτσα (για απολυμανση) και τρυπας την φουσκαλα. δεν ποναει γιατι τρυπας μονο πετσα. την πιεζεις να βγαλει ολο το υγρο που σκουπιζεις με γαζα. μολις βγει ολο το υγρο, περνα ο πονος-στανταρ. βαλε και ενα χανζαπλαστ να μην σου μολυνθει για καλο και για κακο.
17-06-2009, 14:51 #217
Originally posted by BARB2
ευχαριστω κλεανθη. απο οτι καταλαβαινω εσυ εχεις κανει διατριβη επι του θεματος. επαθα την πλακα μου στο προηγουμενο σου μυνημα που λες οτι εκανες 13,5 χιλιομετρα. φοβερος. μπραβο σου. αντε και στα δικα μας. να σε ρωτησω, μετα απο τοσο διαδρομο, εκτος απο ντουζ, μπορεις να κανεις τιποτε αλλο? γιατι εγω ισα που συρθηκα να κλεισω φωτα κλπ και επεσα για υπνο. ηταν και αργα βεβαια αλλά δεν ειχα δυναμη για τιποτε ενω υπολογιζα να κανω διαφορα.
Συνήθως,κάνω,κατά μέσο όρο,γύρω στα 6-8 χιλιόμετρα.
Ασφαλώς,μετά από τόσο έντονη αερόβια άσκηση έχεις χάσει πάρα πολλά υγρά και ηλεκτρολύτες και χρειάζεσαι ενυδάτωση.Γι'αυτό : νερά,ισοτονικό ποτό,φυσικός χυμός, αλλά ΟΧΙ αναψυκτικά με ζάχαρη κτλ.
17-06-2009, 14:54 #218
Για να κάνεις ένα χιλιόμετρο σε πέντε λεπτά,σημαίνει ότι τρέχεις με σταθερή ταχύτητα 12km την ώρα,πράγμα αρκετά δύσκολο για κάποιον.Οπότε υπολογίζετε αναλόγως...
17-06-2009, 14:59 #219
Originally posted by Kleanthis
Για να κάνεις ένα χιλιόμετρο σε πέντε λεπτά,σημαίνει ότι τρέχεις με σταθερή ταχύτητα 12km την ώρα,πράγμα αρκετά δύσκολο για κάποιον.Οπότε υπολογίζετε αναλόγως...
Originally posted by joanna1974
barb εχεις δικιο το 1χλμ ειναι περιπου στο 5λεπτο.για τις θερμιδες αργοτερα μολις κοιμηθουν τα μωρα μου και ανεβω στον διαδρομο θα κανω ενα χλμ χωρις κλιση με την ταχυτητα στο 5 και θα σου γραψω με ακριβεια τι δειχνει οδικος μου που ειναι ηλεκτρονικος.τα υπολοιπα κοριτσια που ειναι? αγαπημενη πεταλουδιτσα τοσο απογοητευτηκες?ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
17-06-2009, 15:10 #220
Ναι.Όταν λέει 5 εννοεί ότι τρέχει με 5 χιλιόμετρα ανά ώρα,ήτοι σε μία ώρα καλύπτεις απόσταση 5 χιλιομέτρων.
Νομίζω δίπλα από την ένδειξη σου έχει και τις μονάδες Km/h.
17-06-2009, 15:26 #221
Ok
19-06-2009, 16:29 #222
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΓΥΡΙΣΑΑΑ!!
ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΒΑΡΒ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!! ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΙΔΩΝ!! ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΗ ΤΑΧΗΤΗΤΑ!!!
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ..ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΤΣΕΣ ΜΟΥ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ, ΠΟΛΛΑ ΠΑΓΩΤΑ(ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ!), ΜΑΣ ΤΑΙΖΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ!! ΜΑΥΡΙΣΑ, ΕΚΑΝΑ ΨΩΝΙΑ- ΝΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΙΑ ΧΧL!! ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΑ.. ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΟΥ ΜΑΓΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ" ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ!!! ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ! ΕΦΑΓΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...ΧΤΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΚΙΛΟ!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ?? ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ! ΗΜΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ 78....!!!!!! ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 2-3 ΚΙΛΑΚΙΑ...! ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΟΜΩΣ...ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΑΖΟΜΑΙ, ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! ΚΑΙ ΒΙΤΣ ΒΟΛΛΕΥ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΧΥΝΩ ΤΟΣΟ.. ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΡΩΓΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ! ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ!! ΕΙΧΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΕΤΣΙ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ!!
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
19-06-2009, 17:30 #223
Kalos sas brika kalos me brikate
eimai 27 kai niwthw 40 keros na allaksei afto
19-06-2009, 17:47 #224
Καλώς σε βρίσκουμε πεταλουδίτσα με την αγαπημένη μου ηλικία!
Αν θέλεις να μιλήσεις για όσα νιώθεις και σε ταλαιπωρούν,εδώ είμαστε!
19-06-2009, 18:28 #225
Καλησπερα πεταλουδιτσα!!!
Καλη αρχη και σε σενα και σε μενα και σε ολους!!!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία