Results 421 to 435 of 492
-
23-02-2010, 10:12 #421
bettyG
η διαιτα ασυτη εμενα με βοηθησε πολυ. χανεις πολλα κιλα γρηγορα. ειναι αρκετα υποθερμιδικη αλλά εχει το καλο οτι κανεις 2 γευματα με μπολικη σαλατα και σε χορταινει η σαλατα. επισης με βολεψε γιατι δεν χρειαζεται να μαγειρευω καθε μερα. δουλευω και δεν θα προλαβαινα. ψηνω ας πουμε δυο κοτοπουλα και εχω για 4-5 μερες να τρωω. ή αγοραζω τοννο του κιλου απο καρφουρ και τρωω για μια βδομαδα. επισης σαλατες κανω 3-4 το σαββατοκυριακο και εχω να τρωω. κανω διαφορες αναμιξεις για να αλλαζει η γευση. προσθετω και μερικα αλλα χορταρικα κατα τη διαρκεια της εβδομαδας για αλλαγη. ειδικα αν κανεις και λιγη γυμναστικη θα εχεις μεγαλη διαφορα. και η basia που τη δοκιμασε ξεκολλησε η ζυγαρια της και εχασε καναδυο κιλακια σε συντομο διαστημα.
οτι θελεις εδω ειμαι. η διαιτα ειναι πανω-πανω στη δευτερη σελιδα αν δεν κανω λαθος. εκει εχει και σημαντικες πληροφοριες.
- 23-02-2010, 10:19 #422
σημερα λοιπον
δεν ζυγιστηκα, δεν εκανα γυμναστικη, μεχρι τωρα 2 τσαγια και τωρα καφε. ειχα ξενυχτι. ο μικρος κατουρησε καθως πηγαινε προς την τουαλετα και απο τα νευρα μου εκανα κανα δυωρο να ξανακοιμηθω με αποτελεσμα να μη μπορω να ξυπνησω το πρωι!!! επισης ο συζυγος ηθελε φιλετακι σαν της κορης σημερα και πρωι πρωι εκοβα το στηθος γαλοπουλας για να το μαριναρω. τουλαχιστον θα επανελθω στη διατροφη.
για σημερα προβλεπω
13:00 cottage 200g (170 θερμιδες)
16:00 σαλατα (200)
19:00 σαλατα και κοτοπουλο ψητο (500)
21:00 λιγα ποπκορν, μια σοκολατιτσα, 2 πηρουνιες μακαρονια με κιλα, λιγο ψωμι με σαλτσα μουσταρδας και κατι που με διαφευγει τωρα 500 το πολυ
συνολο 1400 μαξ
30 λεπτα ελλειπτικο, 30 διαδρομο
24-02-2010, 05:32 #423
Γειά σας,
Είμαι νέο μέλος!!!!!Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!!!!Ο λόγος που έγινα μέλος στο φορουμ είναι γιατί διαβάζοντας τις δικές σας μαρτυρίες και ανησυχίες,καθώς και θαυμάζοντας τον αγώνα σας άρχισα να αποκτώ ξανά ελπίδες και να βλέπω τα πράγματα απο μια θετικότερη πλευρά!!!Χαίρομαι διότι μέσα από αυτό το φορουμ μου δίνεται η ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας το δικό μου πρόβλημα αλλα κυριώς χρειάζομαι την δική σας βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη!!!
Ας ξεκινήσουμε: είμαι 18,5 ετών, έχω ύψος 1.67m και ζυγίζω 93kg....Οπότε είναι πολύ μεγάλος ο δρόμος για να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα!Από μικρή ηλικία ήμουν ένα γεματούλικο κοριτσάκι,ομως διανύοντας τα πρώτα στάδια της εφηβείας κατα την ανάπτυξη του σώματος μου άρχισα να παχαίνω!Έχω κάνει αρκετές προσπάθειες ήδη από μικρή ηλικία,πάντα με βοήθεια διαιτολόγου,να χάσω το περιττό σωματικό μου βάρος!Αν και είχαν επιτυχία,στο τέλος μετα απο ενα συγκρεκριμένο χρονικό διάστημα τα ξανα έπαιρνα λόγω λανθασμένου τρόπου διατήρησης, ο οποίος οφείλεται στην λαιμαργία μου και στη έλλειψη αυτοσυγκρατησής μου!
Η τελευταιά τάξη του λυκείου ήταν εφιαλτική λόγω του άγχους και της πίεσης για την εισαγωγή μου στο πανεπιστήμιο!Εκείνη την περίοδο δεν μπήκα καν στην διαδικασία να χάσω κιλά,αλλά μόνο έπαιρνα....Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι όταν περνούσα στο πανεπιστήμιο που ήταν όνειρο ζωής, μετά όλα θα άλλαζαν!!!Μετά θα κοιτούσα τον εαυτό μου,θα έχανα τα κιλά μου και θα συνέχιζα δραστηριότητες που λόγω έλλειψης χρόνου και σχολίκων υποχρεώσεων έπρεπε να διακόψω...
Φτάνοντας στο σήμερα κατάφερα να μπω στο πανεπιστήμιο,όμως δεν εκπλήρωσα όλα όσα υποσχέθηκα στον εαυτό μου!Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μια αδρανή κατάσταση,κλεισμένη στον εαυτό μου,μη έχοντας διάθεση για τίποτα,νιώθοντας κουρασμένη και απογοητευμένη για να ξεκινήσω μια νέα προσπάθεια για να χάσω κιλά!Όμως βλέπω οτι έχω φτάσει σε μια κατάσταση που ζώ μόνο για το φαγήτο,είναι η διασκεδασή μου,η ευχαριστησή μου και έχω το νου μου όλη την ώρα εκεί...τί θα φάω τώρα,τί θα φαώ το βράδυ,τί θα φάω την επόμενη ημέρα!Δεν αντέχω άλλο!Βλέπω οτι με αυτόν τον τρόπο καταστρέφω τον εαυτό μου και ενώ το καταλαβάινω δεν αντιδρώ.....
Έπειτα,σπουδάζω σε μια άλλη πόλλη μακριά από την οικογενειά μου και αυτό έχει και θετικές αλλα και αρνητικές επηροές στην διατροφή μου...Οι θετικές είναι ότι βρίσκομαι σε μια αρμονία με τον εαυτό μου γιατί αποφεύγω σε ένα βαθμό τα σχόλια του οικογενειακού μου περιβάλλοντος το οποίο προσπαθεί να με αφυπνήσει εδώ και χρόνια...και με αυτόν τον τρόπο μπορώ να ελέγχω μόνη μου της διατροφικές μου συνήθειες ,διότι προσέχω τι τρώω!Όμως δεν έχω την ίδια αντιμετώπιση και βοήθεια που θα είχα αν ήμουν στο σπίτι μου,για το λόγω του οτι δεν τρέφομαι με την υγειηνή κουζίνα της μαμάς,αν και προσέχω τι καταναλώνω τώρα που είμαι μακριά διότι μαγειρεύω μόνη μου και δεν τρώω ποτέ απ'έξω!Τέλος σημαντικό ρόλο για μένα παίζει η ψυχολογική υποστήριξη και είναι λίγο δύσκολο να την έχω τώρα που ζω μόνη μου και μακριά απο τους δικούς μου!
Θέλω να δώσω μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό μου και να κάνω μια νέα προσπάθεια,όμως χωρίς την βοήθεια διαιτολόγου (διότι δεν θέλω να επιβαρύνω την οικογενειά μου με επιπλέον έξοδα)...Γνωρίζω οτι είναι δύσκολο και ίσως ένας λανθασμένος τρόπος,αλλά θα το ρισκάρω!!!!!
Σας ευχαριστώ πάρα πολυ που διαβάσατε το προβλημά μου!Συγχωρείστε με για την έκταση του μηνυματός μου!Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολυ που βρήκα άτομα που συμπάσχουν μαζί μου που μπορούν να με καταλάβουν αλλά κυριώς μπορούν να με βοηθήσουν!!!!!Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τον αγώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
24-02-2010, 05:41 #424
Καλωστην
Αφου μαγειρευεις μονη και προσεχεις οσο μπορεις, εισαι στον καλυτερο δρομο.
Θα δεις συντομα αποτελεσματα. Καλη επιτυχια στην προσπαθεια.
24-02-2010, 09:33 #425
Originally posted by BARB3
bettyG
η διαιτα ασυτη εμενα με βοηθησε πολυ. χανεις πολλα κιλα γρηγορα. ειναι αρκετα υποθερμιδικη αλλά εχει το καλο οτι κανεις 2 γευματα με μπολικη σαλατα και σε χορταινει η σαλατα. επισης με βολεψε γιατι δεν χρειαζεται να μαγειρευω καθε μερα. δουλευω και δεν θα προλαβαινα. ψηνω ας πουμε δυο κοτοπουλα και εχω για 4-5 μερες να τρωω. ή αγοραζω τοννο του κιλου απο καρφουρ και τρωω για μια βδομαδα. επισης σαλατες κανω 3-4 το σαββατοκυριακο και εχω να τρωω. κανω διαφορες αναμιξεις για να αλλαζει η γευση. προσθετω και μερικα αλλα χορταρικα κατα τη διαρκεια της εβδομαδας για αλλαγη. ειδικα αν κανεις και λιγη γυμναστικη θα εχεις μεγαλη διαφορα. και η basia που τη δοκιμασε ξεκολλησε η ζυγαρια της και εχασε καναδυο κιλακια σε συντομο διαστημα.
οτι θελεις εδω ειμαι. η διαιτα ειναι πανω-πανω στη δευτερη σελιδα αν δεν κανω λαθος. εκει εχει και σημαντικες πληροφοριες.
Τελειώνω μια δίαιτα ενεργοποίησης που με αυτην έχασα 2,5 κιλά από Παρασκευή έως τώρα, και μετά συνεχίζω αυτήν.
Θα τα λέμε από εδώ, καλή επιτυχία μας. !
24-02-2010, 10:07 #426
βαρβαρα μου καλως ηρθες,
μην αφησεις τα καλυτερα χρονια της ζωης σου να περασουν ετσι,
ενεργοποιησου, ψωνισε σημερα κιολας αυτα που χρειαζεται η διαιτα και ξεκινα,
σιγουρα υπαρχει και γυμναστηριο στη γειτονια σου με φοιτητικο πακετο, αρκετα οικονομικο, γραψου, θα νιωσεις πολυ καλυτερα μετα απο ενα προγραμμα αλλα και θα κοινωνικοποιηθεις,
περιμενουμε νεα σου
24-02-2010, 12:54 #427
συνονοματη μου, δεν ειναι τυχαιο που βρεθηκες εδω. ελα να ξεκινησουμε μαζι, να δινουμε συμβουλες η μια στην αλλη...ε, τι λες?
οπως ειπε και η βασια, μην αφηνεις τα χρονια σου να χαθουν. εδω θα δρουμε μαζι διαφορυς τροπους να κοψουμε τη λαιμαργια μας, να χασουμε τα κιλα μας και να τα διατηρησουμε, οκ?
24-02-2010, 12:59 #428
τα δικα μου λοιπον
86 κιλα σημερα. ξεκινησα με 20 λεπτα ελλειπτικο. 2 τσαγια, 2 καφεδες.
13:00 ενα cottage 170Θερμιδες
16:00 σαλατα 250
18:00 σαλατα αλαδωτη μικρη και σπανακι με αυγολεμονο (τυπου φρικασε χωρις κρεας αλλά με λαδι) και 2 φετες φωμι 400 περιπου
μετα συνεχεια μασουλουσα. 1 μπαρα δημητριακων, ενα μικρο μουστοκουλουρο, 10 αμυγδαλα ψημενα με αλατι, λιγο ψωμι, διαφορες μπουκιες, δεν θυμαμαι τι και το βραδυ 3-4 γουλιες γαλα, 2 πατατες φουρνου που μαγειρευα και 3-4 φετες πορτοκαλι. ολα αυτα τα βαζω για 600
συνολο γυρω στις 1500 παλι
20 λεπτα ελλειπτικο, 20 διαδρομο
24-02-2010, 15:56 #429
μεχρι τωρα ειναι πολυ λιγα αυτα που εφαγες
χρειαζεται να προσθεσεις υδατανθρακες
πρεπει να παιρνεις τουλ. 1200 θερμιδες την ημερα.
24-02-2010, 15:59 #430
Thanks device
εγω τα τρωω τα πολλα το απογευμα. αν δεις τις 2 προηγουμενες ημερες ειναι περιπου 1500. το ξερω οτι δεν κανω καλα, αλλά ειναι οι ωρες που ειμαι σπιτι και στρωνω τραπεζια, μαζευω τραπεζια , μαγειρευω κλπ
24-02-2010, 16:14 #431
δεν ειναι και τοσο κακο οσο νομιζουμε
keep walking!
25-02-2010, 09:07 #432
σε αυχαριστω κοπελα μου. προσπαθω. τωρα παω να ανανεωσω το χθεσινο μενου μου με οτι τελικα εφαγα και εκανα-γυμναστικη εννοω- και μετα θα ετοιμασω το σημερινο. φιλακια σου
25-02-2010, 09:21 #433
σημερα
20 λεπτα διαδρομο
τσαγια κλπ
13:00 1 γιαουρτι ακτιβια με συκο και δαμασκηνο 200
16:00 σαλατα με λιγα κολοκυθακια αυγολεμονο πηχτο (με αλευρι δηλ) 100
18-19:00 κολοκυθακια αυγολεμονο μπολικα 200,
21:00 ανανας, ζαμπον, δεν θυμαμαι, διαφορα, πολλα....φανταζομαι οχι πανω απο 1500 συνολο....
20 λεπτα διαδρομο, 20 ελλειπτικο
25-02-2010, 12:07 #434
Ωραί ιδέα, Μπαρμπι...είχα κάτι κολοκύθια βράσει δεν ήξερα τι να τα κάνω...να τα αυγολεμονιάσω, λες; μπορεί να κατεβαίνουν έτσι...θα σε κρατώ ενήμερη...μια και είναι φλέγον και το θέμα...
25-02-2010, 13:00 #435
Originally posted by tidekpe
Ωραί ιδέα, Μπαρμπι...είχα κάτι κολοκύθια βράσει δεν ήξερα τι να τα κάνω...να τα αυγολεμονιάσω, λες; μπορεί να κατεβαίνουν έτσι...θα σε κρατώ ενήμερη...μια και είναι φλέγον και το θέμα...
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία